aaa saka mı yaa ne guzel ısım bulmuslar trufcum dogru soyle bak sen mı uydurdun sempatiksalakcinni damdan dusene damdan dusenden kaydirigubbakcemile3 valla ben bı pırınc lapasını bılıyorum tek gunluk o da aynı fazla suyu odemı neyım atıyormus sonrasında da almıyormussun eskıden yapmıstım da bu aralar yapmadım soyle oluyor
1- 1 cay bardagı pırıcn haslanıyor yag tuz yok yenılıyor baharat atılabılır
2-onun dısında yemek falan yok
3-meyveler serbest
4-sut ve sut urunlerı yasak
baska nasıldı bı bakıyım da yazarım tekrar :hulya:
@sensewitchigime
canım 1 gunluk yahuu detox
yuzde yuz detox da aynıydı ya:))) tum aynı aynı sey :))
@yasemcıgıme
canım gün neyim mi var soyle bakalım pasta borek goturcen demııı:))
Trufcum saçlar ıslanıyor ya ondandır, öncekini kabul et.
Çok merak ettim mavi halini.
"14 günlük damdan düşene damdan düşenden diyeti" :roflol: Kız ne komik laf öyle :roflol: Kutlaman da şahaneymiş :roflol:
Sensecim hoşgeldin opuyorumnanaktan Gelmedi bana bişi canım boshayallersmile
Ayy kilo vermene çok sevindim ama tahmin ettiydim geçen gün hiç bişi yemediydin, hiç de abartmadın hem kaydirigubbakcemile5
Menün süper canım, akşamdan sonra bişi yememişsin, kaçmadı gözümden aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Ben de burda laf yetiştirmekten hala kahvaltı yapadım sempatiksalakcinni
cnm artık yicem galiba az az çünkü şöyle bişiy oluyo akşam burada yemeğimi yiyorum malum eve gidince geç oluyo diye sonra servise biniyorum serviste uyukluyorum kalktığımda midemde bi ağırlık sorma reflü olucam valla napsam nasıl etsem kızlar akıl verin olmadı akşam çıkmadan meyve yiyim eve gelince de süt içerim etiform bisküvi yerim o daha hafif olucak gibi hıh? ne dersiniz? durur mu metabolizmam 1 hafta öyle mi denesem dün çok kötü oldum yaa 100 kg gibi hissettim kendimi
Aveloncum müjde canım müjdezemuszemus çoook mutluyum tamtamına 1kg vermişim. 55,5 oldum,gözlerime inanamadım tartıda.Umutsuzdum biraz. Ayy bu 1 kilonun benim için ne demek olduğunu bilemezsiniz kızlar yaa,2haftadır 1gram bile verememiş olan benim için.dahada motive oldum vallaopuyorumnanaktan
Umarım bugün herkes tartının üzerinde benim kadar mutlu olmuştur canlarım
@scyllacıgım canım bu kılo senın ustune yapısmamıstır sımdı 1 haftada hemen donersın bende de oyle olmustu hıcc canını sıkma sen :)
Peppercim ben de seni çok merak ediyordum. Halbuki hafta başında cozutmuştun sadece, ama zaten senin vermen gereken kilon az ya, o yüzden de böyle olmuş olabilirsin.100 gr vermisim;
54,7 yim su an.
***yesacım canım incecik bir kitap temin edip okuyabilirsin. bende var istersen gönderiyim sana. aslında protein diyeti. yeşillik filan var ama meyve yok 14 gün boyunca meyve yok. salatayı yemekten 15 dk önce yiyorsun. sucuk salam sosis yumurta peynir et tavuk balık şahane bir listen oluyor. tereyağında sucuklu yumurta yapıp yiyebiliyorsun. ve giden yağlardan olduğu için kilo alman zor. gerçekten zor ben niceeee sonra aldım kiloyu ve ne kadar abarttığımı tahmin bile edemezsin. editörlerimizden canavar yapmış ve kk da yayınlamıştı. ökkeş göçer damdan düşenden damdan düşene diyet. nt mağazalarında var sanırım.
sorma ya kutlamayı. çok utanıyorum yerin dibine batıyorum smileysi.
benim saçların 3 kişilik olduğunu düşününce olabilir değilmi tatlım ama işten çıkmadan 1-2 bişey tırtıkladım 1 kupada nescafe 1 tırnak büyüklüğünde kömbe diye tabir ettikleri hamurumsu şey ve 2 tırnak büyüklüğünde pişmaniye yedim ve pişmanım koçum yarın sabah tartılsam daha iyi olacak sanırım.
koçum daha bu saatte kahvaltı yapmadın mı titremiyomu biyerlerin yaaaa
bence 1 hafta dene bakalım metabolizman manyak olsun.
çok sevindim canım kilo vermiş olmana. avelon seni hizaya soktu desene. ama vücut biraz direnip sonra verirmişya. sen direnişi kırmışsın. tebrikler.
Kızlarrr ben geldim, bugün tarıya çıkınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü inanın, zaten moralim bozuktu tartıya çıkınca ikiye katlandı. 60.1 çıktım mafoldumben
Ya ben taaa ekimde bu kiloyla başladım diyete başladığım yere geri döndüm, sözde dikkat ediyorum mafoldumben
Neyse artık daha sıkı bir rejim uygulamaya karar verdim, gidip aktara zayıflama çayı için bişeyler alayım bari
Peppercim ben de seni çok merak ediyordum. Halbuki hafta başında cozutmuştun sadece, ama zaten senin vermen gereken kilon az ya, o yüzden de böyle olmuş olabilirsin.
Bu hızla versen bile yaza kadar istediğin kiloya ulaşırsın canım, motivasyonun düşmesin a.s. İyi dersler
Öhöm öhöm, hemen hatırlatayım da ibret olsun aklinialirimsmilecanim haftabasi 3 gun hamur isi vakalarim var biliyorsun;
ama sonraki 4 gun hep spor yaptim ama her sabah tartildim ve gram oynamadi ???
100 grami da cok yerken vermistim ??????????????????
belki biranda vermeye baslarim ve bu hafta cok veririm (insallahhh)
İnşallah canım, sen de eski hesabına dönmüşsün galiba, ben İstanbula daha yeni geldim de şimdi fark ettim, sevindim hayatım. Yeni bir çay denemesi yapıcam, birazdan aktara gidip malzemeleri alıcam işe yararsa size de öneririm canlarım.
Öhöm öhöm, hemen hatırlatayım da ibret olsun aklinialirimsmile
4 hamur
yarim patatesli gozleme-- yagsiz tavada yapilmis
1 ad. cizleme (krep aslinda biz de cizleme denir)
3 catal kadar da un helvasi
Bunlar yazmaya değer bulduklarım (ve hep akşam yemiştin)
Canım sen 1,7 kilo vermeye çalışıyorsun ben 9 kilo. Senin zamanında ben kilo almadığım her hafta sevirim. Tüm samimiyetimle söylüyorum bunu. Ki sen 100 gr verdin. Böyle devam et yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?