Alla alla hem yesayı banla hem mesajları silklava: Hoşgeldin tekrardan cimcimem Şeniz
yesam sende hoşgeldin olumunekankayizsmile
ben 200 gr almışım sempatiksalakcinni
tamam yesacım özel msjlada gönderdim :))
çok tşk ettim bu arada zemuszemus
Geçmiş olsun canım, zımbırtı yüzündedir.ben 200 gr almışım sempatiksalakcinni
600 gr gitti canım benden de.. aslında 58.1 e kadar indim ama gramlar çok oynak zemuszemustamam yesacım özel msjlada gönderdim :))
çok tşk ettim bu arada zemuszemus
aveloncum sen naptın bu hafta :))) geçen hafta aynıydkta kaydirigubbakcemile5
Sen şimdiden biliyorsun nasıl beslenmen gerektiğini, bol bol yoğurt da ye boshayallersmileBURCUHAYAL'e kilomu özelden mesaj attım canım ve evet burda olmaya çok kararlıyım.Sabah 1 dilim çavdar ekmeği, az peynir yedim.Arada da 1 küçük elma ve 2 adet bisküvi.Öğlen de 4 kaşık nohut ve 2 kaşık pilav yiyeceğim, yanında bol salata.
Hoşgeldin canım, nasıl geçti sevdüceğinle tatil boshayallersmile Bilmiyorum, nolur nolmaz diye atabilirsiniz. Kız sen hani kilo aldıydın akannehir Tebrikler canım a.s.
Şeniz Canım seni dilindeki tüylere kıyamam ben Şeniz Detox neyim yapmıyom ben bayanssulusmile Hadin bu sefer ben gidem de bişiler yiyem gari. Öptüüüm.ayy evet canım yaa valla bı sey var da neyseeeeee sempatiksalakcinni yıne ban yemeyım sımdı alsanaalsanasmile hosbulduk canım benımm
yaa kızlar hadı tek gunluk bı seyler yapalım yaaa dılımde tuy bıttı kaydirigubbakcemile5
İnsan hiç doyar mı 1 haftada :asigim: Sen kaynananın yanında pek yiyememişsindir, özlem daha da baskındı bi de o zaman. Bu hafta dikkatli ol kaydirigubbakcemile3hoşbuldum kuzum güzeldi baya emme doyamadım yarime:)))
walla canım çok çeşit wardı ve hepiside bol kalorili şeylerdi cuma iyiydi ama cumartesi saldırdım resmen ohaoldumsmile pazar normale döndüm accık sonrası daha iyiydi tabi zemuszemus
ilk raunt bitti ama bu cuma da bize gitces 3 gün kalcas bakalım orda napıcam kafamçokkarıştı
Geçmiş olsun canım, zımbırtı yüzündedir.
600 gr gitti canım benden de.. aslında 58.1 e kadar indim ama gramlar çok oynak zemuszemus
Sen şimdiden biliyorsun nasıl beslenmen gerektiğini, bol bol yoğurt da ye boshayallersmile
merhaba kızlar ben 1.60 boyunda 61.4 kiloyum, 50-59 aralığında değilim ama sizinle paylaşımda bulunarak o aralığa inmek istiyorum artık.Ayın 1'inde diyete başladım ve 57 kiloyu görene kadar da devam etmek istiyorum.Ondan sonra belki yeni hedef koyarım kendime ama şimdilik hedefim 57.Size birşey sorabilir miyim?Aranızdan voit ab rocket mekik aletini kullanan oldu mu?Ben almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz?Ben geçen sene de doğum yaptığım için göbek bölgemde gevşeme var, onu sıkılaştırmak istiyorum.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
canim benim iyi nobetler dilerim kuzum
hemsiremiydinn tatlimm eger karistirdiysam kusura bakma bu aralar cok oluyo unutkanlikta hat safhada zaten canimm
Kızlar ben doğru yerde miyim, niye kimse yok :uhm: Normalde sabahtan bi sürü yazılırdı :uhm: Sitede sorun mu vardı, ben bi ara giremedim ama 5 dk falan sürdü CADIARZU
ayy evet canım yaa valla bı sey var da neyseeeeee sempatiksalakcinni yıne ban yemeyım sımdı alsanaalsanasmile hosbulduk canım benımm
kusummm nassın yaaaa ozledım valla şakkıdı ben de aldım sabah tartıldım da gun ıcerısınde daha az cıkarım belkı dıye onu beklıyorum -tatlicadiarzu- en az olanı yazacagım :mymeka:
ıyı yapmıssın canım benım elıne saglık laelaelaelaelae darısı bana ben de gondereydım bı :mymeka:
yaa kızlar hadı tek gunluk bı seyler yapalım yaaa dılımde tuy bıttı kaydirigubbakcemile5
bu arada yazmayı unutmusum elımde maydanoz suyumla yazıyordum bol lımonlu ohhh mıs ıcelım :))
Hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
Selam canım, ben daha kahvaltı yapmadım ama :ecrin_bebek:
Alla alla hem yesayı banla hem mesajları silklava: Hoşgeldin tekrardan cimcimem Şeniz
Afiyet olsun canım (zaten istesem de menüne kötü bişi diyemem eyvahedigeldismile yerimseniben )
Ben de kahvaltı yapam bari bayanssulusmile
tek günlük ne varki gülüm. ben bilmiyorum. benim bildiğim 14 günlük damdan düşene damdan düşenden diyeti biliyorum geçen sene mayısta yapmıştım 6-7 kilo vermiştim 14 günde tabi zayıflamanın sevinciyle hergün kutlama yapınca börekler pastalar kekler hamur işleri derken 59 oluverdim. ev taşınma sürecinde de 61 i tamamladım. sen ne istiyorsan belirle sonradan kilo aldırmayan bişey olsun mesela
detoksla ilgili benim düşüncem ise şöyle arındırıcı diyorlarya lavoba temizler gibi. biz lavobolara çözücü döküp arındırdıktan bir süre sonra yine aynı oluyor. detoksta öyle olmasın bir süre sonra o 2 kiloyu tekrar geri almayalım. sositososito
Sensecim hoşgeldin opuyorumnanaktan Gelmedi bana bişi canım boshayallersmile
Ayy kilo vermene çok sevindim ama tahmin ettiydim geçen gün hiç bişi yemediydin, hiç de abartmadın hem kaydirigubbakcemile5
Menün süper canım, akşamdan sonra bişi yememişsin, kaçmadı gözümden aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Ben de burda laf yetiştirmekten hala kahvaltı yapadım sempatiksalakcinni
Aveloncum müjde canım müjdezemuszemus çoook mutluyum tamtamına 1kg vermişim. 55,5 oldum,gözlerime inanamadım tartıda.Umutsuzdum biraz. Ayy bu 1 kilonun benim için ne demek olduğunu bilemezsiniz kızlar yaa,2haftadır 1gram bile verememiş olan benim için.dahada motive oldum vallaopuyorumnanaktan
Umarım bugün herkes tartının üzerinde benim kadar mutlu olmuştur canlarım
Ay di mi insan çok mutlu oluyo geçen hafta oldu aynı şey bana :) valla yürüyüşüm bile değişmişti
Psikoloji herşey anacım yaaabayanssulusmile
Aynen öyle valla. O yürüyüşü bilmez miyim. 2008 yazında 56 kiloya düşmüştüm (ama hemen geri aldım sevdüceğim tatilden dönüşüyle) Yürümüyordum, uçuyordum sanki. Şimdi de asker dönüşü uçarak karşılamak istiyorum opuyorumnanaktanAy di mi insan çok mutlu oluyo geçen hafta oldu aynı şey bana :) valla yürüyüşüm bile değişmişti
Psikoloji herşey anacım yaaabayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?