yapacaklara duyuru bıraz carpabılır :)))
ama tadı falan pek guzel valla herkeslere tavsıye hatta 15ınden once yıne yapmak ısteyen varsa ben varım bırıyle yapabılırım bı tane daha :)) haftada 1 den bı sey olmaz sanırım :)
peppercıgım korkma canım burası bahar valla tam pıknık havası soylemesı ayıp:)
yesaa hosgeldin;
detokstan sonra tartildin mi??
kilolular ayda 2 , zayiflar 1 defa yapsin yaziyordu..
Yesacım hoşgeldin opuyorumnanaktan Şükür kavuşturana olumunekankayizsmile
Allah Allah degısıkmıs canım yaa benım valla o ıkı- uc gun dıkkat etmedıgım gunlerde (benım dıkkat etmemem bayaa kotu bu arada) 52 bıle gordugum oluyor ama sonra dıkkat edınce en az ındıgım kılom da 49.7 valla pek oynuyor benımkı de neden acaba ama genelde gordugum kılo ya tam 50 ya da 50 kusur 50.4 falan o yuzden soranlara 50-51 dıyorum da sen o kadar varmısın dıolar :)))
bı de Allaha sukur ben hergun tuvalete cıkabılıyorum yanı her gun her gun de acaıp degıl mı bu kadar cok olması yanı bı derdım yok olsun tabıı ıyıdır hıc cıkamamaktan falan daha ıyı de sankı bu da cokmus gıbıme gelıyor (muhabettıme kurban nası ozlemısım :))
Ay cidden mi mafoldumben Ya birileri sana komplo kuruyo olmasın CADIARZU Bu hafta koçtum ama senle uğraşamayınca bişiler yarım kaldı sanki aklinialirimsmile Şenizayy aveloncum sorma yaaa kaydirigubbakcemile5 ama bu seferde bılg bozuldu yaa bendekı sansa zaten su an baska bı yerden gırıyorum umarım yapılırdı bılg cabucak gırebılırım ya
canım valla hem balı severım hem de yogurdu (sutun ıcıne bal konulmazmıs derler yogurt ıcınde aynısı gecerlı mı acaba) sana zahmet bı yaz bı canım yapayım olmazsa :) ya da anneme yaptırayaım :)=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?