50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu taş mevzusuna bayaaa takıldım iyide oluyo amaç unutulmuyo böylece:jeyyar: :jeyyar:

evet canım öyle oldu,bugün biraz da hasta gibiyim:-( okuldan zor attım kendimi eve.

ben bu taş mevzusuna bayaaa takıldım iyide oluyo amaç unutulmuyo böylece:jeyyar: :jeyyar:
Unutulacak gibi değilki yasemincim, elimi göbeğime bi atıyorum... ohaoldumsmile Kurtulacağım, kararlıyım!!!
evet canım öyle oldu,bugün biraz da hasta gibiyim:-( okuldan zor attım kendimi eve.
Bugün herkeste bişi var chemescim. Ama bugün rahat rahat diyebilirim: Yarın tatil, rahatla, keyfine bak olumunekankayizsmile

bende katılmak istiyorum buna .. bende 167boy 57 kiloyum yazda geliyor 5 6 kilo versem fena mı arkadaşlar bence bir grup kuralım buradan olmaz msn ve telefonla daha da yakınlaşıp birlik olalım ve kiloları kovalım. ben bugün hint yağını denedim bagırsak temizliyor gercektencok etkili... ne dersiniz?? opuyorumnanaktan

bugun oglen bıras tavuk haslanmıs bı dılım ekmek salata aksam da uc tane köfte yedımm bıde portakall sacmaa sapan oluo menulerımm artıkkzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…