kaydirigubbakcemile3 Valla öylesin, daha senin lise bitcek üniversite bitcek, oooooooooo16 yaşındayım canım ufacık tefecikimm :icecream:
a.s anlatırız tatlım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Valla öylesin, daha senin lise bitcek üniversite bitcek, oooooooooo
Çok çalışman gerek çooook boshayallersmile Ben hepisini bitirdim 7/24 tatil yapıyorum zemuszemus
cok tsk ederimmm bitanemmm opuyorumnanaktan
önemli değil canımın içi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ay pardon canım ya bilmiyorumkismile Sınav sistemiyle oynandıkça lisedekilerin problemleri de artıyor sanırım :1hug: Ama inan hepsinin de bi şekilde üstesinden geliniyor a.s Sen ne tür lisede okuyorsun canım, kaça gidiyorsun?saol canım içimi rahatlattın senağlama bide lisede rahatsınız diyorlar hepsi yalan ne varsa lisede başlıyorklava: klava:
Ay pardon canım ya bilmiyorumkismile Sınav sistemiyle oynandıkça lisedekilerin problemleri de artıyor sanırım :1hug: Ama inan hepsinin de bi şekilde üstesinden geliniyor a.s Sen ne tür lisede okuyorsun canım, kaça gidiyorsun?
canimsinn benimmm opuyorumnanaktan
Hangi meslek üzerine eğitim alıyorsun canım? 2 yıllık niye diyorsun, çok seversen okumayı 4 yıllık da yapabilirsin a.s (not ortalamasıyla geçiş olabiliyor ya) Hatta okumaya doymazsan yüksek lisans da yaparsın yerimseniben kaydirigubbakcemile3ben 2 yıllığım bilmiyorumkismile kız meslek lisesi 1. sınıf :tomato:
Şulecim öyle uygulamaları yapmayacağımı bildiğimden okumadım ben. Bence doğal olmayan yöntemlerle verilen her türlü kilo bi şekilde geri alınır. Normal beslenme düzeni ve sporla verilen kilolardan yanayım :lepi:kızlar şu %100 detos çorbası vardı hani yapmayı planladığımız ayranlı olanı. o topiğin diğer sayfalarını okudunuz mu? bir çok kişi verdiği kiloları geri almış
Hangi meslek üzerine eğitim alıyorsun canım? 2 yıllık niye diyorsun, çok seversen okumayı 4 yıllık da yapabilirsin a.s (not ortalamasıyla geçiş olabiliyor ya) Hatta okumaya doymazsan yüksek lisans da yaparsın yerimseniben kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?