50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yasemincim hayirdir bacagina noldu kuzum?haberim yok biseydenn meraklandim simdi

yok bişey hayatım geçti sayılır iç bacak çalışırken kendimi fazla kaptırmışım:bbo:

yarın daha iyi olur sporumuda yaparımkaydirigubbakcemile2

meraklanma bitanecim senolumunekankayizsmile

hemen buz koydum sonra o jellerden sürdüm alkisalkisalkis

canimmbenimm hic kiyamam sana dikkat et kendine kuzum gecmis olsunn yarinda kendini zorlama hayatim olurmu?

Dünden daha iyi çok şükür ama yine de iyiyim diyemiyorum canım ne yazık ki mafoldumben Bacağın nasıl?? Sen nasılsın?

ya varya kesin bizim vücuttan bişeyler eksildi baharla birlikte:sinifsinif:
mutluluk hormonu eksildi sanırsamsempatiksalakcinni

bacağım bayaaa iyi canım yarın daha zorlamam bu hafta iç bacak çalışmam artık:1no2:

saol canım benim...

bu arada canım nasıl sütlaç istedi yaa süt süt diyince...kafamçokkarıştı
Ay benim canım zaten süt çektiydi ılık ılık, burda yazınca daha da bi arttı isteğim, 2 bardak içecem :içelim: Sütlaç demedik süt dedik :mymeka:

Yasemincim çok sevindim canım daha iyi olmana. Bugün sense spor hakkında bişiler dedi ya... güzel bi program yapalım bi ara kaydirigubbakcemile5

evet aslında geçen markete gttiğimde alayım dedim sadesini yiyemiyorum..meyvelisi de çok kaloriliydi...:umursamaz:

Activia için Enerji ve Besin Değerleri
100 gr 110 gr
Enerji 101 kcal / 425 kJ 111 kcal / 467 kJ
Protein 4,1 g 4,5 g
Yağ 2,7 g 2,97 g
Karbonhidrat 15,0 g 16,50 g
Kalsiyum 160 mg 176 mg

canimm bence kayisili yiyebilirsin hem bagirsaklarinada iyi gelir

Activia için Enerji ve Besin Değerleri
100 gr 110 gr
Enerji 67 kcal / 279 kJ 74 kcal / 307 kJ
Protein 4,0 g 4,4 g
Yağ 3,5 g 3,9 g
Karbonhidrat 5,3 g 5,9 g
Kalsiyum 136 mg 150 mg

yapalım canım bende yarın üşenmessem kol çalışırımhihoyyyt

bakalım bi dahakine onnardan alayım barii...:hulya:
tenk yu canım benemmmlülülülülülü

yapalım canım bende yarın üşenmessem kol çalışırımhihoyyyt
Canım ben dün kol çalıştım bi de diz kırarak şınav çekmiştim bugün kolumu kaldırınca göğüs hızasında yan tarafım ağrıyor.. O yüzden bugün sadece mekik yapayım dedim ama azcık yaptım.

Sensecim hoşgeldin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…