50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım gülüm aman iyi olsun herkes...
ben de pilates yapayım dedm bu hafta pek tembeldm ama..başım çatlıyo bide midem bulantım var 4 5 gündürhiç keyfm yok...bilmiyorumkismile

dün spor filan yapmadım ben de ,zaten halim yoktu. başım da döndü durdu. doktora gidicem bugün,işe de gidicek halde değilim. rahatszım.
canım bir şey yemek istemiyor ama zorlaya zorlaya kendimi neler yedim. dün misafirim vardı kahvaltıya,bir şey yememiştim,bir sürü gözleme,kızartma,simit filan kaldı. e onları da tüketmek lazım şimdi. hepsinden azar azar aldım kahvaltıma. pisboğazlıktan değil.
kahvaltım:
1biber,6 patates kızartması
1/4 yufkayla kıymalı gözleme
zeytinyağı soslu kırmızı biber közlenmiş,1 tane
2 yeşil,2 siysh zeytin
1kk beyaz peynir
1/2 sb süt(kahveli)

zaten tartı 55.1 kilo dedi bu sabah, suyumu kasımı kaybettim herhalde,kahvaltıda yediklerimle alırım ben şimdi onları geri.

yaaa ben eşim yada araştırdığım spor siteleri yanılmıyorsa bende büyütmek için uğraşıyorumbilmiyorumkismile

ben 3 kilo ile çalışıyorum bu hafta başladımsempatiksalakcinni

Cankuş çok arttırma derim ben az ağırlıkla sık tekrar iyidir şekillendirmek için yoksa kasları kısa ve kalın olur ki bu da şişmek demek :1ninca:

Tekrarlarını arttır derim ben (3 set ise 4 set yap ve setlerin her birindeki sayı 15-20 arası olsun ) sositososito

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben yokken neler yediniz içtiniz fazladan neler kaynattınız bakalım

ben tam sıkı bir diyete giriyorum pat misafir geliyor e ama yeter artık önümüzdeki 5 ay kimse gelmesin biz de kimseye gitmeyelim canım. ama maalesef dün yine misafir geldi. 2 haftadır misafir eksik olmuyo sağolsunlar
e tabi bana da 2 dilim böreği 2 çatal pastayı fazladan yediriyolar. off off

2 haftada 3,5 kilomu akannehir ama bu biraz fazla inşallah kötü bişeyin yoktur canım

yok canım o kadar değil de 2 günde 1.4 kilo gitmiş görünüyor, uyku düzenim yeme düzenim bozuldu,canım da sıkkın zaten,tedirginim. hiç dikkat edemedim yediklerime,bugün dikkat edicem inşallah.

:roflol::roflol::roflol: allah seni kahretmesinnn :) koptum burda

cnm metabolizmanı hızlandırmak için vücudunu kandırman lazım daha çok şey yiyerek tabi abur cubur değil et, süt, tahıl, sebzeden bahsediyorum kalorini düşük tutarsan vücut tamamiyle durur vermediğin gibi normal yeme düzenine geçtiğinde hooop kilolar gelir geri...

Dikkat dikkat...

Beni de alır mısınız aranıza bidon gibi oldumm zayıflamam lazımmmsenağlama

Ay kıyamam yaaa :roflol::roflol: öldüm burda gülmekten...

Gel hayatım hoşgeldin aramıza vermediğin kadar kilo verebilirsin burada sadece takip et ve uygular

Biz başka forumlara benzemeyiz zemuszemus

canlar bel bolgesinin incelmesi için spor dısında artı birsey yapmak lazım mı? ya şu mankenlerin bel olcusu nasıl 60 oluyor anlamıyorum ohaoldumsmile

Bel ve göbeğini inceltmek için yemek yerken çok yavaş olmak ve doyma hissi uyandığında masadan kalmak ve hergün en az 1 kere tuvalete çıkmak

Bunlar seni aynı kiloda olsan bile zayıf gösterir cnm :)

aynen yasemn,
benim kocacimda yaptirmaz parkta spor tahminim.
hic sormadim ama kocisi tanirim ;-)

Tatlım öyle gubidik hareketler değil tatlım yaaa twist var mesela incecik yapıyo beli ...

Dönen kasnağın üzerine çıkıyon sağa sola dönüyosun (bilmiyon ya kaptırdım kendimi anlatıyom yazamadım ya 2 gündür dilime vurdu konuşuyom ben öyle takılma sen bana)

Tek başına yaptırmıyosa o da gelsin madem aaaaasempatiksalakcinni

Kızlar günaydın

Aveloncum diceklerini biliyorum ama ev taşıdığım için aralarda yemeye çalıştım ama bu kadar oldu git gel yolda araba da kullandım yolda da atıştıramadım akşam bütün gün bişiy yemedim diye de hafif yiyim dedim

09:30 1 incir 1 bardak ılık su
1 dilim ekmek
Peynir
Yeşil çay

11:30 sütlü neskafe şekersiz
2-3 fındık
2-3 badem
2-3 kuru üzüm

13:30 sütlü neskafe şekersiz
2-3 fındık
2-3 badem
2-3 kuru üzüm

14:30 çok açık çay 2 adet etiform bisküvi

18:30 yarım yağlı yoğurt + yarım elma + yarım portakal + 3-4 dilim ananas doğradım ve
2-3 fındık + 2-3 badem ekledim
1 galeta

21:00 3 etiform bisküvi & yeşil çay

00:30 papatya çayı

Ev taşıdım ev yerleştirdim sadece 2 kişi olarak sabah 11 den gece 1 e kadar :gitme:

Hoşgeldin, buradaki kızlar abartılı bişi yapmıyor kilo vermek için, sadece abartmalardan kurtulmaya çalışıyoruz :)) O yüzden ertelencek kadar korkunç bişi değil. Spor da yapıyormuşsun zaten...

Aveloncum bu kadar öz açıklanabilirdi evet aylacım aynen böyle yapmaya çalışıyoruz azcık da hareket hop pidi hop pidi kaydirigubbakcemile2

Cnm aslında antrenörlerin önerisi şu yönde 1 gün çalıştırdığın kası ertesi gün dinlendirirsen daha iyi verim alabilirsin kas daha çabuk şekillenir.

Yani antremanlarını bölmen gerekiyor da diyebiliriz örneğin;

1 gün karın ve simitler (her gün yapabilirsin çünkü arsız kaslar bunlar)

1 gün kol

1 gün bacak (özellikle iç bacak için süper bir hareketim var onu da paylaşırım hem de hiç yormuyo tv izlerken yapıyorum)

1 gün kardiyo dediğimiz yağ yakımı

genellikle antreman programları bu şekilde...

Son düzenleme:

karın ve simitler için pilates yeterli olurmu

kol için sadece şınav ve ağırlıkmı

iç bacak için neler yapıyorsun

kardiyo için yürüme koşma bisiklet yüzme dışında neler olabilir

bilgilendirirsen sevinirim canım boshayallersmile

vallahamı?????

tatlım bende biraz dinlendirmeli yapıyordum ama o ara ya karıştırdım yada fazla yüklendim :sinifsinif:
birde iç bacak
spor hayatım başlamadan bitti-tatlicadiarzu-

bu arada hoşgeldiniza.s.ay çok sıkıcı bir haftasonu geçirdikalsanaalsanasmile

Bende geldimmmm ilk günüm diyette :) kahvaltımı yaptım ama diger günlerden farksız yedim biraz peynir biraz ekmek cok azıcık börek yedim zar zor oda dişim ağrıo damağım şişmiş istesemde yemek yiyemiorum zaten fisfisfis kahvaltılarda pek kısmayı düşünmüorum normal ögünlerimden farklı olarak temelde ekmeği pilavı v.s. kesmek ve akşamları 6dan sonra yemek yememek hedefim bakalım :d vede az ve sık yemeyi düşünüorumm arkadaş o şekilde 2 ayda 8 kg vermiş.

canım nerdeyse hiçbirşey yememişsin ama ev taşıma sırasında oluyor maalesef

bu hafta sonu ben de hiç giremedim
hem kızım hastaydı gerçi hala hasta ve 4 gecedir ailecek uyumuyoruz onun yüzünden

hem de dün misafir vardı

sen baya baya sporcu olmuşsun yasmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…