yasemincim hayirdir bacagina noldu kuzum?haberim yok biseydenn meraklandim simdi
canim benim sanirim prebiyotik urunleri duzenli yiyince ise yariomus sindirim sistemi siskinlik icin falann
yok bişey hayatım geçti sayılır iç bacak çalışırken kendimi fazla kaptırmışım:bbo:
yarın daha iyi olur sporumuda yaparımkaydirigubbakcemile2
meraklanma bitanecim senolumunekankayizsmile
hemen buz koydum sonra o jellerden sürdüm alkisalkisalkis
Dünden daha iyi çok şükür ama yine de iyiyim diyemiyorum canım ne yazık ki mafoldumben Bacağın nasıl?? Sen nasılsın?
Ay benim canım zaten süt çektiydi ılık ılık, burda yazınca daha da bi arttı isteğim, 2 bardak içecem :içelim: Sütlaç demedik süt dedik :mymeka:saol canım benim...
bu arada canım nasıl sütlaç istedi yaa süt süt diyince...kafamçokkarıştı
evet aslında geçen markete gttiğimde alayım dedim sadesini yiyemiyorum..meyvelisi de çok kaloriliydi...:umursamaz:
kimin bacağına ne olmuş..yasemin nettn canım..geçmiş olsun
Olabilir canım, çikolatayla telafi etmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3ya varya kesin bizim vücuttan bişeyler eksildi baharla birlikte:sinifsinif:
mutluluk hormonu eksildi sanırsamsempatiksalakcinni
yapalım canım bende yarın üşenmessem kol çalışırımhihoyyytAy benim canım zaten süt çektiydi ılık ılık, burda yazınca daha da bi arttı isteğim, 2 bardak içecem :içelim: Sütlaç demedik süt dedik :mymeka:
vallaha ev cadısı duydun sütlaç demedi süt dedi:teselli:
Yasemincim çok sevindim canım daha iyi olmana. Bugün sense spor hakkında bişiler dedi ya... güzel bi program yapalım bi ara kaydirigubbakcemile5
Activia için Enerji ve Besin Değerleri
100 gr 110 gr
Enerji 101 kcal / 425 kJ 111 kcal / 467 kJ
Protein 4,1 g 4,5 g
Yağ 2,7 g 2,97 g
Karbonhidrat 15,0 g 16,50 g
Kalsiyum 160 mg 176 mg
canimm bence kayisili yiyebilirsin hem bagirsaklarinada iyi gelir
kizlar merhaba
anneannemden dondumm
dun kizimin camini diktik ziyaret ettim yavrummuu
sizler nasilsiniz?
:1shok: :1no2: yok artıkCADIARZU ben sağa ne diiiimkötükedihüso:mymeka:Olabilir canım, çikolatayla telafi etmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
Cankuş hoşgeldin
Rahat uyusun mezarında inşallah cancağızım :Saruboceq:
Canım ben dün kol çalıştım bi de diz kırarak şınav çekmiştim bugün kolumu kaldırınca göğüs hızasında yan tarafım ağrıyor.. O yüzden bugün sadece mekik yapayım dedim ama azcık yaptım.yapalım canım bende yarın üşenmessem kol çalışırımhihoyyyt
ama avelon baaakk...
bakalım bi dahakine onnardan alayım barii...:hulya:
tenk yu canım benemmmlülülülülülü
yaa avelona acımıyosun da bariii bize acı :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?