50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiin:lepi:
livcim aralarda bi meyva yanına süt veyaa yoğurt çünkü daha zor acıkırsın o zaman zayıflamaya müthiş etkisi var
yarım dilim ekmek bir parça peynir
bu benim tercihim tabii

hoşgeldiin:lepi:
livcim aralarda bi meyva yanına süt veyaa yoğurt çünkü daha zor acıkırsın o zaman zayıflamaya müthiş etkisi var
yarım dilim ekmek bir parça peynir
bu benim tercihim tabii

hoşbulduk balımolumunekankayizsmile midem küçüldügü için açlık pek hissetmıyorum ...bir de gun içinde cok fazla kahve tuketiyorum onun etkisi olabilir mı bilemıyorum

soyledigini mutlaka yapacagım cnm yogurt ya da meyve :lepi:

kahveyi bende çok severim şekersize yeni alıştım türk kahvesinide neskafeyide şekersiz ama yemekten önce içince tok tuttuğu bi gerçek:lepi:
zaten selilüt yepıyor diye içmiyordum fazla bende başlıyorum artık içmeyesırnaşık şey

ben geldim ama herkesler gitmiş ben de yatayım bari sabah 5,30da kalkıcam çünkü

livcim platesi cd alıpta mı yapcaksın
bende yapmak cok istiyorum
bendede bel ince basenler varbilmiyorumkismile

Ay kıyamam yaaa :roflol::roflol: öldüm burda gülmekten...

Gel hayatım hoşgeldin aramıza vermediğin kadar kilo verebilirsin burada sadece takip et ve uygular

Biz başka forumlara benzemeyiz zemuszemus

H.b cnmopuyorumnanaktan çok düzensiz besleniyorum kola ve cipse bayılırım nerde zararlı şeyler var ben ordayım:mymeka: Düzenli yemek yeme alışkanlığım yokalsanaalsanasmile Spor yapmıyorum çok fazla selülitim var. Ama yeter artık dedimmyasakkelime Bugün hiç cips yemedim bu benim için çok büyük birşey sadece 1 bardak kola içtim. Cappucino içtim ama yanında ufak bi çikolata yedim. Abarttıklarım bunlar oldu sadece. Pilates yaptım. Birazdan 5 tibet hareketi yapıcam enerji vermesi için. Çok çbk kilo alıp veriyorum. Ama sporla kilo vermek şekle girmek istiyorum. Yaz da geliyor kesin forma girmem lazımmm:enbuyukkk:

Ceylancım eğer pilates yapmak istiyorsan illa dvdsini almaya gerek yok internette ebru şallının pilates videoları var ve indirebiliyosun. Ama onlarla uğraşamam dersen dvdsini indirebilirsin.

Kızlar günaydınnn

İnatla diyonuz ki git aşağıya mutfaktan yaban mersini çal :)sempatiksalakcinni

Karabiberim yavaş yavaş sağlam adımlarla vericez kiloları birden verince hoooop aynen geri

Senin bünyeni senden iyi bilen olamaz o yüzden bu dönemi vücudunu dineyerek geçirmelisin bence yani ne sana kilo aldırıyo vücut ne istiyo ne zmn spor yaptığında iyi geliyo vücuduna sabah mı akşam mı gibi ...

Ama abur cubur tüketimini azaltman lazım cnm çok zararlı cidden ben de çok tüketiyodum alıştım artık cnm çekmiyo arada yenir ama içinde ne katkılar var neler yapıyo karaciğerimize böbreğimize

O yüzden sağlık için uğraşıyoz di mi tatlımmmopuyorumnanaktan

Kızlar ben de dün neler yediğimi yazıyim da koçum yorumlasın bakim sempatiksalakcinni

07:00 1 incir 1 bardak ılık su

08:00 1 dilim ekmek
Peynir
Haşlanmış yumurta

09:30 1 neskafe şekersiz

10:30 2-3 leblebi, 2-3 badem, 2-3 fındık, 2-3 kuru kayısı
Yeşil çay

12:30 1 kepçe kuru fasulye
Yarım kase y.yağlı yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 kase atom yağsız az tuzlu

14:20 yeşil çay
3 adet çörekotlu etiform bisküvi

15:40 az light sütlü yarım avuç müsli

17:15 1 kase tarhana çorbası
2 kaşık kuru fasulye
1 kase marul salatası tuzsuz az yağlı
yarım kase y.yağlı yoğurt

19:00 - 19:45 tempolu yürüyüş

22:00 mate çayı

23:00 iç bacak 50 X 3 set
Mide 15 X 6 set
Alt karın 30 X 6 set
Alt karın 10 X 6 set

1,5-2 lt suyumu ve vitaminimi içtim :)

canım daha yaşın kaç ki senin o kremleri o güzel yüzüne sürüyorsun
bir zamanlar bende kullandım kremler falan yüzüm için ama bana fayda yerine zarar verdi
zaten tv de de duymuştum onların % 95 i hatta % 99 u çöp dedi bir cildiye o kremler için
benden söylemesi
söylemeden içim rahat etmedi canım beni yanlış anlama opuyorumnanaktan

cnm evde top bantmış fln herşey var ebrunun tv8 videolarını indirip öyle yapıyorum sende öyle deneyebilirsin balımmmmmm

yaseminim hoşgeldin tatlım ...sencecim o vitamin nedir ne vitamini kullanıyorsun yani ?

cnm evde top bantmış fln herşey var ebrunun tv8 videolarını indirip öyle yapıyorum sende öyle deneyebilirsin balımmmmmm

yaseminim hoşgeldin tatlım ...sencecim o vitamin nedir ne vitamini kullanıyorsun yani ?

hoşbuldum tatlım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…