cnm evde top bantmış fln herşey var ebrunun tv8 videolarını indirip öyle yapıyorum sende öyle deneyebilirsin balımmmmmm
yaseminim hoşgeldin tatlım ...sencecim o vitamin nedir ne vitamini kullanıyorsun yani ?
tam bizi anlatıyorsırnaşık şey
bu yoruma kızlar beni tifter burdasempatiksalakcinni
supradyn normal olanımı bende istiyorum almak geçende aklıma geldi benim b vitamini bazen yetersiz kalıyorsupradyn cnm çok faydasını gördüm beni dimdik ayakta tutuyo valla hiç uyuklama falan yok ki o kadar yorgun olduğum zamanlar oluyor...
a.s :roflol: :roflol:şişman leslie gibi acaba kadın walk at home a başladığında böyle miydi???
sempatiksalakcinni
supradyn normal olanımı bende istiyorum almak geçende aklıma geldi benim b vitamini bazen yetersiz kalıyor
Kızlar az önce tartıya çıktım kilomda değişme yok gibi gördüm belki 100-200 bişiy de almış olabilirim
Ah ben bu metabolizmayı napıyim yahuuu şakkıdı
gıcık etti beni ıyyyyyyyyyyyyyyyyy:umursamaz:
ben de benexol b12 kullanıyodum ama bunun içinde b12 de var + mineraller var valla süper işe yarıyo ben çok faydasını gördüm
ama en az 2-3 hafta düzenli kullandıktan sonra kendini gösteriyor tatlım
sizinle de paylaşıyim az önce yaptığım şeyi ..
Soda içerken gazı kaçsın diye uğraşırken her bi yana sıçratıyodum sallarken :1ninca:
su şişemin içine koydum en son su ile karıştırdım işkence bitti hem yavaş yavaş içiyosun gün içinde daha faydalı olduğunu düşünüyorum
ne dersiniz?bayanssulusmile
ne zamandır sorucam niye gazını kaçırıyorsunuz ????CADIARZU
cnm gazlı içecek oluyo hem mideye zarar hem de acıktırıyo
sizinle de paylaşıyim az önce yaptığım şeyi ..
Soda içerken gazı kaçsın diye uğraşırken her bi yana sıçratıyodum sallarken :1ninca:
su şişemin içine koydum en son su ile karıştırdım işkence bitti hem yavaş yavaş içiyosun gün içinde daha faydalı olduğunu düşünüyorum
ne dersiniz?bayanssulusmile
cnm gazlı içecek oluyo hem mideye zarar hem de acıktırıyo
benim bir arkadaşım bakırköyde zayıflama kliniğinde çalışıyor
arkadaşım bana bi yardım et dedim zayıflamam lazım hem de 10 kilo
her gün 1 maden suyu içeceksin dedi ama mens ( regl ) olduğun günler içmeyeceksin dedi ama şekersiz ve aromasız olanlardan taaammmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?