Cimcimem 2 3 gün kaldı, biz de seni çook özledik. Kendine iyi bak opuyorumnanaktancanlarım ben geldım ama hemen kacarrr off cok fena bu ıs yaaa
bu arada bugun yuzde 100 detox yaptım ayran bulgur salatalık neyım varya detayları anlatırım ınsallah
hepınızı cok ozledım cok da severım kocaman operım muahhh
kolay gelsınnn
canlarım ben geldım ama hemen kacarrr off cok fena bu ıs yaaa
bu arada bugun yuzde 100 detox yaptım ayran bulgur salatalık neyım varya detayları anlatırım ınsallah
kolay gelsınnn
aa gercekten mı bilmiyorumkismile
hhhm 3 kılo fazla degil mı cnm ben agırlıkları alırken adam sey dedi sen 1 kılolugu al fazla tekrar yaparsın bununla digeri olmaz fln demıstı
cnm buyutmek için neler yapıyorsun yani ?
Yok canım, öyle abartı da vermek istemem 1 kilo iyidir 1 haftada bayanssulusmile Teşekkürler canım kaydirigubbakcemile2, bi de birazcık sana örnek olsam, öyle oturduğun yerden gurur duymakla olmuyo kaydirigubbakcemile3valla bu çarşamba senden korkuyorum:tomato: herkesi sollayıp geçiceksin ,bize iyi bir sürpriz hazırlıyosun,hadi bakalımsositososito seninle gurur duyuyorum canım,rejimden önce sporu düşünüyorsunalkisalkisalkis
canlarım ben geldım ama hemen kacarrr off cok fena bu ıs yaaa
kolay gelsınnn
Yasemincim 3 şişebilir kolları canım (tabi göğüs bölgesindeki kasları da şişirsin orası ayrı)
Canım yarın kesin bu konuyu detaylıca araştıracağım. Göğüsleri tehlikeye atmak olmaz kaydirigubbakcemile3şişsin dimi ama -tatlicadiarzu-
Yaptığımız hareketleri çok araştırmak lazım, ama sarkmaları önlediği için küçülüyor diye bi yanılgı da yaratabilir. Ne olursa olsun kollara spor şart.
:lepi:
Zırbırtı gelince düşün canım, yarın ikimiz de telafi edek kaydirigubbakcemile5
yaaav sen ne cadısın kaydirigubbakcemile3aaaaaŞeniz
yandım ben yarın artık kesin yapıcam sporumuhihoyyyt
Yok canım, öyle abartı da vermek istemem 1 kilo iyidir 1 haftada bayanssulusmile Teşekkürler canım kaydirigubbakcemile2, bi de birazcık sana örnek olsam, öyle oturduğun yerden gurur duymakla olmuyo kaydirigubbakcemile3
haklısın da benimkilerin durumu vahim ohaoldumsmile:gitme: öyle yada böyle illaki yapmam lazımohaoldumsmileCanım yarın kesin bu konuyu detaylıca araştıracağım. Göğüsleri tehlikeye atmak olmaz kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar 50 likk çıtırlarrrr :jeyyar:
Ha şöyle, yola gel kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Canım henüz hepsini okumadım ama göğüsle ilgili güzel bilgiler var gibi: LİNKyaaav sen ne cadısın kaydirigubbakcemile3aaaaaŞeniz
yandım ben yarın artık kesin yapıcam sporumuhihoyyyt
Ben zaten hafiften anladıydım, ilk sana sporla ilgili bişi yazdığımda yasemincim yanıt vermişti. Ama pes etmedim ben, başının etini yedim :lepi: Artık sporla ilgili konuştuğuna göre var bişiler aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: oluyosun merak etme,bu işler yavaş yavaş olur.Şimdi gurur duyuyorum,yarın ilham alırım bakarsın ertesi gün bende başlarımsırnaşık şey
canım bol bol fındık fıstık cok yaglı degil mi günde bir avuc saglıklı ama :) bol bol diyete pek uymuyor sanki zemuszemus
Kızlar bakın ben ne yapıyorum...
Asla kızartma,kafein kullanmıyorum.Olabildiğince çok sebze,haftada bir kırmızı et ve balık yiyorum.
Gece yatmadan önce yoğurt.
Ve cumartesi günleri detoks günüm.Toksinleri atıyorum.
Pazar günü de enerji alma günüm.Hazır temizlenmiş vücuduma.Bol bol fındık fıstık enerji vericiler,karbonhidratlar yiyorum.Ve haftasonları sabah,haftaiçi gün aşırı akşamüstü olmak üzere spor yapıyorum.
Yok kız enerji versin diye 1 güncük zaten sadece :ecrin_bebek: bakın bir karışım yapıyorum onu yazayım yapın mesela kahvaltıda flaan onu yiyorum pazar günleri.ceviz fındık fıstık muz bal kuru üzüm ve kayısı bunları karıştırın pasta gibi oluyor tadı kuru aşureye benziyor
Daha ne olsun :lepi: Ama enerji alma gününü haftaya yaysan daha iyi olabilir bence.Kızlar bakın ben ne yapıyorum...
Asla kızartma,kafein kullanmıyorum.Olabildiğince çok sebze,haftada bir kırmızı et ve balık yiyorum.
Gece yatmadan önce yoğurt.
Ve cumartesi günleri detoks günüm.Toksinleri atıyorum.
Pazar günü de enerji alma günüm.Hazır temizlenmiş vücuduma.Bol bol fındık fıstık enerji vericiler,karbonhidratlar yiyorum.Ve haftasonları sabah,haftaiçi gün aşırı akşamüstü olmak üzere spor yapıyorum.
Doğru diyorsun aslıcım, sen de hoşgeldin.canım bol bol fındık fıstık cok yaglı degil mi günde bir avuc saglıklı ama :) bol bol diyete pek uymuyor sanki zemuszemus
ikna yeteneğine bayıldımmmm:roflol: :teytey:Ha şöyle, yola gel kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Canım henüz hepsini okumadım ama göğüsle ilgili güzel bilgiler var gibi: LİNK
bakayım canım geldim dimi yolaaa :1ninca:kuzu kuzu :kedi:
Ben zaten hafiften anladıydım, ilk sana sporla ilgili bişi yazdığımda yasemincim yanıt vermişti. Ama pes etmedim ben, başının etini yedim :lepi: Artık sporla ilgili konuştuğuna göre var bişiler aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?