Ne zaman bişi yapsam kendime, kendimi çok şapşal hissediyorum valla sempatiksalakcinni :roflol:oluyor canım arada bir öyle,bende esnerken diz kapağımı incittim bir defa, nasıl becerdiysem. geçer ,geçince de daha çok dikkat edrsin. ben zorlamıyorum hiç kendimi baktım zorlanıyorum,hemen bırakıyorum.
saolasinn kuzumm insallah vermeye devam ederim ama karnim cok sisioo sabah uyaninca cok gaz oluyo anlamadimm valla
Ne zaman bişi yapsam kendime, kendimi çok şapşal hissediyorum valla sempatiksalakcinni :roflol:
Ben herkese senin menülerini öneriyorum ama mahrum bırakıyorsun bizi kaç gündür :gitme: Hani hani nerdee kaydirigubbakcemile
Ben sana benzeyeceğime sen bana benzemişsin desene :roflol: sempatiksalakcinni genelde hala 2 öğün yiyorum bilmiyorumkismile Son iki gündür gece gece 3. öğün yaptım bilmiyorumkismile Ama yok bak bu sefer saat kuracağım cidden yemek yemek için :ecrin_bebek: Hatta sen bunu yazmadan önce kendi kendime bundan sonra chemes buraya ne dediğini yazsa da ertesi gün aynısını mı yesem diye plan yapıyordum kaydirigubbakcemile3canım kaç gündür benim beslenme düzenim bozuk,2 gün bir şey yemedim,2 gün ne bulduysam yedim. bugün de kahvaltı yapamadım,okulda bir tost ve ayran yedim,dersten hemen sonra sürpriz toplantımız vardı,onu takiben bir toplantı daha. 5 e doğru bir öğün daha yapabildim anca. biraz önce de süt içtim. saçmasapan besleniyorum 5 gündür. ondan yazamadım,çok kötü bir örnek olurduama şu andan itibaren dikkat edicem tekrar.
Çok yememişsin ki... tek yapman gereken öğün sayısını arttırmak, aç kalmamak ve abartmamak. Bi de spor. Öflencek bi durum yok ortada.öff--diyet yapmaya çalışırken ölücm ya neyse
bugn bi dondurma bi yarım simit 2 biber dolması az yoğurt 1 portakal 1 elma yedim ve daha yiiceem nasıl 60dan 53e düşücem of--
kendimi spora vermem lazım,havalar bir güzelleşsin,yüzme yürüyüş neler neler yapıcam.az kaldıbenim sorunum diyetle çözülmez zaten. çaresi spor.
Ben sana benzeyeceğime sen bana benzemişsin desene :roflol: sempatiksalakcinni genelde hala 2 öğün yiyorum bilmiyorumkismile Son iki gündür gece gece 3. öğün yaptım bilmiyorumkismile Ama yok bak bu sefer saat kuracağım cidden yemek yemek için :ecrin_bebek: Hatta sen bunu yazmadan önce kendi kendime bundan sonra chemes buraya ne dediğini yazsa da ertesi gün aynısını mı yesem diye plan yapıyordum kaydirigubbakcemile3
DETOX DIYETI
1- 4 kasık mercımek
2- 4 kasık nohut
3- 4 kasık bulgur
4- 2 salatalık rendele
5- 1.5 -2 lıtre yagsız ayran ıcıne hepsı katılacak
tuz yok baharat serbest
sabah normal bı kahvaltıdan sonra 2 saat arayla ıcılecek
ahanda lınk
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
oo supermıs hadııı yok mu arttıran
SALI detox dıyetı yapacak cengaverler
1-scylla
2-yesa
3-sevgi
pepper ile sense de katılacak galiba tatlım.
Bu arada burada birisi yaban mersini önermişti, aktara parça zencefil ve rulo tarçın almaya gitmiştim, görmüşken yaban mersini ve sandaloz sakızı da aldım. Bu yaban mersini çok lezzetli ama tatlı bir şey, kalorisi az demiştiniz değil mi? Bir de çok pahalı
Kilosu 30 tl.
Boşver yesacım sen onu ya haftaya %100 detox haftası ya zaten:) Yapıyoruz dimi kızlar, pazartesi başlıyorum ben:)
Doğru söze ne denir :) Menün çok güzel, afiyet olsun opuyorumnanaktan (bi taraftan kötü halini de merak ediyorum yerimseniben ) Ben de peynirli maydanozlu makarna yicem (yağsız) Öptüm canım olumunekankayizsmilearada bir ipin ucunu kaçırıyorum ben de,kaçırmasam neden alayım o kadar kiloyu değil mibeslenme düzenim bozuldu diye mi nedir,midem bulanıyor şimdi de. ama olsun akşama yemeğimi yiyeceğim yine de .öğün atlamak yok,zaten yeterince atladım. 19.00da yemek,19.30 da pilates.
akşama lahana yemeği,ızgara tavuk ve marul salatası yaparım.yanında da 1dlm ekmek.
canim;
nette bi yazi okumustum,
Turkiye'de satilan yaban mersinleri gercek yaban mersini degilmis;
icine sekerli su sikilmis bir baska meyveymis;
seker hastalarina yararli diye satiliyor bir de ustelik;
halbuki ici seker dolu.
aslini bulmak zorr
saolasinn kuzumm insallah vermeye devam ederim ama karnim cok sisioo sabah uyaninca cok gaz oluyo anlamadimm valla
Çok yememişsin ki... tek yapman gereken öğün sayısını arttırmak, aç kalmamak ve abartmamak. Bi de spor. Öflencek bi durum yok ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?