Prensescim, teşekkürler paylaşım için, sen bunların kaçına uyuyorsun söyle bakalım :icecream:
Peppercim, öhm öhm CADIARZU , tabi uygun canım, afiyet olsun şimdiden, yanına en az 1 dilim ekmek de ye ama. Sonra geç saatlerde acıkırsın yerimseniben
Sabret canım, bu kadar dikkatten sonra az kalmıştır bol kabuklu elmalı günlere opuyorumnanaktan Ne sorunu pamuk şekerim, yeni yeni şeyler öğreniyoruz birlikte kaydirigubbakcemile5caniimmm gasrtit olmadan once her gun cig elma kabuklarinla yerdim ama simdi komposto olarak yiyorum tatlimm canimbenim bide benim uyguladigim seyleri eklemiorum gezerken ilgimi ceken yazilari sizlerle paylasmak icin ekliorum bi sorun olmuodur umarimm
Sabret canım, bu kadar dikkatten sonra az kalmıştır bol kabuklu elmalı günlere opuyorumnanaktan Ne sorunu pamuk şekerim, yeni yeni şeyler öğreniyoruz birlikte kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler peppercim
vARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi ) ALINTIDIR
selam kızlar kahvaltımdan sonra 1 elma 1 muz ve yemek yemeye fırsat bulamadığım öğle vaktinde 1 pkt çbk kraker ve az önce 7 midye dolma yedm..
cadım afiyet olsun,midyeye asla hayır demem,dayanamam ben, o nedenle iyi yapmışsın,o lezzettende kısmayalım yani dimikaydirigubbakcemile3 bal şeker olsun
he canım..çok güzeldi..ama 3 gündr bende inanılmaz bir şişlik var neden olablr acaba bu
aaahh ah o şişkinlik konusu beni öldürecek:sinifsinif:ben haftanın 5günü şiş geziyorum canım ya,berbat bi durum. adetin yaklaşıyorsa olabilir,ayaklarını üşüttüğündede oluyor.Tuvalete çıkabiliyomusun?
aaahh ah o şişkinlik konusu beni öldürecek:sinifsinif:ben haftanın 5günü şiş geziyorum canım ya,berbat bi durum. adetin yaklaşıyorsa olabilir,ayaklarını üşüttüğündede oluyor.Tuvalete çıkabiliyomusun?
canimm bol bol su iccc
wc ye cikamiosan kayisisinin usstune veya incirin ustune su ic canim
Az mı???
akşam yemeye devam ediyim mi akşam mı az yemişim :uhm: kafa gittisempatiksalakcinni
yasemcıgım elıne saglık fasulye cok guzel olmus ama arkadasım azıcık daha pısebılırdı dedı :)))
ben yapmadım sen yaptın tatlım senin eline sağlıkopuyorumnanaktan
vARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi ) ALINTIDIR
canım bu detoks bizim vücudumuzdan birşeyler almasın ki çok faydalı şeyler var içinde bilmiyorumkismile
yapanların yorumları nasıl???:uhm:
Aveloncum,sevgili koçumzemuszemus işte bugünkü menüm
Sabah 1 paket etiform 1 dilim peynir 1 bardak çay
Öğle 2 dilim otlu börek ve ayran
Arada 1 bardak kahve
Akşam yarım tabak ıspanak ve yarım tabak makarna 1 kase yoğurt
Yine beğenmedim aslında menümü.Çalışınca zor oluyo arkadaşlar rejim yapmak,sabah ve öğleyin zor oluyor rejime göre beslenmek
normalde sadece bağırsaklarımdan dolayı şişlik oluyordu ama bu sefer midem çok fena...bağırsaklarıma özel yazılmış bir diyet yapmama rağmen o kdr tembel ki geçen yazmıştım 10 gnde bir fln diye...
Bağırsakların üzerine kitap yazarım ktp...o kdr arştırdım okudum ççnkü ama çare bulamadım...doktorlarda kolonoskopi fln diyo korkuyorum da..
böyle kör topal gidiyorum:gitme:
normalde sadece bağırsaklarımdan dolayı şişlik oluyordu ama bu sefer midem çok fena...bağırsaklarıma özel yazılmış bir diyet yapmama rağmen o kdr tembel ki geçen yazmıştım 10 gnde bir fln diye...
Bağırsakların üzerine kitap yazarım ktp...o kdr arştırdım okudum ççnkü ama çare bulamadım...doktorlarda kolonoskopi fln diyo korkuyorum da..
böyle kör topal gidiyorum:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?