ah canimm benimmm neden boyle istahim acik benim ilacin bitmesine az kaldi su an 75 mg iciorumda ama hala acik istahhh
sempatiksalakcinni guclubacismile:lepi: :hooray:süpersin işte bu canım hareketine göre tabi tek kol bekliycek şeker
3 hareket süper :)
bu yaza çok sıkı giricez kızlar yaaaa
Herkesin dibi düşücek sempatiksalakcinni
anca canım şimdi ilaç azalınca vücut tepki falan veriyor heraldeakannehir ohaoldumsmile
canimm sekerparemm kaymaklim benimm
bu arada midem ezilio ve bulaniooo o yuzden hep bastirmak icin biseyler yedim sanirim bunlarda beni sisirdii off offf
Ya canım benim sen sor bana ben sana özet geçerim :1hug: Yorma kendini, o gözleri ders kitapları bekliyor kaydirigubbakcemileKızlar var ya ders çalışamıyorum forumu takip etmekten yatıcam şimdi de yatamıyorum sonuna kadar okuycam :)
:kedi: Anladım canım, demek ki yiyecek tercihlerini ve miktarlarını gözden geçirmelisin cevizli kadayıfım (çok severim)canimm sekerparemm kaymaklim benimm
bu arada midem ezilio ve bulaniooo o yuzden hep bastirmak icin biseyler yedim sanirim bunlarda beni sisirdii off offf
kızlar başka biri yazmadan ben kaçıyorum valla yarın 6 buçukta kalkıcam
öpüyorum sizi sabah 9 da burdayımmm
sefiyom siziiii
kendinize iyi davranınnnnn
opuyorumnanaktan
kızlar başka biri yazmadan ben kaçıyorum valla yarın 6 buçukta kalkıcam
öpüyorum sizi sabah 9 da burdayımmm
sefiyom siziiii
kendinize iyi davranınnnnn
opuyorumnanaktan
ne hareketleri yapıosunuzz....hani hanii
Ya canım benim sen sor bana ben sana özet geçerim :1hug: Yorma kendini, o gözleri ders kitapları bekliyor kaydirigubbakcemile
:kedi: Anladım canım, demek ki yiyecek tercihlerini ve miktarlarını gözden geçirmelisin cevizli kadayıfım (çok severim)
:sm_cool::roflol:kol çalışıyoruz canım bir kol çalışırken öbürü sırasını bekliyor birde şınav çekiyorum tam güçlü safinaz olucamguclubacismile aklinialirimsmile bu gidişlelülülülülülü
kocişi kucaklar yatağa atarsın bir hamleylen...kafamçokkarıştı
canim benim napcam bilmiorum cig biseyler yiyemiorum salata meyva gibi hep atistirmalik galate grissini biskuvi kuruyemis gibi oluo bastiricak napcam bilemiorum kunefem irmikli dondurmali pudingim:))))
:roflol: :roflol: ayy koptum vallaaa:roflol: işte o zor çünküm oda çalışıyooookafamçokkarıştı
kırk bir fırın ekmek yemem lazım o iş içinsırnaşık şey
Yaaaaa :kedi:canim benim napcam bilmiorum cig biseyler yiyemiorum salata meyva gibi hep atistirmalik galate grissini biskuvi kuruyemis gibi oluo bastiricak napcam bilemiorum kunefem irmikli dondurmali pudingim:))))
:roflol: :lepi:kocişi kucaklar yatağa atarsın bir hamleylen...kafamçokkarıştı
yoooook siz akıllanmassınız :umursamaz::mymeka:
yarın yesa geliyo saati kurar artık 10 da açılıyo banı:lepi:
hehe göreyim seni....yerimseniben
benümkü belini bahane ediyu kucaklamıyu beni
Kızmasana yaw :ecrin_bebek: yemiyoz diye konuşmak da mı yasak :dilcikar:yoooook siz akıllanmassınız :umursamaz::mymeka:
yarın yesa geliyo saati kurar artık 10 da açılıyo banı:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?