50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3 Ay cidden pasta mı gördün canım, öyle rüyalar beni mahvediyor ya.. aynısını yemeden aklımdan da çıkmıyor eyvahedigeldismile 10-15 dk spor akannehir Tebrikler canım kararın için. Ben de bugün 26 dk cık spor yaptım, daha çok kol ağırlıklı.

Öğle yemeyince komple kaymış canım, misafirlikte olunca ara da yapamadın. Ama yine de çok güzel a.s. özellikle öğleden öncesi. Peppercim, bu arada bugünkü kahvaltı ve sporun da süper :))
Kızlar parklarda zaten tek başınıza spor yapmayın, istisnasız her parkta acaip insanlar oluyor. Çıtırlarım, dikkat edin kendinize kaydirigubbakcemile3
Hiç de vahim değil. Mankenler fotolarda güzel gözüküyor ama geçenlerde cansu dere yi gördüm. Aman allahım o neydi öyle, uzun ince bişi. Tam sopaydı, hiç beğenmedim fiziğini :umursamaz:
birde bizim manisanın insanları gariptir dururlar spor yapanlara bön bön bakarlar
hatta onlarda spor yapıyormuş gibide yapabilirler akannehir
Heryerde var canım o tipler. Ben de dışarda tek başıma yapmaya çekiniyorum o yüzden. Halbuki açık havada yürümeyi falan çok severim.
hoş geldin canım.seni görünce verdiğim söz aklıma geldi şimdi,10-15 dk spor yapcaktım.Tamam hemen gidiyorum döndüğümde anlatırımopuyorumnanaktan
:lepi:

Kızlar buarada kahvaltıyı herkes çok güzel yapıyor da sonradan baya dağıtıyoruz :)

Son düzenleme:

ben yürürüm pek takmam o kadar :lepi:ama bu ara nedense ev ortamı daha cazip geliyo kaydirigubbakcemile2

Hoşbulduk canımcım, spordan hemen foruma geldim, kafa dağınık hala sempatiksalakcinni Sen naptın bugün, yazmadın sanırım daha.

12 de kahvaltıdan kalktım canım şincik başlıcam da benim kociş evde nerede yapıcam sporu ben yaa dinlediğim müziklerde beğenmiyoralsanaalsanasmile
pencereleride açtırmaz üşür sonra:bbo:

sen şınav yaptınmı????kötükedihüso

Böyle olunca da insan cidden spor yapmak istemiyor canım.. kocişin spor yapmaya karar verirse birlikte müziksiz de yaparsınız olumunekankayizsmile
Şınav 1,5-2 tane yaptım laelaelaelaelae Sonra dizleri kırarak yapmaya karar verdim, bi süre böyle yapacağım. Yine karın çalışamadım hiç bel yüzünden. Ben de kola yüklendim baya. Toplamda 26 dk sürdü. Aslında daha çok yapabilecek gücüm vardı. sonuçta kol çalışınca fazla yorulmuyo insan ya.. ama canım istemedi. bayanssulusmile Kendi kendime abartıp sıkma kendini dedim, kiloları verince nisanda daha da bi yüklenirsin dedim hihoyyyt
Bugün sevdüceğimle görüştüm kamerada :asigim: o yüzden kahvaltı falan baya bi sarktı.

bugün keyifsiz uyuyor şindi :1closedeyes:
duvarda çalışmanı tavsiye edrim bacak kaslarında göbeğinde çalışıyor o zaman
yaaa ben bacaklarıma ne yaptıysam artık sabah 6 da bi ara uyandım
sanki yeni koşudan gelmişim gibi inliyorum yorgunluktan yuh dedim kendimekafamçokkarıştı
iyi yapmışsın fazlada sıkma kendini öyle bir an geliyorki bırakamassın sporu dur şu hareket dur bu hareket vallaaa en son ben öyle oldumkaydirigubbakcemile3

iyi hadi sevindim canım opuyorumnanaktanboşver kahvaltıyı zemuszemus

yok canımmm bu sohpetler beni buraya fazla bağladı sanırsamolumunekankayizsmile
Havalar düzelince ona da vakit ayırırsın canım

Bizim evde öyle anlattığın şekilde çalışabileceğim koridor yok canım. Ben de hamlamak istiyorum ki spor yaptığımı anlayayım. Ebru bu konuda bi numara ama :lepi: Haklısın canım, sıkmamak lazım... zorlamadan yapmak isteyeceğimiz günler de gelecek kilolar gidince boshayallersmile Tek derdimiz sıkılaşmak olacak opuyorumnanaktan

koridor olmasada olur ben koridoru destek amaçlı kullanıyorum
bazen düşünyorum yaza dadar toparlanırmı vücut diye kızımda şimdiden başlamıştır diyo
neyse gülüm ben spora kaçayım anca 1 saat civarı yapabilirsem süper olucak

bugün tam sporlukumhihoyyytkaçırmayayım bu anıdelikafadulden hadi öptüüümŞeniz

Tabi başlamıştır toparlamanya.. Kolay gelsin canım, öptüüüüm.

kızlarrrr bende varım bu diyet işinde :smiley-cool: yrn başlıcamm pazartesi olsn daha ii kendimi kandırıorum yine galiba yaaa ama yok yok başlıcam yrn 56 kgyum 52 olmak istiorum sporada gidiorum hftda 2 gün bakalımmm inş veriricem bu sefer

Hoşgeldin, buradaki kızlar abartılı bişi yapmıyor kilo vermek için, sadece abartmalardan kurtulmaya çalışıyoruz :)) O yüzden ertelencek kadar korkunç bişi değil. Spor da yapıyormuşsun zaten...

hoşbulduk evt cnmm korkulcak bişi diil aslndaa ama diyete başladıgım zaman abartıorum ondan gözüm korkmşta olabilirr :))

heeyyy ben geldm...

öğlen 2 kaşık yoğurt pırasalı dereotlu marullu salatam ve köfteli nohutumu yedm...

ara 3 ceviz yedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…