Çalışanlar için çok zor canım, sen de baya yoğun oluyorsun. Ben şu boş dönemimde bile düzgün beslenmesini beceremiyorum. bilmiyorumkismile
ne kadar olsa insan her zaman bulamıyor yemesi gereken şeyi ya...her şey elimizin altında değil ya:sinifsinif:
Çalışanlar için çok zor canım, sen de baya yoğun oluyorsun. Ben şu boş dönemimde bile düzgün beslenmesini beceremiyorum. bilmiyorumkismile
süsümden ödün vermembayanssulusmile
heheee kaydirigubbakcemile3
dımbıla kadarrbilmiyorumkismile
ne kadar olsa insan her zaman bulamıyor yemesi gereken şeyi ya...her şey elimizin altında değil ya:sinifsinif:
Reklam gibi oldu başı :)))
yasemn76 canım evet spor her şeyin başı zaten o olmazsa olmaz :) güne baya bi dinç başlatıyor.
şimdi bloga yazmaya alıştım ya..ama ben genelde de yeni bişi gördm mü duydum mu bi haber verme potansiyelim var. nedense ondan böyle sloganlaştırıyorum herhaldekaydirigubbakcemile3
powerplate deneyimi olan var mı...ben düşüüyorum baharda ama..bu aralar çok yoğunum ama şöyle hafifleyince düşünüyorum
Kızlar benim net arada sırada kafayı yiyor, kopup duruyorum, haberiniz olsun. Şimdiden iyi geceler yani :))
Hiç duymadım ben depowerplate deneyimi olan var mı...ben düşüüyorum baharda ama..bu aralar çok yoğunum ama şöyle hafifleyince düşünüyorum
Kız sen de reklam yapar gibi anlattın, insanın canı spor yapmak istiyor opuyorumnanaktanzemuszemus evet birde hava hafir güneşli ise açıyorum pencereleri mis gibi
kim demiş evde spor yapınca oksijen az olur diyeboshayallersmile
ondan sonra ne stres kalıyor nede uyuşukluk:lepi:
Hiç duymadım ben de
CADIARZU
Kız sen de reklam yapar gibi anlattın, insanın canı spor yapmak istiyor opuyorumnanaktan
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan Öptüüüüüüm.iyi geceler arkadaşlar zemuszemus
herkesi öptüm Şeniz olumunekankayizsmile
bende aynı hemen paylaşırım eski arkadaşlarım bana reklam yapıyorsun diyordu
halbuki beğendiğim şeyleri gösteriyorum veyaa tavsiye ediyorum :dilcikar:
o ne hiç duymadımCADIARZU
Hiç duymadım ben de
Kız sen de reklam yapar gibi anlattın, insanın canı spor yapmak istiyor opuyorumnanaktan
az sonra size çikolata reklamı yapıcam...hepiniz mahvolacaksınız gece gece...yatın uyuyun şimdi bakayım...kaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan Öptüüüüüüm.
Şeniz cannımmmm Şeniz
ohaoldumsmile Şeniziyi geceler canımolumunekankayizsmile
Giderken bile mazeret uydurdun ya, hee hava kapalı olunca oksijen olmuyo zaten :mymeka: :1closedeyes:acıcık içimde var galibaaasempatiksalakcinni
bugün hava kapalıydı ondan uyuşuktum zaten
Yedim ki ben bitterimi bugün naniknanik :icecream:az sonra size çikolata reklamı yapıcam...hepiniz mahvolacaksınız gece gece...yatın uyuyun şimdi bakayım...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?