İnsana bazen böyle geliyor, sevdiğin bi aktiviteyle uğraşsan, şöyle kafanı boşaltacak??
Uyuyabiliyorsan zaten en güzeli o chemescim, tatlı rüyalar. Yarın tatil zaten mis gibi :)) Öptüm.
Ay pot mu kırdım yoksa bilmiyorumkismile Ben de tatil fikri iyi gelir diye düşündüydüm bilmiyorumkismile Dinlen canım, bakma sen bana a.s.keşke tatil olsa,yarın da08:00- 15:00 çalışıyorum maalesef:-(
Canımcım ara öğün yapsaydın 1 porsiyon yeterdi belkim akşama, ben de cıs yedim bu akşam ama cısın evdeki sonuydu napam bilmiyorumkismile Ama sen aşırı geç saate kalmışsın, sen şu cısın adını koy bakem aklinialirimsmile
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan, genelde o şişkinlikler beraberinde başka unsurları da barındırdığından tartıya yansır boshayallersmilekizlar karnimda gaz var siskinlik yarin tartiya yansir dimi
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan, genelde o şişkinlikler beraberinde başka unsurları da barındırdığından tartıya yansır boshayallersmile
Zaten şiş olunca insan kendini otomatikman çok kilolu hisseder canım. Malum göbek davul gibi oluyor kaydirigubbakcemile3 Ama kilolu çıksan bile moralini bozma canım, çünkü kısa zamanda aldığın 1-2 kiloyu vermen çok kolay zemuszemushosbulduk tatlimmm benimmm kendimi 60 in ustunde gibi hissediorum karnimda sisti gaz varr off off
kizlar merhaba nasilsiniz?
hoşgeldin canımcım biz iyiyiz sen de iyisindir inşallahkizlar karnimda gaz var siskinlik yarin tartiya yansir dimi
Evet canım ismini söyle ona göre cezanı verecem, belki cezaya gerek duymam bayanssulusmile Canım ben sizin kadar düzgün yesem zaten buraya yazardım ama kötü örnek olmak istemiyorum. Öğrenme aşamasındayım sağlıklı beslenmeyi :ecrin_bebek: Bi de süper kilo veriyorum şu günlerde. Sen bana yarın için toptan spor cezası ver :lepi:
Bugün 30 dk yaptım. Aslında daha çok yapacaktım, tam spordan önce komşu bize cıs getirmiş. Onu yiyince spor da tam olmadı tabi.
Ayıp ettin canım, beklemeye alışkınım ben zaten boshayallersmile
hoşgeldin canımcım biz iyiyiz sen de iyisindir inşallah
evet tatlım yansır ne sinir bozucu deme bilmiyorumkismile
ayy tatlım benim canım arkadaşım inan istemeden bekletiyorum şu an
sonra anlatırım işimi aklımda burda yanii
ismini açılıyorum hazııır(((( tadelle )))))) 32 gr lık inan dün kızım verdi tadımlık yemedim ama bugün olmadı
amman maşşallah diyelim canım sporunu yarın söylerim
yaa hadi söyleyeyim ne yaptığımı içim rahat etmiyor yoksa
börek açıyorum yeni öğrendim
biraz yavaşım ve ondan geç yazıyorum ama bu gece büyük söz yemem :lepi:
canim yasemincimm fena deilim kuzumm
lokumum nasill??????neler yuapti bugun?simdi napioo sekercimm?
a.s. şey bn merve annem börekle uğraşıyor ben yazim dedim lokum uyuyor a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?