bu hafta sonu ben de hiç giremedim
hem kızım hastaydı gerçi hala hasta ve 4 gecedir ailecek uyumuyoruz onun yüzünden
hem de dün misafir vardı
sen baya baya sporcu olmuşsun yasmin
Peppercim kek mi yapacaktın sen yahu, hala kendime gelemedim ben sanırsam kafamçokkarıştı Maşallahın var spor konusunda :lepi: Benim sevdüceğim de smmm stajyeri opuyorumnanaktan Başarılar, bol şanslar şimdiden, hep bildiğin yerlerden sorular gelsin :lepi: Labne ne bilmiyom kiBenden korkma ya, destek olmaya çalışıyorum kendimce, hem birileriyle uğraşmak bana da iyi geliyor. Size dedikçe, ben de kendime çeki düzen vermekte zorunlu hissediyorum bayanssulusmile
o uykusuz geceler :bbo: allahım veriyor sabrını sen izinlimisin canım ufaklık hasta diyebilmiyorumkismile
olucamdalaelaelaelaelae imkanlar izin vermiyorkaydirigubbakcemile ohaoldumsmile
kek yapmadim canim;
yedigim keki yaktim sporla
))
ayy sevdicegine de basarilar...
sagol guzel dileklerine canim benim..
karın ve simitler için pilates yeterli olurmu
kol için sadece şınav ve ağırlıkmı
iç bacak için neler yapıyorsun
kardiyo için yürüme koşma bisiklet yüzme dışında neler olabilir
bilgilendirirsen sevinirim canım boshayallersmile
canım senin ne güzel 1,8 kg kalmış verecek sen onu havada karada verirsin tatlım
şambalim benim
yok canım nöbet iznindeyim yarın nöbetçiyim
ayda 8 nöbetim vardı bundan sonra 7 olacak ona çok seviniyorum 1 günlü eziyetten kurtuldum :sm_cool: :dance:
vallahamı?????
tatlım bende biraz dinlendirmeli yapıyordum ama o ara ya karıştırdım yada fazla yüklendim :sinifsinif:
birde iç bacak
spor hayatım başlamadan bitti-tatlicadiarzu-
bu arada hoşgeldiniza.s.ay çok sıkıcı bir haftasonu geçirdikalsanaalsanasmile
bu hafta sonu ben de hiç giremedim
hem kızım hastaydı gerçi hala hasta ve 4 gecedir ailecek uyumuyoruz onun yüzünden
hem de dün misafir vardı
sen baya baya sporcu olmuşsun yasmin
sağol canım benim a.s.cnm evet az ağırlık en az 15erli setler (yani sen hareketi 15-20 kez 3 set şeklinde yapabilmelisin ağırlıkla..)opuyorumnanaktan
sporunu gün içine yayarsan daha verimli olur şeker imkanın varsa öyle yap derim...olumunekankayizsmile
Bende geldimmmm ilk günüm diyette :) kahvaltımı yaptım ama diger günlerden farksız yedim biraz peynir biraz ekmek cok azıcık börek yedim zar zor oda dişim ağrıo damağım şişmiş istesemde yemek yiyemiorum zaten fisfisfis kahvaltılarda pek kısmayı düşünmüorum normal ögünlerimden farklı olarak temelde ekmeği pilavı v.s. kesmek ve akşamları 6dan sonra yemek yememek hedefim bakalım :d vede az ve sık yemeyi düşünüorumm arkadaş o şekilde 2 ayda 8 kg vermiş.
yok canım nöbet iznindeyim yarın nöbetçiyim
ayda 8 nöbetim vardı bundan sonra 7 olacak ona çok seviniyorum 1 günlü eziyetten kurtuldum :sm_cool: :dance:
sağol canım benim a.s.
şu an arada aksıyorum bacağımdan :çok üzgünüm:ama ağrı yok ani hareketlerde bazen çabuk geçer umarımeyvahedigeldismile
geçer dimi:Saruboceq: fisfisfis
bacağının neresi tatlım???
Esnetme yap canım iyice daha çabuk iyileşir...
cnm en iyisini yaparsın yalnız 2 ayda 8 kg veren kişi muhtemelen 70-80 lerde dolaşıyordur diye düşünüyorum çünkü kilona göre haftalık ve aylık kilo verme miktarın değişiyo
Haftada kilonun 1/100 ünü vermen normal olarak kabul ediliyor. yani 55 kg ise 1 haftada 550 gr. normal eğer haftada 2-3 kg gitmiş ise ya kastan gidiyodur ya sudan
dikkat...boshayallersmile
iç bacak canım kasığımın dibibilmiyorumkismile tamam esneteyim bari dün zor bitirdim sporumusenağlamaaralarda minik cıyaklamalar lakaydirigubbakcemile3
cnm tşk ederim ilgilendigin için :) valla bilmiorum ki eski kgsu kaçtıı ama o kdr kg vermeyi düşünmüorum ztn 56 kg sanıodum sabah tartıldım 55 le işe başladım 50 oluyum diorum haftada 1 kg versem die düşünüodum ama :/ bu hftsonu tartılıp bakıcam o zmna kdar sabırr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?