Canım vücudunu dinlendirmeyi ihmal etme, ben bi kaç gündür spor kazaları yaşıyorum da.. dikkat et. Her gün aynı sporu yapmak sakatmış.
Bana hala kalori hesabı, detox falan uzak geliyor :ecrin_bebek: Bakalım ne zaman yaşlancam :hulya:
Buarada kızlar ben ntv de bi belgesel izlemiştim. Bi grup detox yapıyordu bi grup da normal yiyordu. Tam olarak neyi analiz ettiklerini hatırlamıyorum, muhtemelen vücuttaki toksin miktarıdır... Sonuç iki grupta da aynıydı boshayallersmile
Giresunla rize de varmış tazesi bu mevsimde de olmaz herhalde. bilmiyorumkismile
eheh aynen ben de kaydirigubbakcemile3
Diyet olayı kesinlikle çok kötü... Diyet diye işe girersek ömür boyu diyet yapılamayacağı için kilolar kesin alınır. Dün gece kandil simiti yiyo demiştim ya annem. Açtım acaip. Burdan çıktıktan sonra önce azcık bitter çiko yedim. Sonra peynir ekmek 1,5 dilim falan sanırım. Sonraaaaaaaaaaaa kandil simitinin kalanı 3-4 tane yane bilmiyorumkismilebende istiyorum yapmayıda :sinifsinif:ya geriye falan alırsam fazlasıyla ondan çok korkuyorum:uhm: çünkü ben diyet yapıyorum deyince vücudum otamatik olarak 15 veyaa 20 gün kadar hiç doymuyooo cokacimcoook
haaa detoks daha öncede bi kere yapmıştım o zaman tartım yoktu hatırlamıyorum bana eksi yada artısı oldumuCADIARZU
Diyet olayı kesinlikle çok kötü... Diyet diye işe girersek ömür boyu diyet yapılamayacağı için kilolar kesin alınır. Dün gece kandil simiti yiyo demiştim ya annem. Açtım acaip. Burdan çıktıktan sonra önce azcık bitter çiko yedim. Sonra peynir ekmek 1,5 dilim falan sanırım. Sonraaaaaaaaaaaa kandil simitinin kalanı 3-4 tane yane bilmiyorumkismile
Yasemincim tarçın çubuğunu sütle kaynatsam nasıl olur acep??
Hoşgeldin. Kilo bildirimi yaptın mı EvCadısı?
Ay niye moralini bozuyorsun ki 100 gr cık için :mymeka: (ay pardon sana çatmıcaktım kaydirigubbakcemile3 ) zımbırtı yüzündendir. Ben de geçen hafta zımbırtı yüzünden kilo almıştım.
yapmadım avelon çnkü moralim bozuk...100 gr artı görünüyor tartıda...sinirlerim bozuk...mafoldumben
artık kilo vermeyle ilgili hiçbir ümidim kalmadı korusam bari en azından..mafoldumben
Ay niye moralini bozuyorsun ki 100 gr cık için :mymeka: (ay pardon sana çatmıcaktım kaydirigubbakcemile3 ) zımbırtı yüzündendir. Ben de geçen hafta zımbırtı yüzünden kilo almıştım.
Bıdı bıdı bıdı, blogda bıdılaman yetmedi mi cadı kız kaydirigubbakcemile3 Benim de geçen hafta 3. günüydü. Bu hafta dikkat et, haftaya veremezsen o zaman üzül, tamam mı canım???? bayanssulusmile
sinirlerim bozuluyo ama avelonum yaa...o kadr dikkat ediyorum her yediğime lokma lokma...çıldırıcam artık...
inş öyledir..bugün de 3. günü ama..bilmiyorum bakalım..cuma günü diyetisyene dicem..ben veremiyorum artık uğraşmayalım...akannehir
Bıdı bıdı bıdı, blogda bıdılaman yetmedi mi cadı kız kaydirigubbakcemile3 Benim de geçen hafta 3. günüydü. Bu hafta dikkat et, haftaya veremezsen o zaman üzül, tamam mı canım???? bayanssulusmile
ben geldmmm...
akşam yemeimi de yedim...
enginar soslu kepekli makarna
günü bitirdmm...
Ay niye stres yapasın, mis gibin tatil zemuszemus Yalnız değilsin, ben de işsisizim yerimseniben Bi dönem ben de aşırı yediydim sinirden de nereye kadar di mi ama boshayallersmile BURCUHAYAL e kilo bildirimini haftaya yaparsın artık.Aveloncummm :/ ben geldim 2 gündür yazamadm hiççç acaip stresliyim bu araa iş bulamadm diye boğaza sardım yine yani :/ yarın toparlıcam kendimi diyete devam zemuszemus
Kız o kadar laf dedim insan birazcık düzelir :mymeka: Çook yazık eşine çok yerimsenibenbıdı bıdı yapıyorum ama işe yaramıyo vallahi....:umursamaz:
inşallah haftaya düzelirim...:gitme:
Midem çok dolu canım o yüzden yapmadım daha, boşalmasını bekliyorum. Boşalmazsa da yarına kalır artıkın. Hoşgeldin. Kız bu avatar her seferinde mi gülümsetir ya Şenizavelonum yaptınmı sütlü tarçın çubuğunu:içelim:
selam yasemincimm....ben de içicem tarçın çıbıklı süt...sıcak sıcakselamm cadıcıııımm a.s.
Ay niye stres yapasın, mis gibin tatil zemuszemus Yalnız değilsin, ben de işsisizim yerimseniben Bi dönem ben de aşırı yediydim sinirden de nereye kadar di mi ama boshayallersmile BURCUHAYAL e kilo bildirimini haftaya yaparsın artık.
Kız o kadar laf dedim insan birazcık düzelir :mymeka: Çook yazık eşine çok yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?