cnm tartım günlerimiz çarşambaları
eğer forumla beraber gidiyim diyosan kilo bildirimini çarşambaları yapmanda fayda var cnm
Bu haftaki koçumuz (bizi hizaya sokan kişi) Avelon o da sana ayrıntılı bilgiyi verir cnm gayet bilgili bir koçumuzzemuszemus
:roflol: deli
benim dediğim iç bacak hareketini yap cnm trufa yazmıştım bikaç msj önce o hem esnetme hem çalıştırma hareketiiyi gelir fazla zorlamadan yap tatlım
okudum canım bugün spor yapmıycamm biraz aralarda esnerim o zaman
zaten benim ağırlıklar işe yaramazmış hep eşimin yüzünden :dilcikar: alsanaalsanasmile
bana olur dediiiiilülülülülülü kötükedihüso
1 ayım boşa gittiiiakannehir güdük olcaktım nerdeyseeee:ecrin_bebek:
oovv süprmiş burasııı o zmn ya :) koçumuzda varmşşş opuyorumnanaktan tabiki o zmn ben çarşamda tartılırımmm şekercimmm yerimseniben
pilates hareketlerini hiç bilmiyorum tatlım ama şöyle diyebilirim karın için mekik şart simitler için ya twist ya oklava hareketi, yanlara esneme (ağırlık ile daha iyi olur) ya da bacağını yanlara kaldırıp indirme olabilir
kol için ağırlık ile her türlü çalıştırabilirsin ama şınavda bisepsler çalışmaz mesela yani pazılar ... ben ağırlığı tavsiye ediyorum
bunların dışında kol için ellerini arkadan bağlayıp 1 ayağın önde olacak şekilde ellerini yukarı doğru kaldırıp indirerek kollarını çalıştırabilirsin
Ayrıca twist gibi bel altı sabit bel üstü sağa sola esnetme hareketinde kollarını göğüs üstünde parmak uçların birbirine değecek şekilde (kollarının üstü (ön kol) yukarı bakacak şekilde ) tutarak sağa sola dönerek de deltoid dediğimiz omuzun hemen altındaki kası çalıştırabilirsin cnm ama bence ağırlıkla çalışmak çok faydalı yine söylüyorum :))))
İç bacak için yere yat sırt üstü bacaklarını dizlerinden kır ayak tabanlarını birbirine yapıştır başla bacaklarını aşağı yukarı sallamaya başta çok sallanmıycaklar 2-3 gün sonra yere değdiklerini bile görürsün (aynı zamanda streching hareketi bu)
Kardiyo kalp atışını belirli seviyede tutabilecek her türlü hareket olur (dans bile) ama bekleme yapmadan sürekli devam etmelisin tatlım (koşuda interval koşu öneriliyor daha çok yani sabit hızda değil 30 sn -1 dk arasında değişen hızlar uygulayarak) ama yağ yakım yapacaksan kardiyo için çoğunlukla yürüyüş öneriliyor koşu daha çok vücut yağ oranını azalttıktan sonra önerilir.
Yağ yakman için bol oksijen ve uzun süreli egzersize ihtiyacın var şiddetli değil
diye biliyorum inşallah yardımcı olabilmişimdir gülümbilmiyorumkismile
canim aslinda 53 kg ilk hedefim.
asil hedefim 52 ama gozum korkmasin diye boyle yaptim.
53e inersem sonra da 52 yi hedeflicem canim.
ama biliyo musun az kilonun vermesi daha zor :-(((
hepberaber veririz insallah canimcimmmm
gece nöbeti kabus olmalı ama iyi hadi 1 gün bir gündür sevindim yerimseniben opuyorumnanaktan
insanı bitiriyordurr
ertesi günü bile zor dinlenir insan:umursamaz:
cnm geçmiş olsunnnn :sinifsinif:
senin misafir olayını biliyoruz trufçuğum kafamçokkarıştı
Ohhh sefan olsunnn sen bu gazla bütün kiloalrı verirsin trufcum bu kadar ters saatlerde çalışmana rağmen verdiğin kilolar süper valla hatuunnn kişi :)
iç bacak canım kasığımın dibibilmiyorumkismile tamam esneteyim bari dün zor bitirdim sporumusenağlamaaralarda minik cıyaklamalar lakaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar
bahsettiğimiz detoks proramı vardı ya hani
ben haftasonu yaptım çok memnun kaldım açıkçası
hem yediklerime dikkat etmiş oldum hemde kendimi hafiflemiş hissediyorum
nasıl geçti detoks bi faydasını gördünmü ya da inşallah ilerleyen zamanlarda zararını göremezsin tekrar kilo almak gibi
ah canım üşenmemişsin yazmışsın. ben de üşenmedim yaptım hemen iç bacağı iyi çalıştırıyor ama çok kolay yapıyorum acaba yanlışmı yapıyorum kendime doğru aşağı yukarıda indirdim. ileriye doğruda aşağı yukarı indirdim. hangisi acaba kafam çok karıştı smileysi
zaten bunun şok bir diyet olmadığı sadece bir detoks kürü oduğu belirtilmişti inşallah bi zararı olmaz kendimi iyi hissediyorum
ama galiba yüksek kilolularda daha çok işe yarıyo
bi arkadaşımla beraber yaptık bu kürü
pazartesi sabahı ölçüldüğünde tam 2 kilo eksik çıktı ohaoldumsmile
Dikkat et kendine chemescim, suyu ihmal ettin herhal, geçmiş olsun.zaten tartı 55.1 kilo dedi bu sabah, suyumu kasımı kaybettim herhalde,kahvaltıda yediklerimle alırım ben şimdi onları geri.
2 çataldan pastadan bişi olmaz canım, iyi dayanmışsın a.s. Ben bi dilimi götürürdüm aklinialirimsmile Amaa böreği abartmışsıne tabi bana da 2 dilim böreği 2 çatal pastayı fazladan yediriyolar. off off
Çok mantıklı geldi, çok yiyinca otomatikman koca göbekli oluyoz, bari mideyi boş tutarak ince durak kaydirigubbakcemile5Bel ve göbeğini inceltmek için yemek yerken çok yavaş olmak ve doyma hissi uyandığında masadan kalmak ve hergün en az 1 kere tuvalete çıkmak
Bunlar seni aynı kiloda olsan bile zayıf gösterir cnm :)
Sensecim napmışsın sen ya... neyse bu da mideni dinlendirme günün sayılsın ama dikkat et kendine, bünyen sapıtcak sonunda kaydirigubbakcemileKızlar günaydın
Aveloncum diceklerini biliyorum ama ev taşıdığım için aralarda yemeye çalıştım ama bu kadar oldu git gel yolda araba da kullandım yolda da atıştıramadım akşam bütün gün bişiy yemedim diye de hafif yiyim dedim
Ev taşıdım ev yerleştirdim sadece 2 kişi olarak sabah 11 den gece 1 e kadar :gitme:
Hop pidi hop pidi de bu kadar sevimli açıklanabilirdi Şeniz Kız özledik seni, çok sessizdi buralar sen yokken opuyorumnanaktanAveloncum bu kadar öz açıklanabilirdi evet aylacım aynen böyle yapmaya çalışıyoruz azcık da hareket hop pidi hop pidi kaydirigubbakcemile2
Bundan sonra 2 li gruplar halinde çalışayım barim bayanssulusmile Teşekkürler canım paylaşımların için olumunekankayizsmileCnm aslında antrenörlerin önerisi şu yönde 1 gün çalıştırdığın kası ertesi gün dinlendirirsen daha iyi verim alabilirsin kas daha çabuk şekillenir.
Yani antremanlarını bölmen gerekiyor da diyebiliriz örneğin;
1 gün karın ve simitler (her gün yapabilirsin çünkü arsız kaslar bunlar)
1 gün kol
1 gün bacak (özellikle iç bacak için süper bir hareketim var onu da paylaşırım hem de hiç yormuyo tv izlerken yapıyorum)
1 gün kardiyo dediğimiz yağ yakımı
genellikle antreman programları bu şekilde...
Geçmiş olsun aylacım, zararsız şeyleri komple tüketmeyi kesme bence, azalt sadece. Sonuçta her zaman uygulayabileceğin bi beslenme düzeni arayışındayız. Yoksa kilolar kaçınılmaz olarak geri gelir boshayallersmileBende geldimmmm ilk günüm diyette :) kahvaltımı yaptım ama diger günlerden farksız yedim biraz peynir biraz ekmek cok azıcık börek yedim zar zor oda dişim ağrıo damağım şişmiş istesemde yemek yiyemiorum zaten fisfisfis kahvaltılarda pek kısmayı düşünmüorum normal ögünlerimden farklı olarak temelde ekmeği pilavı v.s. kesmek ve akşamları 6dan sonra yemek yememek hedefim bakalım :d vede az ve sık yemeyi düşünüorumm arkadaş o şekilde 2 ayda 8 kg vermiş.
Biraz da olsun iyileşmedi mi canım?bu hafta sonu ben de hiç giremedim
hem kızım hastaydı gerçi hala hasta ve 4 gecedir ailecek uyumuyoruz onun yüzünden
Yaaa, dün kafam iyi değil demiştim, uykudan kalkmıştım ben o zamankek yapmadim canim;
yedigim keki yaktim sporla
))
ayy sevdicegine de basarilar...
sagol guzel dileklerine canim benim..
Hoşgeldin parvina, burayı bırakırsan böyle oluyormuş demek boshayallersmile Senin sporun tüm günmüş kaydirigubbakcemile2meraba kızlar, ben geldim, bir zamanlar bu topikte bayağı kilo vermiştim, 53 kiloya inmiştim, 1 60 boyum var, şimdi pisboğazlığım yüzünden 57,5 kilo oldum, kendimi balon gibi şişmiş hissediyorum hedefim 52 kilo inşallah başarırım şu abur cuburlardan kurtulabilirsem tabi, ben spor yapamıyorum, çalışıyorum, evdede işten güçten çocuktan fırsat bulamıyorum, gerçi hiç oturmuyorum, çok yoruluyorum, yediklerimden kısarak zayıflamaya çalışcam , inşallah başarırım
Peppercim afiyet olsun ve incelmelerin için tebrik ederim canım. Bugün ben de kahvaltıyı daha kalorili yaptım, dünkü taktiği uygulamaya çalışcam. Gün içi daha güzel beslenip akşamı azaltmaya çalışcam boshayallersmileAllah ne verdiyese goturdum yani,
bu arada bu sabah olculdum yeniden ve cok mutlu oldum,
belden ve kalcadan 1 er cm daha incelmisim,
su an
bel:65 cm
kalca 95 cm
toplamda 5 er cm inceldim; pilatese ve diyete basladigimdan bu yana,
kilo olarak sa 1,8 kg verdim
(incelme daha fazla)
Sensecim saol, bilgisayara kaydedeceğim, malüm hareketleri anlamam uzun sürüyo bazen sempatiksalakcinnipilates hareketlerini hiç bilmiyorum tatlım ama şöyle diyebilirim karın için mekik şart simitler için ya twist ya oklava hareketi, yanlara esneme (ağırlık ile daha iyi olur) ya da bacağını yanlara kaldırıp indirme olabilir
kol için ağırlık ile her türlü çalıştırabilirsin ama şınavda bisepsler çalışmaz mesela yani pazılar ... ben ağırlığı tavsiye ediyorum
bunların dışında kol için ellerini arkadan bağlayıp 1 ayağın önde olacak şekilde ellerini yukarı doğru kaldırıp indirerek kollarını çalıştırabilirsin
Ayrıca twist gibi bel altı sabit bel üstü sağa sola esnetme hareketinde kollarını göğüs üstünde parmak uçların birbirine değecek şekilde (kollarının üstü (ön kol) yukarı bakacak şekilde ) tutarak sağa sola dönerek de deltoid dediğimiz omuzun hemen altındaki kası çalıştırabilirsin cnm ama bence ağırlıkla çalışmak çok faydalı yine söylüyorum :))))
İç bacak için yere yat sırt üstü bacaklarını dizlerinden kır ayak tabanlarını birbirine yapıştır başla bacaklarını aşağı yukarı sallamaya başta çok sallanmıycaklar 2-3 gün sonra yere değdiklerini bile görürsün (aynı zamanda streching hareketi bu)
Kardiyo kalp atışını belirli seviyede tutabilecek her türlü hareket olur (dans bile) ama bekleme yapmadan sürekli devam etmelisin tatlım (koşuda interval koşu öneriliyor daha çok yani sabit hızda değil 30 sn -1 dk arasında değişen hızlar uygulayarak) ama yağ yakım yapacaksan kardiyo için çoğunlukla yürüyüş öneriliyor koşu daha çok vücut yağ oranını azalttıktan sonra önerilir.
Yağ yakman için bol oksijen ve uzun süreli egzersize ihtiyacın var şiddetli değil
diye biliyorum inşallah yardımcı olabilmişimdir gülümbilmiyorumkismile
Kız senin adını bilgin mi koysak opuyorumnanaktan ben de bunu merak ediyordum. Fazla kilo verince rahatsız oluyorum çünkü boshayallersmileHaftada kilonun 1/100 ünü vermen normal olarak kabul ediliyor. yani 55 kg ise 1 haftada 550 gr. normal eğer haftada 2-3 kg gitmiş ise ya kastan gidiyodur ya sudan
dikkat...boshayallersmile
Öhöm öhöm sırnaşık şey Saol canım ama sizlerden öğrendiğimi sizlere satıyorum kısmen dersem nasıl olur kaydirigubbakcemile3 Süpersiniz :lepi:cnm tartım günlerimiz çarşambaları
eğer forumla beraber gidiyim diyosan kilo bildirimini çarşambaları yapmanda fayda var cnm
Bu haftaki koçumuz (bizi hizaya sokan kişi) Avelon o da sana ayrıntılı bilgiyi verir cnm gayet bilgili bir koçumuzzemuszemus
Aylacım bu hafta yeni gelen çok buraya o yüzden kime dedim kime demedim unutuyorum kafamçokkarıştı Çarşamba günü BURCUHAYAL arkadaşımıza özelden mesaj atıyoruz.oovv süprmiş burasııı o zmn ya :) koçumuzda varmşşş opuyorumnanaktan tabiki o zmn ben çarşamda tartılırımmm şekercimmm yerimseniben
:roflol: Canım ya, yine koptum burda Şeniz olumunekankayizsmileokudum canım bugün spor yapmıycamm biraz aralarda esnerim o zaman
zaten benim ağırlıklar işe yaramazmış hep eşimin yüzünden :dilcikar: alsanaalsanasmile
bana olur dediiiiilülülülülülü kötükedihüso
1 ayım boşa gittiiiakannehir güdük olcaktım nerdeyseeee:ecrin_bebek:
benim de bir arkadaşım yaptı 2 kilo verdi bu hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?