50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı ve akşam süper, arada bocalamışız yasemincim boshayallersmile makarnanın miktarını yazmamışsın, yoğurt da yeseydin yanında daha iyi olurdu kaydirigubbakcemile3 Bi de ara öğün yok canım. Meyve yok.

Ne paketi bu :mymeka: klava:

kem küm şeeeyyy koçum benim spordan 2 saat sonra yeniyormuşya yemek ondan ama 1 bardak sütümü içtim

makarna 1 porsiyon civarı canım yoğurt 3 kaşık kadar yemiştim tatlım unuttum yazmayı

maydonozdan sonra yoğurdumuda yedim tatlım

akşam yemeğim 1.5 porsiyon kadardı canım 1 dilim ekmek ve maydonoz ve yine yoğurt yedim

şu saatte cıs yidim canım 32 gr bayağıdır yememiştim
çocuklar yiyince canım çekti

yarın telafi edicem canım sende eklersen ceza sevinirim sositososito

ne paketimi ıııımmm öhööö eyvahedigeldismileşeyy benim işim vardı :tomato: :dance:

Canımcım ara öğün yapsaydın 1 porsiyon yeterdi belkim akşama, ben de cıs yedim bu akşam ama cısın evdeki sonuydu napam bilmiyorumkismile Ama sen aşırı geç saate kalmışsın, sen şu cısın adını koy bakem aklinialirimsmile

nqasıl yani ismini söliimbilmiyorumkismile

misafir olunca olmadı canım zaten bu gece geç yatıcamm

ahh sen ben nasıl şeylerle boğuşuyorum bi bilsen ama asssslaaaa yaramazlık yapmıcam söz gerçekten

eee senin cezayı kim vercek şimdisempatiksalakcinni

birde tatlım geç cevap yazabilirim kusuruma bakma Şeniz

Evet canım ismini söyle ona göre cezanı verecem, belki cezaya gerek duymam bayanssulusmile Canım ben sizin kadar düzgün yesem zaten buraya yazardım ama kötü örnek olmak istemiyorum. Öğrenme aşamasındayım sağlıklı beslenmeyi :ecrin_bebek: Bi de süper kilo veriyorum şu günlerde. Sen bana yarın için toptan spor cezası ver :lepi:
Bugün 30 dk yaptım. Aslında daha çok yapacaktım, tam spordan önce komşu bize cıs getirmiş. Onu yiyince spor da tam olmadı tabi.
Ayıp ettin canım, beklemeye alışkınım ben zaten boshayallersmile

hosbulduk tatlimmm benimmm kendimi 60 in ustunde gibi hissediorum karnimda sisti gaz varr off off
Zaten şiş olunca insan kendini otomatikman çok kilolu hisseder canım. Malum göbek davul gibi oluyor kaydirigubbakcemile3 Ama kilolu çıksan bile moralini bozma canım, çünkü kısa zamanda aldığın 1-2 kiloyu vermen çok kolay zemuszemus
Suyumu da içem bari (çok seviyorum su mesajlarını, pamuk şekerim :)) )

kizlar merhaba nasilsiniz?

kizlar karnimda gaz var siskinlik yarin tartiya yansir dimi
hoşgeldin canımcım biz iyiyiz sen de iyisindir inşallah

evet tatlım yansır ne sinir bozucu deme bilmiyorumkismile

ayy tatlım benim canım arkadaşım inan istemeden bekletiyorum şu an
sonra anlatırım işimi aklımda burda yanii
ismini açılıyorum hazııır(((( tadelle )))))) 32 gr lık inan dün kızım verdi tadımlık yemedim ama bugün olmadı

amman maşşallah diyelim canım sporunu yarın söylerim

yaa hadi söyleyeyim ne yaptığımı içim rahat etmiyor yoksa
börek açıyorum yeni öğrendim
biraz yavaşım ve ondan geç yazıyorum ama bu gece büyük söz yemem :lepi:

canim yasemincimm fena deilim kuzumm
lokumum nasill??????neler yuapti bugun?simdi napioo sekercimm?

Yasemincim aç börekleri mis gibi, kaçmıyorum bi yere :hulya: Sen elin unlu unlu nasıl buraya yazıyorsun kız, ortalığı un etme bayanssulusmile Kolaysa ye bu gece, beni bırak, miden rahatsızlanır gece boshayallersmile
Cısın ne güzel bi cısmış öyle yahuu kaydirigubbakcemile3 Bugün yediklerini şöyle bi düşünüyoruuuum.. fazla da bişi yemedin. Biz en iyisi cıslar için yarın 10 dk ekstra spor yapalım. Peppercime de 10 dk ceza vermiştim, haksızlık yapıyorsun demesin sonra. 10 dk yı komple göbişe ayıralım.

Ruşeym nelere faydalı?

Kanseri önler, cildi güzelleştirir
ıçerdiği E vitamini sayesinde yaşlılığı geciktirici, hücre dayanıklılığını artırıcı, bağışıklık sistemini destekleyici ve kanseri önleyici etkisi vardır.

Koroner kalp hastalığı riskini azaltır, pıhtı azaltıcı etkisiyle kanın akıcılığına, diyabetli hastalarda damar tıkanıklarının önlenmesine yardımcı olur.

Sinir sistemi hastalıklarını düzenler.

Katarakt oluşumunu geciktirir.

Cildi güzelleştirip kırışıklıkları önler.

Kısırlık tedavisinde etkindir.
Soğuk süt veya yoğurt ile karıştırılabilir, taze ya da kuru meyveye ilave edilebilir. Çorba, salata gibi yiyeceklerin üzerine serpilebilir.

Yemek pişirirken baharat yerine vitamin olarak kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…