Kız cadıııı, senin canın süt deyince sütlaç çekti, o resmin görünce benim de canım kazandibi çekti. Şimdi olsa var ya hiç affetmem 2 porsiyon yerdim. Napam şimdi ben seniama avelon baaakk...
Ama ama abartmıyorum ki eyvahedigeldismile:1shok: :1no2: yok artıkCADIARZU ben sağa ne diiiimkötükedihüso:mymeka:
Kız cadıııı, senin canın süt deyince sütlaç çekti, o resmin görünce benim de canım kazandibi çekti. Şimdi olsa var ya hiç affetmem 2 porsiyon yerdim. Napam şimdi ben seniklava:
Ama ama abartmıyorum ki eyvahedigeldismile
O resim regl olan da olmayan da herkese etki eder boshayallersmile Yarın dışarı çıkıp kazandibi mi yesem cokacimcoook
benim bugün regl olduğum çok mu belliohaoldumsmile
ama yasemin sankim çölde su gibi....:gitme:
Kız cadıııı, senin canın süt deyince sütlaç çekti, o resmin görünce benim de canım kazandibi çekti. Şimdi olsa var ya hiç affetmem 2 porsiyon yerdim. Napam şimdi ben seniklava:
şimdi ben canımın ne çektiğini hiç söylemiyeyim:mymeka:
Ama ama abartmıyorum ki eyvahedigeldismile
e bayaaaa bi:roflol: -tatlicadiarzu-
benim bugün regl olduğum çok mu belliohaoldumsmile
sensewitch canim nasil gidiyor;
bu hafta da iddiali misin?
yediklerini pek yazmiyorsun bu aralar ? sporlarini da??
ben mi atliyorum yoksa ???
kizlar topac gibi oldum ben
Kız topaç diyince insanın sevesi geliyor Şeniz Canım ben geçen de yazmıştım sanırım. Önce niye kilo aldın onu anlamayız boshayallersmile Çok mu yedin aklinialirimsmilekizlar topac gibi oldum ben
Sensecim ne güzel işte, kolay kolay kavga edemezsiniz. Örnek: Diyelim ki, erkek arkadaşın ekmek almayı unuttu diye kızmaya kalkıştın, bi bakarsınız ki hangi ekmek türü daha faydalı konusunda muhabbet ediyo bulursunuz kendinizi kaydirigubbakcemile3
Bi de bana ne kadar çok deli demişsin öyle, 40 kere diyince bişi gerçek olurmuş laelaelaelaelae Şeniz
kaydirigubbakcemile3 allah iyilikler versin prensesim emikaydirigubbakcemile5
yaz geliyooooo heyyyyyyalsanaalsanasmile
kendimize gelelim bırakın sütlacı kazan dibini o bizim dibimizi bulacak sonra:jeyyar:
Oy oy de canım istediğin kadar de, kim bilir haklılık payı vardır belkim Şenizçok mu demişim :sinifsinif: demişimdir sevgi göstergesi susutum kapadım gagamı söölemiyom alsanaalsanasmile
aynen yaa çok güldüm ekmek çeşitlerinin faydaları sempatiksalakcinni
O resim regl olan da olmayan da herkese etki eder boshayallersmile Yarın dışarı çıkıp kazandibi mi yesem cokacimcoook
hiç sorma bugün yemekten önce ben öyleydim 3 tane incir beni topladı:lepi:
:umursamaz: ohaoldumsmile
e bayaaaa bi:roflol: -tatlicadiarzu-
Meyve yesen canım??datlıııı yemek istiyorummmmohaoldumsmile
Meyve yesen canım??
Cadıcım canın tatlı istediğinde meyve ye ki, sütlaç tabakları arasında son bulmasın muhabbet kaydirigubbakcemile3yok koçum yemicem söz...:lepi:
Canım ben dün kol çalıştım bi de diz kırarak şınav çekmiştim bugün kolumu kaldırınca göğüs hızasında yan tarafım ağrıyor.. O yüzden bugün sadece mekik yapayım dedim ama azcık yaptım.
Sensecim hoşgeldin opuyorumnanaktan
Kız topaç diyince insanın sevesi geliyor Şeniz Canım ben geçen de yazmıştım sanırım. Önce niye kilo aldın onu anlamayız boshayallersmile Çok mu yedin aklinialirimsmile
sensecim bugün bi soru sormuştun bana ağırlıkla kaç set yapıyorsun diye ilk başlar tek set yaptım ama şöyle tek kol yapıyorum öteki kol sırasını bekliyor
geçen hafta
2 set yapmaya başladım ama en az 3 hareket varhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?