bende çok acayip sağlıksız yedim bu gece pazara çıkamadım yağmur yüzünden
baharı sengözlerimebaksanab 4 gözle bekliyorumlaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile5
müsayit olduğunca bütün hafta yazabilrsin canımcım zatem bol muhabbet var burdaşutarafagittikaydirigubbakcemile
bz de markete gttk ama kalabalıktan hiç rahat edemedk ki..hiç hareket edemedm bugün..sabahtan beri yatıyorummboshayallersmile
aynı bugünüm uyku ile geçti enerji sıfırdı şimdi biraz kendime geldimguclubacismile
super o zaman :lepi:
sabah : domestes ,salatalık ,beyaz peynir ve 2 dilim ekmek
oglen : kivi , portakal ve elma sıktım onu içtim
aksam ise : pilav , golden blue tavuk ve salata
gece saat 12den sonrada pılates yapacagım bir de su aldıgım kol için aletten calısacagım =)
sen neler yedin melegim ?
ay ne bileyim havadan mı sudan mı kolum kalkmıyo..ya da bütün hafta çok enerji harcadım ondan:jeyyar:
pilates te yapamadım hiç bu haftaboshayallersmile
off off 1 gr oynamadı diye kızıyorum sonra..
sözleşmiş olmasın bunlar yaa...bizi izliyolar mı acaba uzaktan kaydirigubbakcemile3
muhakkak havadan bende bu hafta ümitli değilim kendimdenakannehir
bahar gelsin ben sorucam:mymeka: bu fazlalıklara zatenkötükedihüso
menün çok güzel biz 6 öğün civarı yemeye çalışıyoruz kilomu az olunca fazla kasmaya gerek kalmıyor
aahh ahh ben bugün çok kötü beslendim
sabah 2 dilim börek 1 yumurta
ara 1 elma
öğle yok midem almadı
akşamda
pazara çıkamadım yemek yapmakta zor geldi
yine börek yedim 4 parça
livim şimdi her hafta bir koç seçiyoruz bu haftanın koçu avelon
yidğimizi içtiğimizi sporlarımı kontrol ediyor amaç motivasyon
zemuszemus
oyle mı oooo çok guzel yavas yavas grupa alısacagım .simdiden cok ısındım olumunekankayizsmile
hhhhm arada olur oyle seyler canı sıkma melegim ama gece yatmadan mekik fln yap olur mu ?
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Ben de 1 kilo ile çalışıyorum, kollara takan çok arkadaş var burdacanlar benden bugunden itibaren bu topıkteyim =) bugun kollarımın biraz sıkılasması için 1 kg agırlıklardan aldım pilates e tam gaz devam ediyorum ins hepimiz yaza kadar kılolardan kurtulacagız
Canım o zaman yarın sporunu fazla yap, bi de akşamdan önce ne kadar iyi beslenirsek, akşam akşam abartmalardan kurtulursun bayanssulusmilebugn akşam yemeğini brz fazla yemişim..fırında patates ve köfte vardı..köfte az yedm ama patates fazla geldi...
Livcim napmışsın sen yahu, sabah ile akşam arası hiç bişi yememişsinsuper o zaman :lepi:
sabah : domestes ,salatalık ,beyaz peynir ve 2 dilim ekmek
oglen : kivi , portakal ve elma sıktım onu içtim
aksam ise : pilav , golden blue tavuk ve salata
gece saat 12den sonrada pılates yapacagım bir de şu aldıgım kol için aletten calısacagım =) [/B]
Canım yazsaydın keşke, eski sayfaları da takip etcek kadar bol vaktim var boshayallersmileAvelooonn nirdesin gülüm...sana güzel menümü yazecem ama...
Bla bla bla, hep mazeret :umursamaz:muhakkak havadan bende bu hafta ümitli değilim kendimdenakannehir
bahar gelsin ben sorucam:mymeka: bu fazlalıklara zatenkötükedihüso
Canım yediklerine yorum bilem yapmıyorum, spor da yapmadın zaten gündüzyapayım bariii zaten avelon yediklerimi görünce bilmiyorumkismile :mymeka: :tomato:
bende kol çalışıyorum ağırlıklı olarak sarkmalara fenaa taktım bu araklava:
Hoşbulduk canımcım opuyorumnanaktanboncuğum hoşgeldin a.s.
hiçte güzel karşılamadım seni dimibilmiyorumkismile fisfisfisBla bla bla, hep mazeret :umursamaz:
:1shok:
Canım yediklerine yorum bilem yapmıyorum, spor da yapmadın zaten gündüzklava:
mafoldumben mafoldumben dicek sözüm yok yok tüh bana tembel yasemin :tomato:
Hoşbulduk canımcım opuyorumnanaktan
ben geldim kuzular,nabersinizz?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?