50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya da durun once ben anlatıyım

persembe cuma cok fena gectı arkadasımda oldugum ıcın sonrası onu telafı etmekle gectı valla kılo veremedım o kesın de almamıs olayım ınsallah :)

o cok fena gunlerın ardından telafı etmek adına yuzde yuz detox yaptım anlatıyım hemen

sabah kalktım bol yesıllık yumurta salatası (yagsız tuzsuz) falan fılan kahvaltı yaptım sonra

yagsız yogurttan 1.5 lıtreden bıraz daha fazla ayranımı yaptım ıcıne 4 kasık bulgur, nohut, mercımek kattım bı de 2 salatalık rendeledım

1-saat tam 12 de ılk kasemı yedım
2-2 saat arayla yıne yedım bu corbaları
3- ancak saat 5te bı halsızlık yorgunluk uyku bastırdı bıraz carptı dedım dedım yatayım bıraz 6bucuk gıbı kalktım yıne yedım ama o kırgınlık halsızlık boyle yere cökecekmiş gibi bi hal var uzerımde :)) o yuzden kucuk bı sey yedım adını bılmıyorum tatlı bı sey ama o bıraz kendıme getırdı :))

sonra yıne yedım bu corbadan en son 9da yedım sanırım bı de meyve serbestmıydı bılmıyorum ama portakal ve elmada yedım

yapacaklara duyuru bıraz carpabılır :)))

ama tadı falan pek guzel valla herkeslere tavsıye hatta 15ınden once yıne yapmak ısteyen varsa ben varım bırıyle yapabılırım bı tane daha :)) haftada 1 den bı sey olmaz sanırım :)

peppercıgım korkma canım burası bahar valla tam pıknık havası soylemesı ayıp:)

kilolular ayda 2 , zayiflar 1 defa yapsin yaziyordu..

su anda ogle yemegimi yiyorum kizlar;

kirmizi lahanayi az aycicek yaginda kavurup yogut doktum ustune,
1 dilim kepek ekmegi ile onu yiyorum.

avelon nerdesin;
yaptigim diyetleri sporlari okuyor musun???
aferinim nerde

)

yesaa hosgeldin;
detokstan sonra tartildin mi??

kilolular ayda 2 , zayiflar 1 defa yapsin yaziyordu..

ayda 1 mı yaa ben onu haftada bır sanmıstım tuh alsanaalsanasmile

hosbulduk canım benım zemuszemus

canım o cok felakat gunlerın ertesınde tartıldım yıne 51.8 falan cıkardı tartı (tartı cıkardı haa ben cıkmadım sempatiksalakcinni ) sonra detoxdan sonra normale dondum yıne 49.9 muydu 50mıydı tam hatırlayamadım boshayallersmile yanı o 2 gunun telafısı oldu o yonden guzel oldu da son kılomdan bı sey gıtmedı takıldı sanırım benım kılom da daha zor gıdecek gıbı guclubacismile

yok canım pıknık falan zor sacıma ısıtılmıs halıs mulıs zeytınyagı surdum :))) onu beklıyorum :))

bu arada ben eskılerı neyım de okumadım bı seyler var mı bılmem gereken soyle tatlı tarıfı falan :)))

yesa canim;
senin kilon cok cabuk degisiyor neden acaba ????

ben hamur islerini goturdugum o 3 gunde de ; ac gezdigim son 3 gunde de hep ayni kilo cikiyorum yaaa

(ama tuvalete cikamadigim zaman 700-800 gr fazla cikiyorum soylemesi ayip)

bu hafta hergun tartildim;
bi 100 gr oynadi sadecee

ben de ders calistigimdan fazla giremiyorum; girdigimde de eskilerin tumunu okuyamiyorum canim;

sadece avelonun yorumlarina bakip; raporumu verip cikiyorum..

simdi ogle yemegi molasindayim da biraz takilabildim.

tatli tarifi var ben de muthis;

balli yogurt..

(hem hafif hem tatli isteginizi giderir )

;-))

Allah Allah degısıkmıs canım yaa benım valla o ıkı- uc gun dıkkat etmedıgım gunlerde (benım dıkkat etmemem bayaa kotu bu arada) 52 bıle gordugum oluyor ama sonra dıkkat edınce en az ındıgım kılom da 49.7 valla pek oynuyor benımkı de neden acaba ama genelde gordugum kılo ya tam 50 ya da 50 kusur 50.4 falan o yuzden soranlara 50-51 dıyorum da sen o kadar varmısın dıolar :)))

bı de Allaha sukur ben hergun tuvalete cıkabılıyorum yanı her gun her gun de acaıp degıl mı bu kadar cok olması yanı bı derdım yok olsun tabıı ıyıdır hıc cıkamamaktan falan daha ıyı de sankı bu da cokmus gıbıme gelıyor (muhabettıme kurban nası ozlemısım :))

canım valla hem balı severım hem de yogurdu (sutun ıcıne bal konulmazmıs derler yogurt ıcınde aynısı gecerlı mı acaba) sana zahmet bı yaz bı canım yapayım olmazsa :) ya da anneme yaptırayaım :)=)

Yesacım hoşgeldin opuyorumnanaktan Şükür kavuşturana olumunekankayizsmile

ayy aveloncum sorma yaaa kaydirigubbakcemile5 ama bu seferde bılg bozuldu yaa bendekı sansa zaten su an baska bı yerden gırıyorum umarım yapılırdı bılg cabucak gırebılırım ya

valla yonetıcılerle (benı banlayan sayın edıtorlerle, yonetıcılerle) konusup kılo vermeyene 1 hafta yasak getıreceksın var yaaa mıllet nasıl kılo verır o zaman := ) sırf uzak kalmamak ıcın :))

hergun tuvalete cikman bence cok iyi.

kilon bu kadar gunluk degisemez ama;

sanirim abarttigin zamanlarda cok fazla tuzlu seyler yiyorsun da vucudun su tutuyor..

ben abartsam bile yine bitki caylarimi iciyorum; mydonozumu yiyorum hergun, ondan su tutmuyorumdur belki.

ama iste ben de tuvalete cikmazam biraz fazla cikiyorum tartida; genelde de salilari stresten cikamayip, carsamba kilo bildirimnde fazla cikiyor kilom :-(((((((((((

ayy aveloncum sorma yaaa kaydirigubbakcemile5 ama bu seferde bılg bozuldu yaa bendekı sansa zaten su an baska bı yerden gırıyorum umarım yapılırdı bılg cabucak gırebılırım ya
Ay cidden mi mafoldumben Ya birileri sana komplo kuruyo olmasın CADIARZU Bu hafta koçtum ama senle uğraşamayınca bişiler yarım kaldı sanki aklinialirimsmile Şeniz

Son düzenleme:
canım valla hem balı severım hem de yogurdu (sutun ıcıne bal konulmazmıs derler yogurt ıcınde aynısı gecerlı mı acaba) sana zahmet bı yaz bı canım yapayım olmazsa :) ya da anneme yaptırayaım :)=)

ben tv de gormustum;
ygortla bali yiyce cirpip buzdolabina koyuyorsun;
dolapta yogurt kabariyor; boyle krem santi kivamina geliyor; pratik bir tatli..

ayyyy canım benım yaa nasıl demıssın son cumlende oylee aman bı seyın kalmadı senınde gıder gıder Allahın ıznıynen :))

sanırım haklısın canım benım vucudun su tutması ıle ılgılı bı sey demek kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…