50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama avelon baaakk...
Kız cadıııı, senin canın süt deyince sütlaç çekti, o resmin görünce benim de canım kazandibi çekti. Şimdi olsa var ya hiç affetmem 2 porsiyon yerdim. Napam şimdi ben seni klava:
:1shok: :1no2: yok artıkCADIARZU ben sağa ne diiiimkötükedihüso:mymeka:
Ama ama abartmıyorum ki eyvahedigeldismile

benim bugün regl olduğum çok mu belliohaoldumsmile

sensecim bugün bi soru sormuştun bana ağırlıkla kaç set yapıyorsun diye ilk başlar tek set yaptım ama şöyle tek kol yapıyorum öteki kol sırasını bekliyor

geçen hafta

2 set yapmaya başladım ama en az 3 hareket varhihoyyyt

ama yasemin sankim çölde su gibi....:gitme:

hiç sorma bugün yemekten önce ben öyleydim 3 tane incir beni topladı:lepi:

:umursamaz: ohaoldumsmile

benim bugün regl olduğum çok mu belliohaoldumsmile
e bayaaaa bi:roflol: -tatlicadiarzu-

sensewitch canim nasil gidiyor;

bu hafta da iddiali misin?

yediklerini pek yazmiyorsun bu aralar ? sporlarini da??
ben mi atliyorum yoksa ???

Kuzum hergn yazıyorum sadece pazar yazmadım rutine bağlandı benim akşam iş dönüşü 45 dk yürüyüş evde gününe göre karın ya da kol çalışması nadiren ip atlama :)

dünkü menümü görme zaten ev taşımaktan bişiy yiyemedim

çok mu demişim :sinifsinif: demişimdir sevgi göstergesi susutum kapadım gagamı söölemiyom alsanaalsanasmile

aynen yaa çok güldüm ekmek çeşitlerinin faydaları sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 allah iyilikler versin prensesim emikaydirigubbakcemile5

yaz geliyooooo heyyyyyyalsanaalsanasmile
kendimize gelelim bırakın sütlacı kazan dibini o bizim dibimizi bulacak sonra:jeyyar:

ah canimm benimmm neden boyle istahim acik benim ilacin bitmesine az kaldi su an 75 mg iciorumda ama hala acik istahhh

çok mu demişim :sinifsinif: demişimdir sevgi göstergesi susutum kapadım gagamı söölemiyom alsanaalsanasmile

aynen yaa çok güldüm ekmek çeşitlerinin faydaları sempatiksalakcinni
Oy oy de canım istediğin kadar de, kim bilir haklılık payı vardır belkim Şeniz
Ben de senin gibiyim sanırım, o yüzden kavga etmek acaip yoruyor beni, tüketiyor resmen

O resim regl olan da olmayan da herkese etki eder boshayallersmile Yarın dışarı çıkıp kazandibi mi yesem cokacimcoook

hiç sorma bugün yemekten önce ben öyleydim 3 tane incir beni topladı:lepi:

:umursamaz: ohaoldumsmile

e bayaaaa bi:roflol: -tatlicadiarzu-

datlıııı yemek istiyorummmmohaoldumsmile

Kızlar var ya ders çalışamıyorum forumu takip etmekten yatıcam şimdi de yatamıyorum sonuna kadar okuycam :)

Kız topaç diyince insanın sevesi geliyor Şeniz Canım ben geçen de yazmıştım sanırım. Önce niye kilo aldın onu anlamayız boshayallersmile Çok mu yedin aklinialirimsmile

canimm sekerparemm kaymaklim benimm
bu arada midem ezilio ve bulaniooo o yuzden hep bastirmak icin biseyler yedim sanirim bunlarda beni sisirdii off offf

süpersin işte bu canım hareketine göre tabi tek kol bekliycek şeker

3 hareket süper :)

bu yaza çok sıkı giricez kızlar yaaaa

Herkesin dibi düşücek sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…