50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canlar ben geldım ama cıkacagım yenıden bu salı tam donus olacak ınsallahhh

nasıl gıdıyor bakalım ben dun %100 detox yaptıktan sonra bugun yıne cıvıttım ama aksama cok hafıf seylerle atlatıp gunu kapatacagım ınsallah operım herkeslerı

hoşgeldin gülüm özlettin kendini yaaaaŞeniz

canlar ya bugun izmirde hava acayıp guzeldi ilk once tenis oynayalım fln dedik sonradan vazgecip mangal yakmaya gittik yediklerimi hiç soylemıyorum =( kendimi cok kotu hissediyorum ...bugun pilateste yapasım yok hava guzel diye incecik giyindim sonradan hava bir bozdu motorla gitmistik donerken bir taraflarım dondu sıcacık bir banyoya yapıp yatacagım =(

hepinizi kocamannnn optum bugunluk beni affedin

peppermint kullanıcısından alıntı
bu sabah
1 bardak limonlu ilik su

10.30 kahvaltı
3 fincan bitki cayi,
3 dilim kepek ekmegi
1 light karper,
az kasar
dereotu
1 tatli kasigi bal

ara1
1 muz

simdi de 2 mil yurucem

spor
2 mile brisk walk-34 dk
6 dk strech

ara2
200 ml sut
1 avuc findik ceviz

ogle
1 tabak haslanmis brokoli-karnibahar
2 dilim kepek ekmegi
2 tatli kasigi labne

ara
sekersiz nescafe
ulker kek

tansiyonum dustu bugun 2 saat uyumusum baygin sekilde; derste calisamadim :-(
kalkinca cok kotuydum bi nescafe yapip kekle ictim valla :-((

benim sinavim oldugu icin affedersiniz diye umuyorum.

aksama yemek yapamadim; kahvalti turu yicez..
esim simit getirecek; yiyebilir miyim??

aaaa yaptin mi detoksu; :1shok:
nasil gecti???
zor muydu;

sabah tartildin mi? dedikleri gibi 1,5-2 kg gidiyor mu???

ama bizi beklememissin ; askolsun sana :1no2:

selam kizlar;
kimsecikler yok mu buralarda_

aaa grpin varmis;
nasil gidiyor canim??

aveloncum harika bir kocsun
her hafta sen ol bizim kocumuz cidden --(ama sana bu kadar yuklenmeyiz tabi)
en azindan 2 haftada bir ol. ;-)

benim talihsizligim tam sinav haftama geldi senin koclugun,
eskisi gibi dikkat edemiyorum pek;
esim de sinava girecek; hep ders calisiyoruz; yemek bile yapamiyorum; esim diyor ki disardan hazir falan yiyelim bu haftalik:-((
neyse 1 cesit de olsa yapicam ama yemek;

mesela bu oglen fazla vaktim yoktu ama duduklude sebze hasladim 10 dk.da onu yedim.

avelon soylediginde haklisin; oglene kadar bizim diyetler super;
ogleden sonra acşkmaya baslayinca cozutuyoruz.

napsak taktik mi degistirsek, sabah Allah ne verdiyse gotursek mi
;-))

neyse ben ders te calissam gunde 40 dk ya yakin sporumu yapiyorum bu hafta;
etkisi olacaktir diye umuyorum

optum kocaman hepinizi

merhaba kızlar,ben geldim
öhöm öhöm,aveloncumolumunekankayizsmile tam 10 dk spor yaptım bugün:lepi: bel çalıştım sadece. ya ama o 10 dknın nasıl geçtiğini bana sorun.Yaa bu kadarmı sıkılabilir bi insan!! gözüm saatte dakikaları saydın durdum.neyseki bittikaydirigubbakcemile2
bugün oldukça az yedim ama. kahvaltıdan sonra 1activia yoğurt ve akşamda yarım tabak pancar yemeği ve yarım tabak makarna yedim

canım merhaba
hayırdır ne sınavı bu karıkoca giriyosunuz bakiim? Dimi canım,avelon çok iyi bir koç oldu,motivasyonlar tavan yaptıhihoyyyt
Yaa rejim yapıyoruz ama her rejimde 1 gün free olunmazmı aslında,o gün serbesttir herşeyi yemek.Bizde öylemi yapsak acaba? belki böylelikle haftanın 6 günü daha sabırlı ve bağlı oluruz diyetimize nasılsa 1 gün istediğimizi yiyebilicez diye

canim nasil yaptin detox diyetini? bende merak ediyorum yapmak istiyorum da mumkunse soylermisin

Canım öğle yemeğinden itibaren bozuyordun, bu sefer öğle yemeğini de güzel yemişsin, bu da başarı ama yoğurt da yeseymişsin daha güzel olurmuş. Keki listene yazmıyorum bugün, sınavına çalışmak için motivasyon olsun o da a.s.
Ben de bugün fiziksel olarak acaip kötü oldum, yattım uyudum. Aşırı derecede halsizlik vardı. Ben de kahvaltı türünü çok severim canım, afiyet olsun ama abartma boshayallersmile Sporun için tekrardan tebrikler alkisalkisalkis
sırnaşık şey Teşekkürler canım opuyorumnanaktan bişi yaptığım da yok ki... Sadece bariz yanlışlarınızı yüzünüze vuruyorum aklinialirimsmile ıstersen vaktim olduğu zamanlar uğraşmaya devam ederim bayanssulusmile Bence mantıklı bi taktik sabahları daha sağlam yemek, ya da şey yapalım, 2 kez kahvaltı yapalım CADIARZU Sporu bi çok arkadaştan çok yapıyorsun sanırım :hooray:
Ne sınavı canım bu, yanlış hatırlamıyorsam smmm ile ilgiliydi?

Canım 10 dk yı hiiiç küçümseme.. bazen 5dk bile insana acaip uzun geliyor. Sana tavsiyem müzikle çalış ve süreyi de müzikle hesapla... ben öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile2 ınan sıkılma konusunda yalnız değilsin. Kota problemim olmasa videolarla yapacağım sporu, öyle vakit daha da güzel geçiyor. Çook tebrikler canım, devamını bekliyoruz hihoyyyt Zaten senin boyun uzunmuş kilon iyi yani.. ihtiyacın olan esas şey spor.
Ben de bugün uyuyunca çok az yemiş oldum, akşama 2 üçgen bitterle farkı kapattım aklinialirimsmile

bayanssulusmile Canım biz hergün serbestiz, abartmamak şartıyla isteğin herşeyden yiyebilirsin ama tabi zararlı yiceklerden mümkün olduğukça uzak durmalısın boshayallersmile bi de akşam yerine öğlen yersen daha iyi olur opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
avelon
sagol canim,
bugun dedigin gibi iyi gidiyorum;

keki de yaktim merak etme;
cezami pesin pesin cektim;

az once 20 dk; muzik acip dans ettim
+ 5 dk stretch

bugun 2. sporum oldu..

ben smmm yeterlilik sinavlarina giriyorum kizlar;
aralik da ilk kez girdim; 4 ders verdim,
simdi de vermem gereken 3 ders var onlari da verirsem mali musavirim insallah;

esim de smmm henuz baslatma sinavlarina giriyor.

avelon vaktimn oldukca takil bana canim yaaa;
valla bisey yiyecek oldugum zaman elim gitmiyor senin korkundan.

yogurt meselesine gelince oglen sebzeleri yogurtlayip yeme niyetiye hasladim aslinda ama bir baktim evde yogurt kalmamis;
banyodan cikmistim sacim yas; gidip alamadimda,
onun yerine 2 tatli kasigi labne yedim; bilmem telafi etmis midir ama??

boncuğum sende çok güldürdün beniikaydirigubbakcemile5

noldu kendine geldinmi birazcık opuyorumnanaktan
benim iç bacak zedelendieyvahedigeldismile

boncuğum sende çok güldürdün beniikaydirigubbakcemile5

noldu kendine geldinmi birazcık opuyorumnanaktan
benim iç bacak zedelendieyvahedigeldismile
olumunekankayizsmile Yemekten sonra daha iyi oldum da bacaklarda hala derman yok. Meyve yemiyorum pek vitaminsiz kaldım belki de. Geçmiş olsun canım, bacak çalışmazsın ama kol çalışmaman için sebep yok kaydirigubbakcemile5

[/B]yasemn gecmis olsun

avelon biz de benim pilatesler yuzunden itibaren kotayi hep asiyorduk , esim sinirsiza gecti bu aydan itibaren )

bu aralar pilates yapmiyorum;
belim agridigindan zorlamayayim diye;
sadece walk at home, bir de esneme hareketleri yapiyorum,
bunlarin bele zarari olmaz diy mi kizlar??

bnde bugün meyva yemedim aklıma getirdin kaydirigubbakcemile5 gidip yiyeyim barii
sense cim anlar bu işten heralde
kol çalıştım bende bugün ama fazla değil yarın daha istirarlı olurum
moral bozukluğu vardı:1ninca: :sinifsinif:

çok sağol canım
bende yakında sınırsıza geçmeyi düşünüyorum:lepi:

sanada başarılar tatlımkaydirigubbakcemile5

Peppercim kek mi yapacaktın sen yahu, hala kendime gelemedim ben sanırsam kafamçokkarıştı Maşallahın var spor konusunda :lepi: Benim sevdüceğim de smmm stajyeri opuyorumnanaktan Başarılar, bol şanslar şimdiden, hep bildiğin yerlerden sorular gelsin :lepi: Labne ne bilmiyom ki Benden korkma ya, destek olmaya çalışıyorum kendimce, hem birileriyle uğraşmak bana da iyi geliyor. Size dedikçe, ben de kendime çeki düzen vermekte zorunlu hissediyorum bayanssulusmile

bu aralar pilates yapmiyorum;
belim agridigindan zorlamayayim diye;
sadece walk at home, bir de esneme hareketleri yapiyorum,
bunlarin bele zarari olmaz diy mi kizlar??
Esnerken kendini zorlamazsan bişi olmaz herhal... Afiyet olsun canım cokacimcoook
Ay bu haftasonu acaip bi haftasonu ya.. hep halsizlik ve keyifsizlikle geçti :gitme: Neyse ben de yarına erteleyim ümitleri ama yarın başka işlerim var boshayallersmile ev de spor için müsait değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…