Ay bu haftasonu acaip bi haftasonu ya.. hep halsizlik ve keyifsizlikle geçti :gitme: Neyse ben de yarına erteleyim ümitleri ama yarın başka işlerim var boshayallersmile ev de spor için müsait değil sanırım[/QUOTE .!.:..........................................................................................................................
evet beni oda çok sıktı bugün beyefendi rahatsız olmasın diye ben dışarı çıktım
o uyandı ooooo salonda sporunu geniiiş geniiiş yaptıkötükedihüso
ben sıkış tepiş holdealsanaalsanasmile
Hoşgeldin chemescim, nasılsın, hiç yazmıyorsun??
pek iyi değilim bu aralar,canım sıkılıyor.bütün gün dışarıdaydım,yeni geldim,canım da bir şey yemek istemiyor, süt içtüm 1.5 sb,yanında da iki kayısı. kolumu kaldırıcak halim yok...ne oluyor bana bilmem...
Herkes böyle ya.. :gitme: mevsim değişikliğinde falan mı bu, bu kadar da tesadüf olmazpek iyi değilim bu aralar,canım sıkılıyor.bütün gün dışarıdaydım,yeni geldim,canım da bir şey yemek istemiyor, süt içtüm 1.5 sb,yanında da iki kayısı. kolumu kaldırıcak halim yok...ne oluyor bana bilmem...
olumunekankayizsmileYasemincim, iyi ki varsın ya, şu halimle bilem güldürüyon beni :))
sendemi yaaaa bizde aynıyız :bbo:
Umarım enerjik olursun canım, şu an sanki yarın tüm gün yatacakmışım gibin geliyor mirmirmirmirolumunekankayizsmileŞeniz yarın çok erken kalkıcam baklım neler olucakhihoyyyt
birkaç gündür böyleyim ben de , kendimi dışarı attım o da iyi gelmedi,çok yoruldum.
yaaa teminden beri esniyorum mirmirmirmir içim geçik bugün :gitme:Umarım enerjik olursun canım, şu an sanki yarın tüm gün yatacakmışım gibin geliyor mirmirmirmir
Yasemincim çok hamur işin de mi miden kötü oldu acaba, benim öyle oluyor da.. geçmiş olsun canım. Öptüüüm (kocişe isyan haaa :) )
canlar bel bolgesinin incelmesi için spor dısında artı birsey yapmak lazım mı? ya şu mankenlerin bel olcusu nasıl 60 oluyor anlamıyorum ohaoldumsmile
selam kızlar...ben geldm kmse yok mu
ben geldim cnm:)))
slm kızlarr cumadan kayınvalidemlere gitmiştik nete giremedim hiç ..geçmişi de fazla okuyamadım dorusu baya kaynatmışsınız yine sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan
kızlarrr yaw cuma sabrettim ama nereye kadar hafta sonu cözüttüm baya kafamçokkarıştı halbuki reglim bitince cuma sabahı tartılıştım 58 i görmüştüm off offf kaç oldum kimbilir yarını çok hafif geçirmeye çalışcam -tatlicadiarzu-
gülüşüm hoşgeldn.ç..bende seni merak ediyodum..nerde bu kız diye...
kafaya takma yarın telafi edersin canikom...
nasılsın kaynanangil nasılbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?