Rica ederim canım, bi kaç gün burdaki arkadaşların menüsünü takip edersen nasıl beslenmen gerektiğini de öğrenirsin. yerimsenibenteşekkür ederim opuyorumnanaktan ama bunlar bana fazla gibi geliyo ve hep yiyesim geliyo bilmiyorumkismile
mercimeği ,nohutu, bulguru, yoğurdu, salatalığı yiyorsun bu detoks denen şeyde madem, niye işkence çekesin ki.ayrı ayrı yesen olmuyor mu bulamaç yapıp içeceğine. benim midem çok karışık şeyleri almıyor öyle,katlanması zor... hiç benlik değil. allah kolaylık versin detoks yapanlara.
ama canim;
salcali etli yemekleini yapmiyorsun ya;
hepsinden birer avuc hasliyorsun sadece..
ve kati bisey girmiyor vucuduna baska..
hatta sivi bisey de girmiyor ;-))
yesa ben kararsizim yaaa
sali yapsam mi sizlerle;
sinavdan sonrayi mi beklesem.
mercimeği ,nohutu, bulguru, yoğurdu, salatalığı yiyorsun bu detoks denen şeyde madem, niye işkence çekesin ki.ayrı ayrı yesen olmuyor mu bulamaç yapıp içeceğine. benim midem çok karışık şeyleri almıyor öyle,katlanması zor... hiç benlik değil. allah kolaylık versin detoks yapanlara.
ama canim;
salcali etli yemekleini yapmiyorsun ya;
hepsinden birer avuc hasliyorsun sadece..
ve kati bisey girmiyor vucuduna baska..
hatta sivi bisey de girmiyor ;-))
yesa ben kararsizim yaaa
sali yapsam mi sizlerle;
sinavdan sonrayi mi beklesem.
canim;
nette bi yazi okumustum,
Turkiye'de satilan yaban mersinleri gercek yaban mersini degilmis;
icine sekerli su sikilmis bir baska meyveymis;
seker hastalarina yararli diye satiliyor bir de ustelik;
halbuki ici seker dolu.
aslini bulmak zorr
Bu arada burada birisi yaban mersini önermişti, aktara parça zencefil ve rulo tarçın almaya gitmiştim, görmüşken yaban mersini ve sandaloz sakızı da aldım. Bu yaban mersini çok lezzetli ama tatlı bir şey, kalorisi az demiştiniz değil mi? Bir de çok pahalı
Kilosu 30 tl.
Kız niye maşallahım var ki CADIARZU Annamadım valla, verdiğim kiloyu zaten biliyordun :uhm:avelonummm boncuğum bugün maşşallahın var
özledim siziiiikaydirigubbakcemile5
anlaşılan yeni kimselre yer yok bu topicte bikaç keredir rastgeldim yazdıklaıma cvp gelmiyor aynısı diğer yeni katılanlara da yapılıyor herkes kendi ark larınınkine cvp veriyor
BUYRUN TOPıC SıZıN!
yesacımmmm canıııımm nasılda bilir benim neler yaptığımı sempatiksalakcinni sırnaşık şey
anlaşılan yeni kimselre yer yok bu topicte bikaç keredir rastgeldim yazdıklaıma cvp gelmiyor aynısı diğer yeni katılanlara da yapılıyor herkes kendi ark larınınkine cvp veriyor
BUYRUN TOPİC SİZİN!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?