arkadaşlar boyum 155 ve 56 kiloyum( daha fazla olmadıysam)ve bu aralar kendimi çok şişmiş hissediyorum hiç olmayan basenlerim çıktı popom büyük değil ama onlar sivriliyo yanlardan pantolonların sütyenlerin fln sıktığı yerlerden etlerim çıkıyo göbek desen aldı başını gidiyo tmm öss öğrencisiyim ne istersem yerim stresten dedim ama bu baş olmıcak yaza kadar dobiş olup çıkcam bir de kanım düşüktü 4-5 kutu hap kullandım onlar da malum acayip iştah açıyo şimdi bitti ama geride izleri kaldı midem büyüdü boyum olsa hiç sorun olmıcak ama kısa olunca 1 kilo alsam farkediyomafoldumben sizce ne yapmalıyım nasıl bi yöntem izlemeliyim moralimi bozuyo bu senağlama
canim sinav uzeri rejim yapmani tavsiye etmem;
guclu ye; sinavina hazirlan;
yasin kucuk senin kilo vermen sorun olmaz;
ben senin yaslarinda; kislari 2 kg kadar alirdim, yaa girerken 1 hafta dikkat eder o 2 kiloyu verirdim.
yazlari 47-48 ; kislari 49-50 kiloydum.
eminim sen de cabuk verirsin.
bence diyet yapma s,mdi, sinavdan sonra yaparsin.
Çok mantıklı geldi, çok yiyinca otomatikman koca göbekli oluyoz, bari mideyi boş tutarak ince durak kaydirigubbakcemile5
Sensecim napmışsın sen ya... neyse bu da mideni dinlendirme günün sayılsın ama dikkat et kendine, bünyen sapıtcak sonunda kaydirigubbakcemile
Hop pidi hop pidi de bu kadar sevimli açıklanabilirdi Şeniz Kız özledik seni, çok sessizdi buralar sen yokken opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?