Sensecim saol, bilgisayara kaydedeceğim, malüm hareketleri anlamam uzun sürüyo bazen sempatiksalakcinni
Kız senin adını bilgin mi koysak opuyorumnanaktan ben de bunu merak ediyordum. Fazla kilo verince rahatsız oluyorum çünkü boshayallersmile
Öhöm öhöm sırnaşık şey Saol canım ama sizlerden öğrendiğimi sizlere satıyorum kısmen dersem nasıl olur kaydirigubbakcemile3 Süpersiniz :lepi:
selam kizlar tekrardan;
sensewitch canim herkes baslamis su detoksa; sen de yapmak istersen bekleme bizi yap canim; sana da mani olmayalim..
biz de sonra yapariz.
Sensecim ne güzel işte, kolay kolay kavga edemezsiniz. Örnek: Diyelim ki, erkek arkadaşın ekmek almayı unuttu diye kızmaya kalkıştın, bi bakarsınız ki hangi ekmek türü daha faydalı konusunda muhabbet ediyo bulursunuz kendinizi kaydirigubbakcemile3ben inşallah anlatabilmişimdir parantez içi parantez -ayrıntı bende hastalık derecesinde takıntı sanırsam ama erkek arkadaşımda daha kötü hal böyle olunca tek bi konuyu konuşana kadar gün geçiyo en sonunda da ana konudan uzaklaşmış buluyoruz kendimizi sempatiksalakcinni -
Umut verdin bana aylacım, bi an için kendimi kayıp vaka gibi hissettiydim kaydirigubbakcemile5 (kaç gündür o ertesi günler bi türlü gelmedi de bilmiyorumkismile )olsun cnm eksikleri anladıkca ertesi gün daha dikkatli oluruz yerimseniben öyle öyle kurtuluruz bu kglardan inş
prensessss hosgeldinnn..
daha iyi misin canim?
kizlarr sizleri ozledimmmmmmmmmmm sizde beni ozledinizmi?
Hoşgeldin canım, sefalar getirdin opuyorumnanaktan Özlemez olur muyuz Şenizkizlarr sizleri ozledimmmmmmmmmmm sizde beni ozledinizmi?
finduğum hoşgeldinn sen özlenmezmisin hiççççopuyorumnanaktana.s.
kızlar nasılsınız...aveloncum teşekkr ederimm..menümü beendiğin için..
Rica ederim cadıcım, devamını bekliyorum :lepi:kızlar nasılsınız...aveloncum teşekkr ederimm..menümü beendiğin için..
hoşgeldin ev cadıcım :lepi:
canimsinnnn bitanemm hosbuldukkkkkk
yerim seni bennn
nasilsinn hayatim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?