50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar ,
bu sayfaya 2 gündür takılıyorum
bende kilo vermeye çalışıyorum,
listeye beni de eklerseniz sevinirim,
53.8 kiloyum

canim benimm biraz dedigimm iki dilim kepek ekmegini bitiricek kadar yedim :sinifsinif:

merhaba arkadaşlar ,
bu sayfaya 2 gündür takılıyorum
bende kilo vermeye çalışıyorum,
listeye beni de eklerseniz sevinirim,
53.8 kiloyum
Hoşgeldin aa1 a.s. Çarşamba günleri BURCUHAYAL arkadaşımıza özelden mesaj göndererek kilo bildirimi yapıyoruz, böylelikle listeye giriyorsun kaydirigubbakcemile5
canim benimm biraz dedigimm iki dilim kepek ekmegini bitiricek kadar yedim :sinifsinif:
Afiyet olsun pamuk şekerim, sabah tam enerji alma zamanı :lepi: Çikolata insanı mutlu da eder hem opuyorumnanaktan

canimm kaymaklim seftali recelim benimm yerimm seni ben ama opuyorumnanaktan

aaaa,
avelon kustum sana;

herkese gelince afiyet bal seker olsun;
bana gelince :uhm:

canimm kaymaklim seftali recelim benimm yerimm seni ben ama opuyorumnanaktan
sırnaşık şey sırnaşık şey yaaaaaaaaa, valla utandım Şeniz
aaaa,
avelon kustum sana;
herkese gelince afiyet bal seker olsun;
bana gelince :uhm:
Kız ben senin nutellana bişi demedim ki ama ohaoldumsmile Sana da afiyet bal şeker olsun. Ben senin hamurlarına da bişi demezdim aslında ama akşam yemişsin o yüzden dedim Hamur yasak dedim ya, sen onu şöyle anla canım, akşam için yasak, diğer öğünlerde de canın çekerse azcık ye olumunekankayizsmile

Güzel arkadaşlarım ben de sporumu yapayım bari hihoyyyt Öptüüüm.

Trufçum akşam bişiy önermiyo lar mı yemeye devam ettirmiyo diyetisyenler gece yaa benim de o zmn metabolizmam duruyo gibi geliyo

bu hafta akşam yemeden deniycem tekrar

canım dikkat ettiysen benim akşam yemeği 19;30 o da en erken çünkü benim kocişim 19:00 da geliyor. diyetisyenime öyle söylediğim için bana öyle bir program hazırlamıştı ama başka bir arkadaşım 5 de yiyormuş akşamı 2-2,5 saat sonra bi ara öğün yazmış tatlım. yani 3 ara 3 ana öğün ve o diyet 1400 kalorilik. hepsini yiyince acıkmıyosun. ama orda yazan herşeyi yemek zorundasın. o arkadaşım uyguladı ve 7 kilo verdi hayatım.

Tufçum bu kadar uğraşmışsın çok sağol tatlımcım yaa

rica ederim canım. işe yaraması dileğiyle

nöbet sonrası sersemliğim üzerim de ne spor yapasım var ne bişey yiyesim. uyumak istiyorum
kızım da hasta o uyuyoken yanına kıvrılıyım
dua edin kızım iyileşsin canlar, 2 yaşında ve bizi 2. kez antibiyotik kullanmak zorunda bıraktı. boğaz enfeksiyonu geçiriyor.

Soğan, sarımsakla beraber önceden beri doğal antibiyotik olarak bilinir. Gerçekten de soğanın içeriğindeki sulfosid maddesi antibiyotik özelliğe sahiptir.

Soğanda Quercetin isimli antioksidan bir madde bulunmaktadır. Bağışıklık sistemini güçlendirici özelliğe sahiptir.

Beyaz kuru soğanın erkek ve bayanlardaki kemik erimesine faydalı olduğu bildirilmiştir.

Soğan suyu kalbi güçlendirici etkiye sahiptir. Kalp ve damar hastalıklarına karşı vücudunuzu korur. Yüksek tansiyonu düşürücü etkisi vardır, flavonoid içerir. Kan yapımına yardım eder. Kalp çarpıntısını giderir.

Çeşitli Hastalıklar için Soğanın ve Soğan Suyunun Faydaları

*Parazit Dökücü: Çocuklardaki bağırsak parazitlerine karşı soğan suyu faydalıdır. Aç karnına, yemeklerden önce günde üç kere birer tatlı kaşığı soğan suyu içilir.

*Burun kanamalarını durdurmak için: Soğan yumrusu ikiye kesilir. Yarım soğan burnun önüne bağlanır.

*ıştah açmak için: Soğan midedeki bezlere uyarıcı etki yapar ve iştah açma özelliği vardır. Salatalarda veya çiğ olarak soğan yemek iştah açabilir.

*Şişmelere Karşı: Ayak, bacak, karın, göğüs ve ellerdeki şişmelere karşı da soğan suyu faydalıdır. Günde üç defa yemeklerden önce bir çorba kaşığı soğan suyu içilmelidir.

Soğan suyu ile zayıflama

Prof. Dr. Ahmet Maranki, şeker hastaları ve kilosu fazla olanlar için soğan suyu kürü öneriyor.

Aç karnına içilen bir bardak elma suyu kanı temizler toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

Uykudan önce içilirse rahatlatır ve uykuya geçişi kolaylaştırır.

Mide bulantısını engeller sindirimi kolaylaştırır.

Gastritten kaynaklanan yanmaları hafifletir.

Bağırsakları çalıştırır ve yumuşatır.

Enerji verir.

Cildi güzelleştirir ve genç kalmasını sağlar.

Rejim yapanların tatlı yeme arzusunu giderir.

Kalbi güçlendirir.

ıdrar yolları şikayetlerini hafifletir.

Aç kalmaya gerek yok
Prof. Dr. Ziya Mocan 'az ve sık' yemek gerektiğini savunuyor. Böylece, aç kalıp çok yemenin önünün kesileceğini söylüyor. Kendisi de gün içinde bol bol atıştırıyor ama kilo almıyor. Mocan sırrının; büyük-küçük herkese içmelerini tavsiye ettiği elma çayı olduğunu dile getirdi ve sizler için tarifini verdi..

Pek çok hastasında olumlu sonuç alındı
Dr. Ziya Mocan, Endrokronoloji ve Metabolizma profesörü... Kendisi, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin klinik şefi... Türkiye'nin en şişmanlarının, 300-400 kiloluk insanların yolu onun kliniğinden geçiyor. Bugüne kadar 100 hatta 200 kilo verdirdiği pek çok hastasını gördüm. 150 kilo vermesi için diyete soktuğu hastalara tanık oldum. Evden çıkamaz durumdayken genç kızlığındaki kilosuna kavuşturduğu pek çok hastasıyla tanıştım...

Hiç diyet yapmamış
Binlerce kişiye diyet reçesi hazırlayan Mocan, bugüne kadar hiç diyet yapmamış. ılginç çünkü kendisi, Türkiye'nin en iştahlı doktorlarından biri... Bana iştahına karşın kilo almamasının sırrını, evinde ve işinde nasıl atıştırdığını anlattı. Acarkent'teki evine konuk olduğumda anladım ki en büyük sırrı; kendi sebze bahçesini kurmuş olması. Domates, soğan, kara lahana, maydanoz, roka ve daha pek çok sebze yetiştiriyor bu bahçede. Bitki çaylarını, bahçesindeki bitkilerden hazırlıyor. ışte Dr. Mocan'dan kilo almadan atıştırmaya ilişkin tüyolar:

Bu tarifi uygulayın

Herkese önerecek bir beslenme alışkanlığınız var mı?
Benim önerim; elma suyu alışkanlığı edinmenizdir. Ben elma suyumu masamın üzerinden hiç eksik etmiyorum. Elma suyu metabolizmayı hızlandırır ve idrar miktarını artırır. Kilo sorunu olan kişilerin ödemi atmasını sağlar. Bir-iki elmayı kesip haşlayın. ıçine bir limon ya da portakal atın. Karanfil ve tarçın ekleyin. Çocuklara verecekseniz, bardağın içine bal koyup öyle verin. Elma suyunu hazırlarken içine koyacağınız limon ve portakalı sakın soymayın. Kabuklarıyla haşlayın. Bunların kabuklarında sitrik asit vardır. Bu, zayıflama ilaçlarının içinde de bulunur.

avelon canimmm;

bu aksam pinar misket kofte var ya, onun az yagli, az salcali yemegini yapicam eve gidince.
bir de havuc salatasi (yogurtlu)
uygun mu acaba??

Prensescim, teşekkürler paylaşım için, sen bunların kaçına uyuyorsun söyle bakalım :icecream:

Peppercim, öhm öhm CADIARZU , tabi uygun canım, afiyet olsun şimdiden, yanına en az 1 dilim ekmek de ye ama. Sonra geç saatlerde acıkırsın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…