:1closedeyes:bakayım canım geldim dimi yolaaa kuzu kuzu
ikna yeteneğine bayıldımmmm:roflol: :teytey:
:1closedeyes:
canım bizde hemen hemen aynı besleniyoruz sadece detoks falan yok CADIARZU
fındık fıstık evet enerji için çok iyi bi ara yoğun yidim cokacimcoook
o hafta enerjim hat safhadaydı:lepi:
bende bol yoğut yerim
ama taktiğini beğendimyerimseniben
tavsiyen için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
hepsi kalori deposu :) bir hafta yetiyordur sana bu enerji canım su 5 kilo fazlamı bi vereyim bende böyle bir düzen yakalamak istiyorum aslında.a.s
Canım hiiiiiç aklıma gelmedi cidden. Hayatta yapmadığım bi hareket olunca böyle oluyor eyvahedigeldismile Yasemincim bi de ben hareketlerle ilgili şöyle de düşünüyorum, sarkmayı engelliyor esasen, öyle olunca da daha toplu yani daha küçük gösteriyor. Şişirme etkisi daha mı ön planda oluyor bilmiyorum canım.baktım gülüm süpper hareketler var sonuçta ben istediğimi alıcammmhihoyyyt
yavv senin şınav noldu bu arada sempatiksalakcinni
kız zaten alışmak çok zaman alıyorlmaz:
Rica ederim canım aslında diyete hiç gerek yok sadece dikkat edicen yeter sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
Canım hiiiiiç aklıma gelmedi cidden. Hayatta yapmadığım bi hareket olunca böyle oluyor eyvahedigeldismile Yasemincim bi de ben hareketlerle ilgili şöyle de düşünüyorum, sarkmayı engelliyor esasen, öyle olunca da daha toplu yani daha küçük gösteriyor. Şişirme etkisi daha mı ön planda oluyor bilmiyorum canım.
Hoşgeldin evcadıcım
Canım çok güzel beslenmişsin. Önerilerim: araya azcık fındık, badem ekleyebilirsin. Öğlen yoğurt da yiyebilirmişsin, öğlen az canım. Bu araların hepsi akşam yemeğini abartmamak için. (ben bugün abarttım mesala)
Sen spordan haber ver bakayım :))
20 mi :1shok:şimdi ben günde 20 tane yapabiliyorum bakalım yarın neler olucak
zımbırtıla mı alakalı yoksa bişeyler var göğüslerde dünden beri kafam kurcalanıyo bu yöndeCADIARZU
Süs için mi alıyon kız kaydirigubbakcemileben de kendime 1 kiloluk dumble alcam yaaaa
pembe olanlarından olsun amma
Ben de hem unutuyorum yemeği, hem de almaya üşeniyorum bazen. Ama sonunda adam akıllı beslenmeyi öğrencez gibime geliyor kaydirigubbakcemile5valla bugün annemdeydm..öğlen bi markete gttk onun dışında hep miskin miskkin yatttım...yoğurt aslında diyetmde var ama hep unutuyorum..yoğurt süt yoğurt süt diye gezcem artık...mafoldumben
yarın brz fazla spor yapmalıyımbilmiyorumkismile
20 mi :1shok:Canım benim aklıma hiç ama hiç gelmiyor şınav, denemek için hatırlamam lazım bilmiyorumkismile Zımbırtının en güzel yönü zaten o etkisi :lepi:
Süs için mi alıyon kız kaydirigubbakcemile
Ben de hem unutuyorum yemeği, hem de almaya üşeniyorum bazen. Ama sonunda adam akıllı beslenmeyi öğrencez gibime geliyor kaydirigubbakcemile5
Spor konusunda yasemin ve ben de senle aynı durumdayız canım, yalnız değilsin olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?