Yasemincim aç börekleri mis gibi, kaçmıyorum bi yere :hulya: Sen elin unlu unlu nasıl buraya yazıyorsun kız, ortalığı un etme bayanssulusmile Kolaysa ye bu gece, beni bırak, miden rahatsızlanır gece boshayallersmile
Cısın ne güzel bi cısmış öyle yahuu kaydirigubbakcemile3 Bugün yediklerini şöyle bi düşünüyoruuuum.. fazla da bişi yemedin. Biz en iyisi cıslar için yarın 10 dk ekstra spor yapalım. Peppercime de 10 dk ceza vermiştim, haksızlık yapıyorsun demesin sonra. 10 dk yı komple göbişe ayıralım.
Zaten şiş olunca insan kendini otomatikman çok kilolu hisseder canım. Malum göbek davul gibi oluyor kaydirigubbakcemile3 Ama kilolu çıksan bile moralini bozma canım, çünkü kısa zamanda aldığın 1-2 kiloyu vermen çok kolay zemuszemus
Suyumu da içem bari (çok seviyorum su mesajlarını, pamuk şekerim :)) )
Mervecim hoşgeldin opuyorumnanaktan, hadi gel annenin dedikodusunu yapalım :lepi:şey ben kızı sırnaşık şey annemin yerine yazıyom bugün yerse ben size bildiririm olumunekankayizsmile
Tamam prensescim, sayende daha çok içiyorum kaydirigubbakcemile3 Hiç moralini bozma, çok samimiyim, rahat verirsin 1-2 kiloyu kaydirigubbakcemile2canim benimm su ic bol bol bende iciorummmm faydalari cokkk
saol destegin icinnn umarim cok fazla cikmam moralim otomatikman iyice cokmesin gulumm
mervecimmm annecigine kolay gelsin
ne boregi yapioo?kendimi acio yoksa hamarat yaseminimm benimm
lokumm nerde uyuyo canim biraz anlatrmisin
Mervecim hoşgeldin opuyorumnanaktan, hadi gel annenin dedikodusunu yapalım :lepi:
:lepi: vakendi açıyor valla ıspanaklı börek lokum holde uyuyor
şey bu arada başın saolsun prenses için bçok üzüldüm canım:kedi:
canimm benimmmm saolll gulummm ama tedirginimm acikcasiiiTamam prensescim, sayende daha çok içiyorum kaydirigubbakcemile3 Hiç moralini bozma, çok samimiyim, rahat verirsin 1-2 kiloyu kaydirigubbakcemile2
cok saolasin canimm melek oldu yavrumm
lokuma allah uzun omur versin guzellerguzeline
ellerine saglik anneciginin
holde uyuyo demek aman sende iyi bak lokuma oldumu onu bol bol sev op oyna
iyi bakarım canım beraber oynuyoruz bazen uyuyoruz a.s
:roflol: :roflol: Niye böyle panik oldu acep CADIARZU Mervecim kaç yaşındasın sen?seve seve:lepi:
sakın sakın sakınn dioo annem :))
Hele bi yarın tartıl canım, duruma göre önlemimizi alırız birlikte, yalnız değilsin bu yolda olumunekankayizsmilecanimm benimmmm saolll gulummm ama tedirginimm acikcasiii
bu arada senin icin buldumm tatlimmm
Bilgisayar karşısında çalışırken, gözlerin sağlığını korumanın en güzel yolu, onları sık sık dinlendirmektir. Her yarım saatte bir ara vermek, birkaç saniye kapalı tuttuktan sonra uzaktaki bir objeye bakıp gözleri rahatlatmak yeterlidir. Çalışma masası ve sandalyesinin ergonomi kurallarına uygunluğu vücudu da rahatlatacaktır. Uzun süreli çalışmalarda, saat başı yapılacak basit vücut egzersizleri, diri kalmaya yardımcı olacaktır.
Op.Dr. Özcan Karakurt
:roflol: :roflol: Niye böyle panik oldu acep CADIARZU Mervecim kaç yaşındasın sen?
Hele bi yarın tartıl canım, duruma göre önlemimizi alırız birlikte, yalnız değilsin bu yolda olumunekankayizsmile
Çok teşekkürler canım, yarım saatte bir 1 dk dinlendirmeyi uygulayayım bari. Fındıkın ne kadar çok faydası varmış buarada. Bilmiyordum çoğunu :ecrin_bebek:
:roflol: :roflol: Niye böyle panik oldu acep CADIARZU Mervecim kaç yaşındasın sen?
Bak yine utandırdın beni yahu :kedi: sırnaşık şey Sen de iyi ki varsın canım olumunekankayizsmilecanimmsin benimm kuzumm saolasin desteginn icin iyiki varsinnn arimayamm balim kaymagimmm
Bak yine utandırdın beni yahu :kedi: sırnaşık şey Sen de iyi ki varsın canım olumunekankayizsmile
biliorumm bitanem iyi bakarsinn sen tatlim bennimm
bazen banada yaptiklarinizi lokumla anlatirsan mutlu olurumm sevinirim gulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?