aaa ne kadar lezzetli görünüyo bu,teşekkürler yesacım.ama bu malzemeler aslında kalorili şeyler değilmi ya?CADIARZU alla alla,verelim derken almayalım kilo birde üstüne kaydirigubbakcemile3
peki bu tarif tek öğünlükmü acaba? yoksa bunu yapıp tümgün mü yiyicez??
blmyrm ki diyetisyenime bi danışabilirim..teşkkrler cnmcanimm bide prebiyotiklerden yesen her gun duzenli
aa canım eğer doktorlar gerekli görüyorsa neden ihmal ediyorsun? sağlık bu sonuçta ihmale gelmez.Zor bişeymiymişki kolonoskopi?
Bende bazen 5 gün oluyo tık yok.İçiyorum hapı ondan sonra rahatlıyorum.ne kötü bişey bu şişkinlik yaabenneyaptımki
benim bugün ya 4 ya 5 tık yokbilmiyorumkismileaa canım eğer doktorlar gerekli görüyorsa neden ihmal ediyorsun? sağlık bu sonuçta ihmale gelmez.Zor bişeymiymişki kolonoskopi?
Bende bazen 5 gün oluyo tık yok.İçiyorum hapı ondan sonra rahatlıyorum.ne kötü bişey bu şişkinlik yaabenneyaptımki
benim bugün ya 4 ya 5 tık yokbilmiyorumkismile
bide gaz oldugunda fazla cikio tartida dimi kizlar
benimkisi paketi yesen banamısın demiyosempatiksalakcinnicanım o şişkinlik geçtiğinde inan yarım kilom direk gidiyo kaydirigubbakcemile3 ben 56buçuğum ya aslında şişkinlik payını atarsak 56yımdelikafadulden
he birde sabah kahvesi ve sigara bağırsakları çalıştırıyo. Ben kullanmıyorum sigara ama bazen arkadaşlarla 1 tane yaktığımda hemen koşuyorum tuvalete.Bu gidişle sigaraya başlıcam yaw böyle olmuyo:roflol:
benimkisi paketi yesen banamısın demiyosempatiksalakcinni
bide gaz oldugunda fazla cikio tartida dimi kizlar
valla çevremde hem kabız hem sigara tiryakisi çok var ama belki etkiliyo olablr bilemiyorum ki:sinifsinif:
evet artık bende çok sıkıldım bu durumdan sensewich çim hint yağı önerdi bende annemde vardır diye almadım aktardan o ara düzelir gibi oldu hatta sirkeli suya başlamıştım o ara dedim işe yaradı çok şükür
ama o anlık mış şimdi hint yağını alıcam artık başka çarem kalmadı olmassa ilç alırımakannehir
bana hint yağı bile işe yaramadı ya...çıkamadım onu içtiğimde bilebilmiyorumkismile
Gripincim, sabah kahvaltını etiform yerine ekmekle yapsaydın daha iyi olurdu bence. Böreği de keşke 2 dilimi aynı anda yemeseydin de ara öğün yapmış olurdun (fırsat bulup sebze yemeği yiyebilsen daha da iyi olur tabi). Haklısın çalışınca çok zor oluyordur ama chemes de çalışıyor bak onun menüsüne boshayallersmile Çantana kuru meyve falan koy ara öğün için (chemescimin önerisi) Önceki menünden sonra buna şükür kaydirigubbakcemile5 Ama sen hala spor yapmıyorsunAveloncum,sevgili koçumzemuszemus işte bugünkü menüm
Sabah 1 paket etiform 1 dilim peynir 1 bardak çay
Öğle 2 dilim otlu börek ve ayran
Arada 1 bardak kahve ve 1 tane prebiyotik yoğurt
Akşam yarım tabak ıspanak ve yarım tabak makarna 1 kase yoğurt
Yine beğenmedim aslında menümü.Çalışınca zor oluyo arkadaşlar rejim yapmak,sabah ve öğleyin zor oluyor rejime göre beslenmek
Kahvaltı ve akşam süper, arada bocalamışız yasemincim boshayallersmile makarnanın miktarını yazmamışsın, yoğurt da yeseydin yanında daha iyi olurdu kaydirigubbakcemile3 Bi de ara öğün yok canım. Meyve yok.Avelonum bugün kahvaltı ve spordan sonra sütümü içtim
yarım saat sonra kahve öğle yemeğim mecburen (( misafirimvardı))
domatesli makarna az yağlı 1 saat sonra 2 fincan çay ve saat
18.00 maydonoz limonlu akşam karnı bahar yemeği var sempatiksalakcinni
Ne paketi bu :mymeka:benimkisi paketi yesen banamısın demiyosempatiksalakcinni
Hayırdır chemescim??içim sıkılıyor.....
Cimcimem benim, sana nasıl kıyıp banladılar ya olumunekankayizsmile Hep aklımızdasın yesacım. Sakın boşlama buraya çok giremiyorsun diyeslm canlar
ben eve dondum ama evdekı bılgısayardan hala gıremıyorum teyzemden denedım ondan da gıremedım eskıden gırmısım cıkıs yapıp bu uyelıkten de gıremıyorum sımdı yengemlerden deneyım gırebıldım ama buraya da pek gelemem o yuzden 2 marta kadar pek aranızda olamayacagım canlarım
herkese hayırlı gunler bol kazanclar pardon bol kılo vermeler dılerım :)))
Hayırdır chemescim??
İnsana bazen böyle geliyor, sevdiğin bi aktiviteyle uğraşsan, şöyle kafanı boşaltacak??bilmiyorum ki canım,çok sıkılıyorum bugün,işi gücü bırakıp gidesim var şöyle bir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?