50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaz canim yaz, aynen dedigini yaptim; anneme gidecektim; asagida indim yurudum biraz hizli hizli; annemde de ablama ogretme bahanesiyle cok az pilates yaptim..
Bahanen süpermiş canım ya, çok güldüm :roflol: Şeniz Benim de bazen bahaneye ihtiyacım oluyor, aklımda bulunsun kaydirigubbakcemile5

Trufçum akşam bişiy önermiyo lar mı yemeye devam ettirmiyo diyetisyenler gece yaa benim de o zmn metabolizmam duruyo gibi geliyo

bu hafta akşam yemeden deniycem tekrar
Sensencim, tekrardan çok ama çok ama çok ama çoook teşekkürler. kaydirigubbakcemile3 Ne kadar mükemmel bi hareket öyle ya. İlaç gibi resmen Şeniz Bu iyiliğini ömür boyu unutmam valla Şeniz Canım akşam yeme olayına gelince, benim yemek konusunda abartmadığım zamanlarda kaçta yatarsam yatayım en geç 7 den sonra bişi yemem. Dün mesela 4 te yattım, 6 dan falan yemişimdir. Sonradan yarm elma yedim sadece ve acıkmadım. Belki buna bünyem alışkın olduğundandır. Sen daha iyi bilirsin kendini canım. (Amaaa 2 gündür kilo veriyorum zemuszemus )

Çok teşekkürler peppercim opuyorumnanaktan bayanssulusmile Gözleme yağsız tavada yapıldı dedin içinde yağ da yoksa gözlemeye bişi demem. Miktar olarak abartmamışsın canım amaaaa önceki akşam da cıs şimdi de cıs, öğlen falan yesen neyse de akşam akşam çok kötü. O yediklerin kolay sindirilmez, mideni rahatsız eder. Sebze protein de yok zaten. Bu hafta hamur işi yok başka klava: kaydirigubbakcemile3 Spor konusunda daha detaylı bilgi ver canım, çünkü diğer cezan, ne spor yapıyorsan 10 dakika ekle :lepi:
Yapmıyorsan da 40 dk spor yap kaydirigubbakcemile3

yaz ki; ben neden kilo veremiyorum dedigimde yuzume carparsin...
Yaparım valla, bi tek sen böylesin hamur işleri löp löp :mymeka: (bu laftan sonra hayatta bu hafta hamur işi yemezsin bence süprizzzzz ) kaydirigubbakcemile3

yesacim bunu zaten konusmustuk ya;
benim sinavlar gecince; scyla da donunce hep beraber ayni gun baslayip yapacaktik

canım mesajları tam okuyamadım dun ama ayın 15ınden sonrayı bulursa bana uymuyor donunce yapamam malesef((

bu aralar yapacak bı kac kısı bulursam bız yapalım barı MART 15den once yapmak ısteyenler var mı acaba kaydirigubbakcemile ya da tek yapayım ben artık 1 gunluk zaten deemııı :)

aman canimm masallah diyimm o zamannnnn tatlimm

Aynen yaaa miniminnacık elim avcum bizim avuçlarımız 1 avuçtan saylanmaz biz 2 avuç yiyebiliriz :))
Yiyebiliriz di mi aveloncummm:dance:
Şişt alooooo :mymeka: 1 arada max 1 avuç, bana 3 adet yetiyor mesela

Pepper bak yasemincime, cıs yiceği varsa sabaha ertelemiş, çıtır arkadaşım benim Şeniz Sporunu yap bugün ama canım, cıstan sonra şart oldu boshayallersmile (ağrıyan yerlere yüklenme, göbiş ve bacaklara yüklenek bugün)

Teşekkürler canım, ben sizin başınızın etini yemeyem de kaydirigubbakcemile3
Öhm öhm, senin de chemescim gibi maşallahın var, ara öğünler mis gibin. 16 da iyi yemişsin canım ama tabi 16 akşam için erken 17 de hiç yememişsin sayılır. 17-18 arasına güzel bi akşam yemeği olabilirdi bence. Sonraki ara öğünlerin zaten az miktarda olduğundan devam edebilirsin o aralara. Gece çok acıktığın için bence spordan sonraki sütü her zaman iç canım. Gece sakıncalı yiyecek krizlerinden korur seni kaydirigubbakcemile5 Sporun da süper, tabi esneme hareketlerini yaptıysan kaydirigubbakcemile3 Tebrikler a.s. (pepper örnek al örnek kaydirigubbakcemile3)
niye olmasın şekerim, ben çok umutluyum,belim 70 e bile düşmedi ama acayip değişiklik var vücudumda,yavaş yavaş gidiyor.göbek gitse geri kalan tamamdır zaten..aynı evcadısının avatarındaki kız.
Hep böyle olalım chemescim, senin kadar güzel beslenen istediği fiziğe kavuşmayacak da kim kavuşacak :lepi:
(kızlar hala okuyorum eski sayfaları yerimseniben)

Son düzenleme:

valla bu sonuncusu cok agir oldu..
bitanecim, ben 1 ay 1 haftadir rejimdeyim;
bak yeni baslayanlar da 1 ay sonra yorulup benim gibi bozacaklar arada;
herhalde son hafta kilo veremeyince demoralize oldum; yemesem de veremiyorum nasilsa; gibi bir psikolojiye girdim.
ama ok,
baska hamur isi yok

not: gozlemenin icinde de yag yoktu.

ben h.sonlari pilates yapiyorum cnm;
eskiden h.ici de yapiyordum da bu aralar ders calistigimdan spora vakit kalmiyor.

cmr-pzr 40 ar dk pilates yaparim;
ya da leslie ile yururum.

okullarda hocalar hep bir ogrenciye takarlara ya;
bu koc da bana takti yaaa;

kocumuz dedik bagrimiza bastik.

avelon saka saka tatlim;
takil bana boyle;

ama bak en azindan durustum; saklamiyorum yedigimi.

bugunku yediklerime ne diyorsun tatlimmm

sadece bacaklarimin incelmesi ve de selulitlerimin gitmesi lazim bu kiz gibi olmak icin.
(iste o da zaten en zor kisim :-(((
Canım bol bol maydanoz spor ve masaj :lepi:
Kız gencim güzelim diye kocişi çok kıskandırma opuyorumnanaktan
Şinciiik, o tatlı kaşığı tepeleme değilse sorun yok aklinialirimsmile, kepekli pogaçayı kendin yaptıysan o da iyi olabilirdi canım, ama hamur işi yasak olduğuna göreeee :mymeka: , ama iki lokma ve işte olduğun için yine de bişi demiyorum boshayallersmile Senin "Allah kerim artik." demelerinden korkar oldum eyvahedigeldismile
Kaç gözleme yicen, söyle bakayım klava:

Ben de kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek 1 light üçgen peynir 1 tatlı kaşığı nutella yedim...
Afiyet olsun cadıcım, tatlı kaşığı tepeleme olmasın lmaz:

canım evet burada kilolu kimse yok,vucudumuzun şekle girmesi lazım sadece bu da sporla oluyor.
Şeniz kaydirigubbakcemile3

@ aveloncum hareket işe yaradığı için mutlu oldum
akşam yememek için uğraşıyim bakiiim sadece süt içerim olmadı

cnm acıktım haşlamalarımı yedim sonra hadi takviye olsun diye yemeğe indim tavuk cnm istemedi çorba içiyim dedim aldım baktım sebze çorbasıymış (ıyk sevmem hiç) içemedim sonra işten çıktım eve geldiğimde saat 8 di cnm

bugün de teknik gezi için geldiler ara öğün öğle yemeği yalan oldu şimdi gevrek cnm istedi yarım gevrek yiyom artık peynir ve 10 g.lık cıs ile

@ yesa ben de varım pepperi ve scyllaayı bekliyoruz sınav geçsin geziden dönsün cimcimeler o zmn yapalım beraber

@ prensesim hoşgeldinnnn

Son düzenleme:
avelon hayatim; haftada 2 demet maydonoz bitiriyorum;
sabah ve aksamlari yiyorum devamli;
2,5 aydir pilatesimi de yapiyorum,
her banyoda da masaj yapiyorum selulit sabunlariylaaaa,
azaldilar ama hala varlar

kizlar,
gecen haftasonu agir camasir sepetini kaldirmistim;
o gunden beri belimin sag tarafi tutuk, geceleri agriyor.
bi egzersiz biliyor musunuz beli acmak icin..
Çoook büyük geçmiş olsun canım, bi daha böyle bi dikkatsizlik sakın yapma. Sense iyi biliyor hareketleri.
merhaba kızlar bi sorum olucak ayda kaç kilo ideal ve kalıcı sizce?
ben ayda 3 kilo versem iyi benim için diye düşünüyorum ???
Aç kalmadan sağlık beslenerek ve spor yaparak kaç kilo veriyorsan idealdir bence.
kizlar selam nasilsinizzz?
ben sabah uc dilim kepekli ekmek peynir birazda nutella yedimm (((
Afiyet olsun canım, biraz dediğin ne kadar kaydirigubbakcemile3
saat 10 ile 12 arasında okulda kermes olduğu için bayağı bir hamur işi götürdüm.... 2 börek , 2 mercimek köftesi, 10 sarma, 2 laz böreği
Süpersin sen de şulecim a.s. ama börekleri abartmışsın baya baya, seni de yazdım listeme kaydirigubbakcemile3

ama ben kiloluyumm canimm topac oldummmm ohaoldumsmile:sinifsinif:
canim benim sanki uzerimden kamyon gecmis gibiyimm kulce gibiyimmmm hayatimmm
Pamuk şekerim nerden buluyon bu benzetmeleri :roflol: Şeniz Canım benim daha 1 - 2 hafta önce aynı kilodaydık boshayallersmile , azcık fazlan var o da kendine gelince gidecek işte kaydirigubbakcemile5

a.s.
ogle 12.00
3 ad. kadinbudu kofte
1 kase cacik
2 kasik salata (domates-salatalik; haslanmis brokoli, karnibahar)
Tebrikler canım, beni yalancı çıkardın olumunekankayizsmile
Canım ben canın bişi istiyorsa yeme taraftarıyım ama akşam vakti yiyince cidden kötü oluyor boshayallersmile Tabi abartmıyacaksın da. Canın bişi çekip yemezsen, insan düşüne düşüne acaip acıkır ve gözü döner. Sonuç: mide fesatı laelaelaelaelae
Dersini yap tabi, hafta sonları da yeterli kaydirigubbakcemile2 , hiç yapmayanlara çok kızıyorum ama lmaz:
okullarda hocalar hep bir ogrenciye takarlara ya;
bu koc da bana takti yaaa;
kocumuz dedik bagrimiza bastik.
avelon saka saka tatlim;
takil bana boyle;
ama bak en azindan durustum; saklamiyorum yedigimi.
bugunku yediklerime ne diyorsun tatlimmm
Sevdiğimden takılıyorum kaydirigubbakcemile3 Buranın amacı belli olunca, insanların istediği budur diye düşündüydüm bayanssulusmile

Yok canım, dengeni bozma, geceleri az yiyorsun cidden, dünkü öğünde o dediğin hikaye belli gibiydi. Benim de canım bişi istemeyince ortaya böyle öğünler çıkıyor olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…