Tahmin ettim canım, senin listelerin de zaten chemesin listelerinin en büyük rakibi :lepi:Cnm dün bütün gün ayaktaydım yemeğe de gidemedim onu buldum onu yedim gibi oldu :)
:mymeka: :roflol: Gripincim, bahar gelince bakalım bu sefer ne mazeret sürecenlmaz: 10 dk yap bari klava:
Tebrikler yasemincim ama dünden cezamız vardı. Keyfim yoktu pek bugün, o yüzden 15 dk spor yaptım sadece, karın hareketlerinde belim hiç dayanmıyor, zorlamıyorum ben de ama normalde böyle değildim. Anlamadım valla canım.
Tahmin ettim canım, senin listelerin de zaten chemesin listelerinin en büyük rakibi :lepi:
Canım zaten azcık fazlan var, spor yapmıyarak vücuda yazık ediyorsun. 5dk bile debelensen, debelenme debelenmedir :roflol: Ben anladım sen de benim gibi üşengeçsin. Bak 10 dk yı 5 dk ya indirdim. Sırf dene diye kaydirigubbakcemile2 Yoksaa bi ara benim aklımda da: kilolar gitsin sonra spor yapayım hafif hafif fikri vardı bayanssulusmile Ama resmen cıvıyo insan :1closedeyes: Buraya katılmamın en büyük sebebi de spor yapmak buarada canım guclubacismilehaklısın haklısın canım,ama gerçekten bu kez bahane bulmicam:teytey: hatta bişey daha itiraf edicem ama korkuyorumeyvahedigeldismile
yaa maşşallahYasemincim 3 gündür her sabah tartıya çıktığımda kilo vermiş oluyorum kaydirigubbakcemile2
Tahmin ettiydim valla, ama hatırlatacaktım yazıyı, cidden önemli çünkü. 15 dk 15 dk dır, yaptım ben işte spor :dilcikar: Spora başladan bişi sarmak da mantıklı geldi canım. Enerjim az bugün, kendime gelirsem dambıl çalışmaya devam ederim.bu yazını atlamışım canım
canım spordan sonra beline falan şal benzeri bişey sar bende karın hareketlerinde kendimi pek zorlamıyorum
yavaş yavaş alışayım belimi falan incitirim diye korkuyorumbilmiyorumkismile
yani senin anlıcaaan bugün spor yatar gibi gözüküyor ikimiz içindeeyvahedigeldismile
:lepi: olumunekankayizsmile Sensecim hergün dediğin hareketi yapıyorum, spor değil masaj niyetine kaydirigubbakcemile3:) Bugün açığı kapatıcam inşallah :)
vaaauuuv dirayetini ve iradeni tebrik ediyorumalkisalkisalkis süpersin. Valla avelona katılarak söylüyorumki mutlaka bir parça yerdim bende:jeyyar:
Geçmiş olsun canım. Ben de gelemedim kendime, bugün kamerada görüşcektik sevdüceğimle, kafede bi sorun vardı, göremedim mafoldumben Kendimi görmeye hazırladıydımyaa maşşallah
benim pek ümidim yok bu hafta havalarda yağmurlu yürüyüş bile yapamıyorum
birde sanırım diş dr na gitmem lazım offffff bugün çok negatifim ben:gitme:
hava kapalı ondan galibaaa:çok üzgünüm:
Hoşgeldin chemescim, 2 mesajın 1 inde kulağını çınlatıyorum kaydirigubbakcemile3 Dünden için sıkkındı, geçmedi sanırsam hala, menüne yansımış :1hug: Ana öğün ara gibi, son ara öğün ana gibi olmuş sankikahvaltı: 1sb süt
ara: bir avuç leblebi 3 kayısı
öğle: patatesli karnabahar yemeği(az)
ara: 7 badem,1 ceviz,1çb süt
ara: 1/2 simit,kaşar peyniri,3 zeytin
uzun zamandır evde yapmıyordum ,cevizli sütlü ve yumurtalı kepek ekmeğimi yapıyorum şimdi. pişsin güzel de bir akşam yemeği yerim.
Tahmin ettiydim valla, ama hatırlatacaktım yazıyı, cidden önemli çünkü. 15 dk 15 dk dır, yaptım ben işte spor :dilcikar: Spora başladan bişi sarmak da mantıklı geldi canım. Enerjim az bugün, kendime gelirsem dambıl çalışmaya devam ederim.
bende artık akşama kendime gelirsem sadece kol çalışayım dün bacak ve göbek çalışmıştım
spordan önce sararsan spor bitince tekrardan korumalısın canımopuyorumnanaktan
Canım zaten azcık fazlan var, spor yapmıyarak vücuda yazık ediyorsun. 5dk bile debelensen, debelenme debelenmedir :roflol: Ben anladım sen de benim gibi üşengeçsin. Bak 10 dk yı 5 dk ya indirdim. Sırf dene diye kaydirigubbakcemile2 Yoksaa bi ara benim aklımda da: kilolar gitsin sonra spor yapayım hafif hafif fikri vardı bayanssulusmile Ama resmen cıvıyo insan :1closedeyes: Buraya katılmamın en büyük sebebi de spor yapmak buarada canım guclubacismile
Geçmiş olsun canım. Ben de gelemedim kendime, bugün kamerada görüşcektik sevdüceğimle, kafede bi sorun vardı, göremedim mafoldumben Kendimi görmeye hazırladıydım
ayy canım benim kıyamam
çok can sıkıcı bir durum bugün hafta sonu diyemi görüşücektin yarın izin yokmu:sm_confused:
kahvaltı: 1sb süt
ara: bir avuç leblebi 3 kayısı
öğle: patatesli karnabahar yemeği(az)
ara: 7 badem,1 ceviz,1çb süt
ara: 1/2 simit,kaşar peyniri,3 zeytin
uzun zamandır evde yapmıyordum ,cevizli sütlü ve yumurtalı kepek ekmeğimi yapıyorum şimdi. pişsin güzel de bir akşam yemeği yerim.
Valla gripincim, tembellik konusunda cidden yarışırız bayanssulusmile Oturmak bile beni yorar, illa ayağımı uzatcam bi yere :1ninca: Ama kızdım sana, o kadar da imkanın varmış. Yürümek en rahat spor. Bende olsa koşu bandı, hergün 1 saat yürürüm. Bunca laftan sonra herşey senin taş gibin olmayı ne kadar istediğine bağlı canım lülülülülülüevet canım bildin çok üşengecim ayrıca sporu hiç sevmem,tüm gün uzanık vaziyette kalabilirim,yatakta veya koltuktakaydirigubbakcemile3 o derece seviyorum hareketsizliği,çok berbat bişey biliyorum. Genelde gaza gelip 1-2 ay düzenli yaparım sporumu 2 ay sonra aa yeter ama sıkıldım ben diyip başa dönerim. Evde yokyok aslında.Eşim spor yapmayı çok sever. banada sevdirmek için geçen doğum günümde koşu bandı almıştı.Mekik çekme aleti,dambıl,twist aleti,masaj kemeri...ne ararsan var.Ama yapacak kişi yok:1no2:
Hıım, o zaman sarmayayım. Belki de enerji eksikliğindendir, hemen yorulup bele mazeret bulmuş gibi oluyorum...
Valla gripincim, tembellik konusunda cidden yarışırız bayanssulusmile Oturmak bile beni yorar, illa ayağımı uzatcam bi yere :1ninca: Ama kızdım sana, o kadar da imkanın varmış. Yürümek en rahat spor. Bende olsa koşu bandı, hergün 1 saat yürürüm. Bunca laftan sonra herşey senin taş gibin olmayı ne kadar istediğine bağlı canım lülülülülülü
Bi de spor yapıp bırakınca daha da bi cıvıyor insan kaydirigubbakcemile
Haftada bi gün normalde canım ama bu hafta ödül olarak 2 gün oldu :lepi: Yarın görüşme şansım var yani kaydirigubbakcemile3 Ama güne kötü başlayınca... devamı geliyor işte. Hasta da olmuş garibim zaten, bi de orda kötü bişi yaşayıp morali bozulunca ben de etkileniyorum. Pööööf, içini sıktım iyice canımcım. Boşverek bu muhabetti, iyilik güzellik işte opuyorumnanaktanayy canım benim kıyamam
çok can sıkıcı bir durum bugün hafta sonu diyemi görüşücektin yarın izin yokmu:sm_confused:
kaydirigubbakcemile3 :roflol:evet o benimde aklıma geldi ben spora başlayınca yavaş yavaş üzerimdeki ağırlıklar çıkarsempatiksalakcinni
Kendimi de gaza getirmiş oluyorum böylelikle :lepi: süprizzzzzsüppersin yaaa basss damara en can alıcı yerdensırnaşık şey:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?