Ye canım, iştesin zaten. Afiyet olsun kaydirigubbakcemile3aveloncum,
ogleden sonraki ara ogunum icinde yarim kepekli pogacam vardi,
yemeyeyim mi ben simdi onu???
Çoook büyük geçmiş olsun canım, bi daha böyle bi dikkatsizlik sakın yapma. Sense iyi biliyor hareketleri.
Aç kalmadan sağlık beslenerek ve spor yaparak kaç kilo veriyorsan idealdir bence.
Afiyet olsun canım, biraz dediğin ne kadar kaydirigubbakcemile3
Süpersin sen de şulecim a.s. ama börekleri abartmışsın baya baya, seni de yazdım listeme kaydirigubbakcemile3
Pamuk şekerim nerden buluyon bu benzetmeleri :roflol: Şeniz Canım benim daha 1 - 2 hafta önce aynı kilodaydık boshayallersmile , azcık fazlan var o da kendine gelince gidecek işte kaydirigubbakcemile5
a.s.
Tebrikler canım, beni yalancı çıkardın olumunekankayizsmile
Canım ben canın bişi istiyorsa yeme taraftarıyım ama akşam vakti yiyince cidden kötü oluyor boshayallersmile Tabi abartmıyacaksın da. Canın bişi çekip yemezsen, insan düşüne düşüne acaip acıkır ve gözü döner. Sonuç: mide fesatı laelaelaelaelae
Dersini yap tabi, hafta sonları da yeterli kaydirigubbakcemile2 , hiç yapmayanlara çok kızıyorum amalmaz:
Sevdiğimden takılıyorum kaydirigubbakcemile3 Buranın amacı belli olunca, insanların istediği budur diye düşündüydüm bayanssulusmile
Yok canım, dengeni bozma, geceleri az yiyorsun cidden, dünkü öğünde o dediğin hikaye belli gibiydi. Benim de canım bişi istemeyince ortaya böyle öğünler çıkıyor olumunekankayizsmile
Hoşgeldin aa1 a.s. Çarşamba günleri BURCUHAYAL arkadaşımıza özelden mesaj göndererek kilo bildirimi yapıyoruz, böylelikle listeye giriyorsun kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar ,
bu sayfaya 2 gündür takılıyorum
bende kilo vermeye çalışıyorum,
listeye beni de eklerseniz sevinirim,
53.8 kiloyum
Afiyet olsun pamuk şekerim, sabah tam enerji alma zamanı :lepi: Çikolata insanı mutlu da eder hem opuyorumnanaktancanim benimm biraz dedigimm iki dilim kepek ekmegini bitiricek kadar yedim :sinifsinif:
Hoşgeldin aa1 a.s. Çarşamba günleri BURCUHAYAL arkadaşımıza özelden mesaj göndererek kilo bildirimi yapıyoruz, böylelikle listeye giriyorsun kaydirigubbakcemile5
Afiyet olsun pamuk şekerim, sabah tam enerji alma zamanı :lepi: Çikolata insanı mutlu da eder hem opuyorumnanaktan
Hoşgeldin aa1 a.s. Çarşamba günleri BURCUHAYAL arkadaşımıza özelden mesaj göndererek kilo bildirimi yapıyoruz, böylelikle listeye giriyorsun kaydirigubbakcemile5
teşekkür eddrim canımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
Afiyet olsun pamuk şekerim, sabah tam enerji alma zamanı :lepi: Çikolata insanı mutlu da eder hem opuyorumnanaktan
sırnaşık şey sırnaşık şey yaaaaaaaaa, valla utandım Şenizcanimm kaymaklim seftali recelim benimm yerimm seni ben ama opuyorumnanaktan
Kız ben senin nutellana bişi demedim ki ama ohaoldumsmile Sana da afiyet bal şeker olsun. Ben senin hamurlarına da bişi demezdim aslında ama akşam yemişsin o yüzden dedimaaaa,
avelon kustum sana;
herkese gelince afiyet bal seker olsun;
bana gelince :uhm:
Trufçum akşam bişiy önermiyo lar mı yemeye devam ettirmiyo diyetisyenler gece yaa benim de o zmn metabolizmam duruyo gibi geliyo
bu hafta akşam yemeden deniycem tekrar
Tufçum bu kadar uğraşmışsın çok sağol tatlımcım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?