50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay cidden mi mafoldumben Ya birileri sana komplo kuruyo olmasın CADIARZU Bu hafta o koçtum ama senle uğraşamayınca bişiler yarım kaldı sanki aklinialirimsmile Şeniz

valla yaa dusunmuyor degılım haaaklinialirimsmile valla canım goremedım ya koclugunu yanarım da ona yanarım sempatiksalakcinni valla pek ozledım herkesle ugrasmayı ozellıkle yasemcıgımle naptı kacamak neyım yaptıysa verseydın cezayı sole 3 5 katı kadar kaydirigubbakcemile

ben tv de gormustum;
ygortla bali yiyce cirpip buzdolabina koyuyorsun;
dolapta yogurt kabariyor; boyle krem santi kivamina geliyor; pratik bir tatli..

aaa bu kadar mı cok ıyıymıs yaa yapayım eve gecınce zemuszemus

bakalım bi dahakine onnardan alayım barii...:hulya:
tenk yu canım benemmmlülülülülülü

slm canlarım kesın donus yaptım ama bu seferde evdekı bılgısayar bozuldu yaa aksılıge bak :))
ee naptınız bakalım bu sure zarfında anlatın bı :=)

herkese merhaba canlarım,dün giremedim ve eve gelir gelmez kendimi buraya attım.Nasıl bağımlılık yapmışsınız ama yaaa:1hug: Herkes iyidir umarım yasemincim sanırım hafif bi sakatlık olmuş yanlış okumadıysam canım geçmiş olsunopuyorumnanaktan

Sevgili Cadım activiayı tavsiye ediyorum,ben hergün 1 tane yiyorum. hem tatlı ihtiyacını gideriyor hemde yoğurttan alman gereken vitaminleri alıyosun.

Prensescim yaban mersini hakkında verdiğin bilgiye teşekkür ederim,dolapta kurutulmuşu duruyordu ve inan hiç aklıma gelmiyordu yemek.Arada atıştırabilirim çerez niyetine madem kalorisi çoook azkaydirigubbakcemile5

Yesacım hoşgeldin güzelim,hem evine hem aramıza kesin dönüş yaptın sanırım artıkopuyorumnanaktan

Eveeet sıra geldi sevgili koçuma hesap vermeyekaydirigubbakcemile3
Sabah kepekli sandviç ve çay
arada neskafe
öğleyin yarım tabak pilav ve yarım tabak türlü yemeği
arada 1 activia yoğurt
akşam 1 kase çorba ve yarım tabak yoğurtlu ot kavurması yicem

canım zaten 250 gr oynadıktan sonra alarm zillerinin çalması gerkiyormuş 100 gr normal

kısalr form bisküvilerle ilgili bişiy demediniz...

light diye form diye hiç birşeyi abartamamak lazım gün içinde 1 paket fazla olmaz sanırım kalorisine bakmayı deneyebilirsin.

Kızlar eskilere çok hızlı baktım, kaçırdığım olduysa kusura bakmayıverin gari :))

avelon

20 dk 1 mile brisk walk
+ 7 dk stretch yaptim
Peppercim, süpersin. Şu ders zamanı bile spor yapıyorsun ya... Ne diyeyim alkisalkisalkis a.s. Yaseminle ben iyice boşladık sporu :tomato:
(( bakalım kuzum yaaa valla ne yöntem varsa hepsini denedim anneme bile fenalık geldi rahatsızsan liposakşın yaptıralım göbeğini diyo o kadar yani :)sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: olumunekankayizsmile Sensecim senin menüne de baktım, önceki günü telafi etmişsin. Bi de şey düşündüm canım. Sen kilo veremiyon ya, araların miktarını mı azaltsan napsan CADIARZU
haziranda başladım canım 67 ile ekimde 58 59 arasıydımopuyorumnanaktan

kasımda cozuttum 62 e vurdum hala o cozutmanın acısını çekerimsenağlama
cozutmamın sebebi diyettir:umursamaz:
Kız sen dombili miydin bi zamanlar kaydirigubbakcemile3

ya da durun once ben anlatıyım
persembe cuma cok fena gectı arkadasımda oldugum ıcın sonrası onu telafı etmekle gectı valla kılo veremedım o kesın de almamıs olayım ınsallah :)
Detoxla falan beni kandıramazsın :mymeka: Kız ne öyle al ver al ver, vücudun çatlak dolacak sonunda. Obursun sen, ben anladım klava: Spordan haber ver bakayım alsanaalsanasmile
su anda ogle yemegimi yiyorum kizlar;
kirmizi lahanayi az aycicek yaginda kavurup yogut doktum ustune,
1 dilim kepek ekmegi ile onu yiyorum.
avelon nerdesin;
yaptigim diyetleri sporlari okuyor musun???
aferinim nerde
)
Okudum canım okudum... Artık sana koçluk yapmayacam, seni örnek almak lazım Şeniz opuyorumnanaktan
Cimcimem benim ya.. kendini de pek bi beğenirmiş Şeniz Canım ben de senin gibiyim, bazen gün 1 defayı da geçiyor ayıptır söylemesi :kedi:
Canım geçen gün gece gece 32 gr tadella yedi boshayallersmile Spor cezası verdiydim, uygulamadı. Sana havale ediyorum kaydirigubbakcemile3

yesacım gelmiş hoşgelmiş
sensiz diyetin tadı yok vallahi.
pazar günü misafirim vardı ben de biraz abarttım diyim de sevin bari

bu arada ben eskılerı neyım de okumadım bı seyler var mı bılmem gereken soyle tatlı tarıfı falan :)))

Buradaki ustalardan aldığım harika tarifleri verirdim size ama burada olmaz:)

ben yemeklerin içindeyim yaaaaaaaaaaaaa

Gözümün önünden açık büfe tatlı arabası geçiyo içinde ne ararsan var

Öyle mi yapsam ki aveloncum ben hayatta duramam ama aklım orada olur hep

ya da öğünde çok yemem lazım o da beni çok sıkıyo sonrasında ...

napmalı???

valla eski diyetlerim vardı benim :))))) ölesiye anca onlarla veriyodum ki onlarla bile 47 nin altına düştüğüm görülmemiştir :))))))))))

Afiyet olsun gripincim, senin menün de güzel ama spordan hiç bahsetmemişsin :mymeka:

Sensecim daha dikkatli inceledim menünü tekrardan gerçekten süper beslenmişsin Sporun da tam. olumunekankayizsmile Böyle devam et canım kaydirigubbakcemile5

:bbo: yandımeyvahedigeldismile

saat 2.30 da bir elma yedim 100 ml süt içtim
saat 4.30 da koca bir tabak ıspanak yemeği yoğurt ve salata yedim

spor olarak okul çıkışunda 30 saat yürüdüm 6.30 gibide evdeki sporuma başlıcam...

canikom yarın yürüyüşlere başlıyorum o nedenle bugün güç topluyorumguclubacismile
Aay süpersin valla, çok sevindim kaydirigubbakcemile5 Çok abartmadan başla ki çabuk sıkılmayasın olumunekankayizsmile
:bbo: yandımeyvahedigeldismile
Listeme yazdım dediydim naniknanik

Kızlar ben yemek yiyem biraz. Öptüüüüm.

yesacım hoşgeldin bu arada............zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…