Sensecim daha dikkatli inceledim menünü tekrardan gerçekten süper beslenmişsinSporun da tam. olumunekankayizsmile Böyle devam et canım kaydirigubbakcemile5
Ceylancım eğer pilates yapmak istiyorsan illa dvdsini almaya gerek yok internette ebru şallının pilates videoları var ve indirebiliyosun. Ama onlarla uğraşamam dersen dvdsini indirebilirsin.
Sensecim canım benim, ayıpsın. Senin vücut ölçülerin kaçtı canım?aveloncummmm kilo verdir banaaaaaaaaaaaaaaa
köpeeeeen oliim laelaelaelaelae ne dersen yapıcam söz
kısalr form bisküvilerle ilgili bişiy demediniz...
canım ebru şallı yanlış yaptıryo diolarda ondan cekindim
selaamm ben geldm....şiş ayaklı bir sinemazede olarak...
nassnız bakalm
hayrola canım ne oldu,niye şişti ayağın?
Geçmiş olsun cadıcım a.s.yürümekten şekerim yürümekten...sinemaya gttm de bugün...ordan oraya ordan oraya gtcm derken..:gitme:
Chemescim kendine geldiysen çok sevindim, önemli olan buydu zaten kaydirigubbakcemile5 2 günden bişi olmaz. Hemen telafi edersin sen :lepi:kızlar ben çok kötü şeyler yaptııım,2 gündür spor yapmıyorum zaten,sürekli dışarıdayım ,hasta psikolojisinden çıkmak için kendimi dışarı attım.arkadaşlarla gezdim tozdum. neler neler yedim, anlatamam,kilom sabit çıkarsa şaşırmam.
Şimdi uyursan gece uyumazsın ama canım... Biraz daha dayan, bugün erken yat benceteşekkrler avelonum..ama ayakta uyuyorum yaa..sanırım uyumalıyım...
selaamm ben geldm....şiş ayaklı bir sinemazede olarak...
nassnız bakalm
Yasemincim bugün benim de sağ baldırım ağrıyo.. sanki kaslar kısalmış da bacağımı tam açamıyorum. 2 gündür spor yapmıyordum halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?