50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ne zamanda 61 den 56 ya dustun gulum darisi basimaa

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay Seni gidi seni, çaktırmadan verdin demek ki aklinialirimsmile Tebrikler, e artık bu sonuçtan sonra moralin bi daha geçen hafta gibin olmaz diye umuyorum. Ya benim de 800 gr dı verdiğim kilo geçen gün ama işte gramlar zırt pırt oynuyor. Bu hafta karar aldım. Daha da çok dikkat ediceğim ve çarşambaya kadar hiiç tartılmıcam. Bakalım böyle nasıl olacak boshayallersmile

canım benım o trufla yarıs zamanı kendımı ıcmeye vermıstım de bu aralar pek ıcemıyorum keske ıcsem valla bugun bı maydonoz suyumu ıctım ıste vereliniortak
Cadımcım kızcan biliyorum ama, sen sanki bi yaya veya lastiğe bağlısın aklinialirimsmile İleri doğru koşuyon koşuyon yay gerildikçe başa tekrar dönüyorsun :tomato: :icecream:

canim ne zamanda 61 den 56 ya dustun gulum darisi basimaa

baya oldu herhalde canım,2 hafta diyet yaptım,2 hafta ara verdim kilo aldım,3 haftadır yine dikkat ediyorum,neredeyse 2 ay olmuş. fena değil ama yine, hayatımda hiçdiyet yapmamış biri olarak büyük başarı,hep kontrolsüz kilo alır verirdim ben. ruh halimle alakalıydı kilom. çok mutluyken veya üzgünken, yani uç noktalardayken hep kilo verir,çok çok zayıflardım. normal bir yaşantı sürerken de kilo alırdım. şimdi bilinçlı veriyorum ama

Cadımcım kızcan biliyorum ama, sen sanki bi yaya veya lastiğe bağlısın aklinialirimsmile ıleri doğru koşuyon koşuyon yay gerildikçe başa tekrar dönüyorsun :tomato: :icecream:

yok kuzum valla cok guzel tanımlamıssın benı :)) ben de kendımı kacamak yapıp sonra kacamakları telafı etmekle gecıyor hayatım dıye tanımlardım bu da ıyıymıs -tatlicadiarzu- gamyoncuiremsu olumunekankayizsmile

ayy aveloncum sımdı gordum canım yaa konuma cevap yazmıssın canım benım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlarr bugun tartildim 61.5 tan 61.1 e dusmusumm insallah dusmeye devam ederimmm canlarim

Tebrikler canım çok sevindim olumunekankayizsmile

Aaa ama başlığında 2 gün yazıyor:S Şişmanlar ayda 2, zayıflar bir yapsınlar diyordu. Bilmiyorum ki şimdi nasıl yapalım. Bir gün yeterli ise bir günde uyar bana hayatım.

Aaa ama başlığında 2 gün yazıyor:S Şişmanlar ayda 2, zayıflar bir yapsınlar diyordu. Bilmiyorum ki şimdi nasıl yapalım. Bir gün yeterli ise bir günde uyar bana hayatım.

canım kesınlıkle 1 yapın benden soylemesı hatta ben de katılıyım yaaa nolur -tatlicadiarzu-

evet canım çok oynuyor,55.1 i bile gördüm ama sonra aldım işte. neyse zaten haftada 0.5 -1 arası idea ldaha fazlası sağlıksız. özellikle bizim için,zaten zayıfız biz ne fazlalığımız var,estetik kaygılar işte.

Özellikle senin için aslında chemescim çünkü senin boyun da uzun. Geçen hafta 1,5 kilo verdiğini hatırlatırım. Dikkat et kendine a.s.

ya gıremıorm bu aralar ılk yardım egııtmlerım basladı yogunumm 200grcık vermısım bugun yıyemedım oglen hıc yogunluktan sabah bı dılım kepek ekmegı bı yumurta ve sut ıctımm

canım kesınlıkle 1 yapın benden soylemesı hatta ben de katılıyım yaaa nolur -tatlicadiarzu-

Olur Salı yapalım o zaman, peppera da söyleyelim. Sen de yap nasıl olsa bir gün yapmışsın ama sonra bir ay yapma olumunekankayizsmile

Özellikle senin için aslında chemescim çünkü senin boyun da uzun. Geçen hafta 1,5 kilo verdiğini hatırlatırım. Dikkat et kendine a.s.

kendimi spora vermem lazım,havalar bir güzelleşsin,yüzme yürüyüş neler neler yapıcam.az kaldı benim sorunum diyetle çözülmez zaten. çaresi spor.

kizlar ben leslieyi tavsiye etmiyorum.. zaman kaybindan baska hic bisey degil..
daha aktif spor videolari var onlari öneriyorum...

ben suan harika bi menüyle harika egzersizler yapiyyorum 1 aya kalmaz 4 kilomu vericem..
protein tüketmeye dikkat edin, yesilcayinizi ihmal etmeyin.. 3+3 menüsünü mutlaka uygulayin
metabolizmanizi calistirin derim.. birde üstüne egzersiz oh yemede yaninda yat:)
yerimseniben

Chemescim öyle bi yazmışsın ki, insanı spora özendiriyorsun :) Ben artık spordan korkuyorum. Dizlerimi kırarak şınav çekeyim dedim (yasemine yetişmeye çalışıyorum da) sanırım elimi incittim azcık.

Olur Salı yapalım o zaman, peppera da söyleyelim. Sen de yap nasıl olsa bir gün yapmışsın ama sonra bir ay yapma olumunekankayizsmile

hah ben de bunu beklıyordum valla tamamdır bana salı uyar zaten ondan sonra bı daha hazırana kadar yapamam heralde -tatlicadiarzu-

valla bu spor vıdeoları herkesın kısısel tercıhıdır ama ben de redbookcugumun vıdeolarını pek severım hemen lınk vereyım:)

http://video.google.com/videoplay?docid=-2568920713334974308#

bunun gıbı 2 vıdeo daha var :)

oluyor canım arada bir öyle,bende esnerken diz kapağımı incittim bir defa, nasıl becerdiysem. geçer ,geçince de daha çok dikkat edrsin. ben zorlamıyorum hiç kendimi baktım zorlanıyorum,hemen bırakıyorum.

Tavsiyen için teşekkürler. Öğün sayısını çoğaltma cidden zor bişi. 2 haftadır hala beceremedim. Sen hangi tür sporları yapıyorsun?

oo supermıs hadııı yok mu arttıran

SALI detox dıyetı yapacak cengaverler

1-scylla

2-yesa

3-sevgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…