50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta sonu ben de hiç giremedim
hem kızım hastaydı gerçi hala hasta ve 4 gecedir ailecek uyumuyoruz onun yüzünden

hem de dün misafir vardı

sen baya baya sporcu olmuşsun yasmin

o uykusuz geceler :bbo: allahım veriyor sabrını sen izinlimisin canım ufaklık hasta diyebilmiyorumkismile

olucamdalaelaelaelaelae imkanlar izin vermiyorkaydirigubbakcemile ohaoldumsmile

kek yapmadim canim;
yedigim keki yaktim sporla
))

ayy sevdicegine de basarilar...

sagol guzel dileklerine canim benim..

o uykusuz geceler :bbo: allahım veriyor sabrını sen izinlimisin canım ufaklık hasta diyebilmiyorumkismile

olucamdalaelaelaelaelae imkanlar izin vermiyorkaydirigubbakcemile ohaoldumsmile

yok canım nöbet iznindeyim yarın nöbetçiyim
ayda 8 nöbetim vardı bundan sonra 7 olacak ona çok seviniyorum 1 günlü eziyetten kurtuldum :sm_cool: :dance:

meraba kızlar, ben geldim, bir zamanlar bu topikte bayağı kilo vermiştim, 53 kiloya inmiştim, 1 60 boyum var, şimdi pisboğazlığım yüzünden 57,5 kilo oldum, kendimi balon gibi şişmiş hissediyorum hedefim 52 kilo inşallah başarırım şu abur cuburlardan kurtulabilirsem tabi, ben spor yapamıyorum, çalışıyorum, evdede işten güçten çocuktan fırsat bulamıyorum, gerçi hiç oturmuyorum, çok yoruluyorum, yediklerimden kısarak zayıflamaya çalışcam , inşallah başarırım

gunaydin kizllarrrr;

uyuyakalmisim;
10.30 da kalktim bu sabah,
11 de kahvalti..

2 dilim kepek ekmegi;
1 haslanmis yumurta,
3 ad y.zeytin
1 light karper
az kasar,
2 tatli kasigi kadar bal
3 fincan bitki cayi,

Allah ne verdiyese goturdum yani,

bu arada bu sabah olculdum yeniden ve cok mutlu oldum,

belden ve kalcadan 1 er cm daha incelmisim,

su an
bel:65 cm
kalca 95 cm

toplamda 5 er cm inceldim; pilatese ve diyete basladigimdan bu yana,

kilo olarak sa 1,8 kg verdim

(incelme daha fazla)

pilates hareketlerini hiç bilmiyorum tatlım ama şöyle diyebilirim karın için mekik şart simitler için ya twist ya oklava hareketi, yanlara esneme (ağırlık ile daha iyi olur) ya da bacağını yanlara kaldırıp indirme olabilir

kol için ağırlık ile her türlü çalıştırabilirsin ama şınavda bisepsler çalışmaz mesela yani pazılar ... ben ağırlığı tavsiye ediyorum

bunların dışında kol için ellerini arkadan bağlayıp 1 ayağın önde olacak şekilde ellerini yukarı doğru kaldırıp indirerek kollarını çalıştırabilirsin

Ayrıca twist gibi bel altı sabit bel üstü sağa sola esnetme hareketinde kollarını göğüs üstünde parmak uçların birbirine değecek şekilde (kollarının üstü (ön kol) yukarı bakacak şekilde ) tutarak sağa sola dönerek de deltoid dediğimiz omuzun hemen altındaki kası çalıştırabilirsin cnm ama bence ağırlıkla çalışmak çok faydalı yine söylüyorum :))))

İç bacak için yere yat sırt üstü bacaklarını dizlerinden kır ayak tabanlarını birbirine yapıştır başla bacaklarını aşağı yukarı sallamaya başta çok sallanmıycaklar 2-3 gün sonra yere değdiklerini bile görürsün (aynı zamanda streching hareketi bu)

Kardiyo kalp atışını belirli seviyede tutabilecek her türlü hareket olur (dans bile) ama bekleme yapmadan sürekli devam etmelisin tatlım (koşuda interval koşu öneriliyor daha çok yani sabit hızda değil 30 sn -1 dk arasında değişen hızlar uygulayarak) ama yağ yakım yapacaksan kardiyo için çoğunlukla yürüyüş öneriliyor koşu daha çok vücut yağ oranını azalttıktan sonra önerilir.

Yağ yakman için bol oksijen ve uzun süreli egzersize ihtiyacın var şiddetli değil

diye biliyorum inşallah yardımcı olabilmişimdir gülümbilmiyorumkismile

canım senin ne güzel 1,8 kg kalmış verecek sen onu havada karada verirsin tatlım
şambalim benim

canim aslinda 53 kg ilk hedefim.
asil hedefim 52 ama gozum korkmasin diye boyle yaptim.

53e inersem sonra da 52 yi hedeflicem canim.

ama biliyo musun az kilonun vermesi daha zor :-(((

hepberaber veririz insallah canimcimmmm

ayda 8 nöbetim vardı bundan sonra 7 olacak ona çok seviniyorum 1 günlü eziyetten kurtuldum :sm_cool: :dance:

gece nöbeti kabus olmalı ama iyi hadi 1 gün bir gündür sevindim yerimseniben opuyorumnanaktan
insanı bitiriyordurr
ertesi günü bile zor dinlenir insan:umursamaz:

cnm evet az ağırlık en az 15erli setler (yani sen hareketi 15-20 kez 3 set şeklinde yapabilmelisin ağırlıkla..)opuyorumnanaktan

sporunu gün içine yayarsan daha verimli olur şeker imkanın varsa öyle yap derim...olumunekankayizsmile

bu hafta sonu ben de hiç giremedim
hem kızım hastaydı gerçi hala hasta ve 4 gecedir ailecek uyumuyoruz onun yüzünden

hem de dün misafir vardı

sen baya baya sporcu olmuşsun yasmin

cnm geçmiş olsunnnn :sinifsinif:

senin misafir olayını biliyoruz trufçuğum kafamçokkarıştı

sağol canım benim a.s.
şu an arada aksıyorum bacağımdan :çok üzgünüm:ama ağrı yok ani hareketlerde bazen çabuk geçer umarımeyvahedigeldismile
geçer dimi:Saruboceq: fisfisfis

cnm en iyisini yaparsın yalnız 2 ayda 8 kg veren kişi muhtemelen 70-80 lerde dolaşıyordur diye düşünüyorum çünkü kilona göre haftalık ve aylık kilo verme miktarın değişiyo

Haftada kilonun 1/100 ünü vermen normal olarak kabul ediliyor. yani 55 kg ise 1 haftada 550 gr. normal eğer haftada 2-3 kg gitmiş ise ya kastan gidiyodur ya sudan

dikkat...boshayallersmile

Ohhh sefan olsunnn sen bu gazla bütün kiloalrı verirsin trufcum bu kadar ters saatlerde çalışmana rağmen verdiğin kilolar süper valla hatuunnn kişi :)

sağol canım benim a.s.
şu an arada aksıyorum bacağımdan :çok üzgünüm:ama ağrı yok ani hareketlerde bazen çabuk geçer umarımeyvahedigeldismile
geçer dimi:Saruboceq: fisfisfis

bacağının neresi tatlım???

Esnetme yap canım iyice daha çabuk iyileşir...

bacağının neresi tatlım???

Esnetme yap canım iyice daha çabuk iyileşir...

iç bacak canım kasığımın dibibilmiyorumkismile tamam esneteyim bari dün zor bitirdim sporumusenağlamaaralarda minik cıyaklamalar lakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

cnm tşk ederim ilgilendigin için :) valla bilmiorum ki eski kgsu kaçtıı ama o kdr kg vermeyi düşünmüorum ztn 56 kg sanıodum sabah tartıldım 55 le işe başladım 50 oluyum diorum haftada 1 kg versem die düşünüodum ama :/ bu hftsonu tartılıp bakıcam o zmna kdar sabırr :)

iç bacak canım kasığımın dibibilmiyorumkismile tamam esneteyim bari dün zor bitirdim sporumusenağlamaaralarda minik cıyaklamalar lakaydirigubbakcemile3

:roflol: deli

benim dediğim iç bacak hareketini yap cnm trufa yazmıştım bikaç msj önce o hem esnetme hem çalıştırma hareketi iyi gelir fazla zorlamadan yap tatlım

cnm tartım günlerimiz çarşambaları

eğer forumla beraber gidiyim diyosan kilo bildirimini çarşambaları yapmanda fayda var cnm

Bu haftaki koçumuz (bizi hizaya sokan kişi) Avelon o da sana ayrıntılı bilgiyi verir cnm gayet bilgili bir koçumuzzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…