50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oluyor canım arada bir öyle,bende esnerken diz kapağımı incittim bir defa, nasıl becerdiysem. geçer ,geçince de daha çok dikkat edrsin. ben zorlamıyorum hiç kendimi baktım zorlanıyorum,hemen bırakıyorum.
Ne zaman bişi yapsam kendime, kendimi çok şapşal hissediyorum valla sempatiksalakcinni :roflol:
Ben herkese senin menülerini öneriyorum ama mahrum bırakıyorsun bizi kaç gündür :gitme: Hani hani nerdee kaydirigubbakcemile

canım kaç gündür benim beslenme düzenim bozuk,2 gün bir şey yemedim,2 gün ne bulduysam yedim. bugün de kahvaltı yapamadım,okulda bir tost ve ayran yedim,dersten hemen sonra sürpriz toplantımız vardı,onu takiben bir toplantı daha. 5 e doğru bir öğün daha yapabildim anca. biraz önce de süt içtim. saçmasapan besleniyorum 5 gündür. ondan yazamadım,çok kötü bir örnek olurdu ama şu andan itibaren dikkat edicem tekrar.

öff--diyet yapmaya çalışırken ölücm ya neyse
bugn bi dondurma bi yarım simit 2 biber dolması az yoğurt 1 portakal 1 elma yedim ve daha yiiceem nasıl 60dan 53e düşücem of--

Ben sana benzeyeceğime sen bana benzemişsin desene :roflol: sempatiksalakcinni genelde hala 2 öğün yiyorum bilmiyorumkismile Son iki gündür gece gece 3. öğün yaptım bilmiyorumkismile Ama yok bak bu sefer saat kuracağım cidden yemek yemek için :ecrin_bebek: Hatta sen bunu yazmadan önce kendi kendime bundan sonra chemes buraya ne dediğini yazsa da ertesi gün aynısını mı yesem diye plan yapıyordum kaydirigubbakcemile3

selam şekerlerrr sabahki yazdıklarımız silinmiş ((( ama en azından site eski haline dönmüş bu hafta 500 gr verdim 53.9 dan 53.4 e inmişim

yediklerime gelince sabah 8.30 da haşlanmış yumurta,peynir zeytin bol yeşillik büyük boy bardakla portakal suyuyla kahvaltımı yaptım
ara öğün yapmak aklıma gelmedi hiç 12.30 büyük bir tabak ıspanak yemeği ve yoğurt yedim
aralarda elma leblebi muz yedim
şimdide akşam yemeğimi yiyecem.fırında karnıbahar mantar beşamal soslu

öff--diyet yapmaya çalışırken ölücm ya neyse
bugn bi dondurma bi yarım simit 2 biber dolması az yoğurt 1 portakal 1 elma yedim ve daha yiiceem nasıl 60dan 53e düşücem of--
Çok yememişsin ki... tek yapman gereken öğün sayısını arttırmak, aç kalmamak ve abartmamak. Bi de spor. Öflencek bi durum yok ortada.

kendimi spora vermem lazım,havalar bir güzelleşsin,yüzme yürüyüş neler neler yapıcam.az kaldı benim sorunum diyetle çözülmez zaten. çaresi spor.

chemes seni cok benzetiyorum kendime, sadece spor konusunda senin kadar istekli degilim. ama ben de gayet biliyorum ki sporsuz olmaz bizim isimiz...

bu hafta aynı kiloya gelmisiz zaten. hadi bakalım haftaya paylaşalım kozlarımızı alsanaalsanasmile opuyorumnanaktan

arada bir ipin ucunu kaçırıyorum ben de,kaçırmasam neden alayım o kadar kiloyu değil mi beslenme düzenim bozuldu diye mi nedir,midem bulanıyor şimdi de. ama olsun akşama yemeğimi yiyeceğim yine de .öğün atlamak yok,zaten yeterince atladım. 19.00da yemek,19.30 da pilates.
akşama lahana yemeği,ızgara tavuk ve marul salatası yaparım.yanında da 1dlm ekmek.

yaparsın yaparsın canım benım yaa :)) SALI gunu DETOX :)

1-scyllaa

2-yesa

3-sevgı

4-spatz

5-sensewitch

Son düzenleyen: Moderatör:

canim;
nette bi yazi okumustum,
Turkiye'de satilan yaban mersinleri gercek yaban mersini degilmis;
icine sekerli su sikilmis bir baska meyveymis;

seker hastalarina yararli diye satiliyor bir de ustelik;
halbuki ici seker dolu.

aslini bulmak zorr

Boşver yesacım sen onu ya haftaya %100 detox haftası ya zaten:) Yapıyoruz dimi kızlar, pazartesi başlıyorum ben:)

canim benim sinavim 13-14 martta,
ben sinava kadar dengemi bozmayayim, hasta falan olmayayim diyorum,

siz yapin bu pazartesi
ben de daha sonra yaparim o zaman

-))

bu arada kilo almissin okudum,
ama merak etme, bikac gun diyeti biraktigin icin siskinliktir o, 1-2 gun dikkat edşnce gider

3-5 gun de yag baglamaz insan yaa herhalde, diy mi??

Doğru söze ne denir :) Menün çok güzel, afiyet olsun opuyorumnanaktan (bi taraftan kötü halini de merak ediyorum yerimseniben ) Ben de peynirli maydanozlu makarna yicem (yağsız) Öptüm canım olumunekankayizsmile

hadi ya hayallerim yıkıldı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…