50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile5

müsayit olduğunca bütün hafta yazabilrsin canımcım zatem bol muhabbet var burdaşutarafagittikaydirigubbakcemile

super o zaman :lepi:

sabah : domestes ,salatalık ,beyaz peynir ve 2 dilim ekmek

oglen : kivi , portakal ve elma sıktım onu içtim

aksam ise : pilav , golden blue tavuk ve salata

gece saat 12den sonrada pılates yapacagım bir de şu aldıgım kol için aletten calısacagım =)

sen neler yedin melegim ?

aynı bugünüm uyku ile geçti enerji sıfırdı şimdi biraz kendime geldimguclubacismile

ay ne bileyim havadan mı sudan mı kolum kalkmıyo..ya da bütün hafta çok enerji harcadım ondan:jeyyar:
pilates te yapamadım hiç bu haftaboshayallersmile
off off 1 gr oynamadı diye kızıyorum sonra..

menün çok güzel biz 6 öğün civarı yemeye çalışıyoruz kilomu az olunca fazla kasmaya gerek kalmıyor

aahh ahh ben bugün çok kötü beslendim
sabah 2 dilim börek 1 yumurta
ara 1 elma
öğle yok midem almadı

akşamda

pazara çıkamadım yemek yapmakta zor geldi
yine börek yedim 4 parça

livim şimdi her hafta bir koç seçiyoruz bu haftanın koçu avelon

yidğimizi içtiğimizi sporlarımı kontrol ediyor amaç motivasyon
zemuszemus

ay ne bileyim havadan mı sudan mı kolum kalkmıyo..ya da bütün hafta çok enerji harcadım ondan:jeyyar:
pilates te yapamadım hiç bu haftaboshayallersmile
off off 1 gr oynamadı diye kızıyorum sonra..

muhakkak havadan bende bu hafta ümitli değilim kendimdenakannehir
bahar gelsin ben sorucam:mymeka: bu fazlalıklara zatenkötükedihüso

oyle mı oooo çok guzel yavas yavas grupa alısacagım .simdiden cok ısındım olumunekankayizsmile

hhhhm arada olur oyle seyler canı sıkma melegim ama gece yatmadan mekik fln yap olur mu ?

oyle mı oooo çok guzel yavas yavas grupa alısacagım .simdiden cok ısındım olumunekankayizsmile

hhhhm arada olur oyle seyler canı sıkma melegim ama gece yatmadan mekik fln yap olur mu ?

yapayım bariii zaten avelon yediklerimi görünce bilmiyorumkismile :mymeka: :tomato:
bende kol çalışıyorum ağırlıklı olarak sarkmalara fenaa taktım bu araklava:

canlar benden bugunden itibaren bu topıkteyim =) bugun kollarımın biraz sıkılasması için 1 kg agırlıklardan aldım pilates e tam gaz devam ediyorum ins hepimiz yaza kadar kılolardan kurtulacagız
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Ben de 1 kilo ile çalışıyorum, kollara takan çok arkadaş var burda

bugn akşam yemeğini brz fazla yemişim..fırında patates ve köfte vardı..köfte az yedm ama patates fazla geldi...
Canım o zaman yarın sporunu fazla yap, bi de akşamdan önce ne kadar iyi beslenirsek, akşam akşam abartmalardan kurtulursun bayanssulusmile
Livcim napmışsın sen yahu, sabah ile akşam arası hiç bişi yememişsin lmaz: Spor vaktin de doğru değil. Gelince konuşalım senle bayanssulusmile
Avelooonn nirdesin gülüm...sana güzel menümü yazecem ama...
Canım yazsaydın keşke, eski sayfaları da takip etcek kadar bol vaktim var boshayallersmile
muhakkak havadan bende bu hafta ümitli değilim kendimdenakannehir
bahar gelsin ben sorucam:mymeka: bu fazlalıklara zatenkötükedihüso
Bla bla bla, hep mazeret :umursamaz:
yapayım bariii zaten avelon yediklerimi görünce bilmiyorumkismile :mymeka: :tomato:
bende kol çalışıyorum ağırlıklı olarak sarkmalara fenaa taktım bu araklava:
Canım yediklerine yorum bilem yapmıyorum, spor da yapmadın zaten gündüz klava:
boncuğum hoşgeldin a.s.
Hoşbulduk canımcım opuyorumnanaktan

hiçte güzel karşılamadım seni dimibilmiyorumkismile fisfisfis

avelon geldim geldim boshayallersmile ama sabah ile aksam arası ogle yemegi var onu yedim olmaz mı ki bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…