50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

prensesım hosgeldınnnnn canım benımm

yasemcıgım yaaaa ne kadar pısecek buu olmus mudur acaba ne zaman kapatıyım altını tadı da bılemedım nasıl kı ıyı gıbı yaaa :)) ne zaman koydum kı ben bunu ocaga :))) kaynıyor su an :)) Allahım cok heyecanlıyım :)))

hosbulduk hayatimmm nasilsinnn gulum?

canım etinden ve fasülyesinden tat damak tadına uygunsa kapat kem kümse 15 20 dk daha tut afiyet olsun canım Şeniz

hosbulduk hayatimmm nasilsinnn gulum?

ıyıyım kuzum sen nasılsın yaa fasulye yemegı yaptım da ılk defa yasemcıgımm saolsun o ogrettı yapmasını ama bılemedım oldu mu bu sımdı yaaaa bilmiyorumkismile

yasemcıgım canım pısmıs fasulye nasıl olur sence :)))) bole kırt kırt gelmıyor agzıma zaten de :)) bılemedım ben onuuuuuuuuuu :)

canim benimm eh iste diyimm cok iyi degilim kendimi avutmaya calisiorum astimla yasamasi iskence olacakti diye ama elimde deilcok ozluorumm her an yanimdaymis gibi gelioo gozyaslarim sel oldu ama bebegim donmuooo melegimmmm
fasulye cok severimm bende afiyet seker olsun canimbenimm
yumusak olcak kirt kirt gelmicek canimm opuyorumnanaktan

kızlar 15 dk dans ve esneme temiz 45 lık sporumu yaptım göbek ve bacaklara ağırlık verdim mecburen
yani kısa kestim şimdi arkadaş gelcek kahveye sonra bakarım devam edip etmemeye:bbo:

canım benım yaaa bak kendın en ıyısını soyluyosun astımla yasaması ıskence olacaktı dıye ıyı olmaya calıs canım benım opuyrum kocaman

umarım olmustur canım altını kapattım bakalım

ogle 12.00
3 ad. kadinbudu kofte
1 kase cacik
2 kasik salata (domates-salatalik; haslanmis brokoli, karnibahar)

oyle canimm benimmm haklisinn ama iste cok zorr bende cok optummmopuyorumnanaktan

şimdi az yemişsin dicem beni burdan tekme tokat kovucaksınız :mymeka::tomato:
akşamı hiç beğennmedim :umursamaz:

Az mı???

akşam yemeye devam ediyim mi akşam mı az yemişim :uhm: kafa gittisempatiksalakcinni

yasemcıgım elıne saglık fasulye cok guzel olmus ama arkadasım azıcık daha pısebılırdı dedı :)))

herkeslere hayırlı cumalar canlar

bu arada sordum arada kaynadı dunku sogan suyu muhabettının sonucu ne oldu ac karnına degıl de tok karnına ıcebılır mı ben bugun denedım tadı kotu degıl ıctım valla kahvaltıdan sonra :))

canim benim midende sorun yok dimi sekerparemmm

@prensesım yok canım benım Allaha sukur hıc sorun yok mıdemde :))

bu arada 100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz. deneyelım yaa ben de varım :))

herkese uyan bı gun bulalım hadı canlar yaaa cok heyecanlandımm :))

vARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi ) ALINTIDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…