evet canım haklısın psikolojin bile değişiyo,çok hoş bi duygu buhihoyyyt sen verdinmi bu hafta kilo?
Boşver yesacım sen onu ya haftaya %100 detox haftası ya zaten:) Yapıyoruz dimi kızlar, pazartesi başlıyorum ben:)
Spor konusunda maşallahın var senin zaten, ders mers dinlemiyonavelon bu hafta sen ne kadar verdin csnim;
insallah sen de 2 ser 3 er verir kilolarini cabucak zayiflarsin..
(amin)
Ben sizi bekliyorum pzt mi?
işim var ama sıkıştırı yaparım bi şekilde aralara
Öhöm öhöm, hemen hatırlatayım da ibret olsun aklinialirimsmile
4 hamur
yarim patatesli gozleme-- yagsiz tavada yapilmis
1 ad. cizleme (krep aslinda biz de cizleme denir)
3 catal kadar da un helvasi
Bunlar yazmaya değer bulduklarım (ve hep akşam yemiştin)
Canım sen 1,7 kilo vermeye çalışıyorsun ben 9 kilo. Senin zamanında ben kilo almadığım her hafta sevirim. Tüm samimiyetimle söylüyorum bunu. Ki sen 100 gr verdin. Böyle devam et yerimseniben
Akşam akşam yiyince (bi de çoğunu tek öğünde yemişti) çok da masum olmuyor ne yazık ki.. Korkma yahu, herbişiyi de yiyoruz cokacimcoookama ama ama bunlar çok masum şeyler, bu kadarcıkta yemiycez mi, ya kızlar siz hiç bir şey yemiyorsunuz ki, yada ben çok yiyorum anlamadım
Çook sevindim prensesim ya.. iyi moral olmuştur sana. Tebrikler a.s.kizlarr bugun tartildim 61.5 tan 61.1 e dusmusumm insallah dusmeye devam ederimmm canlarim
Akşam akşam yiyince (bi de çoğunu tek öğünde yemişti) çok da masum olmuyor ne yazık ki.. Korkma yahu, herbişiyi de yiyoruz cokacimcoook
Çook sevindim prensesim ya.. iyi moral olmuştur sana. Tebrikler a.s.
Geç saatte yemek yiyor musun canım, benim genelde ondan oluyor da?saolasinn kuzumm insallah vermeye devam ederim ama karnim cok sisioo sabah uyaninca cok gaz oluyo anlamadimm valla
Geç saatte yemek yiyor musun canım, benim genelde ondan oluyor da?
Boşver yesacım sen onu ya haftaya %100 detox haftası ya zaten:) Yapıyoruz dimi kızlar, pazartesi başlıyorum ben:)
2 saat az zaman bence canım, arayı daha uzun tut. Şahsen bana 6 saat min şart diyebilirim. Acıkınca süt falan içmeyi dene. Sindirmesi zor şeyler yeme.yatmadan en az iki saat once yemek yemeyi kesiorum gulum stres uzuntu yaparmi bilmiorumm gaz canimm
Chemescim, bu hafta verebildin mi? Hiç yazmıyorsun zaten artık, olmuyo böyle ama :dilcikar:benim de yeme düzenim iyice kaçtı bu aralar,neyse yarından itibaren,hatta şu anadan itibaren dikkat etmeye başlıyorum tekrar. akşam birkaç günlüğüne ara verdiğim sporuma da başlarım
2 saat az zaman bence canım, arayı daha uzun tut. Şahsen bana 6 saat min şart diyebilirim. Acıkınca süt falan içmeyi dene. Sindirmesi zor şeyler yeme.
Stres mideni etkilediğinden elbet bi etkisi vardır. Ama artık stres yapmak yok vereliniortak Şeniz
Bi de canım dün gece yazdığın bacak hareketleri güzelmiş, teşekkürler. Bugün denedim beceremedim ama :kedi:
:roflol: Bugün de kahkahayı senin sayende kopardım opuyorumnanaktan Canım belki gaz problemi olduğu doğrudur da süt mideni iyileştirir boshayallersmile Her ilacın bi yan etkisi vardır. Gaz dediğin ne ki kaydirigubbakcemile3, hemen geçer :roflol:canim sutte bana gaz yapioo cok enteresan ne zaman sut icsem gazlaniorum yine:)bebekkende gazliymisim :)))
Yesacım cimcimem, sen çok içiyorsun ya, o yüzden mi bu kadar çok kilon oynuyor acep Şeniz
Chemescim, bu hafta verebildin mi? Hiç yazmıyorsun zaten artık, olmuyo böyle ama :dilcikar:
Yesacım cimcimem, sen çok içiyorsun ya, o yüzden mi bu kadar çok kilon oynuyor acep Şeniz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?