50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm evde top bantmış fln herşey var ebrunun tv8 videolarını indirip öyle yapıyorum sende öyle deneyebilirsin balımmmmmm

yaseminim hoşgeldin tatlım ...sencecim o vitamin nedir ne vitamini kullanıyorsun yani ?

supradyn cnm çok faydasını gördüm beni dimdik ayakta tutuyo valla hiç uyuklama falan yok ki o kadar yorgun olduğum zamanlar oluyor...

Kızlar az önce tartıya çıktım kilomda değişme yok gibi gördüm belki 100-200 bişiy de almış olabilirim

Ah ben bu metabolizmayı napıyim yahuuu şakkıdı

gıcık etti beni ıyyyyyyyyyyyyyyyyy:umursamaz:

supradyn normal olanımı bende istiyorum almak geçende aklıma geldi benim b vitamini bazen yetersiz kalıyor

ben de benexol b12 kullanıyodum ama bunun içinde b12 de var + mineraller var valla süper işe yarıyo ben çok faydasını gördüm

ama en az 2-3 hafta düzenli kullandıktan sonra kendini gösteriyor tatlım

e yuh yani yav o kadar dikkat ediyosun hadi bende vermedim ama ful ihmal var bendeeyvahedigeldismile

ben de benexol b12 kullanıyodum ama bunun içinde b12 de var + mineraller var valla süper işe yarıyo ben çok faydasını gördüm

ama en az 2-3 hafta düzenli kullandıktan sonra kendini gösteriyor tatlım

evet başka eksiklikler var anlıyorum fazla uyumaya başladım yine:bbo:

sizinle de paylaşıyim az önce yaptığım şeyi ..

Soda içerken gazı kaçsın diye uğraşırken her bi yana sıçratıyodum sallarken :1ninca:

su şişemin içine koydum en son su ile karıştırdım işkence bitti hem yavaş yavaş içiyosun gün içinde daha faydalı olduğunu düşünüyorum

ne dersiniz?bayanssulusmile

ne zamandır sorucam niye gazını kaçırıyorsunuz ????CADIARZU

merhabalar
hemen sabah menümü paylaşayım
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 bardak şekersiz vişne suyu

öğlende simit ve yoğurt yiycem

bu aralar spor yada yürüyüş yapamıyorum

selam şekerler..... nbrsiziniz uzun bir aradan sonra geri geldim.... hafta sonu gezme ve misafir hazırılığıyla geçti.....düzn misafirim varsı sabahtan başladım koşturmaya bol salatalı hafif bir menü hazırladım.....saat 3 gibi onu yedik..... akşamda misafrim olduğu için yemek yemedik. gene aynı menüyü yedik.....

bu sabah 8 gibi kalaktım daha doğrusu kendimi yataktan kazıdım....sabah geç kaldığım için bir eşyler yiyemedim tostumu yaptım yanıma aldım.okula gelince bir kuru kayısı yarım keçiboynuzu 4-5 tane leblebi yedim anca.

saat 9.30 gibi tostumu yedim

saat 11 de bir elme 100 ml süt içtim

şimdede öğle yemeğimi yiyeceğim.patetesli havuçlu mor lahanalı salata. lahana sarması bibier dolması yiyecem.yanında ayran

benim bir arkadaşım bakırköyde zayıflama kliniğinde çalışıyor
arkadaşım bana bi yardım et dedim zayıflamam lazım hem de 10 kilo
her gün 1 maden suyu içeceksin dedi ama mens ( regl ) olduğun günler içmeyeceksin dedi ama şekersiz ve aromasız olanlardan taaammmıı

cnm gazlı içecek oluyo hem mideye zarar hem de acıktırıyo

verdiğin bilgi için teşekkür ederim sensecim

ayy sabahtan beridir o kadar yoğunum ki dönüpte yazı yazamadım e tabi ara mara hak getire

Valla bana sökmüyo hiçbişiy kafayı kırıcam metabolizmam da çalışıyo gayet tuvalete çıkma problemim de yok 1 saat önce yemek yedim şu an midem ne yediysem öğüttü yani metabozlima da çok yavaş değil diye tahmin ediyorum bu durumda

Niye veremiyorum acep?

Uyku olarak 7-8 saat uyuyorum

daha ne yapıcm acaba neyse yaa verdiğim kadar artık napıyim

annem de bööle benim aldık mı veremeyiz sadece kilo almamızı durdururuz

Bööle canımı çıkarmam lazım sporda ana o zmn hani bööle dil dışarda falan kalacak ancak o şeklide

en son ihtimal ööle yapıcam zati

sensewich uzulme canim;
ayni kaderi paylasiyporuz;

gerci ben bu haftanin 3 gunu hamur isi yedim.

sanirim kilo almadigima sukretmem lazim;
yarin sabah dananin kuyrugu kopar artik;

bu siki denetim haftasinda bile veremezsem yuh bana..
avelondan adam edenezse beni kimse edemez.

cmr-paz-pzt duzenli spor yaptim;
bugun de yapicam az da olsa..

ama bakalim sonuc ne olacak

bu sabah:
09.00 kahvalti
1 dilim kepek ekmegi,
3 fincan bitki cayi
1 light karper
maydonız, dere otu,
peynir
1 tatli kasigi bal

(Allah ne verdiyse goturmusum yine)

ara1 saat 11.00
1 muz

ara2 saat 13.00
1 fincan sekersiz nescafe
1 acibadem kurabiyesi

ogle icin ne yesem acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…