50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cimcimem 2 3 gün kaldı, biz de seni çook özledik. Kendine iyi bak opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin,özlettin kendini:1hug:

evde onlar vardı benim eşim spor salonunu gitti evdede yapmak için ağırlığı kendisi yaptı

onunla bir çalışıyorum göğüs hareketlerini sırnaşık şey

heralde bana söylerdei küçültçek olsa kiiii ben ona sordum sakın ters etki yapmasın diye

yok işe yarar dedi

bir iki hareket var ben birini anlatayım şimdilik

yatağa yatıyorsun başın hafif dışarıda ensen incinmesin kollarını yataktan dışarı da iki yana açıp kapatıyorsun

kollar aşşarı geldiğinde kol altları ve göğüs inanılmaz yanıyor sadece ensene dikkat et

ilk olara 8 çarpı 3 yap:lepi:
inşallh anlatabilmişimdir

Yok canım, öyle abartı da vermek istemem 1 kilo iyidir 1 haftada bayanssulusmile Teşekkürler canım kaydirigubbakcemile2, bi de birazcık sana örnek olsam, öyle oturduğun yerden gurur duymakla olmuyo kaydirigubbakcemile3

kuşşuuuum hoşgelldiiin çok özledim seniiiŞeniz

Yok canım, öyle abartı da vermek istemem 1 kilo iyidir 1 haftada bayanssulusmile Teşekkürler canım kaydirigubbakcemile2, bi de birazcık sana örnek olsam, öyle oturduğun yerden gurur duymakla olmuyo kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: oluyosun merak etme,bu işler yavaş yavaş olur.Şimdi gurur duyuyorum,yarın ilham alırım bakarsın ertesi gün bende başlarımsırnaşık şey

Kızlar bakın ben ne yapıyorum...
Asla kızartma,kafein kullanmıyorum.Olabildiğince çok sebze,haftada bir kırmızı et ve balık yiyorum.
Gece yatmadan önce yoğurt.
Ve cumartesi günleri detoks günüm.Toksinleri atıyorum.
Pazar günü de enerji alma günüm.Hazır temizlenmiş vücuduma.Bol bol fındık fıstık enerji vericiler,karbonhidratlar yiyorum.Ve haftasonları sabah,haftaiçi gün aşırı akşamüstü olmak üzere spor yapıyorum.

canım bol bol fındık fıstık cok yaglı degil mi günde bir avuc saglıklı ama :) bol bol diyete pek uymuyor sanki zemuszemus

yaaav sen ne cadısın kaydirigubbakcemile3aaaaaŞeniz
yandım ben yarın artık kesin yapıcam sporumuhihoyyyt
Ha şöyle, yola gel kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Canım henüz hepsini okumadım ama göğüsle ilgili güzel bilgiler var gibi: LİNK
:roflol::roflol: oluyosun merak etme,bu işler yavaş yavaş olur.Şimdi gurur duyuyorum,yarın ilham alırım bakarsın ertesi gün bende başlarımsırnaşık şey
Ben zaten hafiften anladıydım, ilk sana sporla ilgili bişi yazdığımda yasemincim yanıt vermişti. Ama pes etmedim ben, başının etini yedim :lepi: Artık sporla ilgili konuştuğuna göre var bişiler aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

canım bol bol fındık fıstık cok yaglı degil mi günde bir avuc saglıklı ama :) bol bol diyete pek uymuyor sanki zemuszemus

Yok kız enerji versin diye 1 güncük zaten sadece :ecrin_bebek: bakın bir karışım yapıyorum onu yazayım yapın mesela kahvaltıda flaan onu yiyorum pazar günleri.ceviz fındık fıstık muz bal kuru üzüm ve kayısı bunları karıştırın pasta gibi oluyor tadı kuru aşureye benziyor

canım bizde hemen hemen aynı besleniyoruz sadece detoks falan yok CADIARZU
fındık fıstık evet enerji için çok iyi bi ara yoğun yidim cokacimcoook
o hafta enerjim hat safhadaydı:lepi:

bende bol yoğut yerim
ama taktiğini beğendimyerimseniben
tavsiyen için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

hepsi kalori deposu :) bir hafta yetiyordur sana bu enerji canım su 5 kilo fazlamı bi vereyim bende böyle bir düzen yakalamak istiyorum aslında.a.s

Daha ne olsun :lepi: Ama enerji alma gününü haftaya yaysan daha iyi olabilir bence.
Doğru diyorsun aslıcım, sen de hoşgeldin.

ikna yeteneğine bayıldımmmm:roflol: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…