Annadım bilgin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 Zaten artık dediğin gibi vücudu dinlendire dinlendire spor programı yapacağım.
Eee yarın tartı günü, kimseden çıt çıkmıyor aklinialirimsmile
O Y... cimcimesi bizden uzakta çok şeyler yemiş sanırsam boshayallersmile Bugün tartıda kaç çıktığını yazmıştı.Ben kesin kilo aldım da ... diğerlerini bilemem özellikle gizli gizli detoks yapanları söölemiyorum bile ismi Y ile başlıyoalsanaalsanasmile
Karabiberim yavaş yavaş sağlam adımlarla vericez kiloları birden verince hoooop aynen geri
Senin bünyeni senden iyi bilen olamaz o yüzden bu dönemi vücudunu dineyerek geçirmelisin bence yani ne sana kilo aldırıyo vücut ne istiyo ne zmn spor yaptığında iyi geliyo vücuduna sabah mı akşam mı gibi ...
Ama abur cubur tüketimini azaltman lazım cnm çok zararlı cidden ben de çok tüketiyodum alıştım artık cnm çekmiyo arada yenir ama içinde ne katkılar var neler yapıyo karaciğerimize böbreğimize
O yüzden sağlık için uğraşıyoz di mi tatlımmmopuyorumnanaktan
Aaa niye berbat olasın, o kadar kiloyu herkes senin gibin taşıyamaz Şeniz İyi seyirler canım. Öptüüüm. opuyorumnanaktan
:1ninca:
ydin di mi yedin hain seni
Kız avatarına ayrı mesajına ayrı gülüyorum, şeker kız seni gidi Şeniz Bayram şekeri ha :roflol: Bugün nette araştırırken gördüm canım, sigarı bırakmak için tarçın çubuğu kullanıyorlarmış. Şekli sigara gibi ya boshayallersmileselllaaaaaam canım benim özelini aldımmm
bi araşunu bırakmıştım avunmak için bayram şekerine sarmıştım :ecrin_bebek:
birde kıştıı 73 ü gördüüüm amaaa çoooook olduu 5 sene falan
bide oğlum 6 aylıktı 75 e çıkmıştım
amaaaa oğlumun 1 yaş gününde aylardan temmuz 57 yi en son o zaman görmüştm kaydirigubbakcemilebidaha nasip olmadı:sinifsinif:
şaka bir yana gerçekten çok korkuyorum o kilolara bir daha gelirim diyeÇok üzgünüm çoookKız avatarına ayrı mesajına ayrı gülüyorum, şeker kız seni gidi Şeniz Bayram şekeri ha :roflol: Bugün nette araştırırken gördüm canım, sigarı bırakmak için tarçın çubuğu kullanıyorlarmış. Şekli sigara gibi ya boshayallersmile
Canım ben de hep 50 lerde dolanınca 60 lı kilolar imkansız gelirdi. Ama sonra anladım ki imkansız diye bi kilo yokmuş ohaoldumsmile
Kız sen 6 ayda 18 kilo mu verdin, yeni farkettim :1shok:
Hoşgeldin canım, o zaman senden korkalım bi kaç gün eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3heeyy kalabalık...çok duygusal bi muayyen gün hatunu geldi...
Ne tür dans ediyordun yasemincim sositososito Bol baharat atınca ne oluyo ki???
Buradaki ustalardan aldığım harika tarifleri verirdim size ama burada olmaz:)
ben yemeklerin içindeyim yaaaaaaaaaaaaa
Gözümün önünden açık büfe tatlı arabası geçiyo içinde ne ararsan var
Annadım bilgin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 Zaten artık dediğin gibi vücudu dinlendire dinlendire spor programı yapacağım.
Eee yarın tartı günü, kimseden çıt çıkmıyor aklinialirimsmile
Trufcum kızın nasıl, daha iyi mi???
selllaaaaaam canım benim özelini aldımmm
bi araşunu bırakmıştım avunmak için bayram şekerine sarmıştım :ecrin_bebek:
birde kıştıı 73 ü gördüüüm amaaa çoooook olduu 5 sene falan
bide oğlum 6 aylıktı 75 e çıkmıştım
amaaaa oğlumun 1 yaş gününde aylardan temmuz 57 yi en son o zaman görmüştm kaydirigubbakcemilebidaha nasip olmadı:sinifsinif:
Yedim bilmiyorumkismile
Canım sıkkın olunca canım hep tatlı şeyler istiyor, sigara kullanırken sigarayla atardım artık ama artık öyle bir şansım yok
heeyy kalabalık...çok duygusal bi muayyen gün hatunu geldi...
Hoşgeldin canım, o zaman senden korkalım bi kaç gün eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?