50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle cnm yapı meselesi bende 50 kılolardayken hiçbir zaman 60 olmadı ...60 ufak birsey bende senin gibi 180 boyunda olup 60 bele sahip olan insanlara sasırıyorum ....kesin bunda bir iş var =)

ben geldm uleyyynnn...anneciğimlen yüüdük geldik...annem brz çabuk yorlduğu için çok yürüyemedk ama parktaki çalışma aletlernden yapık brz..haftaonu olmasına rağmen in cin top atıyordu...

sizler ne yaptınız bakayım herkes sabah kahvaltısına mı kaçtı

hoşgeldin cadım,kaydirigubbakcemile2oooh ne güzel yaptın sporunu dimi,ne rahatsındır şimdi.bende kahvaltımı yaptım,sonra birazda temizlik
Kahvaltıda 1 kepekli tost,yarım kase patlıcan salatası ve 1 bardak yeşilçay
Arada bir tane activia yoğurt yicem
birazdan da 10-15 dk hareket yapıcam inşallah

afiyet olsun balım...ben de kahvaltıda
2 dilim ekmek 1 üçgen light peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı şekersiz reçel yedim..

gttm yrüdüm geldm..azcık çalışmam lazım ama evde de yapılcak işler var...bakalım:umursamaz:

kizlar selammm
dun giremedimm annem burdaydi kizlar
bugunde prensesimin camini gitmeye gitcez ordanda anneanneme merak etmeyin diye bildereyim dedim canlaarimmm benim sizleri seviorumm
bugun prensesi sizde dusununnn bitanelerimm

gunaydin canlarim;

aveleon canim dunku menumu bastan yazayim;

sabah
limonlu ilik su,

kahvalti
1 haslanmis yumurta
light kaprer
maydonoz
peynir
3 fincan bitki cayi

ara1
1 muz

spor
30 dk 2 mil brisk walk
5 dk stretch

ara2
200 ml sut,
1 ad.ceviz, 2 ad findik

ogle
yemedim
1 fincan sekersiz nescafe ictim

16.00
misafirlikteydim;
biraz tuzlu ciss , biraz da tatli ciss yedim (ama fazla kacirmadim)

aksam
yemedim

saat 21.00
1 dilim kepek ekmegi ile, light karper yedim.

yine duzensiz oldu..
ama en azindan ogleni cok kacirinca aksam yemeyerek dengelemisimdir diye umuyorumm

bu sabah
1 bardak limonlu ilik su

10.30 kahvaltı
3 fincan bitki cayi,
3 dilim kepek ekmegi
1 light karper,
az kasar
dereotu
1 tatli kasigi bal

ara1
1 muz

simdi de 2 mil yurucem

zemuszemus evet birde hava hafir güneşli ise açıyorum pencereleri mis gibi
kim demiş evde spor yapınca oksijen az olur diyeboshayallersmile
ondan sonra ne stres kalıyor nede uyuşukluk:lepi:

artık parklarda spor aletleri var onlar da çok iyi oluyor hem açık hava hem istediğin kadar çalış

kizlar selammm
dun giremedimm annem burdaydi kizlar
bugunde prensesimin camini gitmeye gitcez ordanda anneanneme merak etmeyin diye bildereyim dedim canlaarimmm benim sizleri seviorumm
bugun prensesi sizde dusununnn bitanelerimm

canım bizde seni seviyoruz,iyi ol herzaman opuyorumnanaktan

şekersiz reçelde ne oluyoki??kafamçokkarıştı diyet reçelmi yani? boşver canım onu yiyeceğine 1 parça çikolata yede miden bayram etsinkaydirigubbakcemile3,diyet ürünlerin tadını sevmiyorum ben

artık parklarda spor aletleri var onlar da çok iyi oluyor hem açık hava hem istediğin kadar çalış

selam canım a.s.

ben o parklara gittimmi benim kociş beni topuklarımdan ..........sengözlerimebaksanab :roflol:
stadta yürüyüşü yıllardır istiyorum yeni izin verdiibilmiyorumkismile

yaşlandım galiiibaa sempatiksalakcinni

kesinlikle cnm yapı meselesi bende 50 kılolardayken hiçbir zaman 60 olmadı ...60 ufak birsey bende senin gibi 180 boyunda olup 60 bele sahip olan insanlara sasırıyorum ....kesin bunda bir iş var =)

livcim benim kızın beli 63 64 arasıydı artı sporda sever hani düşük bel pantolonlar yüzünden belimizde kalınlaşma oldu ya
bizde dedik belimize ev içindeyken kemer takalım benim kızımın en az 3 cm inceldi kafanına göre takılıyor sürekli taksa dahada incelicek artı fazla yemekte yedirmiyor
bende takmaya başlıcam benim boy 1.60 durum dahada vahim yanisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…