50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boşver yesacım sen onu ya haftaya %100 detox haftası ya zaten:) Yapıyoruz dimi kızlar, pazartesi başlıyorum ben:)

avelon bu hafta sen ne kadar verdin csnim;

insallah sen de 2 ser 3 er verir kilolarini cabucak zayiflarsin..

(amin)
Spor konusunda maşallahın var senin zaten, ders mers dinlemiyon Ben de bugün 30 dk spor yaptım ama bacağıma da bişi yaptım sanırım yine :sm_confused: Bacak için sensin bahsettiğin siteden çalıştım: LİNK
600 gr verdim. Amin canım amin. Mayıs a kadar versem süper olur aslında, rahat rahat alışveriş yaparım bayanssulusmile

Bu arada burada birisi yaban mersini önermişti, aktara parça zencefil ve rulo tarçın almaya gitmiştim, görmüşken yaban mersini ve sandaloz sakızı da aldım. Bu yaban mersini çok lezzetli ama tatlı bir şey, kalorisi az demiştiniz değil mi? Bir de çok pahalı
Kilosu 30 tl.

ama ama ama bunlar çok masum şeyler, bu kadarcıkta yemiycez mi, ya kızlar siz hiç bir şey yemiyorsunuz ki, yada ben çok yiyorum anlamadım

kizlarr bugun tartildim 61.5 tan 61.1 e dusmusumm insallah dusmeye devam ederimmm canlarim

ama ama ama bunlar çok masum şeyler, bu kadarcıkta yemiycez mi, ya kızlar siz hiç bir şey yemiyorsunuz ki, yada ben çok yiyorum anlamadım
Akşam akşam yiyince (bi de çoğunu tek öğünde yemişti) çok da masum olmuyor ne yazık ki.. Korkma yahu, herbişiyi de yiyoruz cokacimcoook
kizlarr bugun tartildim 61.5 tan 61.1 e dusmusumm insallah dusmeye devam ederimmm canlarim
Çook sevindim prensesim ya.. iyi moral olmuştur sana. Tebrikler a.s.

Akşam akşam yiyince (bi de çoğunu tek öğünde yemişti) çok da masum olmuyor ne yazık ki.. Korkma yahu, herbişiyi de yiyoruz cokacimcoook

Çook sevindim prensesim ya.. iyi moral olmuştur sana. Tebrikler a.s.

saolasinn kuzumm insallah vermeye devam ederim ama karnim cok sisioo sabah uyaninca cok gaz oluyo anlamadimm valla

Boşver yesacım sen onu ya haftaya %100 detox haftası ya zaten:) Yapıyoruz dimi kızlar, pazartesi başlıyorum ben:)

canım zayıflara tek gun tavsıye edılıyormus 2 gun nasıl yapacaksınız kı bı de ben bunu gecen hafta yaptım zaten eger aynısı ıse su 4 kasık bulgur mercımek nohut salatalık ayran demı aksama dogru asırı halsızlık falan verıyor 2 gun yapılmaz yanıı ama eger baska bı detox ıse ben de varım yapaarım bana kalsa bunu da yaparım da sımdı gecen hafta yapmıssın olmaz denır dıye kaydirigubbakcemile5

benim de yeme düzenim iyice kaçtı bu aralar,neyse yarından itibaren,hatta şu anadan itibaren dikkat etmeye başlıyorum tekrar. akşam birkaç günlüğüne ara verdiğim sporuma da başlarım

yatmadan en az iki saat once yemek yemeyi kesiorum gulum stres uzuntu yaparmi bilmiorumm gaz canimm
2 saat az zaman bence canım, arayı daha uzun tut. Şahsen bana 6 saat min şart diyebilirim. Acıkınca süt falan içmeyi dene. Sindirmesi zor şeyler yeme.
Stres mideni etkilediğinden elbet bi etkisi vardır. Ama artık stres yapmak yok vereliniortak Şeniz
Bi de canım dün gece yazdığın bacak hareketleri güzelmiş, teşekkürler. Bugün denedim beceremedim ama :kedi:

Yesacım cimcimem, sen çok içiyorsun ya, o yüzden mi bu kadar çok kilon oynuyor acep Şeniz

benim de yeme düzenim iyice kaçtı bu aralar,neyse yarından itibaren,hatta şu anadan itibaren dikkat etmeye başlıyorum tekrar. akşam birkaç günlüğüne ara verdiğim sporuma da başlarım
Chemescim, bu hafta verebildin mi? Hiç yazmıyorsun zaten artık, olmuyo böyle ama :dilcikar:

canim sutte bana gaz yapioo cok enteresan ne zaman sut icsem gazlaniorum yine:)bebekkende gazliymisim :)))

canim sutte bana gaz yapioo cok enteresan ne zaman sut icsem gazlaniorum yine:)bebekkende gazliymisim :)))
:roflol: Bugün de kahkahayı senin sayende kopardım opuyorumnanaktan Canım belki gaz problemi olduğu doğrudur da süt mideni iyileştirir boshayallersmile Her ilacın bi yan etkisi vardır. Gaz dediğin ne ki kaydirigubbakcemile3, hemen geçer :roflol:

Yesacım cimcimem, sen çok içiyorsun ya, o yüzden mi bu kadar çok kilon oynuyor acep Şeniz

Chemescim, bu hafta verebildin mi? Hiç yazmıyorsun zaten artık, olmuyo böyle ama :dilcikar:

verdim canım,ben bu hafta bir verdim bir aldım,ruh halim çalkalandıkça kilom değişti. 800 gr gitmiş son durum bu hep giriyorum foruma ,yazdıklarınızı takip ediyorum da kolumu kaldıracak halim bile olmuyor bazen yorgunluktan. bu ara çok gezince...arada bir lazım ama.

Yesacım cimcimem, sen çok içiyorsun ya, o yüzden mi bu kadar çok kilon oynuyor acep Şeniz:

canım benım o trufla yarıs zamanı kendımı ıcmeye vermıstım de bu aralar pek ıcemıyorum keske ıcsem valla bugun bı maydonoz suyumu ıctım ıste vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…