50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu yazını atlamışım canım

canım spordan sonra beline falan şal benzeri bişey sar bende karın hareketlerinde kendimi pek zorlamıyorum
yavaş yavaş alışayım belimi falan incitirim diye korkuyorumbilmiyorumkismile
yani senin anlıcaaan bugün spor yatar gibi gözüküyor ikimiz içindeeyvahedigeldismile

haklısın haklısın canım,ama gerçekten bu kez bahane bulmicam:teytey: hatta bişey daha itiraf edicem ama korkuyorumeyvahedigeldismile
Canım zaten azcık fazlan var, spor yapmıyarak vücuda yazık ediyorsun. 5dk bile debelensen, debelenme debelenmedir :roflol: Ben anladım sen de benim gibi üşengeçsin. Bak 10 dk yı 5 dk ya indirdim. Sırf dene diye kaydirigubbakcemile2 Yoksaa bi ara benim aklımda da: kilolar gitsin sonra spor yapayım hafif hafif fikri vardı bayanssulusmile Ama resmen cıvıyo insan :1closedeyes: Buraya katılmamın en büyük sebebi de spor yapmak buarada canım guclubacismile

Yasemincim 3 gündür her sabah tartıya çıktığımda kilo vermiş oluyorum kaydirigubbakcemile2
yaa maşşallah
benim pek ümidim yok bu hafta havalarda yağmurlu yürüyüş bile yapamıyorum
birde sanırım diş dr na gitmem lazım offffff bugün çok negatifim ben:gitme:
hava kapalı ondan galibaaa:çok üzgünüm:

kahvaltı: 1sb süt
ara: bir avuç leblebi 3 kayısı
öğle: patatesli karnabahar yemeği(az)
ara: 7 badem,1 ceviz,1çb süt
ara: 1/2 simit,kaşar peyniri,3 zeytin

uzun zamandır evde yapmıyordum ,cevizli sütlü ve yumurtalı kepek ekmeğimi yapıyorum şimdi. pişsin güzel de bir akşam yemeği yerim.

Tahmin ettiydim valla, ama hatırlatacaktım yazıyı, cidden önemli çünkü. 15 dk 15 dk dır, yaptım ben işte spor :dilcikar: Spora başladan bişi sarmak da mantıklı geldi canım. Enerjim az bugün, kendime gelirsem dambıl çalışmaya devam ederim.

:) Bugün açığı kapatıcam inşallah :)
:lepi: olumunekankayizsmile Sensecim hergün dediğin hareketi yapıyorum, spor değil masaj niyetine kaydirigubbakcemile3

vaaauuuv dirayetini ve iradeni tebrik ediyorumalkisalkisalkis süpersin. Valla avelona katılarak söylüyorumki mutlaka bir parça yerdim bende:jeyyar:

ayyy bugünün mayışıklığı o saatlerde başlamış akannehirşimdi daha iyi anlıyorum ben kendimi böyle hiç sevmiyorum

artı avelana katılıyorum ileriki yaşlarda hala taş kalmak istiyorsan illaki spor gerçekten çok eğlenceli
bende burada başladım spora zemuszemusve çok mutluyum :lepi:

Geçmiş olsun canım. Ben de gelemedim kendime, bugün kamerada görüşcektik sevdüceğimle, kafede bi sorun vardı, göremedim mafoldumben Kendimi görmeye hazırladıydım
Hoşgeldin chemescim, 2 mesajın 1 inde kulağını çınlatıyorum kaydirigubbakcemile3 Dünden için sıkkındı, geçmedi sanırsam hala, menüne yansımış :1hug: Ana öğün ara gibi, son ara öğün ana gibi olmuş sanki

evet canım bildin çok üşengecim ayrıca sporu hiç sevmem,tüm gün uzanık vaziyette kalabilirim,yatakta veya koltuktakaydirigubbakcemile3 o derece seviyorum hareketsizliği,çok berbat bişey biliyorum. Genelde gaza gelip 1-2 ay düzenli yaparım sporumu 2 ay sonra aa yeter ama sıkıldım ben diyip başa dönerim. Evde yokyok aslında.Eşim spor yapmayı çok sever. banada sevdirmek için geçen doğum günümde koşu bandı almıştı.Mekik çekme aleti,dambıl,twist aleti,masaj kemeri...ne ararsan var.Ama yapacak kişi yok:1no2:

makinedemi normal fırındamı yapıyorsun ekmeğiniCADIARZU

Valla gripincim, tembellik konusunda cidden yarışırız bayanssulusmile Oturmak bile beni yorar, illa ayağımı uzatcam bi yere :1ninca: Ama kızdım sana, o kadar da imkanın varmış. Yürümek en rahat spor. Bende olsa koşu bandı, hergün 1 saat yürürüm. Bunca laftan sonra herşey senin taş gibin olmayı ne kadar istediğine bağlı canım lülülülülülü
Bi de spor yapıp bırakınca daha da bi cıvıyor insan kaydirigubbakcemile

süppersin yaaa basss damara en can alıcı yerdensırnaşık şey:sm_cool:

ayy canım benim kıyamam
çok can sıkıcı bir durum bugün hafta sonu diyemi görüşücektin yarın izin yokmu:sm_confused:
Haftada bi gün normalde canım ama bu hafta ödül olarak 2 gün oldu :lepi: Yarın görüşme şansım var yani kaydirigubbakcemile3 Ama güne kötü başlayınca... devamı geliyor işte. Hasta da olmuş garibim zaten, bi de orda kötü bişi yaşayıp morali bozulunca ben de etkileniyorum. Pööööf, içini sıktım iyice canımcım. Boşverek bu muhabetti, iyilik güzellik işte opuyorumnanaktan
evet o benimde aklıma geldi ben spora başlayınca yavaş yavaş üzerimdeki ağırlıklar çıkarsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
süppersin yaaa basss damara en can alıcı yerdensırnaşık şey:sm_cool:
Kendimi de gaza getirmiş oluyorum böylelikle :lepi: süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…