Canım o kadar da vahim değil ki durum, ama önce niye kilo aldığını tesbit etmeliyiz, çok mu yedin bakalım aklinialirimsmile ?gunaydinn kizlarrr
tartildimmm ve 61.5 ciktimmmm mafoldumben :sinifsinif:
Sensecim öyle güzel fikir vermişsin ki, bana dicek bişi kalmamış. Prensensecim kulak ver sense eCankuşum avelon daha iyi bilir ama bişiy önersem sana ? sabah normal yesen sadece akşam yemesen ?
bence senin vücudun diyet psikolojisinde ve sen sabah diyet yapıp akşam dayanamayıp yiyince alıyosun gibi geliyo bana halecim bence normal ye ara öğünlerini de yap (sadece yavaş ve mideni tıkabasa doldurmadan) ama akşam bişiy yeme bi hafta böyle dene bakalım...
Hıh? ne dersin prensesim ?
Sen ne dersin aveloncum?
Sensecim, bağırsak problemin var ya canım, o yüzden suyu ve sulu beslenmeyi ihmal etmemeye çalış canım (çalıştığın için tabi senin için kolay olmuyor, elinden geleni yaptığından eminim kaydirigubbakcemile3 ) Öğle yemeğin ara gibi zaten, sonradan 17 de de çok az yemişsin. Kız sen gece aç aç mı girdin yatağa :1hug: Sporun zaten süper :lepi:kızlar dün yediklerimi yazıyim ...
13:30 Yarım gevrek
3 dilim peynir
10 gr. cıs
17:00 1 kepçe kapuska
1 kase yoğurt
19:00 – 19:50 yüryüş
20:30 1 light sütlü şekersiz neskafe
1-1,5 lt. Su ve vitaminimi içtim
Sevgicim aralarda yoğurt veya süt tüketebilirsin. Yemek miktarların yeterliyse bence güzel beslenmişsin ama protein yok pek. Spor yapıyor muydun?günaydın herkese dün yedıklerımı yzayımm
sabah
bı dılım kepeklı ekmek lıght krem peynır salatalık domates
ara
bir elma
öğlen
mercımek corbası dört kasık pılav salata
ara
muz
aksam
corba ve kabak yemegı bıras ekmek yok
Peppercim süper beslenmişsin a.s. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum bayanssulusmilebugunku raporumu da vereyim gogsumu gere gere..
aksama Allah kerim)))
Peppercim havuca sıra gelene kadar ooooo oooooooooooooo... Hem biz normal beslenme düzeni arıyoruz. Yiyecek seçmeyi abartmak da çok sakat bence boshayallersmiledaha dun aksam havuc salatasi yedim..
tuhhh
Peppercim havuca sıra gelene kadar ooooo oooooooooooooo... Hem biz normal beslenme düzeni arıyoruz. Yiyecek seçmeyi abartmak da çok sakat bence boshayallersmile
truf çum çok geçmiş olsun çocuklar çok zor büyüyor
acil şifalar:1hug:
bayanssulusmile Çok teşekkürler canım Şeniz ınsanda boş vakit bol olunca herşeye de vakit ayırabiliyor bayanssulusmile Ama canım herkese de yazmıyorum valla, karşı taraftan yanıt gelmeyince, duvarla konuşuyor gibi oluyor boshayallersmile Herkes sevmez böyle karışılmayı boshayallersmileayy aveloncum yaa valla ben senin koçluğundan o kadar çok memnunumki...opuyorumnanaktan herkesi okuyup cevap vermeye çalışıyorsun,gerekirse uyarıyorsun.Görmemezlikten gelmiyorsun yani.Çok ilgili bi koçsun sen canım:1hug:
Ay trufcum ya, için gidiyordur bebişine :1hug: Küçük olunca insan dayanamıyorhakikaten öyle. teşekkürler. ama şu iştahsızlığı ve hiçbirşey yememesi beni bitiriyor.
bayanssulusmile Çok teşekkürler canım Şeniz İnsanda boş vakit bol olunca herşeye de vakit ayırabiliyor bayanssulusmile Ama canım herkese de yazmıyorum valla, karşı taraftan yanıt gelmeyince, duvarla konuşuyor gibi oluyor boshayallersmile Herkes sevmez böyle karışılmayı boshayallersmile
Gelelim sanaaa, sen spor konusunda hala bi tepki vermiş değilsinklava:
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Neler yaptın bugün, spordan ve dünkü börekten haber ver bakalım aklinialirimsmileavelenun boncuğum merhaba Şeniz
:mymeka: :roflol: Gripincim, bahar gelince bakalım bu sefer ne mazeret sürecen::kedi: hıımm şeyyyy kem kümmm:kedi: soruyu bidaha alabilirmiyimkaydirigubbakcemile3
bugün gayet monoton tatlım spor falanda yapmadımHoşgeldin canım opuyorumnanaktan Neler yaptın bugün, spordan ve dünkü börekten haber ver bakalım aklinialirimsmile
Vaaay, kız yazık o sıcacık böreğe... cokacimcoook Sabah bari ısıtıp yeseydin boshayallersmile Çok samimi söylüyorum hayatta yemeden duramazdım aklinialirimsmileaaa tatlım söylemeyi unuttum gece börekten hiç tatmadım 1 elma yiyip yattım gecekaydirigubbakcemile2
bayanssulusmile Çok teşekkürler canım Şeniz İnsanda boş vakit bol olunca herşeye de vakit ayırabiliyor bayanssulusmile Ama canım herkese de yazmıyorum valla, karşı taraftan yanıt gelmeyince, duvarla konuşuyor gibi oluyor boshayallersmile Herkes sevmez böyle karışılmayı boshayallersmile
Gelelim sanaaa, sen spor konusunda hala bi tepki vermiş değilsinklava:
Ay trufcum ya, için gidiyordur bebişine :1hug: Küçük olunca insan dayanamıyor
Büyük olsa yine derdini daha iyi anlatır, daha dirençli olur ya, o yüzden öyle dedim canım. Biraz daha iyi mi bugün???aynen canımm hem de nasıl gidiyor.
küçük müçük farketmez sanırım söz konusu olan şey evlat olunca
bu konuda bir ah çeksem karşıki dağlar yıkılır diyebilirim
Vaaay, kız yazık o sıcacık böreğe... cokacimcoook Sabah bari ısıtıp yeseydin boshayallersmile Çok samimi söylüyorum hayatta yemeden duramazdım aklinialirimsmile
Ben böyle listeleri okumuyorum bile ne yalan söyleyeyim, burdaki arkadaşların listesi daha faydalı geliyor bana, özellikle chemesin listesi. Ya zaten azcık dikkat edince insan normal kilosuna ulaşıyor. Tabi metabolizma hızı da çok etkili. Hem bi insan cidden yemeğini zorlama değiştirince, normale dönünce verilen kiloların geri alınmama ihtimali yok boshayallersmileben bu tarz diyetlere tövbeliyim zaten verecek ne kaldıki ben bunu yaparsam zafiyet geçiririm :bbo: üstüne katlarım çarparak geri alırım sempatiksalakcinni
aaa tatlım söylemeyi unuttum gece börekten hiç tatmadım 1 elma yiyip yattım gecekaydirigubbakcemile2
Sensecim, bağırsak problemin var ya canım, o yüzden suyu ve sulu beslenmeyi ihmal etmemeye çalış canım (çalıştığın için tabi senin için kolay olmuyor, elinden geleni yaptığından eminim kaydirigubbakcemile3 ) Öğle yemeğin ara gibi zaten, sonradan 17 de de çok az yemişsin. Kız sen gece aç aç mı girdin yatağa :1hug: Sporun zaten süper :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?