50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Alla alla hem yesayı banla hem mesajları sil klava: Hoşgeldin tekrardan cimcimem Şeniz

ayy evet canım yaa valla bı sey var da neyseeeeee sempatiksalakcinni yıne ban yemeyım sımdı alsanaalsanasmile hosbulduk canım benımm

yesam sende hoşgeldin olumunekankayizsmile

ben 200 gr almışım sempatiksalakcinni

kusummm nassın yaaaa ozledım valla şakkıdı ben de aldım sabah tartıldım da gun ıcerısınde daha az cıkarım belkı dıye onu beklıyorum -tatlicadiarzu- en az olanı yazacagım :mymeka:

tamam yesacım özel msjlada gönderdim :))
çok tşk ettim bu arada zemuszemus

ıyı yapmıssın canım benım elıne saglık laelaelaelaelae darısı bana ben de gondereydım bı :mymeka:

yaa kızlar hadı tek gunluk bı seyler yapalım yaaa dılımde tuy bıttı kaydirigubbakcemile5

bu arada yazmayı unutmusum elımde maydanoz suyumla yazıyordum bol lımonlu ohhh mıs ıcelım :))

ben 200 gr almışım sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun canım, zımbırtı yüzündedir.
tamam yesacım özel msjlada gönderdim :))
çok tşk ettim bu arada zemuszemus
aveloncum sen naptın bu hafta :))) geçen hafta aynıydkta kaydirigubbakcemile5
600 gr gitti canım benden de.. aslında 58.1 e kadar indim ama gramlar çok oynak zemuszemus
Sen şimdiden biliyorsun nasıl beslenmen gerektiğini, bol bol yoğurt da ye boshayallersmile

Hoşgeldin canım, nasıl geçti sevdüceğinle tatil boshayallersmile Bilmiyorum, nolur nolmaz diye atabilirsiniz. Kız sen hani kilo aldıydın akannehir Tebrikler canım a.s.

hoşbuldum kuzum güzeldi baya emme doyamadım yarime:)))
walla canım çok çeşit wardı ve hepiside bol kalorili şeylerdi cuma iyiydi ama cumartesi saldırdım resmen ohaoldumsmile pazar normale döndüm accık sonrası daha iyiydi tabi zemuszemus
ilk raunt bitti ama bu cuma da bize gitces 3 gün kalcas bakalım orda napıcam kafamçokkarıştı

Şeniz Canım seni dilindeki tüylere kıyamam ben Şeniz Detox neyim yapmıyom ben bayanssulusmile Hadin bu sefer ben gidem de bişiler yiyem gari. Öptüüüm.

İnsan hiç doyar mı 1 haftada :asigim: Sen kaynananın yanında pek yiyememişsindir, özlem daha da baskındı bi de o zaman. Bu hafta dikkatli ol kaydirigubbakcemile3

he he oynak ha :roflol: bende bundan sonra gram gram gider die düşünüyorum bakalım artık yazın 58 dim belki o yüzden rahatça indim bu kiloma :hulya:
bu arada ben temüzlük edecüm sporumuda yaptım haftaya da inşallah pilatese yeniden başlıcam hihoyyyt yürüyüş + pilates :icecream:
bugünkü menümüde yaziim de öle gideyim:
sabah: ballı limonlu ılık su+2 kuru kayısı
kahvaltı:çawdar ekmeğine kaşarlı tost,1 haşlanmış yumurta,3 zeytin, 2 kupa şekersiz çay
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe +2 galeta
öğlen kapuska yoğurt
ara:yeşil elma + yeşil çay
akşamda balık + salata olacak
aralarda da meyve falan yerim
hepinizi öpüyorum kilo veren arkadaşları tebrik ederim a.s.

hoşgeldin a.s. benimde bi bilgim yok dediğin aletke ilgili ...

canim benim iyi nobetler dilerim kuzum
hemsiremiydinn tatlimm eger karistirdiysam kusura bakma bu aralar cok oluyo unutkanlikta hat safhada zaten canimm

sağol canım. hemşire değilim sağlık teknikeriyim. şimdi evimdeyim çok şükür. kızım bıcış bıcış yapalım dedi banyoya girdik duş aldık birlikte. duştan önceki ve sonraki tartılmamda 600 gr oynamış saçlarım üç kişilik acaba ondanmı çok su tuttularda çok çıktım hangisini esas alsam bilemedim az desem haftaya kilo almış çıkabilirim çok desem zaten zar zor kilo veriyos onu da yazmayalım mı canım.

Kızlar ben doğru yerde miyim, niye kimse yok :uhm: Normalde sabahtan bi sürü yazılırdı :uhm: Sitede sorun mu vardı, ben bi ara giremedim ama 5 dk falan sürdü CADIARZU

sabah bi girdim kk mavi olmuş kadınlar klubüne değilde erkekler klubüne mi girdim dedim. hiç sevmemiştim iyiki eskiye dönmüş

tek günlük ne varki gülüm. ben bilmiyorum. benim bildiğim 14 günlük damdan düşene damdan düşenden diyeti biliyorum geçen sene mayısta yapmıştım 6-7 kilo vermiştim 14 günde tabi zayıflamanın sevinciyle hergün kutlama yapınca börekler pastalar kekler hamur işleri derken 59 oluverdim. ev taşınma sürecinde de 61 i tamamladım. sen ne istiyorsan belirle sonradan kilo aldırmayan bişey olsun mesela
detoksla ilgili benim düşüncem ise şöyle arındırıcı diyorlarya lavoba temizler gibi. biz lavobolara çözücü döküp arındırdıktan bir süre sonra yine aynı oluyor. detoksta öyle olmasın bir süre sonra o 2 kiloyu tekrar geri almayalım. sositososito

Linguistcim aynen, benim de 58 kilo en yerleşik kilom.. Sonrasından korkuyorum ben de
Menün çok güzelmiş. Öptüm canım.

Yasemincim seni de öptüm kocaman. Güle güle git güle güle gel :)

korkma artık düzeldim...kaydirigubbakcemile3

Ne yazdıysam silinmiş

baştan yazıyim bari 300 gr. vererek 51 i gördüm ucundan kıyısından 51.9 kg ım :)

yesacım valla pirinç lapası da tek türlü beslenme ne biliyim pek yapasım yok açıkçası

dün yediklerimi yazıyim ben

07:00 incir ve ılık su

08:00 1 domates
1 salatalık
3 dilim peynir
1 dilim ekmek çok açık çay

09:30 yeşil çay

10:30 neskafe şekersiz

12:00 3 rulo köfte
1 kase y.yağlı yoğurt
1 kase marul salatası az yağlı tuzsuz
Yarım dilim kepek ekmeği

14:30 1 demet maydonoz

16:00 yarım dilim kepek ekmeği

17:15 2 dilim rulo köfte
2-3 çatal mor lahana
1 kase yarım yağlı yoğurt

19:00 2 ç.bardağı açık çay

20:30 yeşil çay

21:30 elma sirkesi & ılık su

22:00 papatya çayı

1,5 lt sodalı su ve vitaminimi içtim...

aveloncum sana mesajım geldi mi yoksa onlar da mı silindi??

aaa saka mı yaa ne guzel ısım bulmuslar trufcum dogru soyle bak sen mı uydurdun sempatiksalakcinni damdan dusene damdan dusenden kaydirigubbakcemile3 valla ben bı pırınc lapasını bılıyorum tek gunluk o da aynı fazla suyu odemı neyım atıyormus sonrasında da almıyormussun eskıden yapmıstım da bu aralar yapmadım soyle oluyor

1- 1 cay bardagı pırıcn haslanıyor yag tuz yok yenılıyor baharat atılabılır

2-onun dısında yemek falan yok

3-meyveler serbest

4-sut ve sut urunlerı yasak

baska nasıldı bı bakıyım da yazarım tekrar :hulya:

@sensewitchigime

canım 1 gunluk yahuu detox
yuzde yuz detox da aynıydı ya:))) tum aynı aynı sey :))

@yasemcıgıme

canım gün neyim mi var soyle bakalım pasta borek goturcen demııı:))

Trufcum saçlar ıslanıyor ya ondandır, öncekini kabul et.
Çok merak ettim mavi halini.
"14 günlük damdan düşene damdan düşenden diyeti" :roflol: Kız ne komik laf öyle :roflol: Kutlaman da şahaneymiş :roflol:

Sensecim hoşgeldin opuyorumnanaktan Gelmedi bana bişi canım boshayallersmile
Ayy kilo vermene çok sevindim ama tahmin ettiydim geçen gün hiç bişi yemediydin, hiç de abartmadın hem kaydirigubbakcemile5
Menün süper canım, akşamdan sonra bişi yememişsin, kaçmadı gözümden aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Ben de burda laf yetiştirmekten hala kahvaltı yapadım sempatiksalakcinni

cnm artık yicem galiba az az çünkü şöyle bişiy oluyo akşam burada yemeğimi yiyorum malum eve gidince geç oluyo diye sonra servise biniyorum serviste uyukluyorum kalktığımda midemde bi ağırlık sorma reflü olucam valla napsam nasıl etsem kızlar akıl verin olmadı akşam çıkmadan meyve yiyim eve gelince de süt içerim etiform bisküvi yerim o daha hafif olucak gibi hıh? ne dersiniz? durur mu metabolizmam 1 hafta öyle mi denesem dün çok kötü oldum yaa 100 kg gibi hissettim kendimi

Aveloncum müjde canım müjdezemuszemus çoook mutluyum tamtamına 1kg vermişim. 55,5 oldum,gözlerime inanamadım tartıda.Umutsuzdum biraz. Ayy bu 1 kilonun benim için ne demek olduğunu bilemezsiniz kızlar yaa,2haftadır 1gram bile verememiş olan benim için.dahada motive oldum vallaopuyorumnanaktan
Umarım bugün herkes tartının üzerinde benim kadar mutlu olmuştur canlarım

Ay di mi insan çok mutlu oluyo geçen hafta oldu aynı şey bana :) valla yürüyüşüm bile değişmişti

Psikoloji herşey anacım yaaabayanssulusmile

Sensecim dediğin ağırlığı yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum.
1. ve en önemli kural yemekden sonra uyuklamak falan yok.
2. Uykudan baya bi önce ye, çok acıkırsan süt iç (ben 2 gecedir düzeni ayarlayamadığımdan gece gece yedim bişiler, sonuç felaket
3. Kızartma, yağlı hamur işi falan bunlar da zarar veriyor.
Bi de belki bana özgü ama kırmızı eti zor sindiriyorum. O yüzden az yiyip çok çiğnemek gerekiyo. Umarım faydalı olmuşumdur canım.
(ay buarada window7 deneme süresi bittiği için 2 saatte bir restart atıyor bilg. yazdığım yazılar da gidiyor tabi , tekrardan yazmak kadar sinir bişi yok )

Gripincim kız süpersin kaydirigubbakcemile5 Tebrikler :hooray: ben 600 gr verdim sadecenek ama sense in yazdığına göre normali buymuş.

Ay di mi insan çok mutlu oluyo geçen hafta oldu aynı şey bana :) valla yürüyüşüm bile değişmişti

Psikoloji herşey anacım yaaabayanssulusmile
Aynen öyle valla. O yürüyüşü bilmez miyim. 2008 yazında 56 kiloya düşmüştüm (ama hemen geri aldım sevdüceğim tatilden dönüşüyle) Yürümüyordum, uçuyordum sanki. Şimdi de asker dönüşü uçarak karşılamak istiyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…