50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa öylemi ozaman bende yapayım.demek iyi yaptıryoki hulya avsar bile ona yaptırcakmış:lepi:

Selam kızlar ben geldim, sanırım tatilde kilo aldım o da yetmez miş gibi 2 gün sonra başka yere gidiyoruz orda da bir kilo alırım bittim ben eyvahedigeldismile

hosgeldinn papatyamm canim benim tartildinmiki aldim diosun belki sana oyle geliodur kuzum sislik falan olduysaa bebegimm
ozledimmm seni iyiki geldinn kuzum ama yine giidiomussunn kalcakmisinizz yine gulum?limonla bebik nasilllar?

hee tamam canım anladım yavaş olsun zaten hızlı hızlı zor olurvereliniortak

ben bu gece nöbetçiyim
yarın kilomu bildiremiycem
perşembe sabah ancak
çünkü yarın öğlen ancak evde oluyorum

canim benim iyi nobetler dilerim kuzum
hemsiremiydinn tatlimm eger karistirdiysam kusura bakma bu aralar cok oluyo unutkanlikta hat safhada zaten canimm

kizlar ust bacaklari inceltmek icin ne tur egzersizler biliyorsunuz;

ozellikle ust on bacagim cok kasli ve kalin benim :-((

sanki spor yaptikca da daha da kaslaniyor.

bacak hareketleri , bacak inceltme , basen eritme
Squat hareketini hiç bantla denemediyseniz bu tam da size göre bir egzersiz. Squat ile bacaklarınızı, butlarınızı, baldırlarınızı hatta kalçanızı da şekillendirebilirsiniz.

Lastik Bantla Squat

- Ayakta durun ayaklarınızı kalça genişliğinde açın ve lastik bandı elinize alın ayaklarınızın altına ortalayarak yerleştirin.
- Her iki elinize dumbbell alın kollarınız yanlarda olsun ve üzerine bastığınız lastik bandın uçlarını dumbellerla birlikte tutun
- Lastik bandı kendinize doğru çekerek ayağa kalkın.
- Hareketi 15 defa tekrarlayın

H.b cnm. Evt o abur cubur yiyen benimaklinialirimsmile Bundan sonra sokmam ztn cnm ya da sokarsam da arada bi yerim mesela haftada bir ya da iki haftada bir hergün yemek yok artık:umursamaz: Ahh o kolayı bi bırakabilsem ne selülit kalacak ne kilo ama çok seviyorum kola olmadığı zaman meyveli soda içiyorum illa asitli bişi içmem lazım duramıyorum:sinifsinif: Aynen ben de içerim keşke karşılıklı içebilseydikboshayallersmile
Hmm tamam bildireyim cnm sağollopuyorumnanaktan

Kızlar ben doğru yerde miyim, niye kimse yok :uhm: Normalde sabahtan bi sürü yazılırdı :uhm: Sitede sorun mu vardı, ben bi ara giremedim ama 5 dk falan sürdü CADIARZU

merhaba kızlar ben 1.60 boyunda 61.4 kiloyum, 50-59 aralığında değilim ama sizinle paylaşımda bulunarak o aralığa inmek istiyorum artık.Ayın 1'inde diyete başladım ve 57 kiloyu görene kadar da devam etmek istiyorum.Ondan sonra belki yeni hedef koyarım kendime ama şimdilik hedefim 57.Size birşey sorabilir miyim?Aranızdan voit ab rocket mekik aletini kullanan oldu mu?Ben almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz?Ben geçen sene de doğum yaptığım için göbek bölgemde gevşeme var, onu sıkılaştırmak istiyorum.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Hoşgeldin dilek, o dediğin aletle ilgili hiç bi bilgim yok ne yazık ki. Devamlı burada olmaya kararlıysan çarşambaları kilo bildirim günü. BURCUHAYAL e özelden kilonu bildirmelisin.

Kızlar ben doğru yerde miyim, niye kimse yok :uhm: Normalde sabahtan bi sürü yazılırdı :uhm: Sitede sorun mu vardı, ben bi ara giremedim ama 5 dk falan sürdü CADIARZU
selam boncuğuma.s.

bende yeni kalktım bak ne güzel bugün ilk mesaj sendenopuyorumnanaktan

[
hosgeldin yesacimm
hayirdir neden banliydin kuzum

hosbulduk canım benımmm olumunekankayizsmile ole ıste canım yaa bosver kurcalamayalım sanırım kılo veremedım ya gecen hafta ondan ondan kaydirigubbakcemile3

hala mı bak ikinci ban geliyo kaydirigubbakcemile
bence de yarış yapalım

zayıflamak uğruna voleybola gidipte pastasın oynamaya dönmesin benim gibi gerçi yemedim ama olsn

aman aman valla pek zormus bu ban eyvahedigeldismile
ya bı de dunde dedım de sole bı gunluk topluca bı sey yapalım yaaa ne bılıyım yok mu bı fıkrı olan hanımlarr ben bı pırınc lapası bılıyorum bı de su bulgur mercımek detoxu onu da yaptım zatenn kaydirigubbakcemile

canım sıte degısmıstı sabah gırdıgımızde yazılan mesajlar da sıte normale donunce sılınmıs :ecrin_bebek:

merhaba kızlar ya ben anlamadım sabahtan yazılan mesajlar silinmiş(bi ara forumun da tipi değişikti onla alakalı galiba kaydirigubbakcemile3
bu durumda burcuhayal e yeniden mesaaj atmam gerekirmi canlarımya ben anlaamdım bu işi akannehir
bu arada kilomuda yeniden yaziim buraya 58..900 gr gitmiş kaydirigubbakcemile2 hafta sonu baya bi yemiştim ama 2 gündür dengelemeye çalışıyodum :))

evet canım sabahkı forum neydı ole hıc begenmemıstım eskı halıne dondu de gozum gonlum acıldı:)))

canım sımdı bu kılo bıldırımını hem buraya yaz hem de BURCUHAYAL e ozel mesaj at o sureklı gıremedıgı ıcın tum mesajları kontrol etmesı cok zor tabıı bızımde ceneler bayaa dusuk oldugu ıcın:)) sayfa 10-15 bırden atlıyorr

en kocaman tebrıkler valla :)

Hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
selam boncuğuma.s.
bende yeni kalktım bak ne güzel bugün ilk mesaj sendenopuyorumnanaktan
Selam canım, ben daha kahvaltı yapmadım ama :ecrin_bebek:
canım sıte degısmıstı sabah gırdıgımızde yazılan mesajlar da sıte normale donunce sılınmıs :ecrin_bebek:
Alla alla hem yesayı banla hem mesajları sil klava: Hoşgeldin tekrardan cimcimem Şeniz
heeyy ben geldm..sabah 1 simit üçgen peynir
ara 2 kuru incir 2 ceviz
Afiyet olsun canım (zaten istesem de menüne kötü bişi diyemem eyvahedigeldismile yerimseniben )
Ben de kahvaltı yapam bari bayanssulusmile

Hoşgeldin canım, nasıl geçti sevdüceğinle tatil boshayallersmile Bilmiyorum, nolur nolmaz diye atabilirsiniz. Kız sen hani kilo aldıydın akannehir Tebrikler canım a.s.

tamam yesacım özel msjlada gönderdim :))
çok tşk ettim bu arada zemuszemus
aveloncum sen naptın bu hafta :))) geçen hafta aynıydkta kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin dilek, o dediğin aletle ilgili hiç bi bilgim yok ne yazık ki. Devamlı burada olmaya kararlıysan çarşambaları kilo bildirim günü. BURCUHAYAL e özelden kilonu bildirmelisin.

BURCUHAYAL'e kilomu özelden mesaj attım canım ve evet burda olmaya çok kararlıyım.Sabah 1 dilim çavdar ekmeği, az peynir yedim.Arada da 1 küçük elma ve 2 adet bisküvi.Öğlen de 4 kaşık nohut ve 2 kaşık pilav yiyeceğim, yanında bol salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…