50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mercimeği ,nohutu, bulguru, yoğurdu, salatalığı yiyorsun bu detoks denen şeyde madem, niye işkence çekesin ki.ayrı ayrı yesen olmuyor mu bulamaç yapıp içeceğine. benim midem çok karışık şeyleri almıyor öyle,katlanması zor... hiç benlik değil. allah kolaylık versin detoks yapanlara.

mrb kızlar ben uzun süredir takılamaıyordum o kadar yoğundum ki bir de yediklerime dikkat edeyim derken hasta oldum 3 gündür hastalıkla ugrasıyorum bünyem zayıf düşmüş
sanırım abarttım galiba
aman ha siz benim gibi olmayın insan hasta olunca sağlığının kıymetini daha iyi biliyor

ama canim;
salcali etli yemekleini yapmiyorsun ya;

hepsinden birer avuc hasliyorsun sadece..

ve kati bisey girmiyor vucuduna baska..

hatta sivi bisey de girmiyor ;-))

yesa ben kararsizim yaaa

sali yapsam mi sizlerle;
sinavdan sonrayi mi beklesem.

avelon canim,

sabah ki yediklerimi yazmistim ama bastan ozetleyeyim,

sabah10 .00

guclu kahvalti

12.00
sekersiz nescafe,
1 avuc findik, ceviz

14.00 1 mile 20 dk yuruyus +7 dk stretch

15.30 ogle yemegi
1 tabak mercimek corbasi,
maydonoz,
1 dilim kepek ekmegi

16.30
yarim metro cikolata

18.00
3 ad. kuru kaysi

aksam yemegi 20 dee

Sen bilirsin tatlım, biz bir günlük yapcaz zaten 2 gün fazla gelir diye kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumkismile
canım tadı cok guzel bence valla soguk corba gıbı oyle katlanması zor bı sey degıl hıc daha onceden yaptıgımdan bılıyorum valla bı de aksama dogru bıraz sarsabılıyor onu da bı meyve ıle mı atlatmak lazım orasını bılemedım paylasan arakdasa bı sormak gerekıryor sanırım kaydirigubbakcemile5

ne guzel anlattmıssın bravo valla canım valla sen tam detoxluksun su anlatıstan sonra detox baskanı secelım bız senı :hulya: valla sen bılırsın canım ama yap ya da eger cok problem olmayacaksa ınsallah olumunekankayizsmile

Benim aldığım bu meyve ne peki acaba, çok da lezzetli rize de yetişiyor diye biliyordum, bir de çok pahalı bir meyve. Kalorisi ne kadardır acaba, tatlı ihtiyacını sıfırlıyor resmen.

canım ben prensese atıştırmalık önermiştim ebru şallıda gördüm tavsiye ediyordu prenseste araştırınca acayip yararlı bişeymiş ebru şallı 0 kalori demişti vede tam prensesin midesine göre

hani abur cubur yemektense bir iki gider gelir ağzına atar insan hem yararlı hem sıfır kalori

anlaşılan yeni kimselre yer yok bu topicte bikaç keredir rastgeldim yazdıklaıma cvp gelmiyor aynısı diğer yeni katılanlara da yapılıyor herkes kendi ark larınınkine cvp veriyor
BUYRUN TOPİC SİZİN!

yesacımmmm canıııımm nasılda bilir benim neler yaptığımı sempatiksalakcinni sırnaşık şey

bugün 13 .00 yarım porsiyon yağsız makarna
sonra gittiğim yerde allah ne verdiyseohaoldumsmile -tatlicadiarzu-

anlaşılan yeni kimselre yer yok bu topicte bikaç keredir rastgeldim yazdıklaıma cvp gelmiyor aynısı diğer yeni katılanlara da yapılıyor herkes kendi ark larınınkine cvp veriyor
BUYRUN TOPıC SıZıN!

anam saakin teologcugum yaa ne bu sıddet bu celal bilmiyorumkismile

yesacımmmm canıııımm nasılda bilir benim neler yaptığımı sempatiksalakcinni sırnaşık şey

senı senı nasıldı bıldım var yaaaaaaa sabahkı kacısından bellı bı de bı sey yazmamıs hıc anlamıcaz sankıı kaydirigubbakcemile3 su Allah ne verdıyseyı ac bakalım canım bırazcık :))

BUYRUN TOPİC SİZİN!

niye öyle dedin yahu, biz seninle o kadar konuşmuştuk, küserim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…