50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam grpincimbende meraklandım şincik tüm gün yenecek 2 saat ara ile en son akşam 9 da bitecek

ya sonra verdiğimizin katlanmış hali kilo alırsakCADIARZU fisfisfis

canimm bide prebiyotiklerden yesen her gun duzenli
blmyrm ki diyetisyenime bi danışabilirim..teşkkrler cnm

bende de 5 oluyo 7 9 yani belli olmuyor bana da bir hap verdi doktor ama 3 öğün içmem lazımo da içi,lmyr...sana atıcam özelden adını aynı mı bakalım

benim bugün ya 4 ya 5 tık yokbilmiyorumkismile

Avelonum bugün kahvaltı ve spordan sonra sütümü içtim

yarım saat sonra kahve öğle yemeğim mecburen (( misafirimvardı))

domatesli makarna az yağlı 1 saat sonra 2 fincan çay ve saat

18.00 maydonoz limonlu akşam karnı bahar yemeği var sempatiksalakcinni

benim bugün ya 4 ya 5 tık yokbilmiyorumkismile

canım o şişkinlik geçtiğinde inan yarım kilom direk gidiyo kaydirigubbakcemile3 ben 56buçuğum ya aslında şişkinlik payını atarsak 56yımdelikafadulden
he birde sabah kahvesi ve sigara bağırsakları çalıştırıyo. Ben kullanmıyorum sigara ama bazen arkadaşlarla 1 tane yaktığımda hemen koşuyorum tuvalete.Bu gidişle sigaraya başlıcam yaw böyle olmuyo:roflol:

benimkisi paketi yesen banamısın demiyosempatiksalakcinni

selam kızlarrr

sabaha gelince 7,30 gibi 1 dilim ekmek peynir zeytin domates ve yeşilikle bir çay bardağı ile kahvaltımı yaptım... sonra 2 saat ev temizliğimi yaptım...

okula yetişmem gerektiği için ara öğün için saat 10,30 da 2 kuru kayısı yedim....yanımada bir dilim kek aldım....

saat 11 de kekimi yedim. saat 12.30 da bir kase çorba içtim ekmeksiz.

saat 15 gibide lahana sarması be biber dolması yanında yoğurt yedim.......

sabah erken kalktığım için çok uykum vardı koltukta sızmış kalmışım...saat 17.30 gibi kalktım 6.30 dada akşam yemeğini yedik.....
aslında bugün balık yiyecektik ama eşim gözleme istedi marketten almıştık peynirli gözleme ısıttık onu yedik.1'er tane. yanında bol marullu etsiz çiğ köfte 2 bardakta ayran içtik.....

valla çevremde hem kabız hem sigara tiryakisi çok var ama belki etkiliyo olablr bilemiyorum ki:sinifsinif:

evet artık bende çok sıkıldım bu durumdan sensewich çim hint yağı önerdi bende annemde vardır diye almadım aktardan o ara düzelir gibi oldu hatta sirkeli suya başlamıştım o ara dedim işe yaradı çok şükür
ama o anlık mış şimdi hint yağını alıcam artık başka çarem kalmadı olmassa ilç alırımakannehir

bana hint yağı bile işe yaramadı ya...çıkamadım onu içtiğimde bilebilmiyorumkismile

slm canlar

ben eve dondum ama evdekı bılgısayardan hala gıremıyorum teyzemden denedım ondan da gıremedım eskıden gırmısım cıkıs yapıp bu uyelıkten de gıremıyorum sımdı yengemlerden deneyım gırebıldım ama buraya da pek gelemem o yuzden 2 marta kadar pek aranızda olamayacagım canlarım

herkese hayırlı gunler bol kazanclar pardon bol kılo vermeler dılerım :)))

Gripincim, sabah kahvaltını etiform yerine ekmekle yapsaydın daha iyi olurdu bence. Böreği de keşke 2 dilimi aynı anda yemeseydin de ara öğün yapmış olurdun (fırsat bulup sebze yemeği yiyebilsen daha da iyi olur tabi). Haklısın çalışınca çok zor oluyordur ama chemes de çalışıyor bak onun menüsüne boshayallersmile Çantana kuru meyve falan koy ara öğün için (chemescimin önerisi) Önceki menünden sonra buna şükür kaydirigubbakcemile5 Ama sen hala spor yapmıyorsun klava:
Kahvaltı ve akşam süper, arada bocalamışız yasemincim boshayallersmile makarnanın miktarını yazmamışsın, yoğurt da yeseydin yanında daha iyi olurdu kaydirigubbakcemile3 Bi de ara öğün yok canım. Meyve yok.
benimkisi paketi yesen banamısın demiyosempatiksalakcinni
Ne paketi bu :mymeka: klava:
içim sıkılıyor.....
Hayırdır chemescim??

Son düzenleme:
Cimcimem benim, sana nasıl kıyıp banladılar ya olumunekankayizsmile Hep aklımızdasın yesacım. Sakın boşlama buraya çok giremiyorsun diye lmaz: Sayılı gün tez geçermiş, öptüm canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…