verdim canım,ben bu hafta bir verdim bir aldım,ruh halim çalkalandıkça kilom değişti. 800 gr gitmiş son durum buhep giriyorum foruma ,yazdıklarınızı takip ediyorum da kolumu kaldıracak halim bile olmuyor bazen yorgunluktan. bu ara çok gezince...arada bir lazım ama.
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayverdim canım,ben bu hafta bir verdim bir aldım,ruh halim çalkalandıkça kilom değişti. 800 gr gitmiş son durum buhep giriyorum foruma ,yazdıklarınızı takip ediyorum da kolumu kaldıracak halim bile olmuyor bazen yorgunluktan. bu ara çok gezince...arada bir lazım ama.
Cadımcım kızcan biliyorum ama, sen sanki bi yaya veya lastiğe bağlısın aklinialirimsmile İleri doğru koşuyon koşuyon yay gerildikçe başa tekrar dönüyorsuncanım benım o trufla yarıs zamanı kendımı ıcmeye vermıstım de bu aralar pek ıcemıyorum keske ıcsem valla bugun bı maydonoz suyumu ıctım ıste vereliniortak
canim ne zamanda 61 den 56 ya dustun gulum darisi basimaa
Cadımcım kızcan biliyorum ama, sen sanki bi yaya veya lastiğe bağlısın aklinialirimsmile ıleri doğru koşuyon koşuyon yay gerildikçe başa tekrar dönüyorsun:tomato: :icecream:
kizlarr bugun tartildim 61.5 tan 61.1 e dusmusumm insallah dusmeye devam ederimmm canlarim
canım zayıflara tek gun tavsıye edılıyormus 2 gun nasıl yapacaksınız kı bı de ben bunu gecen hafta yaptım zaten eger aynısı ıse su 4 kasık bulgur mercımek nohut salatalık ayran demı aksama dogru asırı halsızlık falan verıyor 2 gun yapılmaz yanıı ama eger baska bı detox ıse ben de varım yapaarım bana kalsa bunu da yaparım da sımdı gecen hafta yapmıssın olmaz denır dıye kaydirigubbakcemile5
Aaa ama başlığında 2 gün yazıyor:S Şişmanlar ayda 2, zayıflar bir yapsınlar diyordu. Bilmiyorum ki şimdi nasıl yapalım. Bir gün yeterli ise bir günde uyar bana hayatım.
VaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaySeni gidi seni, çaktırmadan verdin demek ki aklinialirimsmile Tebrikler, e artık bu sonuçtan sonra moralin bi daha geçen hafta gibin olmaz diye umuyorum. Ya benim de 800 gr dı verdiğim kilo geçen gün ama işte gramlar zırt pırt oynuyor. Bu hafta karar aldım. Daha da çok dikkat ediceğim ve çarşambaya kadar hiiç tartılmıcam. Bakalım böyle nasıl olacak boshayallersmile
Özellikle senin için aslında chemescim çünkü senin boyun da uzun. Geçen hafta 1,5 kilo verdiğini hatırlatırım. Dikkat et kendine a.s.evet canım çok oynuyor,55.1 i bile gördüm ama sonra aldım işte. neyse zaten haftada 0.5 -1 arası idea ldaha fazlası sağlıksız. özellikle bizim için,zaten zayıfız biz ne fazlalığımız var,estetik kaygılar işte.
canım kesınlıkle 1 yapın benden soylemesı hatta ben de katılıyım yaaa nolur -tatlicadiarzu-
Özellikle senin için aslında chemescim çünkü senin boyun da uzun. Geçen hafta 1,5 kilo verdiğini hatırlatırım. Dikkat et kendine a.s.
Olur Salı yapalım o zaman, peppera da söyleyelim. Sen de yap nasıl olsa bir gün yapmışsın ama sonra bir ay yapma olumunekankayizsmile
Chemescim öyle bi yazmışsın ki, insanı spora özendiriyorsun :) Ben artık spordan korkuyorum. Dizlerimi kırarak şınav çekeyim dedim (yasemine yetişmeye çalışıyorum da) sanırım elimi incittim azcık.
Tavsiyen için teşekkürler. Öğün sayısını çoğaltma cidden zor bişi. 2 haftadır hala beceremedim. Sen hangi tür sporları yapıyorsun?kizlar ben leslieyi tavsiye etmiyorum.. zaman kaybindan baska hic bisey degil..
daha aktif spor videolari var onlari öneriyorum...
ben suan harika bi menüyle harika egzersizler yapiyyorum 1 aya kalmaz 4 kilomu vericem..
protein tüketmeye dikkat edin, yesilcayinizi ihmal etmeyin.. 3+3 menüsünü mutlaka uygulayin
metabolizmanizi calistirin derim.. birde üstüne egzersiz oh yemede yaninda yat:)yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?