50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sensecim daha dikkatli inceledim menünü tekrardan gerçekten süper beslenmişsin Sporun da tam. olumunekankayizsmile Böyle devam et canım kaydirigubbakcemile5

aveloncummmm kilo verdir banaaaaaaaaaaaaaaa

köpeeeeen oliim laelaelaelaelae ne dersen yapıcam söz

Ceylancım eğer pilates yapmak istiyorsan illa dvdsini almaya gerek yok internette ebru şallının pilates videoları var ve indirebiliyosun. Ama onlarla uğraşamam dersen dvdsini indirebilirsin.

canım ebru şallı yanlış yaptıryo diolarda ondan cekindim

kısalr form bisküvilerle ilgili bişiy demediniz...

sekerim ben de huy oldu,
her aldigim paketin hemen uzerindeki kalori degerlerine bkiyorum;
sut, meyvesuyu, biskuvi ne olursa;

genelde deherler 100 gr ya da 100 ml icin verilir; sen ne kadar tuketeceksen ona gore hesaplama yapman gerekir.

mesela bakiyorum 1 paket biskuvi atiyorum 100 gr; icinde 4 ad. biskuv,i var; tanesi 25 gr.
100 gri, 200 kalori ise 1 ad. biskuvi 50 kaloridirrr

sen de boyle yap canim;

yiyecegin miktar 100 kaloriyi gecmesinnn

optumm:ecrin_bebek:

yasemn haklisin canim;
her yiyecek herkese iyi gelmezmis;

o testleri ben de duymustum ama fiyati 100 euro falanmis;

vucuduna neyin klo aldirip neyin yaramadigini ogreniyormussun;

mesela bana cikolatali pasta kilo verdiriyormus ciksa; ne guzle olurduu

canım ebru şallı yanlış yaptıryo diolarda ondan cekindim

ben 2,5 aydir yapiyordum beru salliyla

(2 haftadir yapamiyorum, camasir sepetini kaldirinca belimi agrittim o yuzden)

bence tane tane cok guzel anlatiyor her hareketi..

su anda da hulya avsari calistiracakmis diyorlar; derilerindeki sarkmalari yokedecekmisss

kizlar ust bacaklari inceltmek icin ne tur egzersizler biliyorsunuz;

ozellikle ust on bacagim cok kasli ve kalin benim :-((

sanki spor yaptikca da daha da kaslaniyor.

kızlar ben çok kötü şeyler yaptııım,2 gündür spor yapmıyorum zaten,sürekli dışarıdayım ,hasta psikolojisinden çıkmak için kendimi dışarı attım.arkadaşlarla gezdim tozdum. neler neler yedim, anlatamam,kilom sabit çıkarsa şaşırmam.

yürümekten şekerim yürümekten...sinemaya gttm de bugün...ordan oraya ordan oraya gtcm derken..:gitme:
Geçmiş olsun cadıcım a.s.
Chemescim kendine geldiysen çok sevindim, önemli olan buydu zaten kaydirigubbakcemile5 2 günden bişi olmaz. Hemen telafi edersin sen :lepi:

Yasemincim bugün benim de sağ baldırım ağrıyo.. sanki kaslar kısalmış da bacağımı tam açamıyorum. 2 gündür spor yapmıyordum halbuki

selaamm ben geldm....şiş ayaklı bir sinemazede olarak...

nassnız bakalm

sendemi cadıcım geçmiş olsun bilmiyorumkismile

Yasemincim bugün benim de sağ baldırım ağrıyo.. sanki kaslar kısalmış da bacağımı tam açamıyorum. 2 gündür spor yapmıyordum halbuki

yaa hayret bişeyyy niye acaba :uhmfff nasıl bir hafta bu:1shok:
geçmiş olsun canım:teselli:

selam kızlar..bende şu an 59 kiloyum...bu kiloya çıkmama kullandığım ilaçlar sebep oldu...aslında öyle kolay kilo alan biri değilimdir...herneyse cuma günü spor salonunda spora başladım...aletli çalışıyorum...dün ikinci günümdü....pztsi ,çarşamba ve cumaları gidicem...bir an önce eski formuma kavuşmak istiyorummmafoldumben

gitmediğim günlerde de evde egzersiz yapıcam...şu ilaçlarıda bir bıraksam tamamdır...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…