Ay olur mu hiç canım, moral bozarak olmaz bu işler. Bugün kötü beslenip spor yapmadıysan, yarın telafi edersin. Bu işler böyledir kaydirigubbakcemile2 Şenizhiçte güzel karşılamadım seni dimibilmiyorumkismile fisfisfis
Yazmamışsın ki canım, sadece meyve suyu yazmışsınavelon geldim geldim boshayallersmile ama sabah ile aksam arası ogle yemegi var onu yedim olmaz mı ki bilmiyorumkismile
Hoşgeldin gripincim, terör estiyorum ben burda :))
Ay olur mu hiç canım, moral bozarak olmaz bu işler. Bugün kötü beslenip spor yapmadıysan, yarın telafi edersin. Bu işler böyledir kaydirigubbakcemile2 Şeniz
Yazmamışsın ki canım, sadece meyve suyu yazmışsın
canlar nasıl sorcam bilmıyorum cok utanıyorum simdi biz agırlık fln calısıyoruz ya goguslerimiz küçülmesin bilmiyorumkismile
canlar nasıl sorcam bilmıyorum cok utanıyorum simdi biz agırlık fln calısıyoruz ya goguslerimiz küçülmesin bilmiyorumkismile
hosbulduk tatlım benim bayanssulusmile
liv hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
yawru kusum neden oyle dedin kı biraz daha fit olmak istiyoruzBen anlamadım zaten zayıf olanlar neden zayıflıyor
:roflol: Aslında benim çok esnek bi beslenme anlayışım var (farkındaysan ne yediğimi yazmıyorum :) ), bi tek spor konusunda kimsenin gözünün yaşına bakmam aklinialirimsmile Valla canım, size diye diye bi taraftan kendimi şekle sokuyorum, çarşamba ne kadar verdiğimi öğrenirsin sositososito hihoyyytyakışıııır koçumavereliniortak es gürle valla yoksa kendimize geleceğimiz yokkaydirigubbakcemile3 hakediyoruz yani.Anacım sen birde gerçek hayatta yanımızda olsan neler yapıcan bizekafamçokkarıştı iğne ipliğe döneriz sayende:dance:
aa gercekten mı bilmiyorumkismileKıız benim ondan büyümüyor valla sıkılaşıyor sıkılaştıkça küçülüyor söyliyim
yaaa ben eşim yada araştırdığım spor siteleri yanılmıyorsa bende büyütmek için uğraşıyorumbilmiyorumkismile
ben 3 kilo ile çalışıyorum bu hafta başladımsempatiksalakcinni
:roflol: Aslında benim çok esnek bi beslenme anlayışım var (farkındaysan ne yediğimi yazmıyorum :) ), bi tek spor konusunda kimsenin gözünün yaşına bakmam aklinialirimsmile Valla canım, size diye diye bi taraftan kendimi şekle sokuyorum, çarşamba ne kadar verdiğimi öğrenirsin sositososito hihoyyyt
hint yağını nasıl kullanıyorsunuz ki
ben yazın saçlarım için kullanmıştım
Yaptığımız hareketleri çok araştırmak lazım, ama sarkmaları önlediği için küçülüyor diye bi yanılgı da yaratabilir. Ne olursa olsun kollara spor şart.canlar nasıl sorcam bilmıyorum cok utanıyorum simdi biz agırlık fln calısıyoruz ya goguslerimiz küçülmesin bilmiyorumkismile
Zırbırtı gelince düşün canım, yarın ikimiz de telafi edek kaydirigubbakcemile5zaten spor yamamanın ezikliği var işte umarım yarın bugünkü gibi uyuşuk olmam
yada zımbırtı ben geliyorum demek istiyo sempatiksalakcinni
Canım şahsen yağlardan kurtulup sıkılaşmak amaç bayanssulusmileBen anlamadım zaten zayıf olanlar neden zayıflıyor
Livcim sana tavsiyem chemes in listelerini incele (bugünkünü değil ama) (sensewitch in listeleri de güzel oluyor), ben de ondan öğreniyorum. Meyveden ana öğün olamaz, ara olur. Her öğün protein, karbonhidrat ve sebze gerekliymiş.ama cnm katı halde yiyecegimi sıkayım dedim hhhhhm anladım sayılımıyor o zaman ...yalnız baya tok tuttu ben genelde hep oyle yapıyorum bilmiyorumkismile
Yasemincim 3 şişebilir kolları canım (tabi göğüs bölgesindeki kasları da şişirsin orası ayrı)yaaa ben eşim yada araştırdığım spor siteleri yanılmıyorsa bende büyütmek için uğraşıyorumbilmiyorumkismile
ben 3 kilo ile çalışıyorum bu hafta başladımsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?