birde bizim manisanın insanları gariptir dururlar spor yapanlara bön bön bakarlar
hatta onlarda spor yapıyormuş gibide yapabilirler akannehir
Selam yasemincim, eski sayfaları okuyup geliyorum.
kaydirigubbakcemile3 Ay cidden pasta mı gördün canım, öyle rüyalar beni mahvediyor ya.. aynısını yemeden aklımdan da çıkmıyor eyvahedigeldismile 10-15 dk spor akannehir Tebrikler canım kararın için. Ben de bugün 26 dk cık spor yaptım, daha çok kol ağırlıklı.
:roflol::roflol:kuzuuuumm,çok hoşsun ya,güldürdün beni sabah sabahopuyorumnanaktan
rüyamda spor yaptığımı göreceğime rebgarenk pastaları hapurhupur götürdüğümü gördümcokacimcoook
ama sırf senin güzel hatırın için bugün 10-15 dk bişeyler yapmaya karar verdim caımıniçi kaydirigubbakcemile2
Öğle yemeyince komple kaymış canım, misafirlikte olunca ara da yapamadın. Ama yine de çok güzel a.s. özellikle öğleden öncesi. Peppercim, bu arada bugünkü kahvaltı ve sporun da süper :))gunaydin canlarim;
aveleon canim dunku menumu bastan yazayim;
sabah
limonlu ilik su,
kahvalti
1 haslanmis yumurta
light kaprer
maydonoz
peynir
3 fincan bitki cayi
ara1
1 muz
spor
30 dk 2 mil brisk walk
5 dk stretch
ara2
200 ml sut,
1 ad.ceviz, 2 ad findik
ogle
yemedim
1 fincan sekersiz nescafe ictim
16.00
misafirlikteydim;
biraz tuzlu ciss , biraz da tatli ciss yedim (ama fazla kacirmadim)
aksam
yemedim
saat 21.00
1 dilim kepek ekmegi ile, light karper yedim.
yine duzensiz oldu..
ama en azindan ogleni cok kacirinca aksam yemeyerek dengelemisimdir diye umuyorumm
Kızlar parklarda zaten tek başınıza spor yapmayın, istisnasız her parkta acaip insanlar oluyor. Çıtırlarım, dikkat edin kendinize kaydirigubbakcemile3selam canım a.s.
ben o parklara gittimmi benim kociş beni topuklarımdan ..........sengözlerimebaksanab :roflol:
stadta yürüyüşü yıllardır istiyorum yeni izin verdiibilmiyorumkismile
yaşlandım galiiibaasempatiksalakcinni
Hiç de vahim değil. Mankenler fotolarda güzel gözüküyor ama geçenlerde cansu dere yi gördüm. Aman allahım o neydi öyle, uzun ince bişi. Tam sopaydı, hiç beğenmedim fiziğini :umursamaz:livcim benim kızın beli 63 64 arasıydı artı sporda sever hani düşük bel pantolonlar yüzünden belimizde kalınlaşma oldu ya
bizde dedik belimize ev içindeyken kemer takalım benim kızımın en az 3 cm inceldi kafanına göre takılıyor sürekli taksa dahada incelicek artı fazla yemekte yedirmiyor
bende takmaya başlıcam benim boy 1.60 durum dahada vahim yanisenağlama
Heryerde var canım o tipler. Ben de dışarda tek başıma yapmaya çekiniyorum o yüzden. Halbuki açık havada yürümeyi falan çok severim.birde bizim manisanın insanları gariptir dururlar spor yapanlara bön bön bakarlar
hatta onlarda spor yapıyormuş gibide yapabilirler akannehir
:lepi:hoş geldin canım.seni görünce verdiğim söz aklıma geldi şimdi,10-15 dk spor yapcaktım.Tamam hemen gidiyorum döndüğümde anlatırımopuyorumnanaktan
Selam yasemincim, eski sayfaları okuyup geliyorum.
valla öylee bayılırlar dedikoduyaa meşhurduralsanaalsanasmile yani bu durumsempatiksalakcinni:roflol::roflol: çok alemsin yasemin
Hoşbulduk canımcım, spordan hemen foruma geldim, kafa dağınık hala sempatiksalakcinni Sen naptın bugün, yazmadın sanırım daha.hoşgeldin canımcıma.s.
valla öylee bayılırlar dedikoduyaa meşhurduralsanaalsanasmile yani bu durumsempatiksalakcinni
Kızlar parklarda zaten tek başınıza spor yapmayın, istisnasız her parkta acaip insanlar oluyor. Çıtırlarım, dikkat edin kendinize kaydirigubbakcemile3
evet canım çok doğru:lepi:
Hiç de vahim değil. Mankenler fotolarda güzel gözüküyor ama geçenlerde cansu dere yi gördüm. Aman allahım o neydi öyle, uzun ince bişi. Tam sopaydı, hiç beğenmedim fiziğini :umursamaz:
bende sevmem sopaları sositosositoaklinialirimsmile
Heryerde var canım o tipler. Ben de dışarda tek başıma yapmaya çekiniyorum o yüzden. Halbuki açık havada yürümeyi falan çok severim.
:lepi:
Tembellikten mi acep CADIARZUben yürürüm pek takmam o kadar :lepi:ama bu ara nedense ev ortamı daha cazip geliyo kaydirigubbakcemile2
Hoşbulduk canımcım, spordan hemen foruma geldim, kafa dağınık hala sempatiksalakcinni Sen naptın bugün, yazmadın sanırım daha.
Tembellikten mi acep CADIARZU
Böyle olunca da insan cidden spor yapmak istemiyor canım.. kocişin spor yapmaya karar verirse birlikte müziksiz de yaparsınız olumunekankayizsmile12 de kahvaltıdan kalktım canım şincik başlıcam da benim kociş evde nerede yapıcam sporu ben yaa dinlediğim müziklerde beğenmiyoralsanaalsanasmile
pencereleride açtırmaz üşür sonra:bbo:
sen şınav yaptınmı????kötükedihüso
Böyle olunca da insan cidden spor yapmak istemiyor canım.. kocişin spor yapmaya karar verirse birlikte müziksiz de yaparsınız olumunekankayizsmile
Şınav 1,5-2 tane yaptım laelaelaelaelae Sonra dizleri kırarak yapmaya karar verdim, bi süre böyle yapacağım. Yine karın çalışamadım hiç bel yüzünden. Ben de kola yüklendim baya. Toplamda 26 dk sürdü. Aslında daha çok yapabilecek gücüm vardı. sonuçta kol çalışınca fazla yorulmuyo insan ya.. ama canım istemedi. bayanssulusmile Kendi kendime abartıp sıkma kendini dedim, kiloları verince nisanda daha da bi yüklenirsin dedim hihoyyyt
Bugün sevdüceğimle görüştüm kamerada :asigim: o yüzden kahvaltı falan baya bi sarktı.
Havalar düzelince ona da vakit ayırırsın canımyok canımmm bu sohpetler beni buraya fazla bağladı sanırsamolumunekankayizsmile
Bizim evde öyle anlattığın şekilde çalışabileceğim koridor yok canım. Ben de hamlamak istiyorum ki spor yaptığımı anlayayım. Ebru bu konuda bi numara ama :lepi: Haklısın canım, sıkmamak lazım... zorlamadan yapmak isteyeceğimiz günler de gelecek kilolar gidince boshayallersmile Tek derdimiz sıkılaşmak olacak opuyorumnanaktanbugün keyifsiz uyuyor şindi :1closedeyes:
duvarda çalışmanı tavsiye edrim bacak kaslarında göbeğinde çalışıyor o zaman
yaaa ben bacaklarıma ne yaptıysam artık sabah 6 da bi ara uyandım
sanki yeni koşudan gelmişim gibi inliyorum yorgunluktan yuh dedim kendimekafamçokkarıştı
iyi yapmışsın fazlada sıkma kendini öyle bir an geliyorki bırakamassın sporu dur şu hareket dur bu hareket vallaaa en son ben öyle oldumkaydirigubbakcemile3
iyi hadi sevindim canım opuyorumnanaktanboşver kahvaltıyı zemuszemus
Havalar düzelince ona da vakit ayırırsın canım
hihoyyyt
Bizim evde öyle anlattığın şekilde çalışabileceğim koridor yok canım. Ben de hamlamak istiyorum ki spor yaptığımı anlayayım. Ebru bu konuda bi numara ama :lepi: Haklısın canım, sıkmamak lazım... zorlamadan yapmak isteyeceğimiz günler de gelecek kilolar gidince boshayallersmile Tek derdimiz sıkılaşmak olacak opuyorumnanaktan
Tabi başlamıştır toparlamanya.. Kolay gelsin canım, öptüüüüm.koridor olmasada olur ben koridoru destek amaçlı kullanıyorum
bazen düşünyorum yaza dadar toparlanırmı vücut diye kızımda şimdiden başlamıştır diyo
neyse gülüm ben spora kaçayım anca 1 saat civarı yapabilirsem süper olucak
bugün tam sporlukumhihoyyytkaçırmayayım bu anıdelikafadulden hadi öptüüümŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?