canım ben prensese atıştırmalık önermiştim ebru şallıda gördüm tavsiye ediyordu prenseste araştırınca acayip yararlı bişeymiş ebru şallı 0 kalori demişti vede tam prensesin midesine göre
hani abur cubur yemektense bir iki gider gelir ağzına atar insan hem yararlı hem sıfır kalori
Kız niye maşallahım var ki CADIARZU Annamadım valla, verdiğim kiloyu zaten biliyordun :uhm:
Özledim siziii diyerek konu mu değiştiriyon, neler yedin bugün?? spor??
Benim aldığım gerçek yaban mersini ise gerçekten, ara öğün olarak iyi gidiyor.
anlaşılan yeni kimselre yer yok bu topicte bikaç keredir rastgeldim yazdıklaıma cvp gelmiyor aynısı diğer yeni katılanlara da yapılıyor herkes kendi ark larınınkine cvp veriyor
BUYRUN TOPİC SİZİN!
Yaaa, bu da amma gevezesin demenin kibar yolumu :dilcikar:yok hayatım sabahtan beri yazıları okudumda bayaaa bi sayfa ondan dedim
kilonla ilgili demedim bitanem ama kilonada maşşşaallahhh
ayyycidden hiç öyle şey yapmam yaakonu değiştirmek falan büyük temizlik yapmam lazım bölümü bırakıp hiç bişey yapamıyorum örgüm var kış bittisenağlamanolacak benim bu halim:ecrin_bebek:
a
senı senı nasıldı bıldım var yaaaaaaa sabahkı kacısından bellı bı de bı sey yazmamıs hıc anlamıcaz sankıı kaydirigubbakcemile3 su Allah ne verdıyseyı ac bakalım canım bırazcık :))
Geç yatmalısın 20 de yiceksen peppercim Benim merak ettiğim çikolatanın yarısına noldu?? :)
gerçektir ya sahtesi varmıdırki ??
senin aldıkların nasıl bişey
bende bu ara bu tarz bişeyler yapmam lazım (( taçın çubuğu vs))
Benim aldığım bu meyve ne peki acaba, çok da lezzetli rize de yetişiyor diye biliyordum, bir de çok pahalı bir meyve. Kalorisi ne kadardır acaba, tatlı ihtiyacını sıfırlıyor resmen.
Yaaa, bu da amma gevezesin demenin kibar yolumu :dilcikar:
Senin de maşallahın var, konunun içinde olmasan konu değiştirdiğini bilem anlamayacağım aklinialirimsmile Bugün sporumu yaptıııım, öğün az olsa da yemeklerimi abartmadıııım, yaaaaaa naniknanik çatlada patla bayanssulusmile Yarın da senden bekliyorum. Bugün biraz sporda zarar verdim kendime o yüzden yarın spor yapmıcam.
Pepper cidden çok güldüm kalori hesabına, mali müşavirsin ya, hesap yapmadan duramıyorsun aklinialirimsmile Sana bi önerim var canım ama, o tarz çikolatalarda şeker oranı çok yüksek, onun yerine kakao oranı yüksek çikolata ye. O yarımdan sonra eve öyle abur cubur alma şakkıdı
pepper dedi de korktum ben de, aktardan aldım canım ben kurusu galiba, baya lezzetli bordo renkli doğranıp kurutulmuş galiba.
hiç görmedim bi ara teyzem tazesini getirmişti dur en iyisi netten bakmak
benim kızda gece körlüğü benzeri bişey var sanırım dr gitmedik ama ışığa karşı çok duyarlı oğlumda miyop var eşimde varis türü bişey yani tam bizim aileye göre-tatlicadiarzu- sırnaşık şey
ben gencken (!)
tvde bir program vardi, unlulerin evine gidiyorlardi;
seray severin evine gitmislerdi;
mutfagi gezerken kadin
iste bu soya, bilmemneye iyi gelir; bu icecek suna iyi gelir vssss saydikca;
kadin kaffayi yemis zayif kalmakla demistimmm
tabi o zaman kilo derdim yoktu.
simdi ben ondan beterim vallaaaaa..
Canım vücudunu dinlendirmeyi ihmal etme, ben bi kaç gündür spor kazaları yaşıyorum da.. dikkat et. Her gün aynı sporu yapmak sakatmış.kizlar bugun 2. sporumu da yaptim;
25 dk kadar pilates
ben gencken (!)
tvde bir program vardi, unlulerin evine gidiyorlardi;
seray severin evine gitmislerdi;
mutfagi gezerken kadin
iste bu soya, bilmemneye iyi gelir; bu icecek suna iyi gelir vssss saydikca;
kadin kaffayi yemis zayif kalmakla demistimmm
tabi o zaman kilo derdim yoktu.
simdi ben ondan beterim vallaaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?