50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin gripincim, terör estiyorum ben burda :))

yakışıııır koçumavereliniortak es gürle valla yoksa kendimize geleceğimiz yokkaydirigubbakcemile3 hakediyoruz yani.Anacım sen birde gerçek hayatta yanımızda olsan neler yapıcan bizekafamçokkarıştı iğne ipliğe döneriz sayende:dance:

canlar nasıl sorcam bilmıyorum cok utanıyorum simdi biz agırlık fln calısıyoruz ya goguslerimiz küçülmesin bilmiyorumkismile

Ay olur mu hiç canım, moral bozarak olmaz bu işler. Bugün kötü beslenip spor yapmadıysan, yarın telafi edersin. Bu işler böyledir kaydirigubbakcemile2 Şeniz

zaten spor yamamanın ezikliği var işte umarım yarın bugünkü gibi uyuşuk olmam
yada zımbırtı ben geliyorum demek istiyo sempatiksalakcinni

canlar nasıl sorcam bilmıyorum cok utanıyorum simdi biz agırlık fln calısıyoruz ya goguslerimiz küçülmesin bilmiyorumkismile

yaaa ben eşim yada araştırdığım spor siteleri yanılmıyorsa bende büyütmek için uğraşıyorumbilmiyorumkismile

ben 3 kilo ile çalışıyorum bu hafta başladımsempatiksalakcinni

:roflol: Aslında benim çok esnek bi beslenme anlayışım var (farkındaysan ne yediğimi yazmıyorum :) ), bi tek spor konusunda kimsenin gözünün yaşına bakmam aklinialirimsmile Valla canım, size diye diye bi taraftan kendimi şekle sokuyorum, çarşamba ne kadar verdiğimi öğrenirsin sositososito hihoyyyt

Kıız benim ondan büyümüyor valla sıkılaşıyor sıkılaştıkça küçülüyor söyliyim
aa gercekten mı bilmiyorumkismile
yaaa ben eşim yada araştırdığım spor siteleri yanılmıyorsa bende büyütmek için uğraşıyorumbilmiyorumkismile

hhhm 3 kılo fazla degil mı cnm ben agırlıkları alırken adam sey dedi sen 1 kılolugu al fazla tekrar yaparsın bununla digeri olmaz fln demıstı

cnm buyutmek için neler yapıyorsun yani ?

valla bu çarşamba senden korkuyorum:tomato: herkesi sollayıp geçiceksin ,bize iyi bir sürpriz hazırlıyosun,hadi bakalımsositososito seninle gurur duyuyorum canım,rejimden önce sporu düşünüyorsunalkisalkisalkis

hint yağını nasıl kullanıyorsunuz ki
ben yazın saçlarım için kullanmıştım

canım hem saç kirpik hemde bagırsak temizliği için evde olacagın kesin olan bi günü seçip sabahında 3 kaşık hint yagı içiyorsun ve tüm gün sıvı agırşıklı (su m suyu ve corba) besleniyorsun...aklinialirimsmile

Yaptığımız hareketleri çok araştırmak lazım, ama sarkmaları önlediği için küçülüyor diye bi yanılgı da yaratabilir. Ne olursa olsun kollara spor şart.
zaten spor yamamanın ezikliği var işte umarım yarın bugünkü gibi uyuşuk olmam
yada zımbırtı ben geliyorum demek istiyo sempatiksalakcinni
Zırbırtı gelince düşün canım, yarın ikimiz de telafi edek kaydirigubbakcemile5
Ben anlamadım zaten zayıf olanlar neden zayıflıyor
Canım şahsen yağlardan kurtulup sıkılaşmak amaç bayanssulusmile
ama cnm katı halde yiyecegimi sıkayım dedim hhhhhm anladım sayılımıyor o zaman ...yalnız baya tok tuttu ben genelde hep oyle yapıyorum bilmiyorumkismile
Livcim sana tavsiyem chemes in listelerini incele (bugünkünü değil ama) (sensewitch in listeleri de güzel oluyor), ben de ondan öğreniyorum. Meyveden ana öğün olamaz, ara olur. Her öğün protein, karbonhidrat ve sebze gerekliymiş.

canlarım ben geldım ama hemen kacarrr off cok fena bu ıs yaaa

bu arada bugun yuzde 100 detox yaptım ayran bulgur salatalık neyım varya detayları anlatırım ınsallah

hepınızı cok ozledım cok da severım kocaman operım muahhh

kolay gelsınnn

Yasemincim 3 şişebilir kolları canım (tabi göğüs bölgesindeki kasları da şişirsin orası ayrı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…