50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydinn kizlarrr
tartildimmm ve 61.5 ciktimmmm mafoldumben :sinifsinif:
Canım o kadar da vahim değil ki durum, ama önce niye kilo aldığını tesbit etmeliyiz, çok mu yedin bakalım aklinialirimsmile ?

Sensecim öyle güzel fikir vermişsin ki, bana dicek bişi kalmamış. Prensensecim kulak ver sense e
Sensecim, bağırsak problemin var ya canım, o yüzden suyu ve sulu beslenmeyi ihmal etmemeye çalış canım (çalıştığın için tabi senin için kolay olmuyor, elinden geleni yaptığından eminim kaydirigubbakcemile3 ) Öğle yemeğin ara gibi zaten, sonradan 17 de de çok az yemişsin. Kız sen gece aç aç mı girdin yatağa :1hug: Sporun zaten süper :lepi:
Sevgicim aralarda yoğurt veya süt tüketebilirsin. Yemek miktarların yeterliyse bence güzel beslenmişsin ama protein yok pek. Spor yapıyor muydun?

bugunku raporumu da vereyim gogsumu gere gere..

aksama Allah kerim )))
Peppercim süper beslenmişsin a.s. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum bayanssulusmile

Peppercim havuca sıra gelene kadar ooooo oooooooooooooo... Hem biz normal beslenme düzeni arıyoruz. Yiyecek seçmeyi abartmak da çok sakat bence boshayallersmile

ayy aveloncum yaa valla ben senin koçluğundan o kadar çok memnunumki...opuyorumnanaktan herkesi okuyup cevap vermeye çalışıyorsun,gerekirse uyarıyorsun.Görmemezlikten gelmiyorsun yani.Çok ilgili bi koçsun sen canım:1hug:

bayanssulusmile Çok teşekkürler canım Şeniz ınsanda boş vakit bol olunca herşeye de vakit ayırabiliyor bayanssulusmile Ama canım herkese de yazmıyorum valla, karşı taraftan yanıt gelmeyince, duvarla konuşuyor gibi oluyor boshayallersmile Herkes sevmez böyle karışılmayı boshayallersmile
Gelelim sanaaa, sen spor konusunda hala bi tepki vermiş değilsin klava:
hakikaten öyle. teşekkürler. ama şu iştahsızlığı ve hiçbirşey yememesi beni bitiriyor.
Ay trufcum ya, için gidiyordur bebişine :1hug: Küçük olunca insan dayanamıyor

::kedi: hıımm şeyyyy kem kümmm:kedi: soruyu bidaha alabilirmiyimkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Neler yaptın bugün, spordan ve dünkü börekten haber ver bakalım aklinialirimsmile
bugün gayet monoton tatlım spor falanda yapmadım
bacaklarımın hiç çalışmayan yerleri çalışmaya başlamış yaaa ben ne kadar hammışımbilmiyorumkismile
bugünde biraz spor falan yapayım dedim :umursamaz: hiç iştahım yok spora karşı

böreğide sabah hiç abartmadım 1 yumurtada yedim ara olarak 1 elma 2 minik geleta

Tebrikler yasemincim ama dünden cezamız vardı. Keyfim yoktu pek bugün, o yüzden 15 dk spor yaptım sadece, karın hareketlerinde belim hiç dayanmıyor, zorlamıyorum ben de ama normalde böyle değildim. Anlamadım valla canım.

aynen canımm hem de nasıl gidiyor.
küçük müçük farketmez sanırım söz konusu olan şey evlat olunca
bu konuda bir ah çeksem karşıki dağlar yıkılır diyebilirim

Sabah:
Madameli - Taylan Kümeli'nin Diyetimadameli.com - Taylan Kümeli'nin Diyeti * 1 dilim yoğun kepekli ekmek
* 1 "Zippo çakmak" büyüklüğünde beyaz peynir veya diğer peynir çeşitlerinden biri
* 1 domates
* 1 salatalık
* 1 sivri biber (isteğe bağlı), maydanoz

ben bu tarz diyetlere tövbeliyim zaten verecek ne kaldıki ben bunu yaparsam zafiyet geçiririm :bbo: üstüne katlarım çarparak geri alırım sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
aynen canımm hem de nasıl gidiyor.
küçük müçük farketmez sanırım söz konusu olan şey evlat olunca
bu konuda bir ah çeksem karşıki dağlar yıkılır diyebilirim
Büyük olsa yine derdini daha iyi anlatır, daha dirençli olur ya, o yüzden öyle dedim canım. Biraz daha iyi mi bugün???

Vaaay, kız yazık o sıcacık böreğe... cokacimcoook Sabah bari ısıtıp yeseydin boshayallersmile Çok samimi söylüyorum hayatta yemeden duramazdım aklinialirimsmile

yok hiç canım çekmedi valla zaten hazımsızlık var ondan galibaa
şu an bile öğle yemeği yiyemiyorum :gitme:

ben bu tarz diyetlere tövbeliyim zaten verecek ne kaldıki ben bunu yaparsam zafiyet geçiririm :bbo: üstüne katlarım çarparak geri alırım sempatiksalakcinni
Ben böyle listeleri okumuyorum bile ne yalan söyleyeyim, burdaki arkadaşların listesi daha faydalı geliyor bana, özellikle chemesin listesi. Ya zaten azcık dikkat edince insan normal kilosuna ulaşıyor. Tabi metabolizma hızı da çok etkili. Hem bi insan cidden yemeğini zorlama değiştirince, normale dönünce verilen kiloların geri alınmama ihtimali yok boshayallersmile
Yasemincim 3 gündür her sabah tartıya çıktığımda kilo vermiş oluyorum kaydirigubbakcemile2

Cnm dün bütün gün ayaktaydım yemeğe de gidemedim onu buldum onu yedim gibi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…