prensesım hosgeldınnnnn canım benımm
yasemcıgım yaaaa ne kadar pısecek buu olmus mudur acaba ne zaman kapatıyım altını tadı da bılemedım nasıl kı ıyı gıbı yaaa :)) ne zaman koydum kı ben bunu ocaga :))) kaynıyor su an :)) Allahım cok heyecanlıyım :)))
hiçte bilee yasakkelimelmaz:
sende bundan sonra bizim gibi çeşitli sporlardan yaparsın bak o zaman nasıl hissedeceksin kendini boshayallersmile
kaydirigubbakcemile2
canım etinden ve fasülyesinden tat damak tadına uygunsa kapat kem kümse 15 20 dk daha tut afiyet olsun canım Şenizprensesım hosgeldınnnnn canım benımm
yasemcıgım yaaaa ne kadar pısecek buu olmus mudur acaba ne zaman kapatıyım altını tadı da bılemedım nasıl kı ıyı gıbı yaaa :)) ne zaman koydum kı ben bunu ocaga :))) kaynıyor su an :)) Allahım cok heyecanlıyım :)))
hosbulduk hayatimmm nasilsinnn gulum?
canim benim sanki uzerimden kamyon gecmis gibiyimm kulce gibiyimmmm hayatimmm
kabul etmiyorum bugün 15 dk da olsa yapmanı istiyorum en azından esneme hareketlerini benim içinmafoldumben lütfeeen
ıyıyım kuzum sen nasılsın yaa fasulye yemegı yaptım da ılk defa yasemcıgımm saolsun o ogrettı yapmasını ama bılemedım oldu mu bu sımdı yaaaa bilmiyorumkismile
yasemcıgım canım pısmıs fasulye nasıl olur sence :)))) bole kırt kırt gelmıyor agzıma zaten de :)) bılemedım ben onuuuuuuuuuu :)
canim benimm eh iste diyimm cok iyi degilim kendimi avutmaya calisiorum astimla yasamasi iskence olacakti diye ama elimde deilcok ozluorumm her an yanimdaymis gibi gelioo gozyaslarim sel oldu ama bebegim donmuooo melegimmmm
fasulye cok severimm bende afiyet seker olsun canimbenimm
yumusak olcak kirt kirt gelmicek canimm opuyorumnanaktan
yedikletimi yazayim;
sevgili saygideger kocumuz avelonun dikkatine
sabah 6.30 kahvalti
1 dilim tam bugday ekmegi,
peynir, maydonoz, 1 tatli kasigi nutella
saat 10.00
yesil cay,
2 lokma kepekli pogaca
saat 11.00
250 ml sut
2 ad. etiform corekotlu
ogle saat12.30 da
Allah kerim artik.
dediginiz gibi aralari parca pincik yapiyorum,
hadi bakalim
canım benım yaaa bak kendın en ıyısını soyluyosun astımla yasaması ıskence olacaktı dıye ıyı olmaya calıs canım benım opuyrum kocaman
umarım olmustur canım altını kapattım bakalım
şimdi az yemişsin dicem beni burdan tekme tokat kovucaksınız :mymeka::tomato:
akşamı hiç beğennmedim :umursamaz:
sagol canim motivasyonun icin;
ben de spor yapamiyorum ama elimden geldigince hareket etmeye caliisiyorum; mesela aksam mutfakata yemegi hazirlarken dans ederek hazirliyorum; ofiste lavaboya gittikce aynanin karsisinda kol hareketi, arkaya bacak kaldirma hareketleri falan yapiyorum; az bisey servisten erken inip yuruyorum..
belki bir faydasi olur.
bu arada canim, ne cok yemesi, coookk azz yemissin.
yasemcıgım elıne saglık fasulye cok guzel olmus ama arkadasım azıcık daha pısebılırdı dedı :)))
herkeslere hayırlı cumalar canlar
bu arada sordum arada kaynadı dunku sogan suyu muhabettının sonucu ne oldu ac karnına degıl de tok karnına ıcebılır mı ben bugun denedım tadı kotu degıl ıctım valla kahvaltıdan sonra :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?