50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Annadım bilgin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 Zaten artık dediğin gibi vücudu dinlendire dinlendire spor programı yapacağım.

Eee yarın tartı günü, kimseden çıt çıkmıyor aklinialirimsmile

Ben kesin kilo aldım da ... diğerlerini bilemem özellikle gizli gizli detoks yapanları söölemiyorum bile ismi Y ile başlıyoalsanaalsanasmile

Ben kesin kilo aldım da ... diğerlerini bilemem özellikle gizli gizli detoks yapanları söölemiyorum bile ismi Y ile başlıyoalsanaalsanasmile
O Y... cimcimesi bizden uzakta çok şeyler yemiş sanırsam boshayallersmile Bugün tartıda kaç çıktığını yazmıştı.
Ben verdim, ama çok değil. Geçen hafta zımbırtı vardı ya o yüzden vermem kolay oldu. Bugün de zaten az yedim sayılır bayanssulusmile Yarın olsun bir an önce kaydirigubbakcemile2

Cnm bana abur cubur kilo aldırıyo çok eminim yemeklerden kilo almıyorum ki ztn öyle çok yemem yavaş yediğim için tabağım bitmeden tokluk hissim oluyo. Vücudum spor istiyo kaslarım felan çok zayıf hele sırt kaslarım baya zayıf çok ağrım oluyo dr gittim kemiklerde bi problem yok sadece kas zayıflığından oluyo dedi kaslarımı kuvvetlendirmem lazım. Spora başladım bi gün pilates bi gün yürüyüş yapıyorum. Sabah çok erken saatlerde kalkamıyorum o yüzden sporumu akşam veya akşama doğru yapıyorum. Cipsi çıkardım artık hayatımdan bugün de kola yine bir bardak içitm evdeki kola bitsin bi daha almamayı düşünüyorum. Midem çok kötü oldu ztn kola yüzündenbilmiyorumkismile Hiç kendime bakmıyordum artık bakıcam. Evt cnm en önemlisi sağlıkkopuyorumnanaktan

Ceylancım yok tatlım doğru yaptırıyo ben başka videolara baktım tv de yabancı kanallarda baktım aynı yapıyolar cnm tek farkı daha yavas hareket ediyolar kalkarken ayakları indirirken daha yavaş yapıyolar onun dışında aynı.

Karabiber hoşgeldin, sabah acelem vardı yazamadım sana, sen o abur cubur yiyen arkadaşsııın aklinialirimsmile Bak sana bi öneri, eve abur cubur sokma kaydirigubbakcemile5 Ben bi tek bitter çikolata bulunduruyorum. Aşırı kola içen bi kişi olarak kolayı bıraktım ama sırf evde olmadığı için. Yoksa evde kaç lt olsa hepisini de içerim valla :içelim:
Yarın BURCUHAYAL e özelden kilo bildirimi yapmayı unutma

Aaa niye berbat olasın, o kadar kiloyu herkes senin gibin taşıyamaz Şeniz İyi seyirler canım. Öptüüüm. opuyorumnanaktan

selllaaaaaam canım benim özelini aldımmm

bi ara şunu bırakmıştım avunmak için bayram şekerine sarmıştım :ecrin_bebek:
birde kıştıı 73 ü gördüüüm amaaa çoooook olduu 5 sene falan

bide oğlum 6 aylıktı 75 e çıkmıştım

amaaaa oğlumun 1 yaş gününde aylardan temmuz 57 yi en son o zaman görmüştm kaydirigubbakcemilebidaha nasip olmadı:sinifsinif:

Kız avatarına ayrı mesajına ayrı gülüyorum, şeker kız seni gidi Şeniz Bayram şekeri ha :roflol: Bugün nette araştırırken gördüm canım, sigarı bırakmak için tarçın çubuğu kullanıyorlarmış. Şekli sigara gibi ya boshayallersmile
Canım ben de hep 50 lerde dolanınca 60 lı kilolar imkansız gelirdi. Ama sonra anladım ki imkansız diye bi kilo yokmuş ohaoldumsmile

şaka bir yana gerçekten çok korkuyorum o kilolara bir daha gelirim diyeÇok üzgünüm çoook

ondan şimdi kış olduğu için fazla efor sarfetmiyorum
almayayımda çünkü her yaz veriyorum nasıl olsayerimseniben

Yaza kadar verelim istediğimiz kiloları, yazı beklemeyek :)) Ayıptır söylemesi ben kilolar bu yaz aldıydım :)

Kız sen 6 ayda 18 kilo mu verdin, yeni farkettim :1shok:

evet canım ama sürekli dans ediyordum yağ tüketimimi kontrol altına almıştım mesela çok makarna tükettim ama içina baharat bol atıyordum

ama dans çok aşırıydıhihoyyyt
doğum sonrası kilosu olduğu için kolay oldu birde emziriyordum azda olsasempatiksalakcinni

ayy şimdi aşk ve cezayı seyrettim kalbiim küt küt attı ne zamandır bir dizi beni bu kadar heyecanlandırmamıştı:1shok:

Ne tür dans ediyordun yasemincim sositososito Bol baharat atınca ne oluyo ki???

şeeyy kem kümm öhöööö oryantal bilmiyorumkismile ve karışık
metabolizma bayaa hareketleniyo makarna sade olunca makarnanın yozluğunu alıyo

meselaa pul biber ve kara biberi çok kullanırdımcokacimcoook

Buradaki ustalardan aldığım harika tarifleri verirdim size ama burada olmaz:)

ben yemeklerin içindeyim yaaaaaaaaaaaaa

Gözümün önünden açık büfe tatlı arabası geçiyo içinde ne ararsan var

canım o kadar uğraşıyoruz biraz daha dayan istediğinden yiyeceğin günleri hayal et

Annadım bilgin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 Zaten artık dediğin gibi vücudu dinlendire dinlendire spor programı yapacağım.

Eee yarın tartı günü, kimseden çıt çıkmıyor aklinialirimsmile

3 gün sonra mens olucam senin şu zımbırtıdan onun şişliği vardır kesin bende de sempatiksalakcinni eyvahedigeldismile

Trufcum kızın nasıl, daha iyi mi???

4-5 günün en iyi gecesini geçirdik dün gece en azından sadece 3 kere uyandık. :1hug:

sen neler yapmışsın yaa ebru şallı gibi. AAAAALLLL VEEEEEEERRRRR olmuşsun be gülüm sakın alma artık. ohaoldumsmile

Yedim bilmiyorumkismile
Canım sıkkın olunca canım hep tatlı şeyler istiyor, sigara kullanırken sigarayla atardım artık ama artık öyle bir şansım yok

niye üzülüyorsun ki tatlım ne güzel hayatından çıkarmışsın o illeti tıpkı benim gibi 3 sene olacak ben bırakalı

Hoşgeldin canım, o zaman senden korkalım bi kaç gün eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

ay deli gibi ağlıyorum yaa...:gitme:
neden bu kadar duygusallaştım anlamıyorum...
kaybetme korkusu da çıktı ortaya bunla beraber...ne edicem ben böyleemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…