Kız ne yaramazlık yaptın da kaldın aklinialirimsmile Elinden geleni yap da canım, hiç üzme kendini okul yüzünden olumunekankayizsmile
şey iki yıllık derken 1 sene kaldım ben senağlama
işte böle canım benim :Saruboceq: geçecez bu sene
kızlar şu %100 detos çorbası vardı hani yapmayı planladığımız ayranlı olanı. o topiğin diğer sayfalarını okudunuz mu? bir çok kişi verdiği kiloları geri almış
Eline sağlık yasemincim, ben hızlıca bakarken böreği tanıyamadım başta :roflol: :roflol: Yarın yerken abartma canım da, sıcak sıcak tadına bakmadan nasıl duracan eyvahedigeldismileıspanaklı böreğimin pişmemiş fotosunu ekledim opuyorumnanaktan
sonrada pişmiş fotosunu eklicemmmkaydirigubbakcemile5
sağ olasın canım buyur gel tatlım a.sEline sağlık yasemincim, ben hızlıca bakarken böreği tanıyamadım başta :roflol: :roflol: Yarın yerken abartma canım da, sıcak sıcak tadına bakmadan nasıl duracan eyvahedigeldismile
Al canım, gece rüyana girer sonra boshayallersmilesağ olasın canım buyur gel tatlım a.s
bende sorayım diyordum minik bir lokma alayımmıbilmiyorumkismile
tahmin etmiştim canım ben.Çünkü ayranın içindekiler kalorili şeyler sonuçta.demekki denememek lazımmış
Al canım, gece rüyana girer sonra boshayallersmile
Kızlar ben birazcık bişiler izleyem. Hepinize iyi geceler. Öptüüüüm.
Yasemincim benim anlamadığım niye bu saatte yaptın böreği, gündüzler çuvala mı girdi??bi bakarım belkide hiç tatmam hep tada tada bu hale geldiğimi düşünürsem kendimi kaybetmem heraldesırnaşık şey
Yasemincim benim anlamadığım niye bu saatte yaptın böreği, gündüzler çuvala mı girdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?