50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlar benden bugunden itibaren bu topıkteyim =) bugun kollarımın biraz sıkılasması için 1 kg agırlıklardan aldım pilates e tam gaz devam ediyorum ins hepimiz yaza kadar kılolardan kurtulacagız

canlar benden bugunden itibaren bu topıkteyim =) bugun kollarımın biraz sıkılasması için 1 kg agırlıklardan aldım pilates e tam gaz devam ediyorum ins hepimiz yaza kadar kılolardan kurtulacagız

hoşgeldn canım...güzel paylaşımlar olsun ,inşallahbayanssulusmile

oooooyyyy hoşgeldiin livcim tam yerindesiin olumunekankayizsmile
çarşamba günü kilo bildirimimiz var yediklerin ve yaptığın sporları paylaşırsan sevinirizboshayallersmile

oooooyyyy hoşgeldiin livcim tam yerindesiin olumunekankayizsmile
çarşamba günü kilo bildirimimiz var yediklerin ve yaptığın sporları paylaşırsan sevinirizboshayallersmile

tatlım hosbulduk olumunekankayizsmile çarsamba gunleri mı butun hafta yediklerimizi mı yazacagız yoksa her gun mı melegim

evcadım sagol hosbulduk =)

tatlım hosbulduk olumunekankayizsmile çarsamba gunleri mı butun hafta yediklerimizi mı yazacagız yoksa her gun mı melegim

kaydirigubbakcemile5

müsayit olduğunca bütün hafta yazabilrsin canımcım zatem bol muhabbet var burdaşutarafagittikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…