50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydinn kizlarrr
tartildimmm ve 61.5 ciktimmmm mafoldumben :sinifsinif:

Cankuşum avelon daha iyi bilir ama bişiy önersem sana ? sabah normal yesen sadece akşam yemesen ?

bence senin vücudun diyet psikolojisinde ve sen sabah diyet yapıp akşam dayanamayıp yiyince alıyosun gibi geliyo bana halecim bence normal ye ara öğünlerini de yap (sadece yavaş ve mideni tıkabasa doldurmadan) ama akşam bişiy yeme bi hafta böyle dene bakalım...

Hıh? ne dersin prensesim ?

Sen ne dersin aveloncum?

kızlar dün yediklerimi yazıyim ...

07:00 1 incir 1 bardak ılık su

08:00 1 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
Fazlaca peynir
Çok açık çay

10:00 yeşil çay

13:30 Yarım gevrek
3 dilim peynir
10 gr. cıs
17:00 1 kepçe kapuska
1 kase yoğurt

19:00 – 19:50 yüryüş

20:30 1 light sütlü şekersiz neskafe

21:30 yarım bardak yeşil çay

22:30 50 X 3 set iç bacak
30 X 5 set alt karın
10 X 8 set alt karın
15 X 5 set mide

1-1,5 lt. Su ve vitaminimi içtim

keşke makina olayını ortadan kaldırabilsem ben de. katı mevye sıkacağı içinde moulinex veya philips düşünüyorum.

iyi geceler canım. görüşürüz

Cnm bende var katı meyve sıkacağı sinbonun galiba evet parçaları çok ama temizlemesi o kadar zor değil tabi bekletmicen bekletince yapışıyo bulaşık makinasına da konabilir plastik çünkü ama süper bişiy arkadaşlar

alıcaksanız meyveleri bütün bütün atılanan alın derim bi de mutlaka orada çalıştırın ki çıkan sesi ve komşularınızın tepkilerini çözebilirsiniz

çünkü hepsi inanılmaz sesli çalışıyo sabah bişey sıkamıyorum ben resmen :)

Geri kalan özellikleri güzel :))))

Bak hint yağını içmeye başla dua edeceksin :)

bana hint yağı bile işe yaramadı ya...çıkamadım onu içtiğimde bilebilmiyorumkismile

cnm sabah 1 tatlı kaşığı iç eğer çıkamazsan her öğünden önce aç karnına 1 çay kaşığı öneriyolar böyle dene bi de tatlım ...

Ama gerçekten işe yarıyo bi de karın ağrısı yapmıyo

günaydın herkese dün yedıklerımı yzayımm

sabah
bı dılım kepeklı ekmek lıght krem peynır salatalık domates

ara

bir elma

öğlen
mercımek corbası dört kasık pılav salata

ara
muz

aksam

corba ve kabak yemegı bıras ekmek yok

günaydın kızlar bikaç gündür takılamıyordum yoğunluktan dolayı ama dikkat ettim yediklerime ve 50 buçuk kiloyum:)

dün yeni bişi öğrendim ideal kilosuna yakın olanlar ne kadar dikkat ederse etsin bir iki kiloyu bile zor verirlermiş ama fazla olanlar ise yağları yakmaları daha kolay olurmuş

Çok geçmiş olsun trufcum, inşallah tez zamanda iyileşir bebişin.

sağol canım inşallah geçer dün gece yine uyuyamadı. 3 gündür yarım yamalak uyuyoruz.

trufcumm cok gecmis olsunnn sultanimmmm canimmmm

teşekkür ederim canım benim

içim sıkılıyor.....

mutlaka bir nedeni vardır. ama takma kafana güzel şeyler düşün böyle durumlarda

:lepi: vakendi açıyor valla ıspanaklı börek lokum holde uyuyor
şey bu arada başın saolsun prenses için bçok üzüldüm canım:kedi:

yasemincim şu hamur açma işinde beceriksiz arkadaşına bi el atsan. hiç yapamıyorum oklava ile hamur açmayı ya.

güzel bir diyetmiş

gunaydinn kizlarrr
tartildimmm ve 61.5 ciktimmmm mafoldumben :sinifsinif:

kaç kiloydunki canım

yazdığın özelliklerde arıyorum canım. çünkü herkes o konudan şikayetçi. patoz gibi çalışıyor diyeni bile var

dün yeni bişi öğrendim ideal kilosuna yakın olanlar ne kadar dikkat ederse etsin bir iki kiloyu bile zor verirlermiş ama fazla olanlar ise yağları yakmaları daha kolay olurmuş

çok doğru bir tesbit

günaydın güzel rkadaşlarım benim.her ne kadar hava kapalıda olsa içimiz güneşli olsun bugünopuyorumnanaktan

evet gerçekten çok güzel bir diyet listesi.Demekki havuç ve patates diyette yenmemeliCADIARZU ben yanlış yapıyormuşum,salataların içine havuç rendeliyorum,patateside baya fazla tüketirim.Demekki kısıtlamam gerek bundan sonra. Prensesçim teşekkürler paylaşım için

bugunku raporumu da vereyim gogsumu gere gere..

uyanınca
1 bardak limonlu ilik su

sabah 9.30
1 ad.light karper
1 haslanmis yumurta,
2 ad yesil zeytin
maydonoz
2,5 dilim kepek ekmegi
3 fincan yesil cay

ara1 11.00
1 ad. muz

12.30
30 dk 2 mile brisk walk
5 dk stretch

ara-spor sonrasi 13.10
200 ml sut
1 ad.ceviz,
3 ad. findik

ogle
az yag salcali kofte-patates yemegi
yogurt -- yiyecegim; henuz yemedim.

aksama Allah kerim )))

daha dun aksam havuc salatasi yedim..
tuhhh

selam canım

benim diyettisyenim havucu sebze yerine koyun diyordu mesela 3 köfte veyaa et veyaa balık yanıa mutlaka sebze verir ler diyetisyenler havucu o zamanda tüketebilirsin bence yanlışlık yok:lepi:

o zaman ben havucu mewyve gibi tüketiyordum ondan uyarmıştıbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…