Hoşgeldin canım, sefalar getirdin opuyorumnanaktan Özlemez olur muyuz Şeniz
hoşgördm canom...
son yazımı okudunuz mu kızlar blogda...Önemli bir konu yardımınıza ihtiyacım var...
EvCadısı'nın Bıdıbıdılarııı...
iyiyim kuzuşum sende iyisindir umarımopuyorumnanaktan
okudum canımcım ama
verdiğin linki izlemedim :çok üzgünüm:
boncuğum hoşgeldinopuyorumnanaktanRica ederim cadıcım, devamını bekliyorum :lepi:
izle uleyynnn...alsanaalsanasmile
EvCadısı okudum canım yazını, eskiden bamtelini çok izlerdim ve her programın ortak noktası eğitim almak için verilen mücadelelerdi ne yazık kiDoğuda hemen hemen her yer böyle Yardım etmek de çok kolay... Evin en yakınındaki okula götürülen kitaplar falan ihtiyaç olan yerlere gönderiliyor.
bu arada süt olayı çok doğru..sütte bulunan bazı yağ asitleri kilo vermeyi sağlıyor
Dünden daha iyi çok şükür ama yine de iyiyim diyemiyorum canım ne yazık ki mafoldumben Bacağın nasıl?? Sen nasılsın?boncuğum hoşgeldinopuyorumnanaktan
:sm_cool:sen nasılsın bugün :sm_cool:
evet canim o yuzden sute agirlik verelimmmbirazcik
benim her gün sütüm var bazen onun yerine yoğurt...guclubacismile
Kız kıyıdan köşeden bilgi yüklemesi yapıyorsun bize kaydirigubbakcemile3 Benim de bugün canım süt istiyordu zaten :içelim:Çok net olarak bir sonuç olmamakla birlikte genellikle süt tüketiminin, yani kalsiyum sütten geldiği zaman vücut ağırlığı denetiminin çok daha iyi olduğu belirtiliyor. Şişman bireylerin diyetlerine süt ve süt ürünleri eklediğimiz ve kalsiyum düzeyini yükselttiğimiz zaman zayıflamanın etkin olduğunu gösteren birçok çalışma var.
Ne mutlu sana canım a.s.
canım ben her yere çağrımı yaptım onlara malzeme ulaştıracağım mutlaka...kitap kalem ne bulursam...:hulya:
Kız kıyıdan köşeden bilgi yüklemesi yapıyorsun bize kaydirigubbakcemile3 Benim de bugün canım süt istiyordu zaten :içelim:
Ne mutlu sana canım a.s.
EvCadısı okudum canım yazını, eskiden bamtelini çok izlerdim ve her programın ortak noktası eğitim almak için verilen mücadelelerdi ne yazık kiDoğuda hemen hemen her yer böyle Yardım etmek de çok kolay... Evin en yakınındaki okula götürülen kitaplar falan ihtiyaç olan yerlere gönderiliyor.
canim benim en guzelini yapiosunn bide prebiyotik yogurt falanda yemek iyi geliomus sindirim sistemine ama duzenli yiyemedim bu ara ben
Kız kıyıdan köşeden bilgi yüklemesi yapıyorsun bize kaydirigubbakcemile3 Benim de bugün canım süt istiyordu zaten :içelim:
Ne mutlu sana canım a.s.
valla ben de düzenlş yiyemiyorum aslında prensesim ...arada kaçıyor...akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?