50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aay doğru tahmin etmişim zemuszemus olumunekankayizsmile Ya annem yanımda kandil simiti yiyo, acıktım, napsam eyvahedigeldismile
4-5 günün en iyi gecesini geçirdik dün gece en azından sadece 3 kere uyandık. :1hug:
Daha iyi olmasına sevindim canım, geçmiş olsun a.s.

niye üzülüyorsun ki tatlım ne güzel hayatından çıkarmışsın o illeti tıpkı benim gibi 3 sene olacak ben bırakalı

Canım sıkkın ve sinirliyim biraz canım o yüzden canım sigara istermiyor diyemiycem ne yazık ki

ay deli gibi ağlıyorum yaa...:gitme:
neden bu kadar duygusallaştım anlamıyorum...
kaybetme korkusu da çıktı ortaya bunla beraber...ne edicem ben böyleemafoldumben
Ay canııım, neyi kaybetmekten korkuyorsun?? Eğer şahıstan bahsediyorsan onlar seni kaybetmekten korksunlar olumunekankayizsmile
Bi de sakın haberleri izleme, insanın morali alt üst oluyor iyice kaydirigubbakcemile3

Ay canııım, neyi kaybetmekten korkuyorsun?? Eğer şahıstan bahsediyorsan onlar seni kaybetmekten korksunlar olumunekankayizsmile
Bi de sakın haberleri izleme, insanın morali alt üst oluyor iyice kaydirigubbakcemile3

hayır tamamen duygusal bi durum..olur ya hayat bu...
ne bileyim ben..bi fenalardayım...düzelmem lazım...düzelmem lazım...:umursamaz:

hayır tamamen duygusal bi durum..olur ya hayat bu...
ne bileyim ben..bi fenalardayım...düzelmem lazım...düzelmem lazım...:umursamaz:
Hee anladım, kocişini nasıl uyarabilirim aceeep CADIARZU Yazık adamcağıza, ilk çatacağın kişi o olur aklinialirimsmile :roflol:
Yaseminle ben de haftasonunu bu modda geçirdiydik... Sıkma kendini Şeniz a.s.

ayyy canım ahanda sımdı donus yaptım ya bılgısayar yenı tamır oldu oncesınde de zaten 1 haftalık kaydirigubbakcemile cok saolasın canım benım aynen yaa valla bagımlılık gıbı kaydirigubbakcemile5

canım yaaa valla 1 -2 kılo oynuyor hep benım kafamçokkarıştı arada vıdeolarımı yaptım valla kaydirigubbakcemile5 ayyy su yasemcıgıme bak hem ye gece gece hem de kocu dınlemeyıp spor cezasını da yapma kesın ban verın 1 hafta ordan boshayallersmile bilmiyorumkismile zemuszemus

kaydirigubbakcemile3
yesacım gelmiş hoşgelmiş
sensiz diyetin tadı yok vallahi.
pazar günü misafirim vardı ben de biraz abarttım diyim de sevin bari

ayy canım yaa valla duydum ya bunu tamam daha kılo veremesem de yarın sabah gam yemem kaydirigubbakcemile benımde kotuydu canım yaa hıc dıyet gıbı degıl lmaz: bız yıne bı yarıs tutturalım yaa ben kolay gaza gelıyorum kaydirigubbakcemile3

Buradaki ustalardan aldığım harika tarifleri verirdim size ama burada olmaz:)

ben yemeklerin içindeyim yaaaaaaaaaaaaa

Gözümün önünden açık büfe tatlı arabası geçiyo içinde ne ararsan var

ayyyyyy canım yaa supermıs ınsan ıkı resım koyardı ben yokken sempatiksalakcinni trufcugumla yasemcıgımın canı ceksın dıye kaydirigubbakcemile3 Şeniz

yesacım hoşgeldin bu arada............zemuszemus

hosbulduk canım benımmm bı hukukcu vardı vaktı zamanında onu da pek begenırdım sımdı senı de pek begenıyorum masallahın var kaydirigubbakcemile2

Ben kesin kilo aldım da ... diğerlerini bilemem özellikle gizli gizli detoks yapanları söölemiyorum bile ismi Y ile başlıyoalsanaalsanasmile

yırım ben sızı aklinialirimsmile yaa ayıp edıonuz yıne yapalım carpmaz bana haftada 1 defa alsanaalsanasmile saka bı yana da sole toplu pırınc lapası ya da bılmıom ne bılıosanız sırf tek gunluk yapalım yaa ben burdayken sonrada peppercıgımle falan yaparsınız :lepi:

yaaa valla pek cok yedım ondan yaptım bı sey demısmedı yarına sanırım ama ben sıkılmaya basladım takıldı gıbı yaa ınmıyor o yuzden bu hafta hem bı seyler yapalım degısık hem de ne bılem yarıs neyım yaa sole odullu falan baklavasına sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

ayy şimdi aşk ve cezayı seyrettim kalbiim küt küt attı ne zamandır bir dizi beni bu kadar heyecanlandırmamıştı:1shok:

anammm canım yaa ben de bugun ızledım ılk defa daha karısık geldı bana ask-ı memnudan onu ılk ızleyınce hemen cozmustum olayı bu bıraz aklımı kurcaladı saolsunlar sorularımı cevaplayan ıkı kısı de vardı ama kaydirigubbakcemile3

canım bu arada su alıntı yapmayı bı ara super becermıstın ama yıne cıvıtmıssın yaa aklinialirimsmile Şeniz

bayaa bı kendı kendıme konusmusum gıbı olmus ama:))) ben de gıdeyım barı

yarın kılo bıldırıoz demı yaa (

neyse yarından ıtıbaren cekı duzen hayde bıree :))

Hee anladım, kocişini nasıl uyarabilirim aceeep CADIARZU Yazık adamcağıza, ilk çatacağın kişi o olur aklinialirimsmile :roflol:
Yaseminle ben de haftasonunu bu modda geçirdiydik... Sıkma kendini Şeniz a.s.

hee ona da ağladım bugün avelonum...:gitme:
onu da huzursuz ettim yani merak etme...mafoldumben

yesa hoşgeldn canım...

yürümekten şekerim yürümekten...sinemaya gttm de bugün...ordan oraya ordan oraya gtcm derken..:gitme:
EvCadısı'nın Bıdıbıdılarııı...
yazdım buraya da ne izlediğimiboshayallersmile

canım bende hafta sonu izledim o filmi,bende beğendim,güzel ve duygusaldı.Tavsiye ederim gitmeyenlere( Veda)

hee ona da ağladım bugün avelonum...:gitme:
onu da huzursuz ettim yani merak etme...mafoldumben

yesa hoşgeldn canım...

oyy kıyamam yaa,olur olmaz şeylere moralin bozulup ağlıyosun mızmızlanıyosun dimi:teselli: kadın olmak zor zanaat be kızlarolumunekankayizsmilecanım kendini rahatlatacak zevk alacağın şeyler yap bu aralar,kocişlerede yazık oluyo böyle zamanlarda zavallılarkaydirigubbakcemile3

hala mı bak ikinci ban geliyo kaydirigubbakcemile

bence de yarış yapalım

zayıflamak uğruna voleybola gidipte pastasın oynamaya dönmesin benim gibi gerçi yemedim ama olsn

ben bu gece nöbetçiyim
yarın kilomu bildiremiycem
perşembe sabah ancak
çünkü yarın öğlen ancak evde oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…