50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende istiyorum yapmayıda :sinifsinif:ya geriye falan alırsam fazlasıyla ondan çok korkuyorum:uhm: çünkü ben diyet yapıyorum deyince vücudum otamatik olarak 15 veyaa 20 gün kadar hiç doymuyooo cokacimcoook
haaa detoks daha öncede bi kere yapmıştım o zaman tartım yoktu hatırlamıyorum bana eksi yada artısı oldumuCADIARZU

Diyet olayı kesinlikle çok kötü... Diyet diye işe girersek ömür boyu diyet yapılamayacağı için kilolar kesin alınır. Dün gece kandil simiti yiyo demiştim ya annem. Açtım acaip. Burdan çıktıktan sonra önce azcık bitter çiko yedim. Sonra peynir ekmek 1,5 dilim falan sanırım. Sonraaaaaaaaaaaa kandil simitinin kalanı 3-4 tane yane bilmiyorumkismile
Yasemincim tarçın çubuğunu sütle kaynatsam nasıl olur acep??

kız hiç yapmadım ben onu ben direk toz taçını atıyorum süte fisfisfis

bebeğim kocişim geldi hadeyn öptüüüüümmmm hepiniziiiŞeniz

sabah yaptığım bildirimim silinmiş?! bi ara sitenin teması değişikti ondan mı ki?
neyse. ben artık iyice sinir krizleri geçiriyorum çarşambaları. bi deişiklik yok ya yine çarşamba:56.3 pazar: 55.3 kafayı yiyicem
daha napiym ya uf... bi sihirli değnek olsa 3 kilo versem artık çok sıkıldım ben... :1no2:

yapmadım avelon çnkü moralim bozuk...100 gr artı görünüyor tartıda...sinirlerim bozuk...mafoldumben
artık kilo vermeyle ilgili hiçbir ümidim kalmadı korusam bari en azından..mafoldumben
Ay niye moralini bozuyorsun ki 100 gr cık için :mymeka: (ay pardon sana çatmıcaktım kaydirigubbakcemile3 ) zımbırtı yüzündendir. Ben de geçen hafta zımbırtı yüzünden kilo almıştım.

Ay niye moralini bozuyorsun ki 100 gr cık için :mymeka: (ay pardon sana çatmıcaktım kaydirigubbakcemile3 ) zımbırtı yüzündendir. Ben de geçen hafta zımbırtı yüzünden kilo almıştım.

sinirlerim bozuluyo ama avelonum yaa...o kadr dikkat ediyorum her yediğime lokma lokma...çıldırıcam artık...
inş öyledir..bugün de 3. günü ama..bilmiyorum bakalım..cuma günü diyetisyene dicem..ben veremiyorum artık uğraşmayalım...akannehir

Bıdı bıdı bıdı, blogda bıdılaman yetmedi mi cadı kız kaydirigubbakcemile3 Benim de geçen hafta 3. günüydü. Bu hafta dikkat et, haftaya veremezsen o zaman üzül, tamam mı canım???? bayanssulusmile

Aveloncummm :/ ben geldim 2 gündür yazamadm hiççç acaip stresliyim bu araa iş bulamadm diye boğaza sardım yine yani :/ yarın toparlıcam kendimi diyete devam zemuszemus

Bıdı bıdı bıdı, blogda bıdılaman yetmedi mi cadı kız kaydirigubbakcemile3 Benim de geçen hafta 3. günüydü. Bu hafta dikkat et, haftaya veremezsen o zaman üzül, tamam mı canım???? bayanssulusmile

bıdı bıdı yapıyorum ama işe yaramıyo vallahi....:umursamaz:
inşallah haftaya düzelirim...:gitme:

Aveloncummm :/ ben geldim 2 gündür yazamadm hiççç acaip stresliyim bu araa iş bulamadm diye boğaza sardım yine yani :/ yarın toparlıcam kendimi diyete devam zemuszemus
Ay niye stres yapasın, mis gibin tatil zemuszemus Yalnız değilsin, ben de işsisizim yerimseniben Bi dönem ben de aşırı yediydim sinirden de nereye kadar di mi ama boshayallersmile BURCUHAYAL e kilo bildirimini haftaya yaparsın artık.
bıdı bıdı yapıyorum ama işe yaramıyo vallahi....:umursamaz:
inşallah haftaya düzelirim...:gitme:
Kız o kadar laf dedim insan birazcık düzelir :mymeka: Çook yazık eşine çok yerimseniben

selamm cadıcıııımm a.s.
selam yasemincimm....ben de içicem tarçın çıbıklı süt...sıcak sıcak

kocişim yok...seyahata çıktı işle alakalı...ben yannızım...:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…