livcim aslında bel ölçüsü kişinin yapısıyla çok alakalı bişey.Ben 48 kilo olduğum dönemlerde bile belim 60 olmadı hiç.He tabi alınan kilolarla beraber normalinden biraz daha kalınlaşabiliyor onun içinde bel hareketleri yapman gerek. Sağa-sola dönme,yan mekik gibi şeylerle biraz incelir. Ama 180 boya nasıl 60-65 cm bel oluyo bendeşaşırıyorum aslında ama bu yapı meselesi işte güzelimeyvahedigeldismile
livcim senin boyun-kilon kaç peki?
ben geldm uleyyynnn...anneciğimlen yüüdük geldik...annem brz çabuk yorlduğu için çok yürüyemedk ama parktaki çalışma aletlernden yapık brz..haftaonu olmasına rağmen in cin top atıyordu...
sizler ne yaptınız bakayım herkes sabah kahvaltısına mı kaçtı
cnm 168 kılomda su an 58 mafoldumben
hoşgeldin cadım,kaydirigubbakcemile2oooh ne güzel yaptın sporunu dimi,ne rahatsındır şimdi.bende kahvaltımı yaptım,sonra birazda temizlik
Kahvaltıda 1 kepekli tost,yarım kase patlıcan salatası ve 1 bardak yeşilçay
Arada bir tane activia yoğurt yicem
birazdan da 10-15 dk hareket yapıcam inşallah
zemuszemus evet birde hava hafir güneşli ise açıyorum pencereleri mis gibi
kim demiş evde spor yapınca oksijen az olur diyeboshayallersmile
ondan sonra ne stres kalıyor nede uyuşukluk:lepi:
kizlar selammm
dun giremedimm annem burdaydi kizlar
bugunde prensesimin camini gitmeye gitcez ordanda anneanneme merak etmeyin diye bildereyim dedim canlaarimmm benim sizleri seviorumm
bugun prensesi sizde dusununnn bitanelerimm
afiyet olsun balım...ben de kahvaltıda
2 dilim ekmek 1 üçgen light peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı şekersiz reçel yedim..
gttm yrüdüm geldm..azcık çalışmam lazım ama evde de yapılcak işler var...bakalım:umursamaz:
artık parklarda spor aletleri var onlar da çok iyi oluyor hem açık hava hem istediğin kadar çalış
kesinlikle cnm yapı meselesi bende 50 kılolardayken hiçbir zaman 60 olmadı ...60 ufak birsey bende senin gibi 180 boyunda olup 60 bele sahip olan insanlara sasırıyorum ....kesin bunda bir iş var =)
bu sabah
1 bardak limonlu ilik su
10.30 kahvaltı
3 fincan bitki cayi,
3 dilim kepek ekmegi
1 light karper,
az kasar
dereotu
1 tatli kasigi bal
ara1
1 muz
simdi de 2 mil yurucem
aynen yasemn,
benim kocacimda yaptirmaz parkta spor tahminim.
hic sormadim ama kocisi tanirim ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?