50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimki de öyle canım :lepi: Onu bırak, ben de sevmiyorum. Boyumuz da birbirine denk zaten hihoyyyt sositososito
(Buarada fotonu gördük, manken gibisin sen zaten şimdiden yerimseniben )

tenk yu bebeemm....oyle demeyin yau sonra ben şımarıp abartıyorum yeme içme işlerini...
spor yapmalıyım ben artık...yoksam lımbır lımbır gezemem yazın placda
bu da sana çiçeeemma.s.

tenk yu bebeemm....oyle demeyin yau sonra ben şımarıp abartıyorum yeme içme işlerini...
spor yapmalıyım ben artık...yoksam lımbır lımbır gezemem yazın placda
Lımbır lımbır benzermesi de güzelmiş kaydirigubbakcemile3 Canım herşey serbest, bi tek abartmak yasak kaydirigubbakcemile5

Lımbır lımbır benzermesi de güzelmiş kaydirigubbakcemile3 Canım herşey serbest, bi tek abartmak yasak kaydirigubbakcemile5

yürüdkçe sallanıyu ya böyle lımbır lımbır...bilmiyorumkismile

ahh gülüm ahh...ben bugün yazdığım menüyle ancak kilo koruyorum..benim metabolizma yavaş olduu için diyetim çok düşk kalorili..o yzden yiyemiyorum her şeyi

bu arada bacılar hepiniizi öpüyorum uykuş vakkti geldi..yerimseniben

canım, sen su patatesi at listenden onun yerine 5 10 tane kuru kayısı koy ve bol suyuna devam et gün sonunda tualete cıkacagını garanti ediyorum :))

canım, sen su patatesi at listenden onun yerine 5 10 tane kuru kayısı koy ve bol suyuna devam et gün sonunda tualete cıkacagını garanti ediyorum :))

gülüm mrhaba...bn kuru meyve diyeti de yaptım diyetisyenimin kontrolünde ben,im bağırsaklarım her daim kafasına göre takılr...o yzden pek te işe yaramıyor..:umursamaz:

bu arada az önce kilo alma topiğindeydim...şoklara grdm hala çıkamadım....De gidi dünya de....kmi almaya kmi vermeye çalışıyo işte...sempatiksalakcinni

karabiberim hosgeldin balımmmmm =) her gun ne yedigimizi içtigimizi yaptıklarımızı anlatıyoruz gülüm bir de carsamba gunleri kilo bildirimi varmıs

canlarrrrrrrr herkese selamlar bugun hava harika sevdicegimle tenis oynayacagız

canlar bel bolgesinin incelmesi için spor dısında artı birsey yapmak lazım mı? ya şu mankenlerin bel olcusu nasıl 60 oluyor anlamıyorum ohaoldumsmile

Tatlı rüyalar gripincim, rüyanda spor yaptığını görürsün umarım :))))

:roflol::roflol:kuzuuuumm,çok hoşsun ya,güldürdün beni sabah sabahopuyorumnanaktan
rüyamda spor yaptığımı göreceğime rebgarenk pastaları hapurhupur götürdüğümü gördümcokacimcoook
ama sırf senin güzel hatırın için bugün 10-15 dk bişeyler yapmaya karar verdim caımıniçi
kaydirigubbakcemile2

gripin hoşgeldn canım...

livcim pilateste bazı hareketler var bel incelmesi için ama sadece diyetle belli oranda inceliyor...

kızlar ben yürüyüşe kaçar..hepinizi öptm..

livcim aslında bel ölçüsü kişinin yapısıyla çok alakalı bişey.Ben 48 kilo olduğum dönemlerde bile belim 60 olmadı hiç.He tabi alınan kilolarla beraber normalinden biraz daha kalınlaşabiliyor onun içinde bel hareketleri yapman gerek. Sağa-sola dönme,yan mekik gibi şeylerle biraz incelir. Ama 180 boya nasıl 60-65 cm bel oluyo bende şaşırıyorum aslında ama bu yapı meselesi işte güzelimeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…