ben bu taş mevzusuna bayaaa takıldım iyide oluyo amaç unutulmuyo böylece:jeyyar: :jeyyar:Haftada bi gün normalde canım ama bu hafta ödül olarak 2 gün oldu :lepi: Yarın görüşme şansım var yani kaydirigubbakcemile3 Ama güne kötü başlayınca... devamı geliyor işte. Hasta da olmuş garibim zaten, bi de orda kötü bişi yaşayıp morali bozulunca ben de etkileniyorum. Pööööf, içini sıktım iyice canımcım. Boşverek bu muhabetti, iyilik güzellik işte opuyorumnanaktan
niye sıkıcan içimi bitanem insan kalpten sevince öyle oluyo
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
yani normali busempatiksalakcinni
Kendimi de gaza getirmiş oluyorum böylelikle :lepi: süprizzzzz
Geçmiş olsun canım. Ben de gelemedim kendime, bugün kamerada görüşcektik sevdüceğimle, kafede bi sorun vardı, göremedim mafoldumben Kendimi görmeye hazırladıydım
Hoşgeldin chemescim, 2 mesajın 1 inde kulağını çınlatıyorum kaydirigubbakcemile3 Dünden için sıkkındı, geçmedi sanırsam hala, menüne yansımış :1hug: Ana öğün ara gibi, son ara öğün ana gibi olmuş sanki
makinedemi normal fırındamı yapıyorsun ekmeğiniCADIARZU
Unutulacak gibi değilki yasemincim, elimi göbeğime bi atıyorum... ohaoldumsmile Kurtulacağım, kararlıyım!!!ben bu taş mevzusuna bayaaa takıldım iyide oluyo amaç unutulmuyo böylece:jeyyar: :jeyyar:
Bugün herkeste bişi var chemescim. Ama bugün rahat rahat diyebilirim: Yarın tatil, rahatla, keyfine bak olumunekankayizsmileevet canım öyle oldu,bugün biraz da hasta gibiyim:-( okuldan zor attım kendimi eve.
:lepi: olumunekankayizsmile Sensecim hergün dediğin hareketi yapıyorum, spor değil masaj niyetine kaydirigubbakcemile3
EvCadısı'nın Bıdıbıdılarııı...
bu arada yeni bir yazı ekledim..diyetine yardımcı olacaktır i bak istersen
okudum canım,ellerine sağlık. tam da benim uyguladığım şeyleri paylaşmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?