ben 2,5 aydir yapiyordum beru salliyla
(2 haftadir yapamiyorum, camasir sepetini kaldirinca belimi agrittim o yuzden)
bence tane tane cok guzel anlatiyor her hareketi..
su anda da hulya avsari calistiracakmis diyorlar; derilerindeki sarkmalari yokedecekmisss
Selam kızlar ben geldim, sanırım tatilde kilo aldım o da yetmez miş gibi 2 gün sonra başka yere gidiyoruz orda da bir kilo alırım bittim ben eyvahedigeldismile
Ceylancım yok tatlım doğru yaptırıyo ben başka videolara baktım tv de yabancı kanallarda baktım aynı yapıyolar cnm tek farkı daha yavas hareket ediyolar kalkarken ayakları indirirken daha yavaş yapıyolar onun dışında aynı.
ben bu gece nöbetçiyim
yarın kilomu bildiremiycem
perşembe sabah ancak
çünkü yarın öğlen ancak evde oluyorum
kizlar ust bacaklari inceltmek icin ne tur egzersizler biliyorsunuz;
ozellikle ust on bacagim cok kasli ve kalin benim :-((
sanki spor yaptikca da daha da kaslaniyor.
Karabiber hoşgeldin, sabah acelem vardı yazamadım sana, sen o abur cubur yiyen arkadaşsııın aklinialirimsmile Bak sana bi öneri, eve abur cubur sokma kaydirigubbakcemile5 Ben bi tek bitter çikolata bulunduruyorum. Aşırı kola içen bi kişi olarak kolayı bıraktım ama sırf evde olmadığı için. Yoksa evde kaç lt olsa hepisini de içerim valla :içelim:
Yarın BURCUHAYAL e özelden kilo bildirimi yapmayı unutma
selam boncuğuma.s.Kızlar ben doğru yerde miyim, niye kimse yok :uhm: Normalde sabahtan bi sürü yazılırdı :uhm: Sitede sorun mu vardı, ben bi ara giremedim ama 5 dk falan sürdü CADIARZU
[
hosgeldin yesacimm
hayirdir neden banliydin kuzum
hala mı bak ikinci ban geliyo kaydirigubbakcemile
bence de yarış yapalım
zayıflamak uğruna voleybola gidipte pastasın oynamaya dönmesin benim gibi gerçi yemedim ama olsn
Kızlar ben doğru yerde miyim, niye kimse yok :uhm: Normalde sabahtan bi sürü yazılırdı :uhm: Sitede sorun mu vardı, ben bi ara giremedim ama 5 dk falan sürdü CADIARZU
Selam canım, ben daha kahvaltı yapmadım ama :ecrin_bebek:selam boncuğuma.s.
bende yeni kalktım bak ne güzel bugün ilk mesaj sendenopuyorumnanaktan
Alla alla hem yesayı banla hem mesajları silcanım sıte degısmıstı sabah gırdıgımızde yazılan mesajlar da sıte normale donunce sılınmıs :ecrin_bebek:
Afiyet olsun canım (zaten istesem de menüne kötü bişi diyemem eyvahedigeldismile yerimseniben )heeyy ben geldm..sabah 1 simit üçgen peynir
ara 2 kuru incir 2 ceviz
Hoşgeldin canım, nasıl geçti sevdüceğinle tatil boshayallersmile Bilmiyorum, nolur nolmaz diye atabilirsiniz. Kız sen hani kilo aldıydın akannehir Tebrikler canım a.s.merhaba kızlar ya ben anlamadım sabahtan yazılan mesajlar silinmiş(bi ara forumun da tipi değişikti onla alakalı galiba kaydirigubbakcemile3
bu durumda burcuhayal e yeniden mesaaj atmam gerekirmi canlarımya ben anlaamdım bu işi akannehir
bu arada kilomuda yeniden yaziim buraya 58..900 gr gitmiş kaydirigubbakcemile2 hafta sonu baya bi yemiştim ama 2 gündür dengelemeye çalışıyodum :))
Hoşgeldin dilek, o dediğin aletle ilgili hiç bi bilgim yok ne yazık ki. Devamlı burada olmaya kararlıysan çarşambaları kilo bildirim günü. BURCUHAYAL e özelden kilonu bildirmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?