50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
Hoşgeldin chemescim, nasılsın, hiç yazmıyorsun??

pek iyi değilim bu aralar,canım sıkılıyor.bütün gün dışarıdaydım,yeni geldim,canım da bir şey yemek istemiyor, süt içtüm 1.5 sb,yanında da iki kayısı. kolumu kaldırıcak halim yok...ne oluyor bana bilmem...

Herkes böyle ya.. :gitme: mevsim değişikliğinde falan mı bu, bu kadar da tesadüf olmaz

Umarım enerjik olursun canım, şu an sanki yarın tüm gün yatacakmışım gibin geliyor mirmirmirmir
yaaa teminden beri esniyorum mirmirmirmir içim geçik bugün :gitme:

ayy ne diyeyim hadi hayırlısı :ecrin_bebek:
avelonum ben kaçayım biraz yatayım midemde pek iyi değil:1no2:

yarın son ses açıcam müziğimi umurumda değil hiç bişeyy:lepi: hihoyyyt

Yasemincim çok hamur işinden mi miden kötü oldu acaba, benim öyle oluyor da.. geçmiş olsun canım. Öptüüüm (kocişe isyan haaa :) )

Son düzenleme:
Yasemincim çok hamur işin de mi miden kötü oldu acaba, benim öyle oluyor da.. geçmiş olsun canım. Öptüüüm (kocişe isyan haaa :) )

sanırsamm dicem emin değilim!!!!!!!

kemer taktım ondan oldu büyük ihtimallebilmiyorumkismile
hadi iyi geceler canım öptümmŞeniz

yarın erken kaaaalllkkkk kaydirigubbakcemile lüüüütfeeen:sinifsinif:

canlar bel bolgesinin incelmesi için spor dısında artı birsey yapmak lazım mı? ya şu mankenlerin bel olcusu nasıl 60 oluyor anlamıyorum ohaoldumsmile

Aslında bel inceliği yapıyla alakalı diye düşünüyorum tatlım benim belim yapı itibari ile incedir boyumu biliyosun şu aralar kilo aldım 59.5 felan geliyorum tok karnına ama belim incedir bana göre oldukça ince senin belin kaç cm cnm? Ama benim bi arkadaş vardı odun gibiydi korse ve bel hareketleri yaparak baya inceltti cnm şaştım ben beline dümdüz kız kıvrımlı bi hatun oldu çıktı dene istersen.

selam kızlar...ben geldm kmse yok mu

ben geldim cnm:)))
slm kızlarr cumadan kayınvalidemlere gitmiştik nete giremedim hiç ..geçmişi de fazla okuyamadım dorusu baya kaynatmışsınız yine sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan
kızlarrr yaw cuma sabrettim ama nereye kadar hafta sonu cözüttüm baya kafamçokkarıştı halbuki reglim bitince cuma sabahı tartılıştım 58 i görmüştüm off offf kaç oldum kimbilir yarını çok hafif geçirmeye çalışcam -tatlicadiarzu-

gülüşüm hoşgeldn.ç..bende seni merak ediyodum..nerde bu kız diye...
kafaya takma yarın telafi edersin canikom...
nasılsın kaynanangil nasılbayanssulusmile

gülüşüm hoşgeldn.ç..bende seni merak ediyodum..nerde bu kız diye...
kafaya takma yarın telafi edersin canikom...
nasılsın kaynanangil nasılbayanssulusmile

canım benim saolasın Şeniz hepimiz iyiyiz zemuszemus sen nasılsın bakalım opuyorumnanaktan
cuma aşkım izin kullancak falan diye yazmıştım ama topik çok aktif görmedin sanırım boshayallersmile bu haftada pek buralarda olamıcam benim memlekete gitces ailemin yanına sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…