50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim aldığım gerçek yaban mersini ise gerçekten, ara öğün olarak iyi gidiyor.

Kız niye maşallahım var ki CADIARZU Annamadım valla, verdiğim kiloyu zaten biliyordun :uhm:
Özledim siziii diyerek konu mu değiştiriyon, neler yedin bugün?? spor??

yok hayatım sabahtan beri yazıları okudumda bayaaa bi sayfa ondan dedim
kilonla ilgili demedim bitanem ama kilonada maşşşaallahhh

ayyycidden hiç öyle şey yapmam yaakonu değiştirmek falan büyük temizlik yapmam lazım bölümü bırakıp hiç bişey yapamıyorum örgüm var kış bittisenağlamanolacak benim bu halim:ecrin_bebek:

anlaşılan yeni kimselre yer yok bu topicte bikaç keredir rastgeldim yazdıklaıma cvp gelmiyor aynısı diğer yeni katılanlara da yapılıyor herkes kendi ark larınınkine cvp veriyor
BUYRUN TOPİC SİZİN!

canım herkes burada tanışıyor zaten,arkadaş oluyor,yenisi eskisi mi var. biziim de bazen kendi kendimize yazdığımız oluyor,öyle havada kalıyor. gözden kaçabiliyor,yada başka şeyler daha dikkat çekici gelebiliyor. olur böyle şeyler...

Yaaa, bu da amma gevezesin demenin kibar yolumu :dilcikar:
Senin de maşallahın var, konunun içinde olmasan konu değiştirdiğini bilem anlamayacağım aklinialirimsmile Bugün sporumu yaptıııım, öğün az olsa da yemeklerimi abartmadıııım, yaaaaaa naniknanik çatlada patla bayanssulusmile Yarın da senden bekliyorum. Bugün biraz sporda zarar verdim kendime o yüzden yarın spor yapmıcam.

kaydirigubbakcemile3kız böyle yaramazlık ayda yılda bir yaparım nasılda anladınohaoldumsmile

geç kalkınca ondan apar topar çıktım bölümden:jeyyar:

işte klasik misafirlikte çıkanlarakannehirkek poğaça patates salatası yarım kurabiye

gerçekten benim günüm münüm yok :lepi: boshayallersmile

Geç yatmalısın 20 de yiceksen peppercim Benim merak ettiğim çikolatanın yarısına noldu?? :)

12 den once yatmiyoruz canim zaten.

yarisi dolapta duruyor vallaa..

boldum de yarisini yedim.

baktim tamami 180 kcal.
bugun muz yemedim yerine yarim cikolata yedim.

nasil ama fikrim ;-)

alkisalkisalkis

gerçektir ya sahtesi varmıdırki ??
senin aldıkların nasıl bişey
bende bu ara bu tarz bişeyler yapmam lazım (( taçın çubuğu vs))

pepper dedi de korktum ben de, aktardan aldım canım ben kurusu galiba, baya lezzetli bordo renkli doğranıp kurutulmuş galiba.

Benim aldığım bu meyve ne peki acaba, çok da lezzetli rize de yetişiyor diye biliyordum, bir de çok pahalı bir meyve. Kalorisi ne kadardır acaba, tatlı ihtiyacını sıfırlıyor resmen.

simdi hatirladim;

nette okumadim ben onu;

bizim sirkete mal veren bir firmanin brosurunde okumustum;

gercek yaban mersininin resmini gorseniz biz de satilanlara benzemiyor bile.

bir de isyerindeki bir bey soyledi;
esi yurtdisinda buyumus; o da diyormus bizdekiler yaban mersini degil diye.

bi arastirin derim.

tamam canım benim aaaaa kızmaaa ay ben bugün ne kadar relaxımsırnaşık şey
tamammmm yarında sıra bende biraz açıldım hele dün falan çok gergindim belli etmemye çalıştım
ama herkeste bi gariplik var gittiğim yerde kilerde geceleri bitkinlik var diyorlar CADIARZU
kesin bahar çarptı benim zımbırtı gelse temelli rahatlıycaaam

Pepper cidden çok güldüm kalori hesabına, mali müşavirsin ya, hesap yapmadan duramıyorsun aklinialirimsmile Sana bi önerim var canım ama, o tarz çikolatalarda şeker oranı çok yüksek, onun yerine kakao oranı yüksek çikolata ye. O yarımdan sonra eve öyle abur cubur alma şakkıdı

kizlar bugun 2. sporumu da yaptim;

25 dk kadar pilates

simdi yemek hazirlamam lazim ;
kocis gelir birazdan.

optum kocaman.

bu arada yeni gelen arkadaslar hosgelmislerrrr;
cok degil ben de 1-1,5 ay once geldim...

herkes burda tanisti zaten;
baska biryerden tanismiyoruz ki??

:roflol:

isim gucum kalori hesabi oldu sormaaaa..

vucuduma giren; cikan, bakiyee ; kafamçokkarıştı

kafayi yicem yakindaaa

pepper dedi de korktum ben de, aktardan aldım canım ben kurusu galiba, baya lezzetli bordo renkli doğranıp kurutulmuş galiba.

hiç görmedim bi ara teyzem tazesini getirmişti dur en iyisi netten bakmak
benim kızda gece körlüğü benzeri bişey var sanırım dr gitmedik ama ışığa karşı çok duyarlı oğlumda miyop var eşimde varis türü bişey yani tam bizim aileye göre-tatlicadiarzu- sırnaşık şey

Yasemincim valla avatarındaki enerjiyi yakalamışsın, kızmadım ki ben sana olumunekankayizsmile kıskandırarak yola sokmaya çalışıyorum seni aklinialirimsmile Bi günden bişi olmaz zaten, kontrolü elden bırakmadıkça :lepi:

ben gencken (!)
tvde bir program vardi, unlulerin evine gidiyorlardi;

seray severin evine gitmislerdi;

mutfagi gezerken kadin
iste bu soya, bilmemneye iyi gelir; bu icecek suna iyi gelir vssss saydikca;
kadin kaffayi yemis zayif kalmakla demistimmm

tabi o zaman kilo derdim yoktu.

simdi ben ondan beterim vallaaaaa..

Giresunla rize de varmış tazesi bu mevsimde de olmaz herhalde. bilmiyorumkismile

eheh aynen ben de kaydirigubbakcemile3

kizlar bugun 2. sporumu da yaptim;

25 dk kadar pilates
Canım vücudunu dinlendirmeyi ihmal etme, ben bi kaç gündür spor kazaları yaşıyorum da.. dikkat et. Her gün aynı sporu yapmak sakatmış.
Bana hala kalori hesabı, detox falan uzak geliyor :ecrin_bebek: Bakalım ne zaman yaşlancam :hulya:
Buarada kızlar ben ntv de bi belgesel izlemiştim. Bi grup detox yapıyordu bi grup da normal yiyordu. Tam olarak neyi analiz ettiklerini hatırlamıyorum, muhtemelen vücuttaki toksin miktarıdır... Sonuç iki grupta da aynıydı boshayallersmile

yaa zaten ben kendimi kafayı yiyik olarak gördüğüm için dert etmiyorum sırnaşık şey

nasıl mutluysan öyle devam et canım :lepi:

e sen kendini yaşlı!!!!! görüyorsan ben ölem bariiii:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…