hoşgeldiin:lepi:canlar ben geldim
sabah :
yagsız peynir , domates, satalık 2 dilim ekmek
aksam : havuçlu pılav ,mantar ve akdeniz salata
bugun ogle yemegi yiyemedim... birazdan pılates yapıcam
ben bu ara ogunleri bilemıyorum aralarda ne yemem gerektigi fln =(
hoşgeldiin:lepi:
livcim aralarda bi meyva yanına süt veyaa yoğurt çünkü daha zor acıkırsın o zaman zayıflamaya müthiş etkisi var
yarım dilim ekmek bir parça peynir
bu benim tercihim tabii
liv ara öğünlerde
1 elma 1 armut yani meyve yiyebilrsn..
yarım diyet bisküvi olur
yoğurt olur..
hoşbulduk balımolumunekankayizsmile midem küçüldügü için açlık pek hissetmıyorum ...bir de gun içinde cok fazla kahve tuketiyorum onun etkisi olabilir mı bilemıyorum
soyledigini mutlaka yapacagım cnm yogurt ya da meyve :lepi:
Ay kıyamam yaaa :roflol::roflol: öldüm burda gülmekten...
Gel hayatım hoşgeldin aramıza vermediğin kadar kilo verebilirsin burada sadece takip et ve uygular
Biz başka forumlara benzemeyiz zemuszemus
Yaban Mersini'nin Faydaları:
Anti kanserojen ve antioksidan özelliğine sahiptir
Kalp krizi riskini azaltır. Damar sertliği oluşumunu engeller
Kan şekeri ve kolestrolü düşürür
Adet kanamalarını düzenleyen bir meyve olarak tavsiye edilmiştir.
Bağırsak metabolizmasını düzenler
Yaprak ve kuru meyvelerinden yapılan çay ishal giderici olarak kullanılır
Göz yorgunluğu, miyopluk, katarakt, karasu (Glokom) ya karşı iyileştirici.
Şeker hastalığından kaynaklanan görme bozuklukları (Diyabetik retinopati) tedavisinde etkili.
Gece körlüğü, gece görüşünü artırıcı, kamaşma, retinayı güçlendirici
Kılcal damar çatlamalarını önleyici
Tavuk karası (retinitis pigmentosa) hastalığının ilerlemesini yavaşlatıcı
Kabızlık, bulantı, mide krampları, ülser önleyici
Kan şekerini düşürücü, iltihaplanma, kolajenin (collagen) stabilize edilmesi
Pıhtılaşmanın azaltılması, damar sertliği oluşumunun engellenmesi ve antioksidan etki
Varis, basur (hemoroid) 'e karşı iyileştirici.
Yaban Mersini'nin Kullanımı:
Yaban mersininden hergün bir-iki su bardağı kadar yemek gerekir. Likapa taze meyve olarak kullanılabildiği gibi kurutulmuş olarak ta kullanılabilir. Diğer yandan marmeladı da oldukça yaygın olarak tüketilmektedir. Aktarlardan elde edilen genelde kurutulmuş meyveler çay şeklinde demlenip içilebilmektedir.
Ayrıca meyve sularına katılan bir kokteyl tamamlayıcı olarak kullanıldığı da sık karşılaşılan bir durumdur.
H.b cnmopuyorumnanaktan çok düzensiz besleniyorum kola ve cipse bayılırım nerde zararlı şeyler var ben ordayım:mymeka: Düzenli yemek yeme alışkanlığım yokalsanaalsanasmile Spor yapmıyorum çok fazla selülitim var. Ama yeter artık dedimmyasakkelime Bugün hiç cips yemedim bu benim için çok büyük birşey sadece 1 bardak kola içtim. Cappucino içtim ama yanında ufak bi çikolata yedim. Abarttıklarım bunlar oldu sadece. Pilates yaptım. Birazdan 5 tibet hareketi yapıcam enerji vermesi için. Çok çbk kilo alıp veriyorum. Ama sporla kilo vermek şekle girmek istiyorum. Yaz da geliyor kesin forma girmem lazımmm:enbuyukkk:
Ben de alışverişe gidicem cilt kremleri alıcam yüz göz altı falan, geçen gün selülit sabununun yosunlusundan aldım mecitefendinin işe yarayacak gibi gözüküyor. kabak lifi tozluydu almadım, canımı acıtır bir de benim o vazgeçtim ondan. İkisini de bulabilirsin bence.
cnm evde top bantmış fln herşey var ebrunun tv8 videolarını indirip öyle yapıyorum sende öyle deneyebilirsin balımmmmmm
yaseminim hoşgeldin tatlım ...sencecim o vitamin nedir ne vitamini kullanıyorsun yani ?
hoşbuldum tatlım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?