Bahanen süpermiş canım ya, çok güldüm :roflol: Şeniz Benim de bazen bahaneye ihtiyacım oluyor, aklımda bulunsun kaydirigubbakcemile5yaz canim yaz, aynen dedigini yaptim; anneme gidecektim; asagida indim yurudum biraz hizli hizli; annemde de ablama ogretme bahanesiyle cok az pilates yaptim..
Sensencim, tekrardan çok ama çok ama çok ama çoook teşekkürler. kaydirigubbakcemile3 Ne kadar mükemmel bi hareket öyle ya. İlaç gibi resmen Şeniz Bu iyiliğini ömür boyu unutmam valla Şeniz Canım akşam yeme olayına gelince, benim yemek konusunda abartmadığım zamanlarda kaçta yatarsam yatayım en geç 7 den sonra bişi yemem. Dün mesela 4 te yattım, 6 dan falan yemişimdir. Sonradan yarm elma yedim sadece ve acıkmadım. Belki buna bünyem alışkın olduğundandır. Sen daha iyi bilirsin kendini canım. (Amaaa 2 gündür kilo veriyorum zemuszemus )Trufçum akşam bişiy önermiyo lar mı yemeye devam ettirmiyo diyetisyenler gece yaa benim de o zmn metabolizmam duruyo gibi geliyo
bu hafta akşam yemeden deniycem tekrar
Çok teşekkürler peppercim opuyorumnanaktan bayanssulusmile Gözleme yağsız tavada yapıldı dedin içinde yağ da yoksa gözlemeye bişi demem. Miktar olarak abartmamışsın canım amaaaa önceki akşam da cıs şimdi de cıs, öğlen falan yesen neyse de akşam akşam çok kötü. O yediklerin kolay sindirilmez, mideni rahatsız eder. Sebze protein de yok zaten. Bu hafta hamur işi yok başkabu haftaki kocumuz tam koc kizlar.
ben de iyisiyle kotusuyle tami tamina yaziyorum yediklerimi;
bulun yanlislarimi canlarim.
kizlar dun ki menumu yazmistim;
sabh ogle, aralarim iyiydi aksama kadar,
aksam anneme gittim yine bozdum rejimi
yarim patatesli gozleme-- yagsiz tavada yapilmis
1 ad. cizleme (krep aslinda biz de cizleme denir)
3 catal kadar da un helvasi
:kedi:
cok utaniyorum kendimden.
kocum yaz kenara, ver cezami..
Yaparım valla, bi tek sen böylesin hamur işleri löp löp :mymeka: (bu laftan sonra hayatta bu hafta hamur işi yemezsin bence süprizzzzz ) kaydirigubbakcemile3yaz ki; ben neden kilo veremiyorum dedigimde yuzume carparsin...
yesacim bunu zaten konusmustuk ya;
benim sinavlar gecince; scyla da donunce hep beraber ayni gun baslayip yapacaktik
@prensesım yok canım benım Allaha sukur hıc sorun yok mıdemde :))
bu arada 100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz. deneyelım yaa ben de varım :))
herkese uyan bı gun bulalım hadı canlar yaaa cok heyecanlandımm :))
aman canimm masallah diyimm o zamannnnn tatlimm
Şişt alooooo :mymeka: 1 arada max 1 avuç, bana 3 adet yetiyor meselaAynen yaaa miniminnacık elim avcum bizim avuçlarımız 1 avuçtan saylanmaz biz 2 avuç yiyebiliriz :))
Yiyebiliriz di mi aveloncummm:dance:
Pepper bak yasemincime, cıs yiceği varsa sabaha ertelemiş, çıtır arkadaşım benim Şeniz Sporunu yap bugün ama canım, cıstan sonra şart oldu boshayallersmile (ağrıyan yerlere yüklenme, göbiş ve bacaklara yüklenek bugün)bende 1 bardak ılık su 1 saat sonra kahvaltı
1 cıs
peeperrın ilk cısından valla dün gece verdi komşum yimedim resmen midem guruldadı gece
neyse kahvaltıya döneyim kaydirigubbakcemile 1.5 dilim ekmek
6 zeytin 1 çay kaşığı reçel az peynir gamyoncuiremsu
ardından yeşil çay:içelim:
Teşekkürler canım, ben sizin başınızın etini yemeyem de kaydirigubbakcemile3aveloncum koçluğun vatana millete foruma hayırlı uğurlu olsun kafanın etini yicez bu hafta sempatiksalakcinni koçuuummmm kilo verdir bizeeeeeeeeeeeeeeeeee şakkıdı
Dün yediklerimi yazıyim size aveloncum yorumunu bekliyorummm;
07:00 1 incir 1 bardak ılık su
08:00 1 dilim tahıl ekmeği 3 - 4 küp peynir 1 salatalık
09:00 1 bardak yeşil çay
10:30 şekersiz neskafe 1-2 badem ve kuru kayısı
12:00 1 fırın tavuk budu
Az yağlı yeşil salata
16:00 200 gr. light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Yağsız tuzsuz haşlama lahana, kereviz, havuç
17:00 2-3 kaşık sebze çorbası
19:00 – 19:45 arası tempolu yürüdüm
20:00 1 bardak light süt
20:30 mide 20 X 6 set
Alt karın 30 X 5 set
Alt karın 10 X 8 set
ıç bacak 50 X 3 set
21:00 2 etiform bisküvi
Detoks çayım
22:30 1 etiform
23:30 1 dilim ananas
(akşam çok mu yemişim sadece süt mü içiyim??)
Yardım edin ikilemdeyim boshayallersmile
Hep böyle olalım chemescim, senin kadar güzel beslenen istediği fiziğe kavuşmayacak da kim kavuşacak :lepi:niye olmasın şekerim, ben çok umutluyum,belim 70 e bile düşmedi ama acayip değişiklik var vücudumda,yavaş yavaş gidiyor.göbek gitse geri kalan tamamdır zaten..aynı evcadısının avatarındaki kız.
Bahanen süpermiş canım ya, çok güldüm :roflol: Şeniz Benim de bazen bahaneye ihtiyacım oluyor, aklımda bulunsun kaydirigubbakcemile5
Sensencim, tekrardan çok ama çok ama çok ama çoook teşekkürler. kaydirigubbakcemile3 Ne kadar mükemmel bi hareket öyle ya. İlaç gibi resmen Şeniz Bu iyiliğini ömür boyu unutmam valla Şeniz Canım akşam yeme olayına gelince, benim yemek konusunda abartmadığım zamanlarda kaçta yatarsam yatayım en geç 7 den sonra bişi yemem. Dün mesela 4 te yattım, 6 dan falan yemişimdir. Sonradan yarm elma yedim sadece ve acıkmadım. Belki buna bünyem alışkın olduğundandır. Sen daha iyi bilirsin kendini canım. (Amaaa 2 gündür kilo veriyorum zemuszemus )
Çok teşekkürler peppercim opuyorumnanaktan bayanssulusmile Gözleme yağsız tavada yapıldı dedin içinde yağ da yoksa gözlemeye bişi demem. Miktar olarak abartmamışsın canım amaaaa önceki akşam da cıs şimdi de cıs, öğlen falan yesen neyse de akşam akşam çok kötü. O yediklerin kolay sindirilmez, mideni rahatsız eder. Sebze protein de yok zaten. Bu hafta hamur işi yok başkaklava: kaydirigubbakcemile3 Spor konusunda daha detaylı bilgi ver canım, çünkü diğer cezan, ne spor yapıyorsan 10 dakika ekle :lepi:
Yapmıyorsan da 40 dk spor yap kaydirigubbakcemile3
Yaparım valla, bi tek sen böylesin hamur işleri löp löp :mymeka: (bu laftan sonra hayatta bu hafta hamur işi yemezsin bence süprizzzzz ) kaydirigubbakcemile3
bence de 1 gun yapalim
detoksta kizlar tansiyonlar duusup bayilmayalim sonra
:lepi:
canım 1 gunden bı sey olmaz yaa 2 saat arayla yıyoruz corbamızı :lepi: baktık olmuyo bırakıp normal beslenırız artık Şeniz
tamam canim yapalim hem vucudumuz temizlenir arinir iyi olur gulum
Canım bol bol maydanoz spor ve masaj :lepi:sadece bacaklarimin incelmesi ve de selulitlerimin gitmesi lazim bu kiz gibi olmak icin.
(iste o da zaten en zor kisim :-(((
Kız gencim güzelim diye kocişi çok kıskandırma opuyorumnanaktandemii yaa ben bu gevşe k halimle hayatımdea ilk kez bu yaz bikini giydim ama selülit yoktusempatiksalakcinni ondan o zamanda 59 dum e şimdi sporda var hihoyyyt e onlardan daha iyi oluruz belki
onlar o kadar bakımla bu haldeler zatenalsanaalsanasmile
süpersin canıımŞeniz
Şinciiik, o tatlı kaşığı tepeleme değilse sorun yok aklinialirimsmile, kepekli pogaçayı kendin yaptıysan o da iyi olabilirdi canım, ama hamur işi yasak olduğuna göreeee :mymeka: , ama iki lokma ve işte olduğun için yine de bişi demiyorum boshayallersmile Senin "Allah kerim artik." demelerinden korkar oldum eyvahedigeldismileyedikletimi yazayim;
sevgili saygideger kocumuz avelonun dikkatine
sabah 6.30 kahvalti
1 dilim tam bugday ekmegi,
peynir, maydonoz, 1 tatli kasigi nutella
saat 10.00
yesil cay,
2 lokma kepekli pogaca
saat 11.00
250 ml sut
2 ad. etiform corekotlu
ogle saat12.30 da
Allah kerim artik.
dediginiz gibi aralari parca pincik yapiyorum,
hadi bakalim
Afiyet olsun cadıcım, tatlı kaşığı tepeleme olmasınBen de kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek 1 light üçgen peynir 1 tatlı kaşığı nutella yedim...
Şenizcanım evet burada kilolu kimse yok,vucudumuzun şekle girmesi lazım sadece bu da sporla oluyor.
Çoook büyük geçmiş olsun canım, bi daha böyle bi dikkatsizlik sakın yapma. Sense iyi biliyor hareketleri.kizlar,
gecen haftasonu agir camasir sepetini kaldirmistim;
o gunden beri belimin sag tarafi tutuk, geceleri agriyor.
bi egzersiz biliyor musunuz beli acmak icin..
Aç kalmadan sağlık beslenerek ve spor yaparak kaç kilo veriyorsan idealdir bence.merhaba kızlar bi sorum olucak ayda kaç kilo ideal ve kalıcı sizce?
ben ayda 3 kilo versem iyi benim için diye düşünüyorum ???
Afiyet olsun canım, biraz dediğin ne kadar kaydirigubbakcemile3kizlar selam nasilsinizzz?
ben sabah uc dilim kepekli ekmek peynir birazda nutella yedimm(((
Süpersin sen de şulecim a.s. ama börekleri abartmışsın baya baya, seni de yazdım listeme kaydirigubbakcemile3saat 10 ile 12 arasında okulda kermes olduğu için bayağı bir hamur işi götürdüm.... 2 börek , 2 mercimek köftesi, 10 sarma, 2 laz böreği
Pamuk şekerim nerden buluyon bu benzetmeleri :roflol: Şeniz Canım benim daha 1 - 2 hafta önce aynı kilodaydık boshayallersmile , azcık fazlan var o da kendine gelince gidecek işte kaydirigubbakcemile5ama ben kiloluyumm canimm topac oldummmm ohaoldumsmile:sinifsinif:
canim benim sanki uzerimden kamyon gecmis gibiyimm kulce gibiyimmmm hayatimmm
a.s.kızlar 15 dk dans ve esneme temiz 45 lık sporumu yaptım göbek ve bacaklara ağırlık verdim mecburen
yani kısa kestim şimdi arkadaş gelcek kahveye sonra bakarım devam edip etmemeye:bbo:
Tebrikler canım, beni yalancı çıkardın olumunekankayizsmileogle 12.00
3 ad. kadinbudu kofte
1 kase cacik
2 kasik salata (domates-salatalik; haslanmis brokoli, karnibahar)
Canım ben canın bişi istiyorsa yeme taraftarıyım ama akşam vakti yiyince cidden kötü oluyor boshayallersmile Tabi abartmıyacaksın da. Canın bişi çekip yemezsen, insan düşüne düşüne acaip acıkır ve gözü döner. Sonuç: mide fesatı laelaelaelaelaevalla bu sonuncusu cok agir oldu..
bitanecim, ben 1 ay 1 haftadir rejimdeyim;
bak yeni baslayanlar da 1 ay sonra yorulup benim gibi bozacaklar arada;
herhalde son hafta kilo veremeyince demoralize oldum; yemesem de veremiyorum nasilsa; gibi bir psikolojiye girdim.
ama ok,
baska hamur isi yok
not: gozlemenin icinde de yag yoktu.
ben h.sonlari pilates yapiyorum cnm;
eskiden h.ici de yapiyordum da bu aralar ders calistigimdan spora vakit kalmiyor.
cmr-pzr 40 ar dk pilates yaparim;
ya da leslie ile yururum.
Sevdiğimden takılıyorum kaydirigubbakcemile3 Buranın amacı belli olunca, insanların istediği budur diye düşündüydüm bayanssulusmileokullarda hocalar hep bir ogrenciye takarlara ya;
bu koc da bana takti yaaa;
kocumuz dedik bagrimiza bastik.
avelon saka saka tatlim;
takil bana boyle;
ama bak en azindan durustum; saklamiyorum yedigimi.
bugunku yediklerime ne diyorsun tatlimmm
Yok canım, dengeni bozma, geceleri az yiyorsun cidden, dünkü öğünde o dediğin hikaye belli gibiydi. Benim de canım bişi istemeyince ortaya böyle öğünler çıkıyor olumunekankayizsmile@ aveloncum hareket işe yaradığı için mutlu oldum
akşam yememek için uğraşıyim bakiiim sadece süt içerim olmadı
cnm acıktım haşlamalarımı yedim sonra hadi takviye olsun diye yemeğe indim tavuk cnm istemedi çorba içiyim dedim aldım baktım sebze çorbasıymış (ıyk sevmem hiç) içemedim sonra işten çıktım eve geldiğimde saat 8 di cnm
bugün de teknik gezi için geldiler ara öğün öğle yemeği yalan oldu şimdi gevrek cnm istedi yarım gevrek yiyom artıkpeynir ve 10 g.lık cıs ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?