50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa hayret bişeyyy niye acaba :uhmfff nasıl bir hafta bu:1shok:
geçmiş olsun canım:teselli:
Avatarına bakmaya doyamıyorum canım ya, ne güzel bişidir bu opuyorumnanaktan
Bu hafta garip cidden, nasıl böyle olduğunu anlamadım bi de bacağımın. Zaten bundan sonra bi gün yaptığım bi hareketi ertesi gün yapmıcam. Şey bi de canım. Diz kapağının biraz üstü hizasında bacağımın arkasın bazen morluk oluyor sonra geçiyor. Varis başlangıcı gibi bişi. Bu konuda bilgin var mı?
Hoşgeldin mavipatikler a.s., umarım ciddi bi rahatsızlığın yoktur ilaç kullanmanı gerektiren

varis konusunda bir bilgim yok canım damar binişmesi olabilirmi acep :uhm:
morluk damardamı yoksa çarpma tipimi??
Çarpma tipi canım, eskiden de olduğundan çarpmaktan dolayı olmadığını biliyorum ama. Bacak bacak üstüne atmaktan da oluyor diye biliyorum. Masaj falan iyi geliyor. Belki bilmediğim bişi vardır diye sana da soram dedim. ılerde çok dikkat etmem lazım, varis çok çirkin bişi boshayallersmile

Buarada canım, tarçın kabızlığa iyi geliyormuş. (annem tarçın çubuğuyla yasemin almış bugün, ikisini de çok severim kaydirigubbakcemile3)

Bi de kız sen mesaj arasına mesaj yazıyorsun ya, az evvel gördüm eski yazını, sen o halinin fotolarını da mı koydun bi de utanmadan Şeniz

yanlız spor varise iyi gelirmiş eşimde var hemde çok bilmiyorumkismilespor yaptığı günler rahatlıyor
tarçını bende severim yaparım bende sık sıky:içelim:
yaa mesaj olayını nasıl yapıyorum bende bilmiyorumlaelaelaelaelae
fotoları sen gelmeden önce koymuştum tatlım zaten bi tane varsırnaşık şey

Evet canım, spor da iyi geliyor. O mesaj olayı sana has bişi, renkli yaz bari cimcime Şeniz

Mesir macunu çok kalorilidir dimi kızlar? Bilen var mı? Ben çok seviyorum da

Sensecim canım benim, ayıpsın. Senin vücut ölçülerin kaçtı canım?

cnm kalça göğüs 89-92 ama beli ve göbeği hiç sorma 77 ve 85 belim incelmiyo en ince 67 gördüm zafiyet geçiriyodum o kadar yani ama bunlardan azdır 2 hafta falan oluyo ölçüleri alalı

cnm benim hep bel ve göbekte toplanıyo malesef ama napalım görünüş iyi olsun yeter diyorum artık

züüüüüüürt tesellisi :umursamaz:

kizlar ust bacaklari inceltmek icin ne tur egzersizler biliyorsunuz;

ozellikle ust on bacagim cok kasli ve kalin benim :-((

sanki spor yaptikca da daha da kaslaniyor.

1. bol bol yürüyüş

2. sırt üstü yatıyosun bacaklarını doksan derece dizlerden çat diye kırıyosun sonra birini uzatıp diğerini çekiyosun 30 adet 1 set şeklinde

3. sandalyeye tutunarak bir bacağını yanlara indirip kaldırıyosun en az 20 kere 1 set

4. sırt üstü yatıyosun ayaklarının tabanlarını birbirini yapıştırıp iyice kendine çekiyosun dizlerden kırık oluyo bacaklar aşağı doğru sallandırıp yaylandırıyosun

bildiklerim bunlar şimdilik

düzenli yaparsan 2 haftada değişimi görürsün tatlım

Aaa sensecim gelmiş opuyorumnanaktan Senin bi tek göbiş varmış canım.. yoğurt özellikle göbişe etkili diyorlar ya o yüzden bol bol yoğurt yemeli.. Bi de spor tabi kaydirigubbakcemile2 Senin body forum u dün inceleme fırsatı buldum süper site cidden. Ama incelerken biz de gelişmeyelim (şişmektn bahsediyom) sakın diye korkmadım da değil bayanssulusmile

sempatiksalakcinni
Yasemincim bugün benim de sağ baldırım ağrıyo.. sanki kaslar kısalmış da bacağımı tam açamıyorum. 2 gündür spor yapmıyordum halbuki

cnm esneme hareketi yap bence anca o açar ben de yapıcam birazdan pazar günkü ev taşımadan kalan et kırıkları halen bacaklarımda merdiven inemiyorum topallaya topallaya görmeniz lazım halimi :)

Haklısın canım, ama dün sadece esnemiştim zaten Bu durum acep üşütmeden kaynaklanır mı?:uhm:

sırtında ağrı varsa üşütmeden olur cnm diğer taraflardaki değil bence..
Annadım bilgin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 Zaten artık dediğin gibi vücudu dinlendire dinlendire spor programı yapacağım.

Eee yarın tartı günü, kimseden çıt çıkmıyor aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…