50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimm sekerparemm kaymaklim benimm
bu arada midem ezilio ve bulaniooo o yuzden hep bastirmak icin biseyler yedim sanirim bunlarda beni sisirdii off offf

geçen ebru şallıyı seyrediyordum böyle masanın üstüne yaban mersini koymuş yiyip duruyordu
0 kaloriymiş çok ta yararlı tabiii:lepi:

Kızlar var ya ders çalışamıyorum forumu takip etmekten yatıcam şimdi de yatamıyorum sonuna kadar okuycam :)
Ya canım benim sen sor bana ben sana özet geçerim :1hug: Yorma kendini, o gözleri ders kitapları bekliyor kaydirigubbakcemile
canimm sekerparemm kaymaklim benimm
bu arada midem ezilio ve bulaniooo o yuzden hep bastirmak icin biseyler yedim sanirim bunlarda beni sisirdii off offf
:kedi: Anladım canım, demek ki yiyecek tercihlerini ve miktarlarını gözden geçirmelisin cevizli kadayıfım (çok severim)

kızlar başka biri yazmadan ben kaçıyorum valla yarın 6 buçukta kalkıcam

öpüyorum sizi sabah 9 da burdayımmm

sefiyom siziiii

kendinize iyi davranınnnnn

opuyorumnanaktan

canim benim napcam bilmiorum cig biseyler yiyemiorum salata meyva gibi hep atistirmalik galate grissini biskuvi kuruyemis gibi oluo bastiricak napcam bilemiorum kunefem irmikli dondurmali pudingim:))))

kocişi kucaklar yatağa atarsın bir hamleylen...kafamçokkarıştı

canim benim napcam bilmiorum cig biseyler yiyemiorum salata meyva gibi hep atistirmalik galate grissini biskuvi kuruyemis gibi oluo bastiricak napcam bilemiorum kunefem irmikli dondurmali pudingim:))))

yoooook siz akıllanmassınız :umursamaz::mymeka:

yarın yesa geliyo saati kurar artık 10 da açılıyo banı:lepi:

Yaaaaa :kedi: Prensesim hiç mi düzelmedi midecin, yoğurt muz falan da olur belkim... miktarını iyi dengele bi de herşeyin boshayallersmile
kocişi kucaklar yatağa atarsın bir hamleylen...kafamçokkarıştı
:roflol: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…