50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oovv süprmiş burasııı o zmn ya :) koçumuzda varmşşş opuyorumnanaktan tabiki o zmn ben çarşamda tartılırımmm şekercimmm yerimseniben

:roflol: deli

benim dediğim iç bacak hareketini yap cnm trufa yazmıştım bikaç msj önce o hem esnetme hem çalıştırma hareketi iyi gelir fazla zorlamadan yap tatlım

okudum canım bugün spor yapmıycamm biraz aralarda esnerim o zaman
zaten benim ağırlıklar işe yaramazmış hep eşimin yüzünden :dilcikar: alsanaalsanasmile
bana olur dediiiiilülülülülülü kötükedihüso
1 ayım boşa gittiiiakannehir güdük olcaktım nerdeyseeee:ecrin_bebek:

yasuş şimdi merak ediyorum sen 3 kglıkla kaç tekrar yapıyodun??

ben 2.5 kg ile 10 kez anca yapıyorum 1 sette

merhaba kızlar
bahsettiğimiz detoks proramı vardı ya hani
ben haftasonu yaptım çok memnun kaldım açıkçası
hem yediklerime dikkat etmiş oldum hemde kendimi hafiflemiş hissediyorum

ah canım üşenmemişsin yazmışsın. ben de üşenmedim yaptım hemen iç bacağı iyi çalıştırıyor ama çok kolay yapıyorum acaba yanlışmı yapıyorum kendime doğru aşağı yukarıda indirdim. ileriye doğruda aşağı yukarı indirdim. hangisi acaba kafam çok karıştı smileysi

canim aslinda 53 kg ilk hedefim.
asil hedefim 52 ama gozum korkmasin diye boyle yaptim.

53e inersem sonra da 52 yi hedeflicem canim.

ama biliyo musun az kilonun vermesi daha zor :-(((

hepberaber veririz insallah canimcimmmm

sen inersin canım benim inersin. bende 50 kilo olduğum dönemlerde 1 hamilelik geçirmiştim maalesef düşükle sonuçlandı kürtaj olmuştum 2,5 aylıkken 54 ten 50 ye düşmek zulüm gibiydi ama 2 ay sürmedi bile. sen 52 yi bırak 50 bile olursun çıtırım.

gece nöbeti kabus olmalı ama iyi hadi 1 gün bir gündür sevindim yerimseniben opuyorumnanaktan
insanı bitiriyordurr
ertesi günü bile zor dinlenir insan:umursamaz:

evet canım ertesi gün millet evine yatıyo uyuyo ben bi de çocukla uğraşıyorum ve uyuyamıyorum.

cnm geçmiş olsunnnn :sinifsinif:

senin misafir olayını biliyoruz trufçuğum kafamçokkarıştı

şey kem küm böreği kastediyosun sanırım ama erittim ben onu merak etme sabah ebruyla plates yaptım.

Ohhh sefan olsunnn sen bu gazla bütün kiloalrı verirsin trufcum bu kadar ters saatlerde çalışmana rağmen verdiğin kilolar süper valla hatuunnn kişi :)

son 2 haftadır gaza geldim işte mart sonuna kadar hedefim 55 bana rakip lazım böyle zamanlarda öyle daha iyi oluyo

iç bacak canım kasığımın dibibilmiyorumkismile tamam esneteyim bari dün zor bitirdim sporumusenağlamaaralarda minik cıyaklamalar lakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım zorlama kendini

merhaba kızlar
bahsettiğimiz detoks proramı vardı ya hani
ben haftasonu yaptım çok memnun kaldım açıkçası
hem yediklerime dikkat etmiş oldum hemde kendimi hafiflemiş hissediyorum

nasıl geçti detoks bi faydasını gördünmü ya da inşallah ilerleyen zamanlarda zararını göremezsin tekrar kilo almak gibi

nasıl geçti detoks bi faydasını gördünmü ya da inşallah ilerleyen zamanlarda zararını göremezsin tekrar kilo almak gibi[/QUOTE]

zaten bunun şok bir diyet olmadığı sadece bir detoks kürü oduğu belirtilmişti inşallah bi zararı olmaz kendimi iyi hissediyorum

ama galiba yüksek kilolularda daha çok işe yarıyo
bi arkadaşımla beraber yaptık bu kürü
pazartesi sabahı ölçüldüğünde tam 2 kilo eksik çıktı ohaoldumsmile

nasıl geçti detoks bi faydasını gördünmü ya da inşallah ilerleyen zamanlarda zararını göremezsin tekrar kilo almak gibi

zaten bunun şok bir diyet olmadığı sadece bir detoks kürü oduğu belirtilmişti inşallah bi zararı olmaz kendimi iyi hissediyorum

ama galiba yüksek kilolularda daha çok işe yarıyo
bi arkadaşımla beraber yaptık bu kürü
pazartesi sabahı ölçüldüğünde tam 2 kilo eksik çıktı ohaoldumsmile[/QUOTE]

benim de bir arkadaşım yaptı 2 kilo verdi bu hafta sonu

cnm kolay olarak yaptığın şey doğru olan zemuszemus yarın aynı hareketi bir daha yapacağında çalıştığını daha iyi anlıcaksın tatlım hafif acıycak çünki :)

Aşağı yukarı yapınca karın kasların çalışıyo :)

benim de bir arkadaşım yaptı 2 kilo verdi bu hafta sonu[/QUOTE]

Ya ben bulamadım ama pepper baktığımız sf nın arkasında herkesin kilo aldığını okumuş ben bulamadım o yüzden tereddüt ediyoruz ama bakalım ben pepper ve scyllaa yı bekliyorum onlar da gelsin hep beraber yapalım...

zaten tartı 55.1 kilo dedi bu sabah, suyumu kasımı kaybettim herhalde,kahvaltıda yediklerimle alırım ben şimdi onları geri.
Dikkat et kendine chemescim, suyu ihmal ettin herhal, geçmiş olsun.
e tabi bana da 2 dilim böreği 2 çatal pastayı fazladan yediriyolar. off off
2 çataldan pastadan bişi olmaz canım, iyi dayanmışsın a.s. Ben bi dilimi götürürdüm aklinialirimsmile Amaa böreği abartmışsın lmaz:
Bel ve göbeğini inceltmek için yemek yerken çok yavaş olmak ve doyma hissi uyandığında masadan kalmak ve hergün en az 1 kere tuvalete çıkmak

Bunlar seni aynı kiloda olsan bile zayıf gösterir cnm :)
Çok mantıklı geldi, çok yiyinca otomatikman koca göbekli oluyoz, bari mideyi boş tutarak ince durak kaydirigubbakcemile5
Sensecim napmışsın sen ya... neyse bu da mideni dinlendirme günün sayılsın ama dikkat et kendine, bünyen sapıtcak sonunda kaydirigubbakcemile
Aveloncum bu kadar öz açıklanabilirdi evet aylacım aynen böyle yapmaya çalışıyoruz azcık da hareket hop pidi hop pidi kaydirigubbakcemile2
Hop pidi hop pidi de bu kadar sevimli açıklanabilirdi Şeniz Kız özledik seni, çok sessizdi buralar sen yokken opuyorumnanaktan
Bundan sonra 2 li gruplar halinde çalışayım barim bayanssulusmile Teşekkürler canım paylaşımların için olumunekankayizsmile
Geçmiş olsun aylacım, zararsız şeyleri komple tüketmeyi kesme bence, azalt sadece. Sonuçta her zaman uygulayabileceğin bi beslenme düzeni arayışındayız. Yoksa kilolar kaçınılmaz olarak geri gelir boshayallersmile
bu hafta sonu ben de hiç giremedim
hem kızım hastaydı gerçi hala hasta ve 4 gecedir ailecek uyumuyoruz onun yüzünden
Biraz da olsun iyileşmedi mi canım?
kek yapmadim canim;
yedigim keki yaktim sporla
))

ayy sevdicegine de basarilar...

sagol guzel dileklerine canim benim..
Yaaa, dün kafam iyi değil demiştim, uykudan kalkmıştım ben o zaman Saol canım Şeniz
Hoşgeldin parvina, burayı bırakırsan böyle oluyormuş demek boshayallersmile Senin sporun tüm günmüş kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşlar,hala okuldayım,çıkamadım henüz
şu ana kadar sabh 1 kepekli sanviç ve çay
arada neskafe
öğlen yarım tabak pilav ve yarım tabak barbunya
arada form çayı
akşam balık salata yemeyi düşünüyorum
sizler nasılsınız?

Peppercim afiyet olsun ve incelmelerin için tebrik ederim canım. Bugün ben de kahvaltıyı daha kalorili yaptım, dünkü taktiği uygulamaya çalışcam. Gün içi daha güzel beslenip akşamı azaltmaya çalışcam boshayallersmile
Sensecim saol, bilgisayara kaydedeceğim, malüm hareketleri anlamam uzun sürüyo bazen sempatiksalakcinni
Haftada kilonun 1/100 ünü vermen normal olarak kabul ediliyor. yani 55 kg ise 1 haftada 550 gr. normal eğer haftada 2-3 kg gitmiş ise ya kastan gidiyodur ya sudan

dikkat...boshayallersmile
Kız senin adını bilgin mi koysak opuyorumnanaktan ben de bunu merak ediyordum. Fazla kilo verince rahatsız oluyorum çünkü boshayallersmile
Öhöm öhöm sırnaşık şey Saol canım ama sizlerden öğrendiğimi sizlere satıyorum kısmen dersem nasıl olur kaydirigubbakcemile3 Süpersiniz :lepi:
oovv süprmiş burasııı o zmn ya :) koçumuzda varmşşş opuyorumnanaktan tabiki o zmn ben çarşamda tartılırımmm şekercimmm yerimseniben
Aylacım bu hafta yeni gelen çok buraya o yüzden kime dedim kime demedim unutuyorum kafamçokkarıştı Çarşamba günü BURCUHAYAL arkadaşımıza özelden mesaj atıyoruz.
:roflol: Canım ya, yine koptum burda Şeniz olumunekankayizsmile

Gripincim aralarda bişiler yesen daha iyi olabilir, akşam abartmaları önlemek adına. Dünden daha iyiyim sanırım bayanssulusmile Okuldan çıkınca sen de kendine gelirsin aklinialirimsmile

benim de bir arkadaşım yaptı 2 kilo verdi bu hafta sonu

Ya ben bulamadım ama pepper baktığımız sf nın arkasında herkesin kilo aldığını okumuş ben bulamadım o yüzden tereddüt ediyoruz ama bakalım ben pepper ve scyllaa yı bekliyorum onlar da gelsin hep beraber yapalım...[/QUOTE]

yok canimcim;
herkesin kilo aldigini okumadim; (ben yanlislikla aldilar diye mi yazdim yoksa )

kilo vermisler; 1,5-2,5 kg arasi;

63. sayfada mi ne liste vardi..

sok diyet degilmis.

ben kilo vermesem bile arinmak icin yapalim diyorum;
cunku vucudumuza hergun gida boyasi, tarim ilaci vs. gibi zehirli maddeler aliyormusuz bilmeden :-((

selam kizlar tekrardan;

sensewitch canim herkes baslamis su detoksa; sen de yapmak istersen bekleme bizi yap canim; sana da mani olmayalim..
biz de sonra yapariz.

ben sinav donemi hasta falan olmak istemiyotum o yuzden simdi yapamam; bunyem cok hassas; hemen bas donmeleri mide bulantilari basliyor ben de gidasiz kalinca..

avelon
kahvaltimi biliyorsun.
saat 11 de yapmistim.

saat13.00 1. ara
1sekersiz sutlu nescafe,
1 avuc findik-ceviz-uzum

15.00
34 dk WAH-2 mile brisk walk
6 dk stretch

ara2
1 mardak light sut

hic acikmadim;
ogleni yemedim henuz

(sabah cok yiyince)
5 gibi yicem sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…