50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canım, ah askerlik bi bitse... boshayallersmile başka bişi istemem boshayallersmile (şimdilik tabi :)) ) ıyi akşamlar sana da.

caniimmm gasrtit olmadan once her gun cig elma kabuklarinla yerdim ama simdi komposto olarak yiyorum tatlimm canimbenim bide benim uyguladigim seyleri eklemiorum gezerken ilgimi ceken yazilari sizlerle paylasmak icin ekliorum bi sorun olmuodur umarimm

Sabret canım, bu kadar dikkatten sonra az kalmıştır bol kabuklu elmalı günlere opuyorumnanaktan Ne sorunu pamuk şekerim, yeni yeni şeyler öğreniyoruz birlikte kaydirigubbakcemile5

Teşekkürler peppercim

selam kızlar kahvaltımdan sonra 1 elma 1 muz ve yemek yemeye fırsat bulamadığım öğle vaktinde 1 pkt çbk kraker ve az önce 7 midye dolma yedm..

Sabret canım, bu kadar dikkatten sonra az kalmıştır bol kabuklu elmalı günlere opuyorumnanaktan Ne sorunu pamuk şekerim, yeni yeni şeyler öğreniyoruz birlikte kaydirigubbakcemile5

Teşekkürler peppercim

canimmsinnn benimmm insallahh tatlimm yarin tartilcam bakalimmm

aaa ne kadar lezzetli görünüyo bu,teşekkürler yesacım.ama bu malzemeler aslında kalorili şeyler değilmi ya?CADIARZU alla alla,verelim derken almayalım kilo birde üstüne kaydirigubbakcemile3
peki bu tarif tek öğünlükmü acaba? yoksa bunu yapıp tümgün mü yiyicez??

selam kızlar kahvaltımdan sonra 1 elma 1 muz ve yemek yemeye fırsat bulamadığım öğle vaktinde 1 pkt çbk kraker ve az önce 7 midye dolma yedm..

cadım afiyet olsun,midyeye asla hayır demem,dayanamam ben, o nedenle iyi yapmışsın,o lezzettende kısmayalım yani dimikaydirigubbakcemile3 bal şeker olsun

he canım..çok güzeldi..ama 3 gündr bende inanılmaz bir şişlik var neden olablr acaba bu

aaahh ah o şişkinlik konusu beni öldürecek:sinifsinif:ben haftanın 5günü şiş geziyorum canım ya,berbat bi durum. adetin yaklaşıyorsa olabilir,ayaklarını üşüttüğündede oluyor.Tuvalete çıkabiliyomusun?

canimm bol bol su iccc
wc ye cikamiosan kayisisinin usstune veya incirin ustune su ic canim

canimm bol bol su iccc
wc ye cikamiosan kayisisinin usstune veya incirin ustune su ic canim

normalde sadece bağırsaklarımdan dolayı şişlik oluyordu ama bu sefer midem çok fena...bağırsaklarıma özel yazılmış bir diyet yapmama rağmen o kdr tembel ki geçen yazmıştım 10 gnde bir fln diye...
Bağırsakların üzerine kitap yazarım ktp...o kdr arştırdım okudum ççnkü ama çare bulamadım...doktorlarda kolonoskopi fln diyo korkuyorum da..
böyle kör topal gidiyorum:gitme:

Aveloncum,sevgili koçumzemuszemus işte bugünkü menüm
Sabah 1 paket etiform 1 dilim peynir 1 bardak çay
Öğle 2 dilim otlu börek ve ayran
Arada 1 bardak kahve ve 1 tane prebiyotik yoğurt
Akşam yarım tabak ıspanak ve yarım tabak makarna 1 kase yoğurt
Yine beğenmedim aslında menümü.Çalışınca zor oluyo arkadaşlar rejim yapmak,sabah ve öğleyin zor oluyor rejime göre beslenmek

Son düzenleme:
Az mı???

akşam yemeye devam ediyim mi akşam mı az yemişim :uhm: kafa gittisempatiksalakcinni

e diyorum az diye bak herkesler az yimişsin demişaklinialirimsmile

canım ben de katılıyorum sana...çok zor
bazen vakit olmuyop vakit olsa uygun yiyecek olmayabiliyor...
ne bileyim meyvelerimi yanımda talıyorum ama yemek taşıyamıyorum tasısam da hiç vaktm olmuyo...:sinifsinif:

canimm bide prebiyotiklerden yesen her gun duzenli

aa canım eğer doktorlar gerekli görüyorsa neden ihmal ediyorsun? sağlık bu sonuçta ihmale gelmez.Zor bişeymiymişki kolonoskopi?
Bende bazen 5 gün oluyo tık yok.İçiyorum hapı ondan sonra rahatlıyorum.ne kötü bişey bu şişkinlik yaabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…