canlar benden bugunden itibaren bu topıkteyim =) bugun kollarımın biraz sıkılasması için 1 kg agırlıklardan aldım pilates e tam gaz devam ediyorum ins hepimiz yaza kadar kılolardan kurtulacagız
canlar benden bugunden itibaren bu topıkteyim =) bugun kollarımın biraz sıkılasması için 1 kg agırlıklardan aldım pilates e tam gaz devam ediyorum ins hepimiz yaza kadar kılolardan kurtulacagız
ayyyyyyyyyyyy çıkın ortaya artıkı..gtm baaakıınn...
ayyy bende kaç sefer uğradım kimse yoktu bugün herkesler sakiin bende dahilmafoldumben
havalardan heralde biraz yorgunluk varne oldu millete ayol..sen neden skainsn gülüm hayırdır..yedklerimi yazayım avelona diye grdm aam kmse yokbilmiyorumkismile
havalardan heralde biraz yorgunluk var
scylla tatilde yesa problemli avelonda yavrucum kimse yok diye girmedi heraldeakannehir
ayrıca linguistten haberi olan var mı ya o kaç gündr yok..başına bi iş mi gedli nedir
geçmiş olsun herkese yaa..ne ıssız oldu..ne sıkıcı..akannehir
blogumu ziyaret edin bari boş zamandakaydirigubbakcemile3
EvCadısı'nın Bıdıbıdılarııı...
biraz önce oradaydım tatlım ellerine sağlık ne zamandır söylicem birkaç kez ziyaret ettim çok güzel paylaşımların olmuş reçeli çok merak ettim yanlız!!!:lepi:
yarın gel gülüm kahvaltıya...olumunekankayizsmile
oooooyyyy hoşgeldiin livcim tam yerindesiin olumunekankayizsmile
çarşamba günü kilo bildirimimiz var yediklerin ve yaptığın sporları paylaşırsan sevinirizboshayallersmile
bugn akşam yemeğini brz fazla yemişim..fırında patates ve köfte vardı..köfte az yedm ama patates fazla geldi...
tatlım hosbulduk olumunekankayizsmile çarsamba gunleri mı butun hafta yediklerimizi mı yazacagız yoksa her gun mı melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?